Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خانه ملت؛ امیرحسین بانکی پور در صحن علنی امروز (سه‌شنبه، 6 آبان ماه) در نطق میان دستور خود گفت: در شرایط کنونی با فشارهای بین المللی ما نیاز به قوت و اراده داریم و هرچه آنچیزی که قوت جامعه را تقویت می کند باید مورد حمایت قرار گیرد و چیزی که قوت ما را به ضعف تبدیل می کند باید با آن مبارزه کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قرآن می فرماید:  نزاع عامل سستی است. هر گونه نزاع چه نزاع بر سر استیضاح و تقابل با دولتمردان باید مورد مبارزه قرار گیرد، مجلس محل تبادل افکار برای تصمیم‌های عاقلانه جهت رفع مشکلات مردم بوده و نزاع مانع تفکر تصحیح می‌شود.

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه از همکاران درخواست میکنم با تفکر و اندیشه و فعالیت حساب شده مرهمی بر زخم مردم بگذاریم، تصریح کرد: مسئله آب را نباید در تجمعات و هیاهو دنبال کنیم. این مسئله باید در تصمیمات قانونی در شورای عالی آب پیگیری شود نه در نزاع های قومیتی و بین استانی بلکه در سطح ملی و فرا استانی، نه تحت عملکرد مدیران بی کفایت بلکه با تدبیر و مدیریت بهینه مصارف حوزه زاینده  رود می‌توانیم مشل آب فلات میانه ایران را با برادری و خرد مندی حل کنیم .

وی در واکنش به برخورد منتقدین دولت ، افزود: به جوانان انقلابی می‌گویم شیوه حضرت امام(ره) در این شرایط چگونه بود؟ در سال آخر جنگ برخورد محکمی با استعفای میرحسین موسوی کردند و در سال اول جنگ علی رغم برخوردهای غلط و خیانت‌هایی که بنی صدر، امام (ره) راضی به تغییر وی نبود. بزرگان نظام اسرار دلهایشان را به ما بگویند که چرا در آن شرایط با اینکه علم الهدی ها به خاطر خیانت بنی صدر در هویزه شهید شدند اما امام باز صبوری کرد و نخواست ساختار اداری کشور بهم بریزد. علی رغم حرکتی که بنی صدر در 14اسفند ماه در دانشگاه تهران انجام داد باز هم اما ( ره)صبوری کرد، حفظ ساختارهای اداری کشور در شرایط بحرانی مسئله بسیار جدی است که امروز هم باید به آن توجه شود.

بانکی پور اظهار کرد: پیشنهاد بنده در مورد استیضاح وزرا و سوال از رئیس جمهور این است که در فراکسیون های مجلس کمیته‌هایی تشکیل شود و این کمیته‌ها شرایط را بسنجند و پس از بررسی خردمندانه موضوع استیضاح به صحن علنی کشیده شود. ما باید در جهت حل مشکلات مردم به مدیران کمک کنیم. درسته که مشکلاتی امروز کشور حاصل عملکرد ضعیف مدیران است اما باید به آنها کمک کنیم و این اقدام به معنی دادن چک سفید امضا به آنها نیست و خط قرمز ما فساد و کم کاری است.

 هر روز به سیاه چاله جمعیتی و پیری نزدیک‌تر می‌شویم

وی با بیان اینکه حال خانواده به لحاظ اقتصادی، معیشتی در سطح بین المللی و داخلی خوب نبوده و کرونا ضربه شدیدی بر پیکر خانواده وارد کرده است ادامه داد: در 10 سال گذشته 40 درصد ازدواج ها و 12 درصد موالید کاهش یافته است، به سیاه چاله جمعیتی و پیری نزدیک می‌شویم. تاکید مقام معظم رهبری به این مجلس برای کار بر مسئله خانواده و جمعیت، فوریت قضیه را نشان می‌دهد و با وجود شرلایط فعلی باید به این فوریت توجه کنیم.

 عضو کمیسیون فرهنگی مجلس با بیان اینکه اگر علاج واقعه را قبل از وقوع نکنیم در سیاه چاله ای میافتیم که تا 150 سال از آن رها نخواهیم شد، افزود: از همکاران درخواست میکنم به مسائل خانواه و جمعیت توجه کنند. چرا علی رغم تاکید مقام معظم رهبری در طول 10 سال گذشته با تقابل به این موضوع نگاه کردیم. علت این تقابل را با نفوذ باید تجمیع کرد، مصادیق نفوذ را در کنفرانس‌های لایروبی مشاهده می‌کنیم.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: طالبی که برخی افراد در سندهای بین المللی تعهد داده و امضا کردند با فرهنگ ما سازگار نیست، برنامه های بین المللی باعث شده که آمار سقط جنین در دنیا 30 برابر  فوتی‌های‌ ناشی از بیماری کرونا باشد( 1 میلیون فوتی کرونا در مقابل 30 میلیون کشته سقط جنین) یقیناً اجرای سند 2030 ، ما را نیز به آمار بالای سقط جنین می‌رساند. این موضوع در حالی رخ داده که تنها یک میلیون 100 هزار موالید در سال گذشته داشتیم؛ از این رو باید برای کاهش آمار های نگران کننده سقط جنین در کشور، برنامه ریزی کرده و به معیشت خانواده، حمایت از خانواده،حمایت زنان باردار،حمایت زنان شیرده و زنان باردار و خانواده‌های پر جمعیت توجه ویژه داشته باشیم.

منبع: الف

کلیدواژه: بین المللی سقط جنین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۷۴۷۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهاجری خطاب به ذوالنور: از رئیسی حساب‌کشی کنید

به گزراش «تابناک»، محمد مهاجری در روزنامه اعتماد نوشت: آقای ذوالنور به افول جایگاه مجلس اشاره کرده و به عنوان نمونه، دخالت‌های بیرونی در قانونگذاری را برشمرده است. با اینکه طبق قانون اساسی، قانونگذاری منحصرا در اختیار مجلس قرار دارد، اما سال‌های زیادی است که نهاد‌هایی همچون شورای انقلاب فرهنگی، شورای عالی فضای مجازی و... دستورالعمل‌هایی را ابلاغ می‌کنند که در حکم قوانین لازم‌الاجراست. آقای ذوالنور نخستین چهره سیاسی نیست که چنین انتقادی را بیان می‌کند. پیش از او نمایندگان دوره‌های قبل مجلس - به خصوص آقای علی مطهری - بار‌ها این موضوع را گفته‌اند، اما دوستان اصولگرا همچون جناب ذوالنور حاضر به پشتیبانی از این ایده نشدند.

جای این پرسش جدی وجود دارد که چرا چنین جراتی وجود دارد که جایگاه مجلس نادیده گرفته شود و شعار در راس امور بودن آن عملیاتی نشود؟ بگذارید از همین انتخابات اخیر مجلس در اسفند ۱۴۰۲ شروع کنیم. متاسفانه فرآیندی که از ماه‌ها قبل آغاز شد و مجلس یازدهم هم با اصلاح قانون انتخابات به آن کمک کرد، شرایطی را به وجود آورد که مجلس دوازدهم از هم‌اکنون با شائبه ناکارآمدی مواجه شود.

بخش بزرگی از نمایندگان مجلس یازدهم که شاید آقای ذوالنور هم جزو آن‌ها باشد مدتی قبل از انتخابات ریاست‌جمهوری سیزدهم از آقای رییسی دعوت کردند وارد میدان رقابت ریاست‌جمهوری شود. این اقدام اگر در قالب یک فعالیت تعریف شده حزبی صورت می‌گرفت کاملا قابل دفاع بود، زیرا وقتی یک حزب سیاسی از کاندیدایی حمایت می‌کند مسوولیت اقدام خود را هم می‌پذیرد. اما اقدام فردی نمایندگان مجلس یازدهم معنای اقدام حزبی نداشت، بلکه نمایندگان استقلال خود را به حراج گذاشتند و عملا چک سفید امضا به رییس دولت دادند و به همین دلیل همه نمایندگانی که آن نامه را امضا کردند، باید در برابر ناکارآمدی دولت سیزدهم پاسخگو باشند. انتخابات مجلس دوازدهم متاسفانه با مشارکت کم صورت گرفت و آرای نمایندگان نیز بسیار پایین بود و از جمله در تهران، نفر اول کمی بیش از ۵۰۰ هزار رای (معادل ۵ درصد رای واجدان شرایط شرکت در انتخابات) کسب کرد. در اکثر حوزه‌های انتخابیه نیز افراد منتخب کمی بیش از ۲۰ درصد آرا را به خود اختصاص داده‌اند.

حتما آقای ذوالنور توجه دارند که هر چه پایگاه مردمی مجلس (و البته ریاست‌جمهