Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-24@09:07:23 GMT

تکمیل پازل مهربانی برای دانش آموزان بی بضاعت

تاریخ انتشار: ۶ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۷۷۰۳۹۵

تکمیل پازل مهربانی برای دانش آموزان بی بضاعت

در کنار تمام سختی‌های کرونا مردم نوع دوستی و در کنار هم بودن را تمرین کردند، پویش ایران همدل نمونه ای از همین رفتارهای برگرفته از سخاوت ملت است و در بروجرد نیز تامین نیازهای آموزشی دانش اموزان بی بضاعت بستگی به میزان استقبال مردم از این پویش دارد.

سهم هر استان در این پویش ۲۰۰ میلیون تومان یعنی ۲۰ هزار قطعه ۱۰ هزار تومانی است که استان لرستان هنوز پازل خود را تکمیل نکرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تکمیل این پازل، مهربانی و همراهی بیشتر مردم در شهرهای مختلف این استان را می طلبد.

کرونا با تمام تبعات منفی که در ابعاد اقتصادی و اجتماعی داشته است به همان نسبت در ایجاد فرصت هایی برای مهربانی و کمک های نوعدوستانه موثر بوده است از دوخت ماسک های خانگی در شرایط بازار سیاه ماسک و  داروخانه ها خالی از ماسک، گرفته تا مساعدت و همکاری صاحب خانه ها در بخشش کرایه های مستاجران و موارد مشابه بسیاری که نشان دهنده پرداخت سهم هر کدام از اقشار جامعه در برابر این همه گیری بود.

بسیاری تا کنون در عمرشان تجربه چنین فراگیری از یک بیماری را نداشتند اما شنیده بودند روزگارانی طاعون آمده است و حکایتش را در داستان ها، کتاب ها و فیلم ها دیده بودند. اینک در میدان تجربه عملی از یک بیماری فراگیر قرار گرفته اند و بنوعی افراد در آغاز شیوع کرونا  خود را در میانه ای از مرگ و زندگی احساس می کردند اما در اوج همین احساس های منفی، همدیگر را فراموش نکردند و با بهانه های مختلف در کنار هم ماندند.

حکایت دانش آموزان از این ماجرا اما کمی متفاوت تر از اقشار دیگر است. دانش آموازن با دوری از مدرسه، خانه نشینی های طولانی مدتی را تجربه می کنند و می توان گفت بیشتر از هر قشری، آنها تغییر در سبک زندگی را با نرفتن به مدرسه،   تجربه می کنند و به همان نسبت بیشتر از هر قشری در معرض تهدید مشکلاتی روحی و روانی و آموزشی ناشی از تغییرات اجتناب ناپذیر کرونا شده اند.

تغییر در شیوه آموزشی و برگشت به آموزش مجازی با توجه به نیاز آن به زیرساخت های لازم از نظر دسترسی به اینترنت و یا ضرورت داشتن گوشی های هوشمند بیشتر از اینکه مساله ای آموزشی باشد به مشکلی اجتماعی و روانی برای بیشتر دانش آموزان تبدیل شده است و گاه نداشتن یک گوشی منجر به اقدامات خطرناکی در دانش آموزان در مناطقی محروم شده است.

به عبارتی دغدغه های آموزشی دانش آموزانی در مناطقی دور افتاده و یا محروم اگر زمانی تامین کیف و کفش و لوازم التحریر  بود اینک با همه گیری کرونا دسترسی به گوشی و تبلت که ذاتا برای کودکان جذابیتت هایی دارند تبدیل شد و عدم دسترسی به آن برای دانش اموزان تبدیل به یک مساله روحی روانی شده است.

اکنون سازمان بهزیستی کشور، پویش ایران همدل را به راه انداخته است  و در واقع، پویش تکمیل پازل مهربانی ایران همدل یکی از همان حرکات و رفتارهای نوع دوستانه ای است که مردم برای حمایت مادی و معنوی از دانش اموزان بی بضاعت آن را تمرین می کنند و در شهرستان بروجرود نیز به اجرا گذاشته شده است و لازم است برای جذب مشارکت مردم در این زمینه اطلاع رسانی بیشتری صورت گیرد.

