Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جنوب نیوز»
2024-04-19@17:11:58 GMT

مواظب این علامت کرونا باشید!

تاریخ انتشار: ۶ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۷۷۲۳۱۲

مواظب این علامت کرونا باشید!

متخصص مغز و اعصاب با اشاره به آسیب کرونا به مغز، گفت: علائم بیماری کرونا می‌تواند خود را با علائم عصبی مانند سردرد، سرگیجه، گیجی، منگی، اختلال شناختی ، درگیری اعصاب مرکزی، محیطی و عضلات نشان دهد.

به گزارش جنوب نیوز، ناصر مهربان، متخصص مغز و اعصاب و ستون فقرات، در پاسخ به این پرسش که «کرونا در ناحیه مغز چه علائمی داشته و آسیب‌هایی ایجاد می‌کند؟»،اظهار داشت: علائم بیماری کرونا در حال حاضر می‌تواند خود را به اشکال مختلفی از جمله علائم عصبی مانند سردرد، سرگیجه، گیجی، منگی، اختلال شناختی، درگیری اعصاب مرکزی، محیطی و عضلات نشان دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه سردرد یکی از چند علامت‌ بیماری کووید-۱۹ است که در بین ۳۶ تا ۴۰ درصد بیماران کرونایی دیده شده است، خاطرنشان کرد: سردرد می‌تواند ظرف مدت ۵ تا ۷ روز از شروع دیگر علائم کرونا از جمله تب، سرفه و سایر علایم عفونت حاد، خود را نشان دهد.

این متخصص مغز و اعصاب اضافه کرد: این سردرد می‌تواند از خفیف تا شدید وجود داشته باشد که در موارد شدید ممکن است حاکی از یک اتفاق مهم باشد.

مهربان تصریح کرد: تغییر الگو و ماهیت سردردها در یک فرد با سابقه سردرد یا سردرد جدید در دوران همه گیری کرونا یک علامت مهم است و می‌تواند یکی از علائم بیماری کرونا باشد.

این متخصص مغز و اعصاب ادامه داد: بیماری عصبی شدید، معمولا در افراد مبتلا به کرونایی که دارای بیماری زمینه‌ای چاقی، دیابت یا فشار خون بالا هستند بیشتر رخ می‌دهد، اما سردرد در بیمارانی که به صورت خفیف مبتلا به کرونا شده‌اند نیز مشاهده می‌شود.

وی سردرد شدید را به عنوان علامتی که می‌تواند زنگ خطر ابتلا به کرونا یا عوارض مهم کرونا باشد ذکر کرد و گفت: در صورتی که یک شخص، تغییری در الگوی سردرد و یا شدت سردرد مشاهده کرد یا اینکه مبتلا به یک سردرد جدید شد، باید ضمن خودداری از مصرف مُسکن برای بررسی علت سردرد سریعاً به پزشک متخصص مراجعه کند.

منبع: فارس

منبع: جنوب نیوز

کلیدواژه: متخصص مغز و اعصاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jonoubnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جنوب نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۷۲۳۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یافته‌های علمی و تحقیقاتی حوزه علوم شناختی تبادل می‌شود

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، به منظور تبادل اطلاعات و یافته‌های علمی- تحقیقاتی و تقویت تعامل و همکاری‌ها میان دانش پژوهان داخل و خارج از کشور درعرصه‌های نوین علوم شناختی و نیز طراحی و اجرای پروژه‌های مشترک کاربردی میان مراکز پژوهشی و دانشگاهی درحوزه‌های علوم شناختی، دهمین همایش بین المللی دو سالانه علوم شناختی اردیبهشت 1403 در تهران برگزار می‌شود.

این همایش از یک سو تحقیقات بنیادین در زمینه کارکرد‌های شناختی مغز و از طرف دیگر استفاده از این یافته‌ها در بهبود عملکرد مغز، حول سه محور روانشناسی و شناخت، علوم اعصاب و فناوری‌های عصب شناختی به مدت سه روز از ۲۶ اردیبهشت در دانشگاه تربیت مدرس برگزار می‌شود.

در این رویداد بین المللی موضوعاتی همچون آموزش و پرورش شناختی، ارزیابی شناختی، بازتوانی شناختی، رسانه و شناخت، روانشناسی شناختی، زبانشناسی شناختی، شناخت اجتماعی، طراحی وشناخت، فلسفه ذهن، تحریک مغزی، علوم اعصاب شناختی، علوم اعصاب شناختی بالینی، نقشه برداری مغز و تصویربرداری عصبی، علوم اجتماعی محاسباتی، مدلسازی شناختی و هوش مصنوعی، واسط مغز- رایانه و فناری عصبی مورد بررسی و تبادل نظر قرار می‌گیرد.

برگزاری این همایش می‌تواند به توسعه علوم و فناوری‌های شناختی و به کارگیری دستاورد‌های آن در زمینه‌های مربوطه و همچنین تبادل اطلاعات و تجربیات در این حوزه میان استادان و دانشجویان نقش مهمی را ایفا کند.

در دهمین همایش بین المللی علوم شناختی محققانی از کشور‌های مختلف از آسیا، اروپا و امریکا بصورت آنلاین حضور دارند و اساتید برجسته درخصوص هوش مصنوعی، تشکیل و بازیافت حافظه؛ تحریک بصری هیپوکمپ برای درمان آلزایمر، تحریک مغزی، بررسی شبکه‌های اجتماعی بر سلامت روان و توانمندی شناختی سخنرانی و آخرین یافته‌ها و اطلاعات علمی و تحقیقاتی را به اشتراک می‌گذارند.

در مدت برپایی این همایش چندین غرفه در حوزه‌های مختلف شناختی نیز دایر و پوستر‌هایی نیز به نمایش در می‌آید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • همه‌چیز در مورد یک ویروس بهاری؛ بیشتر مراقب کودکان خود باشید
  • پلمب ۲ واحد تولیدی شن و ماسه در کرمان
  • ۷۰ درصد تشخیص پزشکان وابسته به آزمایشگاه است
  • توانایی واکسن سازی ایران را جهانی کردیم
  • برای درمان بواسیر باید به چه موضوعاتی توجه کرد؟
  • یافته‌های علمی و تحقیقاتی حوزه علوم شناختی تبادل می‌شود
  • رویداد بین المللی نوروتاک
  • هشدار دامپزشکی تربت حیدریه به دامداران در خصوص بیماری آنتروتوکسمی (قلوه نرمی)
  • فعالیت ۷۵۰۰ آزمایشگاه پزشکی در کشور / کرونا؛ تجهیزات آزمایشگاهی را فرسوده کرد
  • بیماری هموفیلی قابل کنترل است