Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/گیلان معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با تاکید بر اینکه مردم فهیم استان باید بیماری کووید ۱۹ را جدی بگیرند و در برابر آن احساس خطر کنند، گفت: این بیماری در مقابل هرگونه سهل انگاری و بی توجهی، زنجیره انتقال خود را گسترش می دهد.

دکتر آبتین حیدرزاده در گفت وگو با ایسنا با اشاره به تشدید نظارت های بهداشتی بر مشاغل و اصناف گیلان اظهار کرد: با توجه به روند افزایشی مبتلایان به بیماری کرونا در گیلان، نظارت های بهداشتی بر اماکن عمومی، ادارات و تمامی مشاغل و اصناف استان که به نحوی به عموم مردم خدمات ارایه می دهند، تشدید می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در این بازدیدها مشارکت نمایندگانی از اداره اماکن، بسیج اصناف و دیگر ارگان های نظارتی را لازم دانست و افزود: در راستای نظارت دقیق بر اجرای پروتکل‌های بهداشتی در خصوص مقابله با شیوع ویروس کرونا در سطح استان، بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد خوردنی و آشامیدنی، اماکن عمومی، ادارات و ... از سوی بازرسان معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان از اول آبان ماه سال جاری آغاز و در حال انجام است.

حیدرزاده ادامه داد: در این خصوص بازرسان بهداشت محیط به همراه سایر ارگان های نظارتی سطح استان در طی بازرسی های مشترک در شب های اخیر از ۷۰ مورد اماکن عمومی، مراکز تهیه و توزیع مواد خوردنی و آشامیدنی در سطح شهرستان رشت اقدام بازدید نتیجه این بازرسی ها، تعطیلی موقت پنج واحد صنفی متخلف و نمونه برداری ۱۳ مورد از مواد غذایی مشکوک و همچنین معدوم کردن حدود ۷۰ کیلوگرم مواد غذایی فاسد بوده است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان رعایت نکردن دستورالعمل های بهداشتی در برخی از مشاغل و اصناف (به علت ازدحام جمعیت) را یکی از دلایل مهم افزایش موارد ابتلا به کرونا و در نتیجه مرگ ناشی از این ویروس خطرناک عنوان کرد.

حیدرزاده با تاکید بر اینکه مردم فهیم استان باید بیماری کووید ۱۹ را جدی بگیرند و در برابر آن احساس خطر کنند، گفت: این بیماری در مقابل هرگونه سهل انگاری و بی توجهی، زنجیره انتقال خود را گسترش می دهد.

معاون بهداشتی دانشگاه شست و شوی مداوم دست ها، رعایت فاصله گذاری فیزیکی و استفاده از ماسک را بهترین راهکار در پیشگیری از بیماری کرونا عنوان کرد.

حیدرزاده در پایان با اشاره به فعالیت مراکز (۱۶ و ۲۴ ساعته) درمان سرپایی کرونا در گیلان به عنوان یکی از نقاط قوت دانشگاه، بر برنامه ریزی برای تقویت این مراکز در سطح استان تاکید کرد و نقش این مراکز را در شناسایی سریع بیماران مشکوک و مبتلا به کووید ۱۹ را مهم خواند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی کروناویروس بهداشتی دانشگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۷۴۱۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراکز نوآوری و کارآفرینی دسته بندی می‌شوند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، سجاد محمدعلی نژاد، معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم در نخستین گردهمایی مدیران مراکز نوآوری دانشگاهی و مراکز نوآوری پارک‌های علم و فناوری کل کشور که امروز صبح در کارخانه نوآوری امیدینو برگزار شد، گفت: مراکز نوآوری پیش از مرحله رشد می‌توانند در کار ترویجی و فرهنگ سازی نقش مهمی ایفا می‌کنند در مراحل بعد نیز در ایجاد شبکه سازی مجموعه مراکز رشد شکل گذاری اثربخشی داشته باشند.

وی افزود: ما در وزارت علوم برای تحقق این مهم آیین نامه‌هایی را آماده کرده ایم تا مراکز نوآوری و کارآفرینی دسته بندی جامعی داشته باشند. یک بخش از رویکرد ما معطوف به مراکز دانشگاهی است که نگاه ترویجی و ساماندهی دارند به آماده سازی دانشجویان و بهره گیری اساتید در اجرای پروژه‌های پژوهشی پارک‌های علم و فناوری به منظور توسعه توانمندی‌ها و مهارت‌های شخصی کمک می‌کنند.

محمدعلی نژاد گفت: ما یک سری سیاست‌های خاصی نیز در وزرات عتف دنبال می‌کنیم تا پارک‌های علم و فناوری از مرحله ایده تا تجاری سازی و دیگر فرایند‌ها به بلوغ برسند. قصد داریم با همکاری وزارت صمت به منظور تکمیل زنجیره افزوده مان به هر پارک‌ها ماموریت خاصی ابلاغ کنیم. به عنوان مثال ۷۰ درصد مواد شوینده در استان قزوین تولید می‌شود. پارک علم و فناوری قزوین  باید در تکمیل این زنجیره کمک کند. ضریب نفوذ این صنعت را ارتقا دهد. 

وی تاکید کرد: هم اکنون در حال تکمیل ۱۰ زنجیره هستیم. قطعا در تکمیل این زنجیره از مسائل اولویت دار حمایت ویژه‌ای می‌کنیم. 

معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم بیان کرد: بسیاری از محصولات حاصل سنتز چند فناوری بهم نزدیک هستند. علوم انسانی هرچند نقش ملموسی ندارند، اما برخی محصولات حاصل سنتز این حوزه هستند. در طرحی مشترک‌ با معاونت علمی و فناوری هر نهادی که از حوزه علوم انسانی برای حل مسائل استفاده کند حمایت می‌کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شایع‌ترین اختلالات روانی در مبتلایان به کرونا را بشناسید
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • مراکز نوآوری و کارآفرینی دسته بندی می‌شوند
  • خطر نادیده انگاری پاندمی‌های جدید
  • خطر نادیده انگاری پاندمی های جدید
  • سندروم پس از کرونا چیست؟
  • کمک ۱۰۰۰ میلیارد تومانی خیرین در حوزه سلامت گیلان
  • بهره‌مندی بیش از ۸۹ هزار نفر از خدمات آزمایشگاه‌های مراکز بهداشتی تربت حیدریه
  • نواختن زنگ سلامت در مدرسه دخترانه رشت