همه ساله برای تامین لوازم التحریر و لباس فرم مدارس اقداماتی از سوی خیرین و بهزیستی صورت می گیرد امسال اما تا کنون این اقدام در شهرستان بروجرد صورت نگرفته است و انجام این اقدام در قالب  پویش سراسری پازل همدلی ایران دنبال می شود.

تا کنون اقدامی در زمینه تامین تبلت یا گوشی های هوشمند نیز از سوی بهزیستی در بروجرد انجام نشده است و این امیدواری وجود دارد که در صورت استقبال مردم در تکمیل پازل پویش ایران همدل بتوان بخشی از مشکلات دانش آموزان نیازمند را بر طرف کرد.

در این پویش، پازل نقشه ایران به ۶۰۰ هزار قطعه تقسیم شده که در نقشه هر استان، نیز نمادهای میراث فرهنگی آن استان نقش بسته است. علاقمندان، خیران و مردمی که می‌خواهند در این پویش شرکت کنند می‌توانند با خرید هر قطعه پازل به قیمت ۱۰ هزار تومان در تامین لوازم التحریر و کوله پشتی و تبلت برای دانش آموزان سراسر کشور سهیم باشند.

رئیس سازمان بهزیستی کشور در خصوص جزییات بیشتر این پویش سراسری در گفت و گو با رسانه ها می گوید: این پویش بصورت تهیه بزرگترین پازل دنیا به شکل نقشه ایران به ابعاد بیست در ۳۰ متر با ۶۰۰ هزار قطعه است که مردم و خیرین با همدلی و خرید هر قطعه آن به مبلغ ۱۰ هزار تومان در تامین و تهیه تبلت، کوله‌پشتی و نوشت افزار ۶۰ هزار دانش‌آموز نیازمند، می‌توانند مشارکت کنند.

بنا بر گفته کرم رضا پیردایه رئیس بهزیستی بروجرد،  کمپین پازل همدلی با هدف تامین لوازم التحریر دانش آموزان بی بضاعت تحت پوشش  سازمان بهزیستی  در سراسر کشور برگزار می شود در شهرستان بروجرد نیز، علاقمندان می توانند  برای شرکت در این امر خیر جمعی با مراجعه به اداره بهزیستی شهرستان بروجرد یا سایت اینترنتی Www.Pazzel hamdeli.ir مراجعه کنند و برای این کار تا  نهم آبان ماه فرصت دارند.

وی گفت: با خرید حداقل یک قطعه از پازل  نقشه لرستان به ارزش ریالی هر قطعه ۱۰۰هزار ریال، معادل ۱۰ هزار  تومان در تهیه اقلام نوشتاری دانش آموزان بی بضاعت می توان سهیم شد.

پیردایه گفت: آمار  دانش آموزان  تحت پوشش بهزیستی شهرستان بروجرد هزار و ۶۵۰ دانش آموز است که امسال کمک های معمول آغاز سال تحصیلی در قالب همین پویش همدلی انجام می شود.

رئیس بهزیستی بروجرد گفت: اسم همه مشارکت کنندگان در این طرح روی پازل درج خواهد شد؛ همه مردم می‌توانند وارد سایت اینترنتی  پازل ایران همدل شوند و اطلاعات خود را ثبت کرده و استان مورد نظر خود را نیز مشخص کنند. مردم می توانند یک یا چند قطعه به نام خود یا موسسه ثبت و خریداری کنند تا به دانش آموزان نیازمند آن منطقه کمک شود.

این پویش ها، فرصتی و تلنگری برای در کنار هم بودن های مردمی است و یادآوری این نکته ضروری است که با فراگیری کرونا و تبعات منفی آن درابعاد مختلف اقتصادی و کم رونق یا از بین رفتن برخی مشاغل بنوعی، همگان درگیر مشکلات اقتصادی و معیشتی ناشی از کرونا شده اند اما در این بین مناطقی هستند که از محرومیتی دیرینه برخوردار هستند و مشکلات ناشی از کرونا تبعات عمیق تری بر آنها دارد.

تبعاتی که بنوعی،   فقر مناطق محروم را بیشتر از قبل کرده است و به همان نسبت دانش اموزان این مناطق از مشکلات و سختی های بیشتری در زمینه آموزش و دسترسی به ابزار آموزشی دچار رنج و سختی شده اند. دسترسی نداشتن به ابزار آموزشی لوکس و گران قمیت، اعم از گوشی و تبلت عملا آموزش را برای برخی دانش آموزان مناق مرحوم غیر ممکن ساخته است و هر اقدامی در جهت تامین  این نیازها می تواند علاوه بر رفع مشکلات آموزشی به ایجاد احساس عدالت آموزشی و اجتماعی در آنها کمک کند.

برچسب‌ها کرونا بروجرد ویروس کرونا همدلی لرستان سازمان بهزیستی کشور پروندهٔ خبری کرونا و قشرهای آسیب پذیر کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا بروجرد ویروس کرونا همدلی لرستان سازمان بهزیستی کشور کرونا بروجرد ویروس کرونا همدلی لرستان سازمان بهزیستی کشور اخبار کنکور شهرستان بروجرد سازمان بهزیستی لوازم التحریر دانش آموزان دانش اموزان ایران همدل بی بضاعت ۱۰ هزار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۷۰۳۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پویشی‌های دانشگاه آزاد اصفهان ۱۲هزار نفری می‌شوند/ 10 درصد دانشجوها به استخدام رسیدند

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، یک نمونه مشارکت مردم در جهش تولید دانشگاه‌ها هستند. در واقع دانشگاه محل متبلور شدن ایده‌های فناورانه و نوآورانه است و اقتصاد دانش بنیان نیز از همین مسیر یعنی دانشگاه می‌گذرد.

بیشتر بخوانید: تب و تاب انتخابات در چهار باغ اصفهان/ دانشجوهای واحد خوراسگان تریبون آزاد را به میان مردم بردند

دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی به‌عنوان مراکز آموزشی و پژوهشی، نقش بسیار اساسی در ارتقای سطح دانش و فناوری دارند. این مؤسسات معمولاً تحقیقات علمی و پژوهش‌های «کاربردی» انجام می‌دهند که می‌توانند منجر به ابداعات و نوآوری‌های جدید در صنایع مختلف شود. از طرف دیگر، دانشگاه‌ها نقش مهمی در تربیت نیروی کار متخصص و ماهر دارند که با افزایش سطح دانش و توانمندی آن‌ها، می‌توان به بهبود تولید و افزایش بهره‌وری در صنایع مختلف اقتصاد کمک کرد؛ بنابراین، همکاری و تعامل فعال دانشگاه‌ها با صنعت و جامعه می‌تواند موجب جهش تولید و رشد اقتصادی شود.

دانشگاه آزاد اسلامی در طول سال‌های گذشته و با تدوین سند تحول وتعالی همواره دغدغه ارتباط صنعت و دانشگاه را داشته و برای پیوند و نزدیکی هر چه بیشتر این دو نهاد طرح‌ها و برنامه‌های مختلفی در دست اجرا دارد. در این راستا و با نگاه به نقش دانشگاه در تحقق شعار سال جدید، گفت‌وگویی داشتیم با پیام نجفی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان که در ادامه می‌خوانید:

نجفی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، با اشاره به نامگذاری شعار امسال توسط مقام معظم رهبری و تحت عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم» پیرامون نقش دانشگاه در تحقق این شعار اظهار کرد: ریشه تحقق این شعار در دانشگاه است و دانشگاهیان نقش اساسی را ایفا میکنند چرا که اولا کسانی که قرار است مولد اقتصادی باشند و جریان اقتصادی را در دست بگیرند و در کشور عملیاتی و اجرا کنند، در دانشگاه تربیت می‌شوند.

شرکت‌های دانش‌بنیان؛ پیشران جهش تولیدی و اقتصادی کشور/پیوند صنعت و دانشگاه زمینه‌ساز رونق اقتصاد دانش‌بنیان

وی ادامه داد: علاوه بر این موتور محرکه و پیشران جهش اقتصادی از منظر علمی باز هم دانشگاه است به ویژه اینکه ما در دانشگاه ظرفیت و توان بهره مندی از دانش بنیان ها را داریم و منبع و مادر اقتصاد دانش بنیان در دانشگاه شکل می‌گیرد و یکی از نقاط امید ما در بحث جهش تولید و جهش اقتصادی؛ دانش‌بنیان‌ها هستند.

فعالیت ۹۰ شرکت دانش‌بنیان و هسته فناور در دانشگاه آزاد استان اصفهان/دانش‌بنیان‌ها در دانشگاه بالغ می‌شوند

نجفی با تأکید بر اینکه موضوع اقتصاد دانش بنیان را دانشگاه ها باید تقویت و ارتقا دهند، تصریح کرد: در استان اصفهان بالغ بر ۹۰ شرکت دانش بنیان و هسته فناور در حال فعالیت هستند که برخی از آنها همچون شرکت نگین بذر دانش، شرکت معیار دانش، شرکت کالا پرداز و شرکت نوپا در حال حاضر به نتیجه مطلوب رسیده اند و در اقتصاد کشور نقش ایفا می‌کنند در واقع اینها در دانشگاه بلوغ یافتند و امروز کارهای اقتصادی خوب انجام می‌دهند.

وی افزود: شرکت‌های دانش‌بنیان واحد شهرضا جزو شرکت های موفق استان اصفهان هستند ضمن اینکه شرکت های دانش بنیان کوچک‌تری هم هستند که محصولات خوبی ارائه می‌دهند و در حال رشد و تکامل هستند بنابراین من فکر میکنم اگر ما بتوانیم همین مسیر را که تجربه کردیم (یعنی شرکتهای که مولود دانشگاه هستند و امروز به شرکت های بزرگی که در اقتصاد کشور نقش ایفا میکنند تبدیل شوند)، طی کنیم در تحقق شعار سال بسیار می‌توانیم اثرگذار باشیم.

دانشگاه بستر مشارکت مردم است

نجفی خاطرنشان کرد: بستر این مشارکت، یعنی مشارکت مردم و رشد اقتصادی در دانشگاه است، یعنی بهترین نقطه دانشگاه است. دانشگاه از طریق کاربردی کردن دانشی که در اختیار دارد و مهارت‌افزایی و ورود دانشجو به محیط واقعی کار و توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان و توسعه فناوری می‌تواند به مشارکت مردم کمک کرده و در این حوزه نقش‌آفرینی کند.

وی اضافه کرد: بذر، سی آر ام، خدمات آزمایشگاهی، مواد غذایی، نرم افزارهای مختلف و هوش مصنوعی، نهال های مقاوم به خشکی و... از جمله مهمترین محصولاتی است که توسط شرکت دانش بنیان استان اصفهان به تولید می‌رسد و سطح خدمات این شرکتها از حوزه کشاورزی، فعالیت های گلخانه ای گرفته تا گیاهان دارویی، آی تی و هوش مصنوعی، تجهیزات نیمه صنعتی، مواد اولیه لبنیات و... متفاوت است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان بیان کرد: بسیاری از این شرکتها از منظر درآمدی در مقایسه با برخی واحدهای دانشگاهی تراز بالاتری دارند و به توسعه فعالیت های پژوهش و فناوری استان بسیار کمک می‌کنند.

