Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد: بر اساس آمار تا روز ۲۶ اکتبر ۲۰۲۰{دیروز} جوبایدن ۷.۸ درصد بالاتر از ترامپ است و همچنان پیشتاز در نظرسنجی‌ها. بایدن دموکرات در مجموع با ۵۰.۸ درصد جلوتر از ترامپ جمهوری خواه با ۴۳ درصد است.
نمودار نشان می‌دهد با نزدیک شدن به دقیقه ۹۰ بازی سیاسی، آرای ترامپ با شیب بسیار کم رو به پیشروی {موضع تهاجمی} و آرای بایدن با شیب بسیار کم رو به «پس روی» {موضع دفاعی} است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بایدن سعی می‌کند در روز‌های پایانی پاس گل به ترامپ ندهد.
همچنین در آخرین هفته از کمپین‌های انتخاباتی آمریکا، نظرسنجی جدید یاهو نیوز – یوگاو نشان می‌دهد جو بایدن بیشترین حد پیشتازی مقابل دونالد ترامپ را به دست آورده است. این فاصله ۱۲ درصدی، چهار برابر بزرگتر از پیشتازی ملی هیلاری کلینتون مقابل ترامپ در همین برهه زمانی در ۲۰۱۶ است.
بالاترین حد پیشتازی نامزد دموکرات‌ها در مقابل ترامپاین نظرسنجی که از ۲۳ تا ۲۵ اکتبر برگزار شد، نشان می‌دهد که ۵۴ درصد از رای‌دهندگان احتمالی یا به جو بایدن دموکرات رای داده‌اند یا قصد دارند روز انتخابات به او رای بدهند. تنها ۴۲ درصد از رای‌دهندگان احتمالی گفتند که به ترامپ رای می‌دهند.
در همین رابطه، یک نظرسنجی یوگاو که یک هفته پیش از انتخابات ۲۰۱۶ انجام شد، نشان داد که هیلاری کلینتون سه درصد در میان رای‌دهندگان احتمالی از ترامپ جلوتر است و به ترتیب ۴۸ درصد به ۴۵ درصد شدند. در آن زمان، میانگین تمام نظرسنجی‌های ملی از پیشتازی ۲.۲ درصدی کلینتون حکایت داشت.
نظرسنجی جدید یاهو نیوز – یوگاو نشان می‌دهد که ترامپ به نسبت ۲۰۱۶ با چالش بسیار بزرگتری برای کسب یک پیروزی دیگر در روز انتخابات مواجه است. براساس این نتایج، بایدن در میان هر گروه جمعیتی کلیدی از کلینتون قوی‌تر عمل کرده است.
در نتیجه همان نظرسنجی‌هایی که یک هفته مانده به انتخابات ۲۰۱۶ شانس پیروزی ترامپ را ۲۸.۸ درصد می‌دانستند، اکنون شانس پیروزی او را ۱۲ درصد برآورد می‌کنند. گرچه همچنان احتمال پیروزی او در انتخابات وجود دارد، اما ترامپ به نسبت ۲۰۱۶ با شانس پایین‌تری روبروست. تاکنون ۶۱ میلیون آمریکایی در انتخابات پیش از موعد رای داده‌اند.
