Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی یزد گفت: جمع‌های دوستانه پس از جمع‌های خانوادگی کانون ابتلا به بیماری کرونا هستند. - اخبار استانها -

ابراهیم سلمانی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در یزد اظهار داشت: روند شیوع بیماری به سرعت در حال افزایش است و شهرستان‌های میبد، مهریز، ابرکوه و خاتم در وضعیت بحرانی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این بدان معنا نیست که شهرستان‌های دیگر وضعیت مناسبی دارند بلکه طبق ارزیابی‌ها تعداد افراد مثبت بستری در این چند شهرستان بیشتر است و باید پیشگیری و پیگیری‌ها افزایش یابد.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی یزد عنوان کرد: متاسفانه میزان رعایت مردم در شهرستان‌ها کم است و باید برای بهبود وضعیت درصد استفاده از ماسک و رعایت پروتکل‌ها با دقت بیشتری انجام شود.

سلمانی تصریح کرد: استان یزد از لحاظ تناسب جمعیت و میزان ابتلا در رتبه اول کشور قرار دارد، که اصلا زیبنده استان نیست و روند صعودی تا دو هفته دیگر در استان ادامه دارد و تا رفتار ما تغییر نکند این روند صعودی است.

وی گفت: افرادی که در زیر سقف یک خانه با هم زندگی می‌کنند به عنوان خانواده هستند و نیاز به ماسک ندارند اما هنگامی که نفراتی از خانواده‌های دیگر به آن‌ها ملحق شوند تمام افراد ملزم به استفاده از ماسک هستند.

معاون وزارت بهداشت: برخی داروهای درمانی کرونا اثر که ندارند "مضر" هم هستند!واکاوی تجارب روان شناختی دانشجویان در قرنطینه خانگی کروناکرونا دوباره یزد را تعطیل کرد؛ تعطیلی تمام اصناف یزد به جز 11 گروه صنفی از فردا

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی یزد با اشاره به اینکه میانگین سن بستری از 61 سال به 51 سال رسیده است ادامه داد: شاید این کاهش سن به این دلیل است که جوانان کمتر مراعات می‌کنند و در جمع‌های دوستانه‌ها و خانوادگی خارج از دید بازرسان شرکت می‌کنند.

سلمانی اظهار داشت: بیشترین افراد بستری کرونا به ترتیب افراد با بیماری‌های قلبی و عروقی، فشار خون و دیابت هستند.

وی با اشاره به اینکه رعایت پروتکل‌ها سبب شده تا خوشبختانه موردی از ابتلا به آنفلو‌انزا نداشته باشیم افزود: متاسفانه قدرت سرایت کرونا 9 برابر شده است.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی یزد با اشاره به اینکه 170 نفر از کادر بهداشت و 645 نفر از کادر درمان به دلیل بیماری کرونا در استان یزد جان خود را از دست دادند گفت: علی‌رغم سختی‌های کار متاسفانه حمایت‌ها و دلگرمی‌هایی که در موج اول وجود داشت دیگر دیده نمی‌شود.

سلمانی تصریح کرد: در موج اول همه دستگاه‌ها و مردم آماده همکاری بودند، اما اکنون در این موج همکاری مردم و خیرین کم‌رنگ شده، بازدیدها کاهش یافته و کادر مدافع سلامت را با ناراحتی و دلگیری مواجه کرده است.

انتهای پیام/781/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی یزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۷۱۴۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کنترل استرس و روش‌های خاص طب سنتی برای آن

آفتاب‌‌نیوز :

محبوبه ابریشم‌کار، متخصص طب سنتی در رابطه با علت تشکیل کیست‌ها در بدن گفت: کیست‌ها توده‌های خوش‌خیم در بافت‌های بدن هستند که حجمی از مایع در آن‌ها جمع شده است. به طور کلی توده‌های پستانی به دو دسته خوش‌خیم و بدخیم تقسیم‌بندی می‌شود. 

