Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، در هشت روز مانده به پایان انتخابات ۲۰۲۰ آمریکا که مهم‌ترین آن را انتخاب رئیس جمهوری شکل داده است، جمهوریخواهان سنا با اکثریت ۵۲ رای خود، گزینه پیشنهادی دونالد ترامپ را برای تصدی کرسی خالی دیوان عالی در برابر ۴۸ رای مخالف دموکرات‌ها و مستقلان سنا، تایید کردند.

ترامپ که روز شلوغی را در پنسیلوانیا با برگزاری سه سخنرانی پشت سر گذاشته بود، خود را به کاخ سفید رساند تا در مراسم تحلیف سومین قاضی منصوب وی برای دیوان عالی، حضور یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امی برت پس از ادای سوگند در اظهاراتی به اهمیت استقلال دستگاه قضا پرداخت و گفت این وظیفه یک قاضی است که در برابر سیاست‌های خود مقاومت کند. تسلیم شدن در برابر آنها از بین بردن وظیفه است.

۶۳ میلیون رای زودهنگام

گسترش کرونا و دو قطبی شدن شدید جامعه آمریکا از صدر تا ذیل، انتخابات ۱۳ آبان آمریکا را به یک انتخابات متفاوت تبدیل کرده است به گونه‌ای که هنوز هشت روز تا موعد اصلی انتخابات باقی است اما تا کنون بیش از ۶۳ میلیون نفر آرای خود را چه به صورت حضوری و چه به صورت پستی به صندوق‌ها انداخته‌اند.

پیش‌بینی نیویورک‌تایمز بر این است که آرای زودهنگام در این انتخابات به ۸۰ میلیون رای برسد با این حال، این شلوغی و ازدحام، اطمینان از نحوه شمارش و دقت آن را زیر سوال برده است.

واشنگتن پست هم از احتمال ریخته شدن ۵۰ تا ۷۰ درصد آرا به صندوق‌ها زودتر از موعد مقرر سخن‌ گفته و آن را با ۲۳ درصد آرای زودهنگام انتخابات چهار سال پیش مقایسه کرده است.

از نظر این روزنامه، آرای پیش از موعد در این انتخابات رکورد دار بوده است و روز ۱۳ آبان پایان یک دوره طولانی رای‌گیری و آغاز یک شمارش طولانی احتمالی خواهد بود.

مطابق آنچه که در تارنمای بالت‌پدیا آمده است، شمارش آرا بلافاصله پس از پایان روز انتخابات آغاز می‌شود و درصدهایی از آن اعلام می‌شود اما فرایند تجمیع آرا و تایید آن ممکن است چند روز به طول انجامد.

در اعلام اولیه هم گفته شده است ترکیبی از آرای پستی و حضوری است، هرچند در برخی ایالت‌ها سیستم جداگانه‌ای برای آرای غیابی-پستی در نظر گرفته‌اند.

اخطار دیگر توئیتر به نوشته ترامپ

شبکه اجتماعی توئیتر روز دوشنبه یک توئیت را پرچم گذاری کرد که در آن ترامپ اعلام کرد "مشکلات و اختلافات بزرگی در صندوق‌های رای‌گیری پستی در سراسر ایالات متحده وجود دارد".

رئیس جمهوری آمریکا در چند ماه اخیر که وضعیت خود را متزلزل می‌بیند بارها از احتمال فساد، کلاهبرداری یا تقلب در انتخابات سخن گفته است و سعی دارد نتایج انتخابات پستی را که به نظر می‌رسد مورد اقبال بیشتر دموکرات‌ها قرار گرفته است، مخدوش سازد.

ترامپ ادامه داد: باید جمع‌آوری نهایی در ۳ نوامبر باشد.

هنوز از انتشار این پیام توئیتری ترامپ نگذشته بود که توئیتر آن را به عنوان یک پیام گمراه‌کننده علامت‌گذاری کرد.

در پیام توئیتر آمده است: برخی یا تمام محتوای به اشتراک گذاشته شده در این توئیت مورد مناقشه است و ممکن است در مورد چگونگی شرکت در انتخابات یا روند مدنی دیگر گمراه کننده باشد.

پیش از این هم چند پیام توئیتری ترامپ با علامت‌گذاری توئیتر مواجه شد.

رسانه‌های آمریکا به ویژه آنهایی که با شیوه برخورد ترامپ با آنها مشکل دارند، در تلاشند تا ادعاهای بی اساس او را منتشر نسازند یا در صورت طرح، از رئیس جمهوری آمریکا اسناد تایید آن را درخواست کنند.

همین مساله در مصاحبه ترامپ با برنامه ۶۰ دقیقه شبکه خبری سی بی اس، منجر به قطع گفت‌وگو شد.

نگرانی بایدن از زمین سوخته

علاوه بر ترامپ، جو بایدن نامزد دموکرات‌ها در این انتخابات هم در پنسیلوانیا بود.

وی با دستمایه قراردادن چند نفر از دستیاران مایک پنس معاون اول رئیس جمهوری آمریکا به ویروس کرونا، گفت: میلیاردها دلار باید برای آزمایش سریع و اقدامات دیگر سرمایه گذاری شود.

معاون اول باراک اوباما از ترامپ به خاطر ادامه برگزاری گردهمایی‌های انتخاباتی که از نظر بایدن گسترده هستند و رهنمودهای بهداشتی در آن رعایت نمی‌شوند، انتقاد کرد.

بایدن به انتصاب قاضی امی کنی برت هم واکنش نشان داد و گفت من آنها را به خاطر جشن گرفتن سرزنش نمی‌کنم اما امیدوارم حاضران ماسک بزنند ، فاصله اجتماعی داشته باشند و اقدامات احتیاطی دیگری انجام دهند.

وی افزود: من نمی‌دانم که در ۲۱ ژانویه چه چیزهایی به ما به ارث می‌رسد اما با سرعتی که او می‌رود، خوب نخواهد بود.

بایدن اما درباره اطمینان از چشم‌انداز پیروزی خود، گفت: من نسبت به هیچ چیزی بیش از حد اطمینان ندارم اما امیدوارم "به لطف خدا" پنسیلوانیا را به دست آورم.

وی با اشاره به برخی ایالت‌های صحنه نبرد انتخاباتی اظهار کرد احساس خوبی در مورد میشیگان ، ویسکانسین و سایر مناطق رقابتی دارد که پیش از این، دیوار آبی قابل اعتماد برای دموکرات‌ها بوده‌اند.

این نامزد حزب دموکرات برای انتخابات ریاست جمهوری از برنامه خود برای رفتن به آیووا، ویسکانسین، جورجیا و فلوریدا هم خبر داد.

تکرار احتمال تقلب

دونالد ترامپ که رقابت سختی را برای خود در پنسیلوانیا می‌بیند، روز دوشنبه در سه شهر این ایالت سخنرانی کرد اما نه تنها به بایدن، بلکه به تعدادی دیگراز افراد همچون باراک اوباما، برخی فرمانداران دموکرات و حتی مجری‌های تلویزیونی اهانت کرد.

نامزد جمهوریخواهان در انتخابات ریاست جمهوری، در نخستین سخنرانی خود که بیش از یکساعت طول کشید، به بایدن حمله کرد و درباره طرح او درباره نفت و گاز گفت: یک حکم اعدام اقتصادی برای بخش انرژی پنسیلوانیا خواهد بود.

ترامپ که پیش از این گفته بود در صورت شکست در این انتخابات چون از بدترین رقیب شکست خورده است شاید مجبور به ترک کشور شود، بار دیگر تکرار کرد "در برابر بدترین نامزد تاریخ انتخابات ریاست جمهوری رقابت می‌کند".

وی در اظهارات تکراری دیگر، تجمعات بایدن را که با حداقل افراد انجام می‌شود به سخره گرفت و گردهمایی‌های خود را پررنگ جلوه دارد و اینگونه گفت که "هیچ کس برای تماشای باراک حسین اوباما حاضر نمی‌شود."

رئیس جمهوری آمریکا همچنین از سخت‌گیری فرماندار پنسیلوانیا برای برگزاری گردهمایی انتخاباتی او به خاطر همه‌گیری کرونا انتقاد کرد و خطاب به فرماندار ولف گفت: ما از نزدیک شما را تماشا می‌کنیم. ما در حال تماشای همان مردی هستیم که دسترسی به یک مکان را برای ما غیرممکن می‌کند. ... به نظر من تقلب گسترده، تنها راهی است که می توانیم ببازیم.

رفتار انتخاباتی پمپئو زیر علامت سوال

روسای دموکرات دو کمیته مجلس نمایندگان آمریکا روز دوشنبه اعلام کردند که دفتر مشاوره ویژه در حال بررسی این موضوع است که آیا مایک پمپئو وزیر خارجه آمریکا هنگام سخنرانی برای کنوانسیون ملی جمهوری‌خواه به هنگام سفر رسمی دیپلماتیک، نقض قانون بوده است یا خیر.

الیوت انگل رئیس کمیته امور خارجی و نیتا لووی رئیس کمیته اعتبارات مجلس در بیانیه‌ای مشترک افزودند این دفتر همچنین در حال بررسی وعده پمپئو برای انتشار بیشتر ایمیل‌های هیلاری کلینتون قبل از روز انتخابات است.

این دو مقام ارشد مجلس نمایندگان آمریکا ادامه دادند مایک پمپئو را استفاده نادرست از وزارت خارجه و دلارهای مالیات دهندگان برای جاه‌طلبی سیاسی شخصی  گستاخ دانستند.

پمپئو در سفر به سرزمین‌های اشغالی بود که کنوانسیون ملی جمهوریخواهان برگزار شد اما او از تل‌آویو در حمایت از ترامپ به صورت ویدئویی سخنرانی کرد.

برچسب‌ها انتخابات ۲۰۲۰ دونالد ترامپ باراک اوباما جو بایدن مایک پمپئو پروندهٔ خبری آمریکا ۲۰۲۰

منبع: ایرنا

کلیدواژه: انتخابات ۲۰۲۰ دونالد ترامپ باراک اوباما جو بایدن مایک پمپئو انتخابات ۲۰۲۰ دونالد ترامپ باراک اوباما جو بایدن مایک پمپئو اخبار کنکور رئیس جمهوری آمریکا دموکرات ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۷۰۸۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پولیتیکو: ۳ دولت اخیر آمریکا در مقابل ایران ناکام شدند

خبرنگار نشریه پولیتیکو می‌گوید: وقتی از یک مقام آمریکایی پرسیدم استراتژی بایدن در قبال ایران چیست، با خنده گفت: من یک پاسخ برای آنها دارم؛ دولت بایدن هیچ استراتژی‌ای در قبال ایران ندارد.

به گزارش مشرق، روزنامه کیهان در ستون خبر ویژه خود نوشت: پولیتیکو به قلم یک اپوزیسیون ایرانی می‌افزاید: اگر بایدن بخواهد به هرج‌ومرج رو به افزایش در خاورمیانه پایان دهد، باید با یک استراتژی مشخص به میدان بیاید. بیشتر تهدیداتی که متوجه منافع آمریکا است، از جانب ایران است. ایران در آستانه دستیابی به بمب اتم قرار دارد. نیروهای نیابتی آن در حال گسترش اقدامات خود هستند. آن‌گونه که حمله اخیر به اسرائیل نشان داده، برنامه موشک‌های بالستیک ایران در حال تقویت شدن است.

مقامات در واشنگتن بر سر نحوه تعریف کلمه استراتژی اختلاف‌نظر دارند و بسیاری از این کلمه به صورت عمومی استفاده می‌کنند. من از بسیاری از سیاستگذاران شنیده‌ام که آنها از نام‌گذاری برخی اسناد به عنوان استراتژی که در واقع استراتژی نیستند گلایه دارند. این اسناد در واقع بحث‌هایی انتزاعی هستند که اغلب به چالش‌های فوری و مهم سیاست خارجی نمی‌پردازند. اگر هدف نهائی تلاش شما حل مشکل نباشد، در آن صورت شما استراتژی‌ای برای آن موضوع نخواهید داشت.

بنابراین وقتی مسئولان سیاست خارجی برای توصیف رویکرد بایدن در قبال ایران از کلماتی مانند «مهار»، «تنش‌زدایی»، «بازدارندگی» و «مدیریت ریسک» استفاده می‌کنند، برداشت من از این کلمات تنها تاکتیک‌های مختلف است نه یک استراتژی مشخص. ایران یک مشکل است اما به نظر نمی‌رسد که برنامه‌ای منسجم برای حل آن در سر داشته باشد.

در دوران ریاست‌جمهوری اوباما، دولت می‌خواست مشکل برنامه هسته‌ای ایران را حل کند. دولت همچنین راهی برای رسیدن به آن هدف داشت و آن به‌کارگیری تلفیقی از تحریم‌ها و دیپلماسی بود؛ تلاشی که دولت اوباما از تیم جورج بوش پسر به ارث برده بود. آن استراتژی جواب داد و توافق هسته‌ای ایران متولد شد. بسیاری از ناظران می‌گویند برجام به اندازه کافی خوب نبود و برخی می‌پرسند استراتژی واقعی اوباما درباره ایران چه بود؟ برخی او را به تلاش برای ازسرگیری روابط با ایران، به عنوان یک دشمن دیرین آمریکا متهم کرده‌اند. اوباما امیدوار بود توافق هسته‌ای بتواند منجر به بهبود کلی روابط با ایران شود، اما به نظر من این یک امیدواری بود و نه بخشی از استراتژی.

دونالد ترامپ با به خطر انداختن توافق هسته‌ای استراتژی و امید دولت اوباما را از بین برد. اما از این جهت ترامپ نیز حداقل استراتژی مشخصی برای خود داشت. هدف اعلامی او تغییر رفتار حکومت ایران بود نه خود حکومت. تغییر رفتاری که دولت ترامپ به دنبال آن بود بسیار بنیادین بود، اما در تئوری این درخواست منجر به دنبال کردن سیاست تغییر حکومت شد، نه حل مشکل. تاکتیک ترامپ فشار حداکثری بود، با چاشنی تحریم‌های سنگین و دیگر اقدامات تنبیهی. واضح است که این استراتژی جواب نداد. بایدن با هدف‌گیری نه‌چندان قاطعانه احیای برجام و یک استراتژی غیر ایده‌آل برای دستیابی به این هدف پا به کاخ‌سفید گذاشت. او چند شرط برای این هدف گذاشت، از جمله اصرار بر اینکه ایران باید موافقت کند که در آینده بر سر یک توافق سختگیرانه‌تر و بلندمدت‌تر مذاکره نماید. دولت او چنان دیرهنگام به پای میز مذاکره برگشت که تلاش برای احیای برجام حتی قبل از روی کار آمدن یک دولت تندرو در تهران به دلیل درخواست‌های طرف آمریکایی سرنوشت نامعلومی پیدا کرده بود.

از وقتی که تلاش‌ها برای احیای برجام به در بسته خورد، تیم بایدن تصمیم گرفت به برخی پیروزی‌های کوچک که می‌توانست در مواجهه با ایران کسب کند بسنده نماید. آنها چند آمریکایی زندانی را به خانه برگرداندند هرچند که در قبال آن مجبور به پرداخت رقم قابل‌توجهی وجه نقد شدند. آنها همچنین از طریق ابزارهای تکنولوژیک به حمایت از جنبش اعتراضی در ایران پرداختند.

دولت بایدن همچنان تحریم‌های دولت ترامپ علیه ایران را حفظ کرده است. اما از آنجایی که اجرای این تحریم‌ها را محدود کرده یا به دلایلی خارج از کنترل واشنگتن این تحریم‌ها به اندازه کافی به ایران فشار نیاورده‌اند، تغییری در رفتار حکومت ایران بروز نکرده است. در حال حاضر صادرات نفت ایران افزایش یافته است. احتمالا دولت بایدن به این نتیجه رسیده که هیچ راه واقع‌بینانه و مستقیم برای «حل» مشکل ایران وجود ندارد. تردیدی نیست که این یک مشکل دشوار است. دیگر این است که روسیه و چین که زمانی درخصوص ایران با آمریکا همکاری می‌کردند اکنون به دلیل تنش‌هایی که خود با واشنگتن دارند در حال کمک به تهران برای دورزدن تحریم‌ها هستند. دولت بایدن حتی پس از حمله ۷ اکتبر حماس به اسرائیل، همچنان به پیگیری چشم‌انداز بزرگ‌تر خود یعنی «یکپارچگی منطقه‌ای» برای خاورمیانه ادامه می‌دهند. مشکلی که دولت بایدن به دنبال حل آن است، شکاف و اختلاف بین اسرائیل و دولت‌های عربی است. آمریکا امیدوار است شاهد برقراری روابط دیپلماتیک میان اسرائیل و عربستان باشد.

دیگر خبرها

  • ترامپ: پلیس باید دانشجویان مخالف اسرائیل را به شدت سرکوب کند
  • ترامپ: پلیس باید دانشجویانی که مخالف (نسل‌کشی) اسرائیل در غزه هستند را به شدت سرکوب کند
  • پیروزی ترامپ و بایدن در انتخابات مقدماتی پنسیلوانیا
  • بایدن حین کنایه به ترامپ گاف داد!
  • ترامپ: با بایدن، صلح در خاورمیانه وجود نخواهد داشت
  • پولیتیکو: ۳ دولت اخیر آمریکا در مقابل ایران ناکام شدند
  • پیشتازی اندک ترامپ نسبت به بایدن در جدیدترین نظرسنجی
  • علاقه مردم آمریکا به انتخابات به کمترین میزان خود در ۲۰ سال گذشته رسید
  • نشریه هیل: انتخابات ۲۰۲۴ برای مردم آمریکا بازی باخت-باخت است
  • طرح «عروسِ ترامپ» برای جلوگیری از تقلب در انتخابات