Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا حجت الاسلام و المسلمین مصطفی محامی روز سه‌شنبه در مراسم تکریم و معارفه مدیر حوزه علمیه سفیران زاهدان اظهارداشت: تبلیغ اسلام از اهمیت بسیاری برخوردار است و در سیستان ‌و بلوچستان با توجه به جمعیت شیعه نیاز مبرم و فوری به تبلیغ احساس می‌شود که متاسفانه در این زمینه با کمبود نیرو مواجه هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


امام جمعه زاهدان بیان کرد: به دلایل متعدد جایگاه تبلیغی در سیستان و بلوچستان خالی است و حوزه علمیه سفیران یکی از کارآمدترین نوع حوزه‌های علمیه در استان است و با توجه به نیاز منطقه جهت تبلیغ دین و معارف اهل بیت(ع)اگر مدرسه سفیران بتواند به درستی به وظایف خود عمل کند می‌تواند این کمبود را در یک دوره پنج ساله جبران کند.
نماینده رهبر معظم انقلاب در امور اهل سنت سیستان و بلوچستان گفت: مخاطب قرآن کریم و معارف اهل بیت(ع) تنها شیعیان نیستند بلکه همه مسلمانان و در نگاه فراتر همه انسانها مخاطب هستند و ما در لباس روحانیت باید زلال معارف را به سینه‌های تشنه مردمان حقیقت جو مسلمان و غیر مسلمان برسانیم.
حجت الاسلام و المسلمین محامی اظهارداشت: مدیریت در حوزه‌های علمیه با مدیریت اجرایی و مدیریت علمی دانشگاه‌ها و حتی مدیریت در آموزش و پرورش تفاوت‌های زیادی دارد زیرا در حوزه‌های علمیه تعلیم و تربیت با یکدیگر عجین هستند و چه بسا تربیت از آموزش مهمتر باشد لذا نیاز است تا مدیریت به گونه‌ای باشد که این اهداف محقق شود.
وی افزود: در حوزه‌های علمیه تعلیم و تربیت در کنار هم هستند و بحث‌های تربیتی، انگیزشی، اخلاقی و معنوی از ضرورت‌های آموزش طلبه بوده که این موضوع امتیاز ویژه حوزه‌های علمیه است.
رییس شورای فرهنگ عمومی سیستان و بلوچستان تشکیل کمیته سه جانبه متشکل از مدیریت حوزه علمیه امام جعفر صادق (ع) مدیریت مدرسه سفیران و معاونت ارتباطات حوزوی دفتر امام جمعه را خواستار شد و افزود: این کمیته در جهت هماهنگی دو مدرسه و اجرای برنامه‌ها به‌صورت مشترک و نیز تبادل تجربیات، اساتید و موارد مختلف نظارت خواهد داشت و از عملکرد جزیره‌ای و ناهماهنگ جلوگیری می‌کند.
حجت الاسلام و المسلمین محامی بیان کرد: در بحث طلبگی و درس خواندن امکانات مادی مهم نیست چه بسا کسانی که از مدارس برخوردار فارغ التحصیل هستند اما خروجی مناسبی برای خدمت به اسلام و مسلمین نداشته‌اند و متقابلا بسیاری از افراد خدمتگزار در جامعه در مدارسی تحصیل کرده‌اند که دارای امکانات بسیار کمی بوده لذا امکانات تأثیرگذار نیست بلکه همت در درس خواندن مهم است.
نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان توجه و سرمایه‌گذاری بیشتر در حوزه‌های علمیه راخواستار شد و گفت:نیاز است تا در مدیریت، اجرای برنامه‌ها، گزینش طلبه‌ها، انتخاب اساتید و سایر همکارانی که در مدرسه همکاری می‌کنند دقت بیشتری صورت گیرد.
امام جمعه زاهدان با اشاره به این توصیف امیرالمومنین‌(ع) که پیامبر اکرم(ص) را همانند پزشکی که به دنبال مریض بود و پس از شناسایی مریض به درمان آن می‌پرداخت، عنوان کرد: نگاه مدیر مدرسه علمیه به طلبه همانند نگاه پدر به فرزند باشد که می‌خواهد فرزندش را از همه جهات عقلانی، علمی، اخلاقی و معنوی تربیت کند که این نگاه نیازمند وقت گذاری، هم‌ نفس و هم‌کلام شدن با طلبه‌هاست و باید توجه داشت که تربیت با دستور و ابلاغ صورت نمی‌گیرد.
به گزارش ایرنا در این مراسم از زحمات حجت الاسلام والمسلمین پوران دخت مدیر سابق حوزه علمیه سفیران قدردانی و حجت الاسلام والمسلمین باهری به عنوان مدیر جدید این مدرسه معرفی شد.

برچسب‌ها حوزه علميه نماینده ولی فقیه سیستان و بلوچستان زاهدان مصطفی محامی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: حوزه علميه نماینده ولی فقیه سیستان و بلوچستان زاهدان حوزه علميه نماینده ولی فقیه سیستان و بلوچستان زاهدان اخبار کنکور سیستان و بلوچستان حوزه های علمیه حجت الاسلام حوزه علمیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۷۱۲۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین وضعیت ۵ استان جنوبی کشور/ از وصل شدن برق تا روند امدادرسانی

حسین ظفری سخنگو و معاون پیشگیری و کاهش خطرپذیری سازمان مدیریت بحران کشور در گفت‌وگو با خبرنگار مهر درباره آخرین وضعیت سیل و آبگرفتگی در کشور اظهارداشت: در حال حاضر در استان‌های هرمزگان، کرمان، بوشهر و جنوب فارس وضعیت عادی، نرمال و پایدار شده و تمرکز ما در مدیریت بحران بر جنوب استان سیستان و بلوچستان است.