از سوی دیگر نتایج نظرسنجی نیویورک‌تایمز – سیه‌نا کالج از پیشتازی چهار درصدی ترامپ مقابل بایدن در تگزاس حکایت دارد و درصد‌های آن‌ها ۴۷ به ۴۳ شد. در همین ایالت، پیشتازی جان کوربین جمهوری‌خواه برای ورود به سنا مقابل رقیب دموکراتش مری جنینگز هگار ۴۸ درصد به ۳۸ درصد شد.
بایدن در ایالت تگزاس، در میان رای‌دهندگان سفیدپوست با تحصیلات دانشگاهی به نسبت چهار سال پیش هیلاری کلینتون وضعیت بهتری دارد و ۳۸ درصد رای مقابل ۵۴ درصد ترامپ به دست آورد. کلینتون در آن سال رای تنها ۳۱ درصد از آن‌ها را کسب کرد و ۶۲ درصد رای این گروه برای ترامپ شد.
در همین حال نظرسنجی دالاس مورنینگ نیوز – دانشگاه تگزاس خبر‌های بهتری برای دموکرات‌ها دارد. بایدن در این نظرسنجی مقابل ترامپ ۴۸ درصد به ۴۵ درصد شد و کوربین هم هشت درصد از هگار جلو افتاد.
نتایج نظرسنجی روز دوشنبه رویترز – ایپسوس هم از پیشتازی قاطع جو بایدن مقابل ترامپ در ویسکانسین و پیشتازی نسبی او در پنسیلوانیا حکایت دارد.
خبرگزاری رویترز و موسسه افکارسنجی ایپسوس از رای‌دهندگان احتمالی در شش ایالت ویسکانسین، پنسیلوانیا، میشیگان، کارولینای شمالی، فلوریدا و آریزونا نظرسنجی کرده‌اند. این ایالت‌های سرنوشت‌ساز می‌توانند پیروزی دوباره ترامپ یا خروج او از کاخ سفید را رقم بزنند.
در ویسکانسین (نظرسنجی ۲۰ تا ۲۶ اکتبر)، بایدن با ۵۳ درصد مقابل ترامپ با ۴۴ درصد جلوتر است. برتری بایدن نسبت به نظرسنجی هفته قبل که ۵۱ به ۴۳ درصد بود، پیشرفت کرده است. ۳۳ درصد هم گفته‌اند که رای دادند. ۴۷ درصد از شرکت‌کنندگان ترامپ را در مدیریت اقتصاد بهتر دانستند. ۴۵ درصد هم بایدن را ترجیح دادند.
در پنسیلوانیا (نظرسنجی ۲۰ تا ۲۶ اکتبر)، بایدن و ترامپ به ترتیب ۵۰ درصد و ۴۵ درصد رای گرفتند. در این ایالت هم ۵۰ درصد ترامپ را برای مدیریت اقتصاد بهتر دانستند و ۴۳ درصد هم بایدن را انتخاب کردند.
در ایالت فلوریدا (نظرسنجی ۱۴ تا ۲۰ اکتبر) آرای بایدن و ترامپ ۵۰ درصد مقابل ۴۶ درصد است. ۲۱ درصد گفتند که رای دادند. در این ایالت هم ۵۱ درصد ترامپ را برای مدیریت بهتر اقتصاد انتخاب کردند و ۴۵ درصد بایدن را ترجیح دادند.
نتایج نظرسنجی ۱۴ تا ۲۱ اکتبر در آریزونا هم پیشتازی بایدن مقابل ترامپ را ۴۹ به ۴۶ درصد نشان می‌دهد. نتایج نظرسنجی ۱۴ تا ۲۰ اکتبر در میشیگان نشان می‌دهد ۵۱ درصد بایدن و ۴۴ درصد ترامپ را برگزیدند. در نظرسنجی ۱۴ تا ۲۰ اکتبر در کارولینای شمالی هم رقابت بایدن و ترامپ به ترتیب ۴۹ به ۴۶ درصد شد.
منبع: خبرآنلاین برچسب ها: ترامپ ، نظرسنجی‌ ، بایدن