وی افزود: توده‌های فیبروکیستیک، توده‌های خوش‌خیمی هستند که می‌توانند از سن نوجوانی تا بزرگسالی در سینه شکل بگیرند. کیست‌های سینه معمولا متعدد بوده و موجب تغییر در اندازه سینه شده و ایجاد درد می‌کنند.

ابریشم‌کار اظهار کرد: کیست‌های سینه معمولا در دوران قاعدگی بیشتر از مواقع دیگر احساس می‌شوند. این توده‌ها دو نوع ساده و ترکیبی دارند. اما معمولا همان نوع ساده و فیبروکیستیک بسیار شایع‌تر است. 

وی افزود: سبک زندگی، مهم‌ترین عامل در ابتلا به کیست است. به علاوه عامل ارث و ژنتیک نیز بی تاثیر نیست. در اصول طب ایرانی، نوشیدن آب سرد و مواد غذایی تند، عدم فعالیت بدنی، برنامه خواب نامنظم و از همه مهم‌تر استرس، می‌تواند شیوع کیست‌ها را تشدید ببخشد. 

ابریشم‌کار بیان کرد: استرس عاملی است که تاثیر آن در بیماری‌ها خیلی سریع و شدید است. در حوزه طب سنتی، ما تمرکز بر روی تنفس را برای کنترل استرس پیشنهاد می‌کنیم. اگر ما روزی ۱۰ تا ۲۰ بار و در دو نوبت تنفس‌های کنترل‌شده داشته باشیم، تا حد زیادی می‌توانیم سطح استرس خود را کاهش دهیم.

وی افزود: ما در طب ایرانی طیفی برای تعیین درجه سردی و گرمی مواد غذایی داریم. پیشنهاد ما در این زمینه این است که تعادل میان گرمی و سردی تا حد امکان رعایت شود. تجربه نشان داده افرادی که طبع سردتری دارند، بیشتر در معرض ابتلا به بیماری‌های فیبروکیستیک قرار دارند. 

متخصص طب سنتی گفت: متخصصین بانوان یا پزشکان عمومی خیلی راحت می‌توانند با یک معاینه کیست را تشخیص دهند. فیبروکیستیک معمولا در اندازه‌های متفاوت و دو سینه دیده می‌شود، اما توده‌های بدخیم عموما در یک سینه وجود دارند. ترشحات خونی یا چرکی از سینه و تغییرات پوستی در سینه نیز می‌تواند نشان از وجود فیبروکیستیک باشد. 

ابریشم کار تصریح کرد: کیست سینه معمولا یک بیماری محسوب نمی‌شود و تنها به عنوان یک تغییر فیزیولوژیکی شایع از آن یاد می‌شود. برای درمان کیست یکی از راه‌های پیشنهادی این است که سیاه‌دانه را به صورت نیم‌کوب به نسبت ۱ به همراه بذر کتان و نسبت دو برابری عسل، هر روز صبح میل کنید. به علاوه برای درمان موضعی، ماساژ روغن بذر کتان روی سینه‌ها برای دوبار در روز می‌تواند موثر واقع شود. 

وی یادآور شد: توصیه ما به عزیزان برای عدم ابتلا به فیبروکیستیک این است که از کودکی به بچه‌ها سبک زندگی درست را آموزش دهیم. لازم است که مصرف کافئین را تا حد امکان کاهش دهیم و مصرف بی‌رویه‌ای نداشته باشیم. ما باید منبع انرژی نداشتن و بی‌حالی‌مان را کشف کنیم و خود را به قهوه محدود نکنیم.

منبع: خبرگزاری فارس

دیگر خبرها

  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • کنترل استرس و روش‌های خاص طب سنتی برای آن
  • باخت بد استقلال در یک دیدار دوستانه برابر تیمی از اسلامشهر!
  • شکست استقلال در یک بازی دوستانه
  • علائم ورم معده یا گاستریت چیست؟
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • بخش عمد‌ه‌ای از سرماخوردگی‌ها کروناست
  • افزایش ابتلا به سرطان در افراد کمتر از پنجاه سال
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا