Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ورزش 3»
2024-04-25@07:47:29 GMT

حدادی: من بچه پرروی ورزش ایران هستم!

تاریخ انتشار: ۶ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۷۷۱۸۶۱

حدادی: من بچه پرروی ورزش ایران هستم!

مرد نقره ای المپیک لندن که به خاطر جراحی خار پاشنه خارج از ایران زیر فشار انتقادها قرار گرفته، از منتقدانش تشکر می کند!

به گزارش "ورزش سه"، احسان حدادی که در 35 سالگی همچنان یکی از چهره های شناخته شده ورزش ایران به حساب می آید و جزو اولین نفراتی بود که سهمیه المپیک توکیو را کسب کرد، در ماههای اخیر به خاطر یک عمل جراحی وارد ماجرای حاشیه ای عجیبی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این پرتابگر ایرانی که همچنان نفر اول ایران و آسیا در رشته پرتاب دیسک به شمار می رود، بعد از کش و قوس های فراوان به آلمان سفر کرده تا در شهر اشتوتگارت عمل جراحی "خار پاشنه" را انجام دهد.


با اینکه فدراسیون پزشکی مجوز سفر حدادی به آلمان برای انجام عمل "خار پاشنه" را صادر کرده، اما انتقادهای زیادی نسبت به این اتفاق در رسانه ها مطرح شده؛ جوی که باعث ناراحتی قهرمان 4 دوره بازی های آسیایی هم شده است. 


در شرایطی که کمتر از 9 ماه تا المپیک توکیو باقی مانده و حدادی هفته آینده باید پای خود را به تیغ جراحان بسپارد، دقایقی به بهانه اتفاقات ماههای اخیر با او همکلام شدیم. در ادامه مشروح صحبت های احسان حدادی را در گفت و گو با "ورزش سه" می خوانید.


پیش همان پزشکی آمدم که قبلا جراحی ام کرده بود
هم اکنون در آلمان هستم. چند هفته قبل قرار بود به اینجا بیایم که به خاطر قوانین مربوط به دوره کرونا در فرودگاه به مشکل خوردم. این بار هم که به اشتوتگارت رسیدم، بعد از انجام آزمایش به من گفتند تمرینات سنگین و روزانه 3، 4 ساعتی را انجام بده تا هفته آینده عمل جراحی انجام شود. باید روی پایم فشار بیاورم تا بفهمند که چه نقطه هایی مشکل دارد. همان پزشکی که قبلا زانو و کتف مرا جراحی کرده بود، این بار هم پای مرا عمل خواهد کرد. او از پزشکان خوب ورزشی به ویژه در حوزه دوومیدانی است. 

 


اشتوتگارت برایم خوش یمن است
اینجا در شهر اشتوتگارت امکانات برای من فراهم است و سالن وزنه و زمین پرتاب در دسترس من قرار دارد. من خاطرات زیادی از این شهر دارم. قبل از المپیک لندن هم اینجا تمرین می کردم و برای شرکت در دایموند لیگ هم اینجا پایگاه تمریناتم بود. در کل برای من شهر خوش یمنی است چون عمل دست و پایم اینجا انجام شد و بعد از آن توانستم به ورزش برگردم و مسابقه دهم. 


فکر می کنند "خارپاشنه" مثل "زگیل" است!
چند ماهی است که درگیر مصدومیت پایم هستم. برخی شاید نمی دانند اصلا مصدومیت من چیست و به خاطر کمبود اطلاعات اشتباه قضاوت می کنند. حتی شنیدم که برخی گفتند خارپاشنه مثل زگیل است! خار پاشنه یک استخوان اضافه است که در پاشنه درمی آید و درد شدیدی هم دارد. حتی راه رفتن را هم برای هر کسی مشکل می کند، چه برسد به تمرین. حالا حساب کنید با این استخوان اضافه که برای من در هر قسمت پایم درآمده، کفش پرتاب هم می پوشم که خیلی محکم و سفت است. این موضوع باعث تحریک این استخواه ها و رشد آن ها می شود. 


گفتند حدادی دلارهای کشور را هدر می دهد!
بعد از اینکه این مشکل برای من به وجود آمد، با کمیته ملی المپیک جلسه گذاشتیم و صحبت کردیم. این موضوع به 3.5 ماه قبل برمی گردد. اگر آن موقع اعزام می شدم و عمل را انجام می دادم، الان دوره ریکاوری ام هم تمام شده بود و الان برای المپیک آماده می شدم. آنجا از من پرسیدند قبلا کجا عمل کردی که گفتم آلمان. قرار شد به آلمان بروم، اما برخی به خاطر خصومت شخصی به این موضوع بد پرداختند و گفتند برای چه به آلمان می روی؟ مگر کسی در این چند سال به جز من در آلمان جراحی نکرده بود؟ مرا جلو مردم قرار دادند و گفتند حدادی دلارهای کشور را هدر می دهد!