منبع: خرداد

کلیدواژه: ترامپ نظرسنجی بایدن رای دهندگان احتمالی نتایج نظرسنجی نظرسنجی ۱۴ مقابل ترامپ نشان می دهد درصد ترامپ ۴۵ درصد درصد شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۷۴۵۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین پیش‌بینی‌ها درباره انتخابات آمریکا

کارشناس مسائل آمریکا، می‌گوید که رقابت مجدد جو بایدن و دونالد ترامپ موضوعی است که از ماه‌ها قبل نیز پیش‌بینی می‌شد.

به گزارش مشرق، انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا یکی از رویدادهای سیاسی مورد توجه در سال ۱۴۰۳ به حساب می‌آید.

جو بایدن، مسن‌ترین رئیس‌جمهور آمریکا در تاریخ این کشور است و لغزش‌ها و اشتباهات مکرر او در انظار عمومی هدف انتقادهای دونالد ترامپ جمهوری‌خواه قرار گرفته است.

با این حال، حتی در میان دموکرات‌ها تعدادی از سیاست‌مداران برجسته بارها از بایدن خواسته‌اند که از شرکت در مبارزه‌های انتخاباتی خودداری کند.

در صورت انتخاب مجدد بایدن، او در پایان دومین دوره ریاست‌جمهوری خود در سال ۲۰۲۹ میلادی ۸۶ ساله خواهد شد.

انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا قرار است در نوامبر ۲۰۲۴ (آبان ۱۴۰۳) برگزار شود.

ترامپ در نوامبر ۲۰۲۲ ورود خود را به مبارزه برای ریاست‌جمهوری اعلام کرد. بایدن همچنین در ماه آوریل رسماً اعلام کرد که برای دومین بار نامزد می‌شود تا "کاری را که شروع کرده به پایان برساند". او همچنین یک وب‌سایت تبلیغاتی راه‌اندازی کرد. اگر او موفق به انتخاب مجدد شود، در آغاز دومین دوره ریاست جمهوری خود ۸۲ ساله خواهد شد.

هانتر بایدن، پسر جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا، به رسوایی‌های مواد مخدر و فساد معروف است. در سپتامبر ۲۰۲۰، ران جانسون و چاک گراسلی، سناتورهای جمهوری خواه گزارشی منتشر کردند که در آن گفته شد پسر جو بایدن هانتر، نامزد ریاست‌جمهوری وقت آمریکا و شریک او میلیون‌ها دلار از اتباع خارجی با گذشته مشکوک دریافت کرده‌اند.

اکنون دونالد ترامپ و جو بایدن به‌طور رسمی به‌عنوان نامزدهای قطعی حزب‌های جمهوری‌خواه و دموکرات آمریکا انتخاب شده‌اند.

این دو نفر در رقابت‌های «سه‌شنبه بزرگ» در در اواسط اسفند برگزار شده بود، پیروزی‌های مهمی را به دست آوردند.

آن‌ها همچنین در ۲۲ اسفند گذشته توانستند به حدنصاب مورد نیاز نمایندگان الکترال برای قطعی کردن نامزدی خود دست پیدا کنند.

رقابت مجدد بایدن و ترامپ قابل پیش‌بینی بود

حمیدرضا غلام‌زاده، کارشناس مسائل آمریکا درباره رقابت مجدد بایدن و ترامپ، می‌گوید: رقابت مجدد جو بایدن و دونالد ترامپ همان چیزی است که از ماه‌ها قبل نیز پیش‌بینی می‌شد. همچنین نتیجه سه‌شنبه بزرگ آمریکا همان چیزی بود که انتظار می‌رفت.

وی درباره پیش‌بینی‌ها از نتیجه انتخابات ماه نوامبر، گفت: تا این لحظه می‌توان متصور بود که اگر انتخابات امروز برگزار شود، دونالد تراپ پیروز خواهد بود.

سیاست ترامپ بیشتر به سمت درون‌گرایی است

غلام‌زاده درباره تفاوت سیاست‌های کلی ترامپ با سیاست‌های فعلی دولت آمریکا، گفت: جهان تجربه ریاست‌جمهوری ترامپ را دارد. سیاست او بیشتر به سمت درون‌گرایی است تا بتواند وضعیت داخلی آمریکا را تثبیت و هزینه‌های خارجی، مانند جنگ اوکراین و جنگ غزه را کاهش داده و بر دوش بازیگرهای دیگر، به‌ویژه اروپایی‌ها بیندازد.

وی اضافه کرد: در موضوع ناتو هم ترامپ سعی خواهد کرد تا هزینه‌ها را بر دوش اعضای دیگر قرار دهد و حتی ممکن است هزینه‌های آمریکا از ابتدای جنگ اوکراین تاکنون را از آن‌ها دریافت کند.

این کارشناس مسائل آمریکا خاطرنشان کرد: اروپایی‌ها هم در قبال آمریکا تسلیم هستند، زیرا به آن برای حضور در ناتو نیاز دارند و بنابراین با خواسته‌های آن همراهی می‌کنند؛ بنابراین آمریکا به سمت پایان دادن به جنگ‌هایی مانند اوکراین و غزه پیش رفته و تمرکز را بر وضعیت اقتصادی داخلی‌اش خواهد گذاشت.

