Web Analytics Made Easy - Statcounter

یکی از اصلی ترین دغدغه های دولت، تامین زیرساخت های مورد نیاز برای جمعیت ساکن در روستاها به ویژه تامین آب آشامیدنی سالم و بهداشتی برای آنان است. 
از طرفی دیگر نیز به لحاظ اهمیت، برخورداری از آب آشامیدنی سالم جایگاه بسیار مهم و حائز اهمیتی در حفظ سلامت، کارآمدی، مهاجرت معکوس و توسعه پایدار روستاها را دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دولت های یازدهم و دوازدهم تاکنون برنامه های مدونی را برای محرومیت زدایی اجرا کرده است که طبق برنامه ریزی های انجام شده آبادانی روستاها و مناطق محروم در اولویت قرار دارد و تاکنون طرح های زیادی در حوزه های آبرسانی، گاز زسانی، برق رسانی، مخابرات و اشتغال در  مناطق روستایی در سطح کشور و از جمله استان زنجان انجام شده است.

شاخص بهره مندی آب آشامیدنی روستائیان از ۷۸.۲۱ به ۸۲.۴۹ درصد می رسد
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان زنجان گفت: در سال ۹۲ شاخص بهره مندی روستائیان این استان از آب آشامیدنی ۷۸.۲۱ درصد بود.
علیرضا جزء قاسمی تاکید کرد: در این مدت ۹۰ هزارو ۸۸۸ مشترک در سطح  ۵۱۵ روستای استان زنجان آب آشامیدنی سالم و بهداشتی داشتند.
وی یادآوری کرد: تا سال ۹۲ در سطح استان زنجان جمعیت ۳۰۳ هزار و ۹۰۱ روستا تحت پوشش شرکت آب و فاضلاب استان قرار داشتند.
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان زنجان گفت: ۸۲.۵۷ درصد از جمعیت روستائی استان تا سال ۹۲ از آب آشامیدنی سالم و بهداشتنی بهره مند بودند.
جزء قاسمی با تاکید بر اینکه در هفت سال اخیر ۶۶ روستا به تعداد روستاهای تحت پوشش شرکت آب و فاضلاب استان زنجان اضافه شده است، افزود: با این رقم تعداد روستاهای تحت پوشش به ۶۱۷ روستا افزایش یافته است.
به گفته وی، بر اساس برنامه ریزی های انجام شده شاخص بهره مندی از آب آشامیدنی سالم و بهداشتی در روستاهای استان زنجان تا پایاین سال جاری به ۸۲.۴۹ درصد می رسد.
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان زنجان گفت: این درصد  شامل ۳۰ هزار و ۷۶۰ نفر جمعیت است.
جزء قاسمی اظهارداشت: ۵.۵۷ درصد شاخص بهره مندی از آب آشامیدنی در سطح روستاهای استان زنجان در هفت سال اخیر رشد داشته است.

کیفیت آب آشامیدنی روستا سالم  است
آمنه عباسی یکی از ساکنان روستای پایین کوه زنجان به خبرنگار ایرنا گفت: خوشبختانه آب آشامیدنی سالم و بهداشتی داریم و از کیفیت این خدمات دولت در این حوزه راضی هستیم.
وی خاطرنشان کرد: تاکنون قطعی و مشکلی در تامین آب آشامیدنی نداشته ایم و همه ساکنان این روستا در این خصوص شکرگزار هستند چراکه این امر موجب دلگرمی اهالی و ماندگاری آنها در روستا شده است.

صادق محمدی یکی دیگر از روستائیان شهر دندی اظهارداشت: تنها مشکل بخشی از روستائیان در اطراف این شهر قطعی آب آشامیدنی در ساعت هایی از روز در فصل تابستان و بهار است.
وی افزود: این مهم نیز به دلیل وجود انشعاب های غیرمجاز و آبیاری باغ و باغچه است که مسوولان چندین ساعت آب را برای ذخیره قطع می کنند.
این روستایی ساکن ابراهیم آباد یادآوری کرد: خوشبختانه آب آشامیدنی سالم و بهداشتی داریم که باید مشترکان نیز در صرفه جویی و جلوگیری از هدر رفت آن دقت بیشتری داشته باشند.
محمدی خاطرنشان کرد: انتظار داریم تعدادی از هموطنان در روستاهایی که تحت پوشش شرکت آب و فاضلاب نیستند نیز تحت پوشش این شبکه قرار بگیرند و آنها هم بتوانند در این بخش رفاه داشته باشند.

وی تاکید کرد: دسترسی به آب سالم و بهداشتی موجب توسعه و آبادانی شده و بسیاری از روستائیان را از مهاجرت و حاشیه نشینی در شهرها منصرف کرده است حتی تعدادی از افراد که پیشتر نقل مکان کرده و به شهرها رفته اند نیز به فکر بازگشت به روستا و زادگاه خود افتاده اند.

برچسب‌ها مهاجرت معکوس توسعه روستایی آب آشامیدنی زنجان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مهاجرت معکوس توسعه روستایی آب آشامیدنی زنجان مهاجرت معکوس توسعه روستایی آب آشامیدنی زنجان اخبار کنکور شرکت آب و فاضلاب استان زنجان آب آشامیدنی سالم و بهداشتی آب آشامیدنی شاخص بهره مندی تحت پوشش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۷۰۴۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره مندی ۲۰ هزار مشترک از فیبر نوری البرز

عبدالله بیان با اشاره به اینکه ظرفیت های لازم برای ارائه خدمات گسترده فیبرنوری در این استان آماده است، گفت: مشترکان می توانند از این ظرفیت بالقوه در عرصه ارتباطات و اینترنت پرسرعت بهره مند شوند.

وی افزود: اکنون از مجموع مشترکان فیبر نوری بیش از ۱۱ هزار مشترک آنها با تلفن ثابت نیز از فیبر نوری استفاده می‌کنند و آماده واگذاری تعداد زیادی انشعاب در استان البرز هستیم.

بیان گفت : تحقق دایری فیبر نوری در استان البرز نیازمند همکاری و مشارکت بیشتر سازمان نظام مهندسی ساختمان و سایر دستگاه های اجرایی است و باید قبل از ساخت و سازها این ظرفیت در مکان های مسکونی ، تجاری ، اداری و صنعتی فراهم شود.

وی بیان کرد: تاکنون حدود چهار هزارو ۸۰۰ کیلومتر فیبر نوری در استان البرز احداث شده است که برای همگامی با پیشرفت و رشد روزافزون فناوری‌های ارتباطی و اطلاعاتی در تلاش هستیم تا نهضت جهادی شرکت مخابرات ایران در زمینه فیبر نوری در استان البرز به خوبی پیش ببریم.

بیان اضافه کرد: با تلاش انجام شده علاوه بر بافت شهری ، ارتباط بیش از۹۵ درصد از روستاهای این استان نیز از طریق فیبر نوری برقرار شده است.

مدیرکل مخابرات البرز افزود: تاکنون بیشتر شرکت های تولیدی استان البرز به شبکه فیبر نوری پیوسته اندضمن آنکه مشترکان نیز می توانند از این پس بدون تغییر شماره و با همان شماره تلفن فعال خود، فیبر نوری دریافت کنند.
وی بیان کرد: واحدهای مسکونی، اداری و تجاری در استان البرز می‌توانند با بهره گیری از این فناوری نیازهای خود را در حوزه ارتباطات با کیفیت مطلوب برآورده سازند.

مدیرکل مخابرات البرز دربخش دیگری ازسخنان خود ارائه پهنای باند بالا، کاهش محدودیت، ظرفیت سازی بالا، ارائه کیفیت سرویس و حذف محدودیت های بعد مسافت را از جمله مزایای فیبر نوری عنوان کرد.

وی اضافه کرد: اکنون بخش قابل توجهی از شبکه فیبر نوری استان احداث شده و انتظار می رود شهروندان از این شبکه برای فعالیت های اینترنت پرسرعت بیشتر بهره ببرند.
بیان اظهار کرد: همچنین اکنون بیش از ۱۸۷هزار مشترک از سرویس ADSL و چهارهزار و ۹۶۴ مشترک از سرویس VDSL در استان البرز بهره مند هستند ؛ در زمان حاضر یک میلیون و ۸۶ هزار شماره تلفن ثابت دراستان دایر است .
وی در بخش دیگری ازسخنان خود از قرارداد بین شرکت مخابرات ایران و وزارت ارتباطات برای اجرای طرح فیبر نوری منازل و کسب و کارها خبرداد و گفت: مقرر شد حدود ۲۳۶هزار خانواده دراستان البرز تحت پوشش فیبر نوری قرار گیرند.

باشگاه خبرنگاران جوان البرز کرج

دیگر خبرها

  • بهره مندی هشتاد درصدی جمعیت روستایی ارومیه از شبکه آب و فاضلاب
  • ارائه خدمات رایگان به روستائیان به همت پزشکان
  • بهره مندی ۱۰ هزار و ۵۰۰ بیمار خاص از خدمات بیمه سلامت
  • بهره مندی ۲۰ هزار مشترک از فیبر نوری البرز
  • بهره‌مندی بیماران خاص از حمایت‌های دارویی خاص
  • بهره‌مندی ۹۸ درصد جمعیت روستا‌های بوشهر از راه آسفالته
  • افت شاخص عملکرد محیط‌زیست نسبت به سال‌های گذشته/ دفن تنها ۶/۶۹ درصد پسماند‌ها در سطح دنیا
  • اجرای طرح هادی در ۶۰ درصد روستا‌های ایجرود
  • بهره‌مندی ۲۷۸۰۰۰ هزار خانوار چهارمحال و بختیاری از کالابرگ
  • تکمیل آبرسانی به ۱۶۲ روستا تا پایان سال جاری