 


من "بچه پررو"ی ورزش ایران هستم!
اگر پول های ورزش برای احسان حدادی خرج نشود، برای چه کسی خرج شود؟ بالاتر از ورزشکار هم مگر در دنیا داریم؟ چه کسی می تواند در آسیا، جهان و المپیک پرچم ایران را به اهتزاز در بیاورد؟ ما در ایران یک نفر را هم که در رشته سخت دوومیدانی داریم، می خواهیم خرابش کنیم. البته دیگر کسی نمی تواند مرا خراب کند. مرا قبلا خراب کردند و من بازهم توانستم برگردم و قهرمان شوم. من "بچه پرروی" ورزش ایران هستم. نه اینکه بی ادب باشم. بلکه همه ضررها را به جان خریدم تا در ورزش موفق باشم. به خاطر ورزش هم خیلی چیزها را از دست دادم. 35 ساله هستم و نه ازدواج کردم و نه بیزنسی برای خودم دارم. 


یک نفر می گفت روی پایت خیار بگذار!

متاسفانه داستان خارپاشنه را برای مردم بدجلوه دادند. یکی در فرودگاه مرا دیده بود و می گفت خیار روی پایت بزار، درست می شود! می گویند به آلمان نرو چون خودشان آرزویشان رفتن به اروپاست. خیلی از افراد را دیدیم که در سال های اخیر با تیم های مختلف به اروپا آمدند و پناهنده شدند. احسان حدادی در این سال ها آنقدر سفر رفته که نیازی ندارد به سفر برود و جایی را ببیند. بهترین جایی که من می توانم تمرین کنم، ایران است. باور کنید سالی که مک ویلکینز به کیش آمد و اردو زدیم، یکی از بهترین اردوهای من بود.  در ایران همه مرا می شناسند و به من احترام می گذارند، چرا باید اصرار کنم به کشور دیگری بروم تا سختی بکشم؟ 


برخی از پزشکان هم بیشتر می فهمند!
متاسفانه یکسری از دوستان برای پزشکان هم تصمیم می گیرند. سوالم این است این دوستان چرا نمی روند خودشان کلینیک بزنند؟ بالاترین نهاد تصمیم گیرنده برای آسیب دیدگی ورزشکاران فدراسیون پزشکی وزشی است. سرپرست فدراسیون شورای پزشکی تشکیل داد و به این نتیجه رسیدند که احسان حدادی برای جراحی به آلمان برود، اما یکسری انگار از پزشکان هم بیشتر می فهمند! من گفتم تضمین می خواهم و این یک موضوع منطقی است. اگر فردا روز من نتوانم ورزش کنم، خودم را سرزنش خواهم کرد. مگر ورزشکارانی نداشتیم که داخل ایران عمل کردند و دیگر نتوانستند برگردند؟ نمی گویم پزشکان ایرانی خوب هستند یا بد؛ موضوع این است که وقتی یک ورزشکار به یک پزشک اعتماد دارد، نباید جلوی آن را بگیریم. 


من به آلمان نمی آمدم، 5 طلا بیشتر می گرفتیم؟
مشکل ورزش ما واقعا 200 میلیون است؟ یا اگر من به آلمان نمی آمدم، ورزش ایران با این پول 5 طلای المپیک بیشتر می گرفت؟ نمی دانم این خوشبختی یا بدبختی من است که به غیر از من کسی را در دوومیدانی نداریم که درباره اش حرف زده شود. آنقدر خوب هستم که در 35 سالگی هم همچنان همه خبرها پیرامون من است. 

 


دو روز بعد از جراحی استارت می زنم
بعد از جراحی هفته آینده باید دو، سه هفته ای را با عصا راه بروم. بعد از 8 هفته می توانم تمرینات قدرتی ام را شروع کنم. البته طبق صحبتی که با پزشکم داشتم، از دو روز بعد از جراحی می توانم تمرینات بالاتنه ام را آغاز کنم. من تجربه جراحی زیاد دارم و بابت بازگشتم به تمرینات و مسابقات اصلا جای نگرانی نیست. تمام سعی ام را می کنم که خوب تمرین کنم و بتوانم زودتر تمریناتم را با مک ویلکینز آغاز کنم. 


