Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان شمالی معاون طرح و برنامه ریزی اداره کل صمت خراسان شمالی از راه اندازی مرکز شبانه روزی فوریت های واحدهای صنعتی و سرمایه گذاری در این استان طی امروز خبر داد.

مهیار مشایخی در گفت و گو با ایسنا، گفت: این مرکز در محل اداره کل صمت استان مشغول به کار خواهد شد.

وی افزود: در راستای اجرای ماده 61 قانون الحاق موادی به قانون رفع موانع تولید رقابت پذیر و ارتقای نظام تولیدی به ویژه در موارد مربوط به تکمیل و راه اندازی طرح های نیمه تمام، تامین مالی، تعیین تکلیف بدهی های معوق و همچنین رفع مشکلات مرتبط با محیط زیست، منابع طبیعی و معادن و رفع موانع صادراتی این مرکز افتتاح می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مشایخی در ارتباط با نحوه فعالیت این مرکز بیان کرد: فعالیت مرکز فوق بدین شرح است که نمایندگان دستگاه های عضو کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید موظف هستند همه روزه از ساعت هشت تا 20 هر روز، در محل کار مستقر باشند و از ساعت 20 تا هشت صبح و همچنین برای روزهای تعطیل نیز شیفت معطلی، پاسخ گوی تلفنی متقاضیان و انعکاس موضوع به مسئولان ذی ربط خواهد بود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی سرمايه گذاري خراسان شمالي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۷۴۵۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت‌های سال گذشته دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد تشریح شد

معاون دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد امروز در نشست خبری با خبرنگاران و اصحاب رسانه فعالیت‌های سال گذشته و برنامه های سال جاری را تشریح کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، علی مختاری امروز در نشست خبری با خبرنگاران و اصحاب رسانه استان، اظهار داشت: معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی چهارمحال و بختیاری با یک میلیون و 14هزار نفر جمعیت، 12بیمارستان، 1796 تخت فعال که 1557 تخت دانشگاهی و 239 تخت غیردانشگاهی در استان فعال است.

معاون درمان دانشگاه علوم‌ پزشکی شهرکرد، گفت: در سال 1402 در بحث تجهیزات، مجوزات، نیروها و... اقدامات خوبی انجام شد که راه‌اندازی اولین مرکز پیوند کبد در غرب کشور در شهرکرد یکی از این اقدامات است.

وی افزود: در بحث جوانی جمعیت، راه‌اندازی مرکز ناباروری سطح 2لردگان و تحت پوشش بیمه قرار گرفتن زوجین نابارور و پیگیری نشان‌دار کردن زوجین نابارور و درمان‌ها و...انجام شد.

مختاری عنوان کرد: راه‌اندازی 5دستگاه MRI در استان و ارتقا از یک دستگاه به 6 دستگاه، راه‌اندازی بخش لیزیک چشم در بیمارستان کاشانی شهرکرد، راه‌اندازی بخش آندوسکوپی و کولونوسکوپی در کلینیک امام علی(ع) شهرکرد، جذب 187 پزشک متخصص و 23 پزشک عمومی در قالب طرح، دریافت گواهی سلامت حرفه‌ای پرستاران، تجهیز آزمایشگاه مرجع استان در بیمارستان هاجر از جمله اقدامات معاونت درمان استان در سال 1402 بود.

وی مطرح کرد: مهم‌ترین اولویت ما در سال 1403ارتقاء ایمنی بیمار است و بخش عمرانی مهم‌ترین اولویت ما راه‌اندازی بخش الحاقی بیمارستان هاجر است و در بخش گردشگری سلامت که بالغ بر 1500میلیارد تومان درآمدزایی برای کشور داشت مجوز برای بیمارستان کاشانی گرفته شد تا بحث توریست درمانی را شروع کنیم، بحث دیگر نیز راه‌اندازی پزشکی از راه دور است.

وی ادامه داد: راه‌اندازی آزمایشگاه ژنتیک و تالاسمی، توسعه خدمات درمانی ناباروری و جلب رضایتمندی متخصصان و ماندگاری آنها و راه‌اندازی تجهیزات سرمایه‌ای استان از پروژه‌های اولویت دار در سال 1403 است.

سلامت جامعه از خانواده است

 علی‌ضامن صالحی‌فرد نیز در این جلسه با اشاره به اینکه 27 آوریل مصادف با 19 فروردین سالروز بهداشت جهانی است، بیان داشت: شعار این روز سلامت من، حق من است، این شعار الهام گرفته از حمله صهیونیست‌ها به غزه است که کودکان و مادران و افراد مختلف کشته شدند و حق سلامت از آن‌ها گرفته شد. در کشور ما از اول تا هفتم اردیبهشت‌ماه هفته سلامت نامیده شده است.

رئیس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری گفت: دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد 308 خانه بهداشت، 94 پایگاه سلامت، 131مرکز خدمات جامع سلامت، 24 مرکز شبانه‌روزی فعال در چهارمحال و بختیاری دارد.

وی با بیان اینکه دولت سیزدهم دو برنامه سلامت خانواده و جوانی جمعیت را دنبال می‌کند، اظهار کرد: سلامت جامعه از خانواده است و به تمام جامعه تعمیم داده می‌شود و در 6 شهر بالای 20 هزار نفر جمعیت شامل شهرکرد، بروجن فارسان، فرخشهر، فارسان و لردگان برنامه اجرا می‌شود.

صالحی‌فرد گفت: جمعیت جوان جامعه در حال کم‌شدن است و شاهد کاهش قاعده هرم جمعیت هستیم. جامعه رو به میانسالی می‌رود که باید روی ازدواج و فرزندآوری کار شود که در همین راستا 31 اردیبهشت ماه جشنواره استانی علمی، فرهنگی، هنری جوانی جمعیت در استان برگزار می‌شود.

رئیس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری گفت: برای رسیدن به سلامت روی تغذیه و ورزش باید کار شود که در همین راستا روز 7 اردیبهشت‌ماه همایش پیاده‌روی در شهرکرد برگزار می‌شود.

انتهای پیام/7540

دیگر خبرها

  • یک واحد تولیدی راکد بعد از ۱۰ سال در دشتستان احیا شد
  • بررسی مشکلات چند واحد تولیدی در شهرک صنعتی بوکان
  • فاز توسعه ۶۰ هکتاری شهرک صنعتی اردبیل آماده بهره‌برداری است
  • نیاز خراسان شمالی به استقرار سایت پرتودهی هسته‌ای محصولات کشاورزی
  • ادامه اجرای طرح «زیست شبانه» و نظارت بر فعالیت های اصناف در قم
  • گل‌محمدی با تراکتور توافق کرد
  • فعالیت شبانه‌روزی در پروژه پارک آبی و آکواریوم
  • راه‌اندازی واحد کاریابی در خانه کارگر آذربایجان غربی
  • فعالیت‌های سال گذشته دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد تشریح شد
  • گشت و کنترل شبانه روزی در منطقه حفاظت شده گدار