Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- یک کارشناس بازار سرمایه با بیان اینکه روز گذشته در نیمه دوم بازار شاهد برگشت برخی از سهم‌ها به فاز صعودی و پایان یافتن صف‌های فروش بودیم، گفت: با جمع شدن صف فروش، ارزش معاملات در بازار روز گذشته حدود ١٠ هزار میلیارد تومان بود، به همین دلیل می‌توان انتظار داشت که هیجان فروش در بازار کاهش پیدا کرده باشد و در روزهای آینده از فشار فروش و عرضه کاسته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«امین دامچه»  به روند معاملات بورس اشاره کرد و افزود: شاخص کل بورس اکنون به محدوده حمایتی خود رسیده است که این محدوده از نظر تکنیکالی شامل تلاقی اصلاح و محدوده کف کانال روند نزولی است.

وی با بیان اینکه روز گذشته در نیمه دوم بازار شاهد برگشت برخی از سهم ها به فاز صعودی و پایان یافتن صف های فروش بودیم، اظهار داشت: نخستین گروه شاخص سازی که با برگشت مواجه شد گروه فلزات بود، این برگشت با رهبری سهام شرکت فولاد خوزستان که گزارش ماهانه مناسبی را روانه کدال کرد، رخ داد. براساس آمار ارائه شده مبلغ فروش فولاد خوزستان در مهر ماه سه هزار و ٨٠٠ میلیارد تومان بود.

دامچه اظهار داشت: سهام ایران خودرو بعد از چندین روز افت و اصلاح در نهایت روز گذشته سبزپوش شدند و با جمع آوری پرقدرت صف فروش این شرکت خودروسازی، برخی از سهام به صف خرید در بازار رسیدند.

این کارشناس بازار سرمایه خاطرنشان کرد: با جمع شدن صف فروش ایران خودرو که این روزها به عنوان لیدر بازار تلقی می شود در اکثر نمادها شاهد جمع شدن صف فروش و بهبود روند معاملات بودیم.

وی گفت: با جمع شدن صف فروش، ارزش معاملات در بازار روز گذشته حدود ١٠ هزار میلیارد تومان بود، به همین دلیل می توان انتظار داشت که هیجان فروش در بازار کاهش پیدا کرده باشد و در روزهای آینده از فشار فروش و عرضه کاسته شود.

دامچه با بیان اینکه به نظر می رسد تا ١٣ آبان ماه شاهد وجود برخی از نوسان ها در بازار باشیم، افزود: اگر شاخص بورس از کانال یک میلیون و ۳۳۰ هزار واحد عبور کند و به سطح پایین حرکت کند حمایت بعدی شاخص بورس کانال یک میلیون و ٢٥٠ هزار واحد خواهد بود اما اگر از کانال یک میلیون و ٣٣٠ هزار واحد برگردد و در مسیر صعودی قرار گیرد، مقاومت شاخص بورس عدد یک میلیون و ٤٥٠ هزار واحد خواهد بود.

این کارشناس بازار سرمایه افزود: سهم ها اکنون برای خرید در شرایط مناسبی قرار دارند اما به دلیل ریسک های سیاسی و اقتصادی نقدینگی برای مدتی بدون استفاده خواهد ماند و برای سرمایه گذاری وارد بازار نخواهد شد.

وی با اشاره به اینکه پیش بینی می شود در آینده شاخص جهانی قیمت دلار کاهشی باشد و به دنبال آن قیمت کامودیتی ها مانند مس، روی، طلا و نفت با رشد همراه شود، گفت: در بازار ارز هم دلار در بازار داخلی پس از اصلاح ناگهانی از قیمت ٣٢ هزار تومن تا ٢٦ هزار تومن با برگشت همراه شد و دوباره تا قیمت ٣٠ هزار تومن رشد کرد اما ممکن است باز هم تا محدوده ٢٦ هزار تومان افت کند و بعد از آن شاهد کوچک شدن نوسان ها در بازار باشیم.

این کارشناس بازار سرمایه افزایش نرخ سود بانکی را به عنوان ریسک دیگر بازار مطرح کرد و گفت: رییس بانک مرکزی در پیامی اعلام کرد که دنبال روش دیگری برای کاهش تورم است و نرخ سود بانکی با افزایش همراه نمی شود.