«طرح پویش» اصلی‌ترین برنامه استان برای جهش اقتصادی و تحقق شعار سال است

وی با تاکید بر اهمیت نقش دانشگاه در تربیت نسل آینده در حوزه اقتصادی کشور خاطرنشان کرد: طرح پویش، یکی از برنامه های استان اصفهان در راستای این هدف است و از جمله طرح هایی است که به جد دنبال میشود که تعداد قابل توجهی از دانشجویان را می‌توانیم در این طرح پوشش دهیم و وارد بازار کار کنیم.

نجفی کاربردی کردن پایان نامه ها و تطبیق آنها با اولویت های علم و فناوری و ارائه مشاوره را از دیگر برنامه های این واحد در راستای جهش اقتصادی و تحقق شعار سال دانست و گفت: جهت‌گیری نحوه آموزش و یاد دادن مهارت و درگیر کردن دانشجو به اشتغال مانند طرح‌های پویش به‌شدت می‌تواند در مشارکت بیشتر دانشجویان در توسعه اقتصادی کشور نقش داشته باشد.

اجرای موفق طرح پویش توسط سرای نوآوری اتاق بازرگانی اصفهان و دانشگاه آزاد اسلامی

وی به سرای نوآوری اتاق بازرگانی در استان اصفهان اشاره و خاطرنشان کرد: فعالیت های این سرا هم از جمله برنامه های استان برای جهش اقتصادی علم پایه است و این سرا یک مدرسه مهارتی دارد که آموزش های لازم را به دانشجو ارائه می‌دهد و پس از آن دانشجو وارد طرح پویش می‌شود.

نجفی گفت: سرای نوآوری اتاق بازرگانی و دانشگاه با هدف برقراری جریان دانش در صنعت و حل مسئله از بنگاه های اقتصادی از طریق پتانسیل های موجود در دانشگاه تأسیس شد. این سرا در قالب برنامه کلان «همصدا» (همکاری مؤثر صنعت، دانشگاه و اتاق) در راستای اهداف مذکور در حال فعالیت است.

وی تصریح کرد: پیش از این دانشجویی که از دانشگاه فارغ‌التحصیل می‌شد با صنعت بیگانه بود، دانشجویان باید در حین تحصیل، آموزش و تخصص لازم را کسب کنند، برای تحقق این هدف، سرای نوآوری اتاق بازرگانی به عنوان یکی دیگر از همکاری‌های مشترک دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان (واحد خوراسگان) و اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اصفهان راه‌اندازی شد.

از این طریق کارفرمایان و صنعتگران نیاز خود را به سرای نوآوری اعلام می‌کنند و دانشجویان در رشته‌های مختلف هم می‌توانند رشته خود را کاربردی کنند، استان اصفهان با پایلوت شدن در طرح پویش اشتغال به نتایج اثربخشی رسید و در این زمینه بسیار خوب عمل کرد.

نجفی افزود: دپارتمان‌های تخصصی سرای نوآوری اتاق بازرگانی و دانشگاه شامل مدیریت منابع انسانی و روانشناسی سازمانی، تولید محتوا در فضای دیجیتال، بازسازی و طراحی فضاهای اداری تجاری و صنعتی، مکانیک و ساخت، مهندسی صنایع و برنامه‌ریزی تولید، حسابداری، محیط زیست و منابع آب، مهندسی پزشکی، هوشمندسازی اینترنت اشیا، نگهداری و تعمیرات، کشاورزی دام و طیور، برندینگ، بازاریابی و فروش، فناوری اطلاعات، متالوژی، شیمی و پلیمر، معدن، ثبت اختراع و تدوین استاندارد، نساجی و چاپ، صنایع غذایی و برق و اتوماسیون و ابزار دقیق است.

طرح پویشی‌های استان اصفهان ۱۲ هزارنفری می‌شوند/ اعلام نیاز ۲۰۰ شرکت و بنگاه اقتصادی برای جذب دانشجوی طرح پویشی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان با اشاره به اینکه فعالیت های دانشگاه گام به گام در حال همراه شدن با صنعت است، اضافه کرد: برنامه امسال ما این است که تا پایان سال(۱۴۰۳) بتوانیم ۱۲ هزار دانشجو را وارد طرح پویش بکنیم.

