Web Analytics Made Easy - Statcounter

محققان "دانشگاه اوهایو"(Ohio University) در مطالعه اخیرشان از کشف نوعی سلول ایمنی با توانایی خاص خبر داده‌اند که نه تنها از تخریب عصبی پیشرونده مرتبط با بیماری‌هایی مانند ام اس و اسکلروز جانبی آمیوتروفیک جلوگیری می‌کند، بلکه حتی ممکن است مجددا سلول‌های آسیب دیده را بازسازی و ترمیم کند.

به گزارش ایسنا و به نقل از گیزمگ، نوتروفیل‌ها کمی شبیه اولین پاسخ دهنده‌های بدن هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این سلول‌های ایمنی اغلب اولین کسانی هستند که به یک محل ملتهب آلوده می‌رسند و در مورد برخی از بیماری‌های خود ایمنی، فعالیت بیش از حد نوتروفیل می‌تواند آسیب التهابی را تشدید کند.

اکنون گروهی از محققان از دانشگاه میشیگان و دانشگاه ایالتی اوهایو ، نوع جدیدی از نوتروفیل‌ها را کشف کرده‌اند. محققان با آزمایش بر روی موش‌ها نشان دادند که این سلول جدید دارای خواص بازسازی مجدد عصبی است.

"بنجامین سگال"(Benjamin Segal) نویسنده اصلی این مطالعه گفت: این زیرمجموعه سلول ایمنی، فاکتورهای رشد را ترشح می‌کند که این فاکتورها نیز باعث زنده ماندن سلول‌های عصبی پس از آسیب دیدگی به سیستم عصبی مرکزی می‌شود.

این کار باعث تحریک رشته های عصبی قطع شده برای رشد مجدد آنها در سیستم عصبی مرکزی می‌شود، که این امر واقعاً بی سابقه است. هنگامی که این سلول‌های ایمنی به موش‌هایی که نخاع یا اعصاب بینایی انها آسیب دیده بود، تزریق شدند سلول‌های جدید، رشد سلول‌ها را بهبود بخشیدند و باعث ترمیم سیستم عصبی شدند.

"اندرو ساس"(Andrew Sas) نویسنده ارشد این تحقیق گفت: ما دریافتیم که این نوتروفیل پیش احیا کننده باعث ترمیم عصب بینایی و نخاع می‌شود که این موضوع ارتباط آن با بخش‌های سیستم عصبی مرکزی و جمعیت‌های عصبی را نشان می‌دهد.

محققان گفتند: اگر بتوان از این سلول ایمنی جدید در انسان نیز استفاده کرد، می‌توان تنوع عظیمی از بیماری‌های عصبی را کند، متوقف یا حتی معکوس کرد. سگال افزود: من بیمارانی را که نقص عصبی دائمی دارند درمان می‌کنم و آنها هر روز باید با علائم ناتوان کننده روبرو شوند. امکان معکوس کردن این نقایص و بهبود کیفیت زندگی در افراد دارای اختلالات عصبی بسیار مهیج است.

یافته‌های این مطالعه در مجله "Nature Immunology" منتشر شده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سلول اختلالات عصبی سلول ایمنی سیستم عصبی سلول ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۷۴۶۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کوچک‌ترین ایمپلنتی که با تحریک مغز اختلالات عصبی را درمان می‌کند

به گزارش خبرنگار علم و فناوری ایسکانیوز؛ این ایمپلنت به اندازه یک نخود است و می‌تواند به صورت بی‌سیم از طریق یک فرستنده خارجی تغذیه شود و غشای محافظ متصل به پایین جمجمه را برای درمان برخی اختلالات عصبی تحریک کند. محققان معتقدند که این ایمپلنت در درمان افسردگی‌های مقاوم به دارو و سایر اختلالات روان‌پزشکی یا عصبی کاربرد خواهد داشت و از آنجا که نسبت به سایر رابط‌های مغز و کامپیوتر کمتر تهاجمی است، تحولی را در درمان بیماران ایجاد خواهد کرد.

محققان می‌گویند: در مطالعات‌مان نشان دادیم که دستگاه ما می‌تواند قشر حرکتی را فعال کند که در نتیجه بیمار دست خود را حرکت می‌دهد. در آینده، می‌توانیم ایمپلنت را در بالای سایر قسمت‌های مغز، مانند قشر پیشانی مغز قرار دهیم، جایی که انتظار داریم عملکرد اجرایی را در افراد مبتلا به افسردگی یا سایر اختلالات بهبود بخشد.

فناوری‌های قابل کاشت موجود برای تحریک مغز توسط باتری‌های نسبتاً بزرگی تغذیه می‌شوند که باید زیر پوست در جای دیگری از بدن قرار گیرند و از طریق سیم‌های بلند به دستگاه تحریک کننده متصل شوند. چنین محدودیت‌هایی در طراحی نیاز به جراحی بیشتری دارد و فرد را در معرض بار بیشتری از کاشت سخت‌افزار، خطرات شکستگی یا خرابی سیم و نیاز به جراحی‌های جایگزین باتری در آینده قرار می‌دهد. اما محققان می‌گویند: با تغذیه بی‌سیم دستگاه با استفاده از یک فرستنده خارجی، نیاز به باتری را از بین بردیم.

این فناوری بر ماده‌ای متکی است که میدان‌های مغناطیسی را به پالس‌های الکتریکی تبدیل می‌کند. این فرآیند تبدیل در مقیاس‌های کوچک بسیار کارآمد است؛ به این معنی که برای فعال‌سازی و کنترل نیازی به مانور پیچیده یا دقیق ندارد. در واقع، ایمپلنت تمام انرژی خود را از طریق این اثر مغناطیسی دریافت می‌کند.این دستگاه دارای عرض ۹ میلی‌متر است و می‌تواند برای تجریک مغز ۱۴/۵ ولت برق تولید کند.

به گفته محققان،‌ تحریک عصبی کلیدی برای توانمندسازی درمان‌ها در فضای سلامت روان است؛ جایی که عوارض جانبی دارو و فقدان اثربخشی، بسیاری از افراد را بدون گزینه‌های درمانی کافی رها می‌کند.

تست‌های بالینی و دستورالعمل‌های آینده

محققان این دستگاه را به طور موقت روی یک بیمار انسانی آزمایش کردند و از آن برای تحریک قشر حرکتی ⎯ بخشی از مغز که مسئول حرکت است ⎯ و ایجاد پاسخ حرکت دست استفاده کردند. آنها سپس نشان دادند که دستگاه به مدت ۳۰ روز در خوک‌ها به طور پایدار با مغز ارتباط برقرار می‌کند. این کار قبلاً انجام نشده بود زیرا کیفیت و قدرت سیگنال مورد نیاز برای تحریک مغز از طریق سخت شامه قبلاً با انتقال انرژی بی‌سیم برای ایمپلنت‌های کوچک غیرممکن بود.

محققان معتقدند که این فناوری به راحتی در خانه استفاده می‌شود. یک پزشک درمان را تجویز می‌کند و دستورالعمل‌هایی را برای استفاده از دستگاه ارائه می‌کند، اما بیماران کنترل کاملی بر نحوه انجام درمان خواهند داشت.

در بازگشت به خانه، بیمار کلاه یا لباس پوشیدنی خود را به سر می‌گذارد و با ایمپلنت ارتباط برقرار می‌کند، آیفون یا ساعت هوشمند خود را فشار می‌دهد و سپس تحریک الکتریکی آن ایمپلنت شبکه عصبی را در مغز فعال می‌کند.

بیشتر بخوانید: اولین ایمپلنت مغز کامپیوتر توسط یک محقق ایرانی کاشته شد

کاشت به یک روش حداقل تهاجمی ۳۰ دقیقه‌ای نیاز دارد که دستگاه را در استخوان روی مغز قرار می‌دهد. هم ایمپلنت و هم برش عملاً نامرئی خواهند بود و بیمار همان روز به خانه می‌رود.

رای برخی از شرایط، به عنوان مثال، صرع، ممکن است دستگاه به طور دائم یا بیشتر اوقات روشن باشد، اما برای اختلالاتی مانند افسردگی و OCD، فقط چند دقیقه تحریک در روز می‌تواند برای ایجاد تغییرات مورد نظر کافی باشد.

انتهای پیام/

نسترن صائبی صفت کد خبر: 1228149 برچسب‌ها مغز آمریکا

دیگر خبرها

  • خواص ظرف های ضد سرطانی
  • توده‌های بدخیم سرطان پستان درد ندارند/ معاینات ماهانه بانوان در منزل بهترین روش برای تشخیص
  • درباره سرخک و واکسیناسیون آن چه می‌دانید؟
  • تسکین زانو درد با روغن کرچک
  • آنچه بهتر است درباره سرخک و واکسیناسیون آن بدانید
  • درباره سندرم درس (DRESS) / چرا ایجاد می شود، چگونه درمان می شود و عوارض ماندگار آن چیست؟
  • نصب سیستم روشنایی جدید در ۱۲  نقطه از محور‌های ارتباطی آذربایجان‌غربی
  • نصب سیستم روشنایی جدید در ۱۲ نقطه ازمحور‌های مواصلاتی آذربایجان غربی
  • کوچک‌ترین ایمپلنتی که با تحریک مغز اختلالات عصبی را درمان می‌کند
  • ورزش ممکن است پیری را معکوس کند