وی با بیان اینکه طبق آمار بانک مرکزی تورم نقطه به نقطه در مهر ماه ٩٩، حدود ٤١ درصد بود که نسبت به شهریور ماه سال جاری حدود هفت درصد افزایش یافت، افزود: در این شرایط اگر نرخ سود بانکی به ٢٥ درصد هم برسد باز هم نرخ بهره واقعی منفی ١٥ درصد است، به همین دلیل سرمایه گذاری در بانک با هیچ مبنای منطقی همراه نیست و وجود سرمایه ها در بانک توجیه عقلانی و اقتصادی نخواهد داشت.

این کارشناس بازار سرمایه اظهار داشت: در موقعیت فعلی افراد را به سرمایه گذاری در بازار سرمایه دعوت می کنیم زیرا بورس از بازارهای موازی عقب مانده و اکثر سهم ها با قیمت هایی که در حال معامله هستند فاصله زیادی با ارزش ذاتی خود دارند.

وی گفت: بهتر است سهامداران برای سرمایه گذاری در بورس به شرکت های مشاوره سرمایه گذاری و سبدگردان ها اعتماد کنند زیرا اکنون این شرکت ها گزینه های خوبی را برای سرمایه گذاری در بازار در اختیار دارند.

 

 ایرنا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: کارشناس بازار سرمایه سرمایه گذاری جمع شدن صف فروش جمع شدن صف یک میلیون هزار واحد روز گذشته سهم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۷۱۳۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افت بازار سرمایه پس از ۴ روز رشد

آفتاب‌‌نیوز :

امروز اغلب نماد‌های تالار شیشه‌ای با کاهش مواجه شدند. شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران با افت ۱۳ هزار و ۴۲۰ واحدی به رقم دو میلیون و ۳۰۳ هزار و ۳۸۲ واحد رسید. شاخص هم‌وزن، اما ۱۳۲۱ واحد رشد پیدا کرد و در رقم ۷۵۹ هزار و ۲۲ واحد ایستاد. در حالی بازار در چهار روز قبل رشد کرده بود.

روز سه‌شنبه بیش از ۳۹۳ هزار معامله به ارزش ۵۷۷۶ میلیارد تومان در بورس انجام شد.

فولاد، فملی و شپنا بیشترین تاثیر منفی را بر شاخص بورس ایجاد کردند. هم‌چنین ذوب، کاما و فولاد از نماد‌های پرتراکنش بودند که بجز کاما دو نماد دیگر منفی به کار خود پایان دادند.

فرابورس ایران هم امروز ۴۷ واحد کاهش یافت و شاخص آن به ۲۵ هزار و ۴۸۸ واحد رسید.

تعداد معاملات امروز فرابورس ۲۰۵ هزار فقره بود که ارزش آن به ۷۷۲۱ میلیارد تومان رسید.

خاور و ارفع بالاترین تاثیر مثبت را بر شاخص فرابورس داشتند، اما هرمز تاثیر منفی ایجاد کرد. نماد‌های پرتراکنش نیز خاور، فزر و کرمان بودند؛ که بجز فزر دو نماد دیگر مثبت شدند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • بورس تغییر جهت داد
  • شاخص بورس پایان هفته را در سطح دو میلیون و ۳۰۰ هزار واحد ماند
  • رشد بورس با افزایش تولید خودرو و صادرات محصولات پتروشیمی
  • صعود بورس ادامه خواهد یافت؟ | روزهای سرنوشت‌ساز برای شاخص کل
  • پیش بینی بورس چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳/ افت بازار سهام، سیگنال فرصت خرید است؟
  • سهامداران عدالت بخوانند؛ تغییرات در واریز سود سهام؟
  • سهامداران عدالت بخوانند/ تغییرات در واریز سود سهام؟
  • افت بازار سرمایه پس از ۴ روز رشد
  • بورس در راه تصرف تاج و تخت؟
  • سقف معافیت مالی؛ داغ همیشگی بر پیشانی بورس!