Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده ویژه آمریکا در امور ایران ضمن ابراز خشم از تعامل تهران و کاراکاس هشدار داد که ایالات متحده اجازه صادرات احتمالی موشک‌های دوربرد ایران به ونزوئلا را نخواهد داد.

به گزارش مشرق، «الیوت آبرامز» نماینده ویژه وزارت خارجه آمریکا در گفت‌وگو با شبکه آمریکایی «فاکس‌نیوز» خشم خود را از تعامل جمهوری اسلامی ایران و ونزوئلا با تهدید تهران ابراز کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آبرامز ضمن تهدید کاراکاس و تهران در خصوص پیشبرد احتمالی چنین قراردادی گفت که ایالات متحده هرگونه تلاش احتمالی جمهوری اسلامی برای ارسال موشک به ونزوئلا را تاب نخواهد آورد.

بیشتر بخوانید: ونزوئلا به‌دنبال استقلال تسلیحاتی با کمک ایران

وی در این خصوص گفت: «انتقال موشک‌های دوربرد از ایران به ونزوئلا برای ایالات متحده غیرقابل قبول است و آن را تحمل نمی‌کند و اجازه چنین کاری را نمی‌دهد».

اوایل شهریورماه، کلمبیا، «نیکلاس مادورو» رئیس‌جمهور ونزوئلا را متهم کرده بود که قصد خرید موشک از جمهوری اسلامی ایران را دارد تا در اختیار گروه فارک در کلمبیا بگذارد که رئیس‌جمهور ونزوئلا در پاسخ به این اتهامات، ایده خرید موشک از ایران را بعنوان یک ایده خوب توصیف کرد و از وزیر دفاع کشورش خواست در این زمینه با ایران وارد مذاکره شود.

بیشتر بخوانید: برنامه ونزوئلا برای استقلال سیستم تسلیحاتی چیست؟ +فیلم

وی با تأیید تلاش آمریکا برای مانع‌تراشی در مسیر تعامل جمهوری اسلامی ایران و ونزوئلا گفت: «ما تمام تلاش خود را به کار می گیریم تا مانع از انتقال موشک‌های دور برد (ایران به ونزوئلا) شویم و اگر (این موشک‌ها) به نوعی به ونزوئلا برسد، همانجا منهدم خواهد شد».

آمریکا در ماههای اخیر تمامی تلاش خود را به کار گرفت تا مانع از منقضی شدن محدودیت‌های تسلیحاتی سازمان ملل علیه ایران در تاریخ ۱۸ اکتبر (۲۷ مهرماه) شود که با شکست مواجه شد و پس از آن «مایک پامپئو» وزیر خارجه آمریکا در خصوص ورود هرگونه کشورهای جهان به تعامل تسلیحاتی با جمهوری اسلامی هشدار داد.

آبرامز در مصاحبه خود از احتمال قراردادهای تسلیحاتی ایران و ونزوئلا خبر داد و گفت: «ایران تمایل خود برای مشارکت در فروش‌های تسلیحاتی را اعلام کرده است و ونزوئلا هدف آشکار (در زمینه تعامل تسلیحاتی با ایران) است زیرا این دو رژیم منفور از قبل با یکدیگر رابطه داشتند».

این مقام آمریکایی در ادامه برای آنکه القا کند که کاراکاس برای تعامل با جمهوری اسلامی، مردم خودش را تحت فشار قرار می‌دهد، مدعی شد: «ونزوئلا برای خرید بنزین از ایران طلا پرداخت می‌کند و ایران در این کشور حضو.ر دارد. اقتصاد ونزوئلا فروپاشیده است و بنابراین هر شمش طلایی که به ایران می‌دهد، معادل دهها هزار دلاری است که مردمونزوئلا برای غذا و دارو نیاز دارند».

اظهارات روز دوشنبه آبرامز در شرایطی مطرح شده است که مادورو روز شنبه هفته جاری در صدسالگی هواپیمایی ونزوئلا از قصد خود برای فعال کردن یک شورای نظامی با کمک و مشورت با روسیه، چین و ایران خبر داد.

مادورو در این خصوص گفت: «در صد سالگی هواپیمایی ونزوئلا، قصد داریم شورای نظامی علمی و فناوری را به طور گسترده با مشورت و کمک روسیه، چین و ایران فعال کنیم».

ایالات متحده آمریکا و برخی از همپیمانان این کشور در سال‌های اخیر، تحریم‌هایی را علیه دولت ونزوئلا با هدف منزوی کردن رئیس‌جمهور قانونی این کشور و وادار کردن وی به کناره‌گیری از قدرت وضع کرده‌اند اما همه تلاش‌هایشان بی‌نتیجه بوده و نتوانستند ارتش ونزوئلا را با خود همراه کنند.

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا اعتراضات آمریکا قره باغ الیوت آبرامز ونزوئلا رئیس جمهور ونزوئلا مایک پامپئو چین جمهوری اسلامی ایران موشک نیکلاس مادورو تهران کاراکاس ارتش ونزوئلا آمریکا تحریم تسلیحاتی ایران به ونزوئلا جمهوری اسلامی ایالات متحده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۷۱۱۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پهپادهای مهاجم به اسرائیل تسلیحاتی ویرانگر و مخوف هستند

پهپادهای شاهد ایرانی که اخیرا در حمله به اسرائیل به کار گرفته شدند، سلاحی مخوف و مرگبار هستند.

به گزارش مشرق، روزنامه کیهان در ستون خبر ویژه خود نوشت: یورونیوز در گزارشی نوشت: پهپادهای شاهد در حمله اخیر ایران به اسرائیل نیز مورد استفاده قرار گرفتند این پهپادهای انتحاری، به ابزار کارآمد جنگی تبدیل شده‌اند. پولاش سخنگوی نیروی هوائی اوکراین می‌گوید نمی‌تواند روزی را بدون صدای پهپادهای «انتحاری» ایرانی به یاد بیاورد؛ پهپادهایی که به هنگام اصابت، همه چیز را نابود می‌کنند. پهپادهای شاهد در حمله اخیر ایران به خاک اسرائیل نیز مورد استفاده قرار گرفتند. ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهوری اوکراین، در پستی در شبکه اجتماعی ایکس نوشته بود: «صدای پهپادهای شاهد، این ابزارهای وحشت، در آسمان خاورمیانه و اروپا یکسان است.

پهپادهای شاهد، هواپیماهای بدون سرنشین یک‌بار مصرف، دوربرد و دارای مهمات هستند. تا زمانی که اپراتور این پهپادها هدفی را برای منفجر کردن انتخاب کند، آنها می‌توانند در اطراف یک منطقه چرخ بزنند. چند نوع پهپاد شاهد وجود دارد که توسط روسیه در اوکراین استفاده می‌شود. از این مدل‌ها می‌توان به شاهد ۱۳۶ و شاهد ۱۳۱ اشاره کرد. روس‌ها نام مدل جدید این پهپاد را به دلیل استفاده در اوکراین به «Geran-۲» تغییر داده‌اند، هرچند مشخص نیست تعداد آنها چقدر است. شاهد ۱۳۶ با سر جنگی ۴۰ کیلوگرمی جهت تخریب زیرساخت‌های حیاتی و دفاع هوائی ارزان و مفید بوده‌اند. قیمت ارزان به این معنی است که روس‌ها احتمالاً ۵۰ هزار دلار برای هر عدد از آنها می‌پردازند. گزارش‌هایی وجود دارد که ایران به روسیه کمک کرده تا کارخانه‌های خود را توسعه داده و پهپادها را به صورت محلی بسازد.

از این پهپادها به صورت گروهی و در جهات مختلف استفاده می‌شود تا سیستم دفاع هوائی را خسته کنند. آنها همچنین ممکن است پنج روز از این پهپاد استفاده کنند و [در] روز ششم، نوع دیگری از پهپاد را پرتاب کنند.»

پهپادهای شاهد معمولاً در امتداد بستر رودخانه‌ها و جاده‌ها حمله می‌کنند، زیرا برای رادار ضدهوایی دشوارتر است که پهپادها را بر فراز آب تشخیص دهد و ردیابی کند. همین‌طور صدای پهپادها با صدای عبور خودروها خنثی می‌شود و به همین خاطر جاده‌ها مسیری بهتر برای آنها محسوب می‌شوند.

پهپاد شاهد «مهم‌ترین» کمکی است که ایران به ارتش روسیه کرده است، چرا که آنها توانسته‌اند خسارت عمده‌ای به اوکراین وارد کنند. ایران ارسال یا ساخت پهپاد برای روسیه برای «جنگ علیه اوکراین» را تکذیب کرده است.

به طور کلی رابطه تهران و مسکو پس با روی آوردن روسیه به ایران برای دریافت سایر کمک‌های نظامی عمیق‌تر هم شده است. گزارش روزنامه واشنگتن پست در ماه اوت ۲۰۲۳ نشان داد که هدف روسیه تولید ۶ هزار پهپاد در داخل مرزهای این کشور تا سال ۲۰۲۵ است. امری که به لطف یک «معامله تسلیحاتی میلیارد دلاری» با تهران قابل انجام خواهد بود.

دیگر خبرها

  • فرمانده کل ارتش: ایران به هر کجای رژیم صهیونیستی را لازم باشد موشک می‌زند/ اگر باز هم خطایی سر بزند قدرتمندتر از قبل پاسخ می‌دهیم/ زوایای مختلف عملیات‌ها 10 تا 20 سال بعد گفته می‌شود
  • حوزه‌های علمیه خواهران و جامعه‌الزهرا(س) بیانیه مشترک صادر کردند
  • ایران به هر کجای رژیم صهیونیستی را لازم باشد موشک می‌زند
  • سفیر روسیه کمک تسلیحاتی آمریکا به اوکراین را مضحک خواند
  • ایران دفعه بعد، ۳ هزار موشک و پهپاد به اسرائیل می‌زند، یا ۳۰ هزار؟! | اسرائیل تنها در صورتی از سلاح اتمی استفاده می‌کند که ....
  • ایران دفعه بعد، ۳ هزار موشک و پهپاد به اسرائیل می‌زند، یا ۳۰ هزار؟
  • رویترز: آمریکا به صورت مخفیانه به اوکراین موشک دوربرد ارسال کرده است
  • عقلانیت، معنویت و عدالت، سه ضلع تفکر شیعی هستند
  • پهپادهای مهاجم به اسرائیل تسلیحاتی ویرانگر و مخوف هستند
  • مادورو: آمریکا به توافقنامه امضا شده احترام نمی‌گذارد