Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرآنلاین از قشم، حمیدرضا مومنی در این جلسه با اشاره به برگزاری موفق اولین دوره مسابقات اتومبیل رانی اسلالوم در قشم، اظهار کرد: با برنامه ریزی دقیق و هدف گذاری مناسب قشم ظرفیت تبدیل شدن به اصلی ترین قطب گردشگری ورزشی در زمینه ورزش های هیجانی را دارد.
وی ادامه داد: با ساماندهی فعالیت هیات های ورزشی در منطقه آزاد قشم می توان جهت معرفی ظرفیت ها و پتانسیل های ورزشی و همچنین ارتقا جایگاه ورزش و گردشگری، برنامه ای جامع را تهیه و تدوین کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم با اشاره به بهبود جایگاه قشم در حوزه گردشگری در میان سایر نقاط کشور، تصریح کرد: مطابق برنامه ریزی صورت گرفته تا پایان دوره دولت دوازدهم بیش از ۱۳ هزار تخت اقامتی آماده خدمات رسانی به مسافران و گردشگران جزیره قشم خواهد بود.
به گفته مومنی؛ قشم ظرفیت بالایی در حوزه ورزش های هیجانی، آبی و هوایی داراست و با برنامه ریزی صورت گرفته پس از آماده سازی زیرساخت های پیش بینی شده در این راستا، شاهد پیشرفت های زیادی در این بخش خواهیم بود.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم در پایان خاطرنشان کرد: با برگزاری رقابت های مختلف و همچنین ایجاد جذابیت جهت حضور ورزشکاران از سایر نقاط کشور، می توانیم به معرفی بهتر و بیشتر ظرفیت ها و پتانسیل های موجود در قشم بپردازیم و از این ظرفیت ها جهت رونق گردشگری جزیره بهره ببریم.
براساس این گزارش در ابتدای این جلسه عابدین سعادت فر معاون توسعه مدیریت سازمان منطقه آزاد قشم به بیان توضیحاتی پیرامون مصوبات نشست های قبلی پرداخت و دستور کار بیست و پنجمین جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه منطقه آزاد قشم را تشریح کرد.
در ادامه این جلسه مرتضی شیخ زاده معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری سازمان منطقه آزاد قشم به ارائه گزارشی درباره آخرین وضعیت شیوع بیماری کرونا و شرایط بیماران مبتلا به این ویروس در جزیره قشم پرداخت.
جواد فیضی رییس هیات موتورسواری و اتومبیل رانی منطقه آزاد قشم به ارائه گزارشی از مراحل مختلف تامین زیرساخت ها، آماده سازی و برگزاری نخستین دوره مسابقات اتومبیل رانی اسلالوم همگانی در قشم که روز اول آبان ماه با حضور ۴۰ راننده و با استقبال خوب علاقمندان برگزار شده بود، ارائه کرد
در ادامه مهدی برنجی مدیر صنعت، معدن و تسهیل تولید سازمان منطقه آزاد قشم، به ارائه مطالبی تحت عنوان «گزارش تکمیلی ممیزی بنگاه های مستقر در شهرک های صنعتی منطقه آزاد قشم» ارائه کرد و به توضیح پیرامون آمار واحدهای صنعتی فعال و رسته های تولیدی مختلف به تفکیک شهرک های صنعتی موجود در جزیره قشم پرداخت.
در بخش دیگری از این جلسه ضرغام احمدوند مدیرکل حراست سازمان منطقه آزاد قشم گزارشی از بازدیدهای سرزده نیروهای حراست، مدیریت بازرسی، نظارت و پاسخگویی به شکایات این سازمان در راستای ایجاد شفافیت در فعالیت ها، صیانت از پرسنل و تکریم ارباب رجوع ارائه کرد. در بخش دیگری از این جلسه گزارشی از وضعیت کمپ پارک ها و مرکز تفریحی قشم با هدف ارزیابی و رفع ایرادات آنها پرداخت.
در ادامه دستور کار بیست و پنجمین جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه منطقه آزاد قشم، پژمان بهرامی مدیر حمل و نقل و ترانزیت این سازمان گزارشی پیرامون وضعیت و جایگاه بنادر جزیره قشم در طرح تحقیقاتی و برنامه جامع سوئکو (فصل هشتم) ارائه کرد.
همچنین در بخش دیگری از این جلسه غلامرضا دهقانی زاده مدیر فرودگاه بین المللی قشم به بیان توضیحاتی را پیرامون کلیات مطالعات صورت گرفته در گزارش سوئکو درباره جانمایی، تجهیزات و توسعه فرودگاه قشم پرداخت.
براساس این گزارش در بخش پایانی این جلسه، با اهدای لوح سپاس از تلاش های صورت گرفته و اقداماتُ انجام شده توسط مجموعه ای از مدیریت های سازمان منطقه آزاد قشم در راستای برگزاری موفق نخستین دوره مسابقات اتومبیل رانی اسلالوم همگانی در قشم قدردانی شد.
همچنین در پایان بیست و پنجمین جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه، اسناد راهبردی و ساختار سازمانی شورای پدافند غیرعامل در قالب ۴ قرارگاه و ۱۱ کارگروه  توسط رییس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم رونمایی گردید. 
گفتنی است در حاشیه این جلسه با حضور حمیدرضا مومنی رییس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم و جمعی از معاونین و مدیران این سازمان، از کتاب شعر "تکثیر کلمات در باد" اثر حسرت محمودآبادی رونمایی شد.