با تکرار رکوردهای خودم مدال المپیک می گیرم
نمی دانم چطور برخی می گویند حدادی شانسی برای گرفتن مدال در المپیک ندارد. آدم به دشمنش هم دو درصد شانس می دهد. اگر دانیل استال 71 متر پرتاب کرده، سال قبل و دو سال پیش هم چنین رکوردهایی داشته است. اما شما نگاه کنید قهرمان مسابقات جهانی قطر 67 متر پرتاب کرد. من به شما قول می دهم پرتاب بین 66.5 تا 67.5 در المپیک مدال می گیرد. المپیک فقط یک مدال ندارد که بگوییم برای فلان ورزشکار کنار گذاشته اند. من همیشه با عملکردم نشان دادم که چقدر توانایی دارم. هر زمان که آسیب دیدگی نداشتم، رکوردهای خوبی ثبت کردم. سال قبل رکورد 68 متر پرتاب هم داشتم. 


به منتقدانم بگویید فعلا قصد خداحافظی ندارم
در این مدت هم هر انتقادی شده، بیشتر به من انگیزه داده و به نوعی برای من تبلیغات مجانی است! از کسانی که انتقاد کردند، تشکر می کنم. همیشه می گویند تبلیغات حاشیه ای بیشتر نتیجه مثبت دارد! این را هم به آن ها بگویم که حدادی با وجود انتقادهای شما الان در آلمان است و هفته آینده هم جراحی می کند و به ایران برمی گردد. فعلا هم قصد خداحافظی ندارد! تا زمانی که یک نفر از ایران نیست که در آسیا برود و مدال طلا بگیرد، من هستم. دو بار در این 20 سال من به آسیایی نرفتم و طلا نگرفتیم. اگر هم ورزشکار دیگری باشد، جای مرا تنگ نمی کند چون در رشته ها 4 نفر از یک کشور می توانند در المپیک باشند. اینطور هم نگویند که فقط برای حدادی هزینه شده. در همین یک سال اخیر ببینید که برای چه ورزشکارانی هزینه شده و نتیجه اردوهای آن ها چه بوده. 


مربی آمریکایی فعلا رفاقتی کار می کند
من با مربی آمریکایی ام در ارتباط هستم. اتفاقا دو شب قبل با او صحبت کردم و برنامه تمرینی هم به من داد. البته فعلا او بدون قرارداد و به نوعی رفاقتی با من در ارتباط است. با آقای صیامی، رییس جدید فدراسیون هم تلفنی صحبت کردم و هر زمان به تهران بگردم باید با او جلسه بگذارم و مفصل حرف بزنیم. به هر حال سال المپیک است و باید برنامه ریزی درستی داشته باشیم. صیامی خودش دوومیدانی کار بوده و شناختی خوبی از این رشته دارد. از طرفی او به خاطر حضور در فدراسیون با اکثر ورزشکاران رفیق است که این کارش را راحت تر می کند.

دو و میدانی احسان حدادی

منبع: ورزش 3

کلیدواژه: دو و میدانی احسان حدادی احسان حدادی هفته آینده ورزش ایران خار پاشنه برای من

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.varzesh3.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ورزش 3» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۷۱۸۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولین سهمیه تاریخ ورزش بانوان آذربایجان‌غربی چگونه مطرح و به المپیک رسید / استقبال از بدو ورود به ارومیه

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از آذربایجان‌غربی، «فاطمه مجلل» قایقران روئینگ ارومیه‌ای صبح روز یکشنبه در کره جنوبی ضمن کسب اولین سهمیه المپیک ۲۰۲۴ پاریس برای قایقرانی به اولین بانوی ورزشکار استان آذربایجان‌غربی در تاریخ شد که راهی المپیک می‌شود.

مجلل چگونه المپیکی شد

مجلل در انتخابی تیم ملی روز ۱۷ دی‌ماه سال ۱۴۰۲ در دریاچه ارومیه با زمان ۸ دقیقه و ۱۴ ثانیه و ۱۱۰ صدم ثانیه و کسب رتبه اول به عضویت تیم ملی درآمد.

او در اردوی پایانی تیم ملی که فروردین‌ماه در ارومیه و در دریاچه سد شهرچای برگزار شد تمرینات فشرده انجام داد و بعد از پایان اردو راهی کرده جنوبی شد.

بانوی قایقرانی تیم ملی روز جمعه و در مرحله مقدماتی در گروه سوم مقدماتی در رقابت با حریفانی از سنگاپور، فیلیپین، تایلند و قزاقستان با زمان ۸:۰۲:۰۶۹ دقیقه به عنوان قایق اول از خط پایان عبور کرد و به دور نیمه نهایی مسابقات راه یافت. در این رقابت نمایندگان فیلیپین و سنگاپور دوم و سوم شدند.

مجلل روز شنبه و در مرحله نیمه نهایی در گروه اول در رقابت با حریفانی از قزاقستان، کره جنوبی، ازبکستان، سنگاپور و چین‌تایپه با زمان ۸:۰۳:۰۴۷ دقیقه به عنوان قایق دوم از خط عبور کرد و به فینال مسابقات راه یافت.

او در ادامه رقابت‌ها و در صبح روز یکشنبه در فینال این رقابت با حریفانی از ویتنام، فیلیپین، ژاپن، ازبکستان و سنگاپور رقابت کرد و با زمان۷:۳۷:۰۰۷ دقیقه به عنوان قایق سوم از خط عبور کرد و با کسب مقام سوممسابقات جواز حضور در المپیک را بدست آورد. در این رقابت نمایندگان ازبکستان و ژاپن اول و دوم شدند

اولین مصاحبه مجلل بعد از کسب سهمیه

بانوی قایقرانی ارومیه‌ای در بدو ورود سهمیه المپیک را بزرگترین آرزویش از کودکی و از ورود به قایقرانی عنوان و اظهار کرد: خوشحالم این موفقیت را کسب کردم و قرار است در المپیک حضور یابم.

مجلل گفت: از هشت سالگی تمرینات مداوم خود را در رشته قایقرانی انجام و طی چهار سال اخیر در اردوهای تیم‌های ملی بودم و تمرینات مداومی را علی‌رغم شرایط سخت انجام دادم.

او اظهار کرد: برای درخشش در المپیک در زمان باقی‌مانده تلاش خود را انجام خواهم داد.

مجلل درخصوص مسابقات انتخابی المپیک در کره‌جنوبی گفت: مسابقات از طرح بالایی برخوردار بود و رقیبان برای رسیدن به المپیک نهایت تلاش خود را انجام و من توانستم در هر سه مرحله با زمان بسیار خوب سهمیه المپیک را کسب کنم.

وی در خاتمه از خانواده خود، مدیرکل ورزش و جوانان آذربایجان‌غربی و رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان ارومیه و رئیس هیات قایقرانی استان و شهرستان و از همه حامیان خود قدردانی کرد.

استقبال مسئولین ورزشی، ارومیه‌ای‌ها و خانواده از اولین بانوی المپیکی آذربایجان‌غربی

صبح امروز با حضور مسئولین ورزشی استان جمعی از شهروندان و خانواده او با حضور در فرودگاه بین‌المللی ارومیه از «فاطمه مجلل» قایقران المپیکی و «یاسمن حمزه‌پور» مربی او استقبال کردند.

به این ترتیب نام «فاطمه مجلل» در تاریخ ورزش استان آذربایجان‌غربی به عنوان اولین بانوی المپیکی تاریخ ورزش استان ثبت شد.

بیوگرافی اولین بانوی المپیکی ورزش آذربایجان‌غربی

«فاطمه مجلل» در ‎۵ مرداد سال ۱۳۸۱ در شهر ارومیه به دنیا آمد و به گفته خودش از سال ۹۸ بطور حرفه‌ای در رشته قایقرانی و در تیم‌های ملی حضور یافته و تا کنون دو مدال طلای قهرمانی آسیا، نقره بازی‌های آسیایی و برنز جایزه بزرگ روسیه را کسب کرده است.
او حضورش در رشته قایقرانی را به پیشنهاد مربی شنایش عنوان کرده است.

«یاسمن حمزه‌پور» مربی فاطمه مجلل نیز همواره در مسابقات مختلف همراه او بوده و یکی از عوامل درخشش او بوده است.

گزارش: سینا افشاریان

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898942

دیگر خبرها

  • جای خالی صالحی امیری در کمیته ملی المپیک
  • رسولی: به اندازه فوتسالیست‌ها به ورزش‌های دیگر که پرچم ایران را بالا می‌برند توجه شود +فیلم
  • لیگ ملت‌ها: لیست مهمان غیرمنتظره المپیک پاریس
  • اولین سهمیه تاریخ ورزش بانوان آذربایجان‌غربی چگونه مطرح و به المپیک رسید / استقبال از بدو ورود به ارومیه
  • خیرخواه:اینچه درگاهی برای ژیمناستیک ایران کم نگذاشت
  • ورزشکار گلستانی راهی المپیک شد/ تاریخ‌سازی مهدی الفتی در ژیمناستیک
  • پیام تبریک استاندار گلستان برای راهیابی مهدی الفتی ورزشکار گلستانی به رقابت‌های المپیک پاریس
  • چالش ورزش ایران برای المپیک/ محدودیت در اعزام اعضای کادر فنی
  • اسطوره یاریگر نماینده ایران می‌شود؟ هاشمی: از حدادی درخواست کمک کرده‌ایم
  • پیام تبریک وزارت ورزش پس از کسب سهمیه‌های ایران در المپیک