وی افزود: میانگین بارش در یک سال در کل استان سیستان و بلوچستان ۱۰۱ میلیمتر بوده که در ۲۴ ساعت گذشته در زرآباد به میانگین ۲۷۰ میلیمتر رسیده است.

معاون پیشگیری و کاهش خطرپذیری سازمان مدیریت بحران کشو ادامه داد: اسفند پارسال بارش‌ها طی دو هفته ۲۳۰ میلیمتر در استان رسید بود ولی در کمتر از ۲۴ ساعت در شهرهایی مانند زرآباد به ۲۷۰ میلیمتر رسیده که سه برابر بارش‌های سیستان و بلوچستان طی یک سال بوده و این مساله بسیار اهمیت داشت.

ظفری گفت: حدود ۱۲۰۰ روستا در جنوب سیستان و بلوچستان تحت تأثیر این سیلاب‌ها قرار گرفتند که از این تعداد ۴۰۰ روستا برق آنها توسط همکاران ما در وزارت نیرو برای حفظ جانشان قطع و بخشی هم به دلایل دیگر قطع شده بود و ۹۰ درصد برق مناطق قطع شده در حال حاضر وصل است.

وی بیان داشت: حدود ۷۰ روستا آب آنها به دلیل گل آلود و سیلاب بودن قطع شده است که امدادرسانی به این روستاها توسط ۱۲۰ تیم از هلال احمر در کنارک در حال انجام است و در استان سیستان و بلوچستان سه محور اصلی و ۱۴ محور فرعی مسدود شده است که امدادرسانی از طریق ۷ بالگرد توسط سپاه، ارتش و هلال احمر در حال انجام است و با فروکش کردن آب محورها بازگشایی می‌شود و دسترسی آغاز خواهد شد.

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور با اشاره به اینکه سد کهیر که بالادست سد کنارک است، گفت: این سد ۱۷۰ میلیون متر مکعب ظرفیت خالی داشت که طی ۲۴ ساعت این ظرفیت تکمیل و به ۳۴۵ میلیون متر مکعب رسیده است. همچنین سد کهیر اولین بار است که تکمیل و آبگیری شده و اگر نبود منطقه جنوب را با مشکل وخیم مواجه می‌کرد.

ظفری اعلام کرد: فیبر نوری در شهرهای قصرقند، نیکشهر، خاش و ایرانشهر قطع است و تا پایان وقت امروز ارتباط فیبر نوری این مناطق وصل و تعاملات اینترنتی و خطوط تلفنی وصل خواهد شد. در استان هرمزگان بارش‌ها بسیار زیاد بود و دیروز حجم بارش‌ها زیادتر شد و در بخش‌هایی از معابر در شهر بندرعباس آب گرفتگی رخ داد که در حال حاضر برطرف شده است. گروه‌های جهادی و مجموعه‌های دولتی در این استان ورود یافته و حدود ۱۲ روستا در جاسک و بشاگرد موقتاً ارتباط آنها قطع است که تا امروز بعد از ظهر وصل می‌شود.

وی خاطر نشان کرد: همه راه‌های اصلی استان هرمزگان باز است و در حوزه دریایی این استان مشکلی وجود ندارد و فیبر نوری در استان وصل است و ارتباطات مشابه شرایط عادی است.

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور گفت: در استان کرمان راه‌های اصلی باز ولی راه‌های فرعی قطع است که توسط نیروهای پلیس برای حفظ جان مردم بسته شده و با فروکش کردن آب این راه‌ها باز خواهد شد. همچنین آب، گاز و فیبر نوری در این استان بخش‌هایی که روز گذشته دچار اختلال شده بود امروز پنجشنبه وصل شده است و با و با لایروبی‌هایی که در رودخانه‌های فصلی در ۶ ماه گذشته صورت گرفته است خدا را شکر سیلاب خسارت چندانی را با توجه به برآوردها به زیرساخت‌های استان کرمان وارد نکرده است.

وی یادآور شد: در استان‌های بوشهر و جنوب فارس هم خسارت به زیرساخت‌ها زیاد نبوده است و سایر مناطق از جمله جنوب سیستان و بلوچستان توسط گروه‌های دولتی و جهادی تا رسیدن وضعیت به شرایط نرمال ادامه خواهد داشت.

کد خبر 6081668 فائزه نجارزادگان

دیگر خبرها

  • امدادرسانی تیم مشترک مدیریت بحران تهران به مناطق سیل‌زده استان سیستان و بلوچستان
  • سیل یا نبود مدیریت بحران؟ خسارت ۱۸ هزار میلیارد ریالی به زیر ساخت‌های سیستان و بلوچستان
  • آخرین وضعیت امدادرسانی در ۵ استان جنوبی کشور
  • آخرین وضعیت ۵ استان جنوبی کشور
  • امدادرسانی هوایی به مناطق سیل‌زده صعب‌العبور بلوچستان+ فیلم
  • آخرین وضعیت مناطق سیل زده کشور
  • آخرین وضعیت ۵ استان جنوبی کشور/ از وصل شدن برق تا روند امدادرسانی
  • ساخت ۳۴۴ مدرسه در سیستان و بلوچستان
  • بارش‌های بالای ۲۰۰ میلی‌متر سبب سیلاب‌ در ۲ استان شد
  • شدت بارندگی در سیستان و بلوچستان / مدارس ۱۱ شهرستان غیرحضوری شد