48

کد خبر 1448026

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: مناطق آزاد مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم اتومبیل رانی جزیره قشم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۷۲۲۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویب برنامه جامع مقابله با گرد و غبار در ۱۱ استان

دبیر ستاد ملی مقابله با پدیده گرد و غبار از تصویب برنامه جامع اقدام و عمل مقابله با گرد و غبار در ۱۱ استان از جمله در خوزستان خبر داد.

به گزارش ایسنا، علی‌محمد طهماسبی بیرگانی در حاشیه شورای برنامه ریزی توسعه خوزستان که امشب (۲۹ فروردین‌ماه) در استانداری خوزستان برگزار شد، اظهار کرد: برنامه جامع اقدام و عمل مقابله با گرد و غبار در خوزستان برای ۱۰ ساله آینده خوزستان که قرار است در برنامه‌های هفتم و هشتم توسعه اجرایی شود و جزو تعهدات این برنامه است، در شورای برنامه‌ریزی خوزستان تصویب شده است.

وی افزود: در این برنامه با تلفیق نقشه‌های گرد و غبار و کاربری‌های استان خوزستان، برنامه‌هایی برای دستگاه‌های مختلف بر اساس وظایف‌شان در تالاب‌ها، اراضی زراعی غبارخیز و ... در نظر گرفته است. به طور مثال اگر قرار است محیط زیست در مناطق تحت مدیریت گرد و غبار را مدیریت کند، مشخص شده است باید چه اقدامی انجام دهد. 

دبیر ستاد ملی مقابله با پدیده گرد و غبار گفت: این برنامه برای ۳۱ استان تدوین شده است اما در هر استان زمانی عملیاتی می‌شود که در شورای برنامه‌ریزی و توسعه آن استان به تصویب برسد. با تصویب این برنامه در خوزستان، تعداد استان‌هایی که این برنامه را تصویب کرده‌اند به ۱۱ استان رسیده است.

طهماسبی بیرگانی در خصوص ضمانت اجرایی برنامه جامع اقدام و عمل مقابله با گرد و غبار گفت: طبق آیین‌نامه، استانداران وظیفه دارند برنامه‌های استانی در بحث مقابله با گرد و غبار را در اولویت قرار دهند. باید توجه شود اجرای این برنامه جزو تعهد برنامه هفتم توسعه است و در قانون پیش‌بینی شده است که باید با استفاده از این قانون به دستگاه‌ها فشار وارد کنیم تا وظایف‌شان را عملی کنند.

وی افزود: آنچه مهم است داشتن برنامه است زیرا اگر برنامه نداشته باشیم می‌گویند برنامه کجا است و باید به چه چیزی پول بدهیم؟ ما می‌گوییم برنامه داریم و اگر دولت یا استان‌ها منابع مالی را تامین نکردند می‌گوییم که ما وظیفه‌مان را انجام داده‌ایم. همچنین در این برنامه بخش‌هایی از کار به مسئولیت‌های اجتماعی دستگاه‌ها و بخشی به مشارکت مردم بر می‌گردد. در این برنامه، سهم دولت و بهره‌بردار تفکیک شده است.

دبیر ستاد ملی مقابله با پدیده گرد و غبار گفت: پیش‌بینی می‌شود امسال وضعیت گرد و غبار با منشاءهای داخلی و خارجی بهتر از سال‌های گذشته باشد. 

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • استقرار مدیرسرمایه گذاری سازمان منطقه آزاد ماکو در مرکز خدمات سرمایه گذاری آذربایجان غربی
  • شعار سال باید در ابعاد مختلف تحقق یابد
  • قاسمی: سند تحول دانشگاه آزاد سکوی جهش از دانایی به توانایی است
  • تصویب برنامه جامع مقابله با گرد و غبار در ۱۱ استان
  • برنامه‌ اصلی منطقه آزاد چابهار بهره‌مندی از ظرفیت تخصصی دانشگاه‌های فعال است
  • عزم جدی مسئولان واصناف کیش برای ایجاد تابستانی پر رونق در جزیره کیش
  • قانون برنامه هفتم توسعه به زودی به دولت ابلاغ می‌شود
  • توقف فعالیت پنجمین دوره شورای روانشناسی و مشاوره
  • تأیید واگن‌ها را به تأخیر نیندازید
  • واکنش چمران به جوابیه سازمان شهرداری‌ها برای ورود واگن‌های مترو