چین دغدغه مشترک جمهوری‌خواهان و دموکرات‌ها

غلام‌زاده درباره نگرانی اصلی در آمریکا، گفت: یک نکته وجود دارد که جمهوری‌خواهان و دموکرات‌ها درباره آن اتفاق نظر داشته و آن موضوع رقابت اقتصادی و فناوری با چین است. ترامپ در دوران ریاست‌جمهوری خود با این دغدغه مواجه بود، این نگرانی در دوران بایدن هم وجود دارد و اگر ترامپ دوباره رئیس‌جمهور شود این موضوع را دنبال خواهد کرد. همچنین ممکن است روند تهدیدهای آمریکا علیه چین در موضوع تایوان ادامه داشته باشد.

ترامپ به دنبال ایجاد بازدارندگی

این کارشناس مسائل آمریکا درباره سیاست ترامپ نسبت به محور مقاومت منطقه، گفت: ترامپ به دنبال قوه قهریه، اما بازدارنده در مقابل معارضین است. جبهه مقاومت یکی از بخش‌هایی است که از نظر آمریکا معارضین خوانده می‌شود.

وی اضافه کرد: ترامپ سعی خواهد کرد تا با تهدید نظامی بازدارندگی ایجاد کند و نگذارد که به‌طور مثال محور مقاومت از کشورهایی مانند عراق پایگاه‌های آمریکایی در منطقه یا مواضع رژیم صهیونیستی در اراضی اشغالی را هدف قرار دهند.

طرح دو دولتی فلسطین برگ برنده بایدن

غلام‌زاده درباره برگ برنده بایدن برای پیروزی در انتخابات نوامبر، گفت: در طرف دیگر، ابزاری که جو بایدن برای برد دارد، این است که بتواند ماجرای غزه و فلسطین را به سمت طرح دو دولتی پیش ببرد و ایده‌ای را که از زمان باراک اوباما وجود داشته، به نتیجه برساند. او می‌تواند این موضوع را به‌عنوان میراث دولت خود به افکار جهانی بفروشد.

وی اضافه کرد: این موضوع شاید به او در انتخابات کمک کند و نارضایتی که در پی سیاست‌های دولت او در قبال جنگ غزه وجود دارد را تا حدی جبران کند. اگر این اتفاق رخ دهد ممکن است بایدن بتواند به پیروزی برسد. اگر این اتفاق رخ ندهد و او شکست بخورد، ترامپ به نسخه قبلی خود باز خواهد گشت.

ترامپ قائل به سیاست دولت اوباما در منطقه نبود

غلام‌زاده، گفت: دولت اوباما یک سیاست سه‌ضلعی را دنبال می‌کرد که براساس آن توازنی بین ایران، اسرائیل و اعراب برقرار شود. ترامپ قائل به این سیاست نبود و تلاش می‌کرد که روابط اعراب و رژیم صهیونیستی را مانند آنچه در پیمان آبراهام دیده می‌شود، برقرار کند.

وی اضافه کرد: ترامپ دنبال این بود که یکی از رئوس این سیاست سه‌ضلعی را به نفع سنگین شدن ترازو به سمت رژیم صهیونیستی حذف کند.

کارشناس مسائل آمریکا در پایان گفت: اگر بایدن نتواند به سیاست دو دولتی دست پیدا کند و در نتیجه شکست خورده و ترامپ سرکار بیاید، رئیس‌جمهور سابق آمریکا سیاست قبلی خود را ادامه خواهد داد. او با این شیوه سعی خواهد کرد تا فضای منطقه را به سمت متشنج شدن پیش ببرد.

دیگر خبرها

  • «بازگرداندن آمریکا» به سبک بایدن
  • ترکیه، رقابت انتخاباتی دشوار در استانبول و آنکارا
  • مقام آمریکایی ضد ایران زمین خورد و مرد!
  • سناتور آمریکایی ضد ایران در گذشت
  • آخرین پیش‌بینی‌ها درباره انتخابات آمریکا
  • بایدن ضعیف‌ترین فرمانده کل قوا در آمریکا
  • تعلیق قانون دستگیری مهاجران غیرقانونی در مرز مکزیک با آمریکا
  • بایدن ضعیف ترین فرمانده کل قوا در آمریکا
  • نظرسنجی جدید: افزایش اندک میزان محبوبیت جو بایدن
  • نظرسنجی ها: رقابت ترامپ و بایدن تنگاتنگ است