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر قراردادهای طرح پویش ما تا به این لحظه، ۴۳۰۰ مورد است که از این میزان ۳۰ درصد مربوط به مقاطع تحصیلات تکمیلی و مابقی مربوط به مقاطع کاردانی و کارشناسی است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان ادامه داد: ۶۰ درصد از این تعداد در رشته‌های علوم انسانی، ۲۵ تا ۳۰ درصد در رشته‌های کشاورزی و فنی مهندسی و مابقی در رشته‌های علوم پایه و علوم پزشکی تحصیل می‌کنند.

۱۰ درصد از دانشجویان طرح پویشی استخدام شدند/بورسیه ۵۰۰ دانشجو

وی با بیان اینکه تا کنون ۲۰۰ شرکت و بنگاه به صورت مکتوب برای طرح پویش به ما اعلام نیاز کرده‌اند، افزود: ۵ تا ۱۰ درصد دانشجویانی که وارد طرح پویش شده اند به مرحله استخدام رسیده‌اند و ۱۰ درصد یعنی بالغ بر ۵۰۰ نفر هم بورسیه شده‌اند. سال گذشته نیز ۳ هزار دانشجوی این استان وارد طرح پویش شدند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان با تأکید بر اینکه تارگت ۱۲ هزار دانشجوی طرح پویشی حتما تا پایان سال محقق خواهد شد، بیان کرد: عمده این ظرفیت مربوط به واحد اصفهان است و به تعدادی که اشاره کردم ۱۰ تا ۲۰ درصد نیز میتوان برای واحدهای دیگر اضافه کرد چون این واحدها هم دانشجوی طرح پویشی دارند.

نجفی گفت: این دانشگاه با برخورداری از ده‌ها رشته کارشناسی ارشد با بهترین کیفیت آموزشی و رویکرد تحقیقاتی و با توجه به استقرار مرکز رشد واحدهای فناوری با استقبال از طرح‌ها و برآورده کردن نیاز علمی، تحقیقاتی صنایع و بنگاه‌های تجاری از ایده‌های دانش‌بنیان دانشجویان تا رسیدن به مرحله تجاری‌سازی حمایت می‌کند.

وی در پایان این گفت‌وگو خاطرنشان کرد: به عقیده بنده امسال سالی است که طرح‌هایی مانند طرح پویش می‌تواند دانشجویان را با محیط واقعی کار و توسعه مهارت‌های دانشگاه درگیر کند ضمن اینکه توسعه دانشکده‌های مهارتی و شرکت‌های دانش‌بنیان که در مراکز رشد و سراهای نوآوری وجود دارد می‌تواند در تحقق شعار سال نقش‌آفرین باشد.

انتهای پیام/

نرگس موذنیان کد خبر: 1228100 برچسب‌ها دانشگاه آزاد اسلامی طرح پویش

دیگر خبرها

  • پیوستن دانش‌آموزان تفت به پویش «امروز من بدون کیسه پلاستیکی»
  • پویش حمایت از کودکان غزه در دبستان شهدای روستای ویدوجا
  • پاکسازی محدوده شهر قم از زباله‌های پلاستیکی توسط دانش آموزان
  • طرح پویش دانشگاه آزاد، تلاقی آموزش مهارتی و اشتغال دانش‌بنیانِ نسل جوان
  • آغاز به کار آزمایشی «سینما دانش» شهرستان قوچان 
  • احداث ۴۰۰ واحد مسکن برای مددجویان بهزیستی استان اردبیل
  • پویشی‌های دانشگاه آزاد اصفهان ۱۲هزار نفری می‌شوند/ 10 درصد دانشجوها به استخدام رسیدند
  • پویش سپاس از معلم در ۴۸ واحد آموزشی خوانسار
  • مصلح: امیدوارم دوباره تراکتور را شکست بدهیم
  • پویش دانش‌آموزی عطر اردیبهشت ۳ درکرمان آغازشد