Web Analytics Made Easy - Statcounter

وکلای مجلس در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی با تحقیق و تفحص از عملکرد سازمان منطقه تجاری اروند موافقت کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز (سه شنبه 6 آبان) با تقاضای تحقیق و تفحص از عملکرد سازمان منطقه تجاری و صنعتی اروند موافقت کردند. 

187 نماینده به این تحقیق و تفحص رأی موافق دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

   

سید محمد مولوی نماینده آبادان به عنوان نماینده متقاضیان تحقیق و تفحص در این باره گفت: سازمان منطقه آزاد اروند، مرداد ماه سال ۸۴ در کنار رودخانه‌های کارون و اروند و در مجاورت عراق و نزدیک شهر بصره و کویت شروع به کار کرد اما حاصلی جز فقر، گرانی و خرابی به بار نیاورد.

وی با اشاره به نرخ بیکاری در آبادان و خرمشهر گفت: ما نمی‌گذاریم این خاک جولانگاه کرکسان شود و دست‌های آلوده مدیریت آبادان و خرمشهر را به دست گیرند و اینجا محل مانور اختاپوس‌های سیاسی و اقتصادی شود.

نماینده آبادان در مجلس افزود: روش ملوک الطوایفی و ارباب رعیتی در این منطقه آزاد به کار بسته شده و شاهد انحرافات گسترده و تنوع و تکثر تخلفات در آن بوده‌ایم.

مولوی با قرائت بخشی از گزارش دیوان محاسبات مدعی شد: مسئولین ارشد منطقه آزاد با وثیقه‌های میلیاردی آزاد و مشغول فعالیت هستند. دلیل این مصونیت چیست؟

نماینده آبادان تأکید کرد: به چه حقی 135 خودرو خریداری شده و در سطح استان توزیع شده است و باید مسئولین استانی و منطقه آزاد در این خصوص توضیح دهند ، به چه حقی سفرهای خارجی لهستان، عمان و کشورهای دیگر انجام شده و به جای آن که به مناطق محروم در خرمشهر و آبادان سر زده شود به کشورهای خارجی می‌روند. به چه حقی دو هزار و 181 وام کم بهره به دوستان و نزدیکان خود اختصاص داده‌اند.

وی ادامه داد: چه کسی به شما اجازه داده است 34 حساب دولتی داشته باشید و از سرمایه منطقه آزاد در بانک‌ها سپرده‌گذاری کنید و سود آنها را بین خود توزیع کنید و چه کسی به شما اجازه داده است منافع شخصی، گروهی و خانوادگی خود را در منطقه آزاد جستجو کنید. مردم آبادان و خرمشهر آرزو دارند که منطقه آزاد نباشد و آنها محرومیت نکشند.

 

انتهای پیام/ک

منبع: دانا

کلیدواژه: سازمان منطقه تحقیق و تفحص منطقه آزاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۷۴۰۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بستر سرمایه‌گذاری در منطقه آزاد دوغارون خراسان رضوی فراهم شده است

محسن پوراحمدی مدیر اجرایی منطقه آزاد تجاری، صنعتی دوغارون تایباد گفت: همجواری افغانستان با گذرگاه دوغارون یک فرصت طلایی برای حضور فعالان اقتصادی این کشور همسایه در منطقه به شمار می‌رود که باید از این ظرفیت، در بخش‌های مختلف نهایت استفاده را برد.

او افزود: هم اکنون سرمایه گذران افغانستانی برای سرمایه گذاری و فعالیت در حوزه‌های معادن، توریسم درمانی، هتل‌داری، نفت و گاز در منطقه آزاد تجاری، صنعتی دوغارون اعلام آمادگی کرده اند.

مدیر اجرایی منطقه آزاد تجاری، صنعتی دوغارون تایباد با اشاره به این که معبر زمینی دوغارون مهمترین پل ارتباطی ایران با برخی از کشور‌های آسیای میانه است، ادامه داد: حضور در بازار‌های جهانی از طریق افغانستان از مهمترین اهدافی است که با ایجاد منطقه آزاد تجاری، صنعتی دوغارون به دنبال آن هستیم که برای محقق شدن این مهم باید از همه ظرفیت‌های موجود استفاده کرد که این خود منجر به افزایش سطح مبادلات ایران با کشور‌های همسایه خواهد شد.

پور احمدی بیان کرد: برای رسیدن به اهداف و برنامه‌های پیش بینی شده در منطقه دوغارون باید به دنبال تسهیلگری و روان‌سازی همه فعالیت‌های اقتصادی آن ببود که خود، نقش زیادی در رفع موانع و مشکلات پیش رو دارد.

او تصریح کرد: ایجاد منطقه آزاد تجاری دوغارون و فراهم شدن زیرساخت‌های لازم در آن باید برای رونق اقتصاد و معیشت خانواده‌های مرزنشین مفید و سودمند باشد که نقش مرزنشینان در تامین امنیت پایدار مثال زدنی است.

مدیر اجرایی منطقه آزاد تجاری، صنعتی دوغارون تایباد با بیان این که محرومیت زدایی و توسعه مناطق محروم یکی از مهمترین اهداف دولت سیزدهم است تاکید کرد: شکوفایی مناطق مرزی و محروم یکی از مهمترین سیاست‌های دولت سیزدهم است که ساکنان آن بتوانند از خدمات و امکانات متوازن دولت در همه بخش‌ها استفاده کنند.

پوراحمدی اظهار کرد: همه مسئولان و دستگاه‌های متولی در حوزه ایجاد منطقه آزاد دوغارون به دنبال این هستند تا مردم خطه مرزی تایباد از این فرصت ایجاد شده نهایت استفاده را ببرند و اثرات آن در بخشی از اقتصاد و تامین معیشت آنان دیده شود.

او افزود: ایجاد منطقه آزاد تجاری، صنعتی دوغارون در سطح هشت هزار و ۷۰۰ هکتار پیش بینی شده که به منظور تسهیل و سرعت بخشیدن به شروع عملیات ساخت و ساز مرحله نخست آن هم اکنون فقط در ۲۵۷ هکتار در نظر گرفته شده که به دنبال شناسایی مشکلات و رفع آنها هستیم.

مدیر اجرایی منطقه آزاد تجاری، صنعتی دوغارون تایباد ادامه داد: در ساخت مرحله نخست این منطقه حدود ۸۰۰ نفر به صورت مستقیم و ۲۰ هزار نفر به طور غیرمستقیم در منطقه دوغارون مشغول به کار خواهند شد.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • رونق صادرات در جزیره جهانی قشم| تراز تجاری منطقه آزاد قشم به بیش از 313 میلیون دلار رسید
  • رشد نم هوا در اروند
  • تحقیق و تفحص از اجرای پروژه بلوار مرحوم ابوترابی
  • مطالعات طرح جامع منطقه آزاد تجاری مهران به پایان رسید
  • انجام طرح تحقیق و تفحص از بلوار مرحوم ابوترابی
  • انعقاد تفاهمنامه همکاری میان اتاق بازرگانی ایران و آلمان
  • سرمایه‌گذاری در منطقه آزاد دوغارون
  • بستر سرمایه‌گذاری در منطقه آزاد دوغارون خراسان رضوی فراهم شده است
  • بستر سرمایه‌گذاری در منطقه آزاد دوغارون فراهم شده است
  • آسمانی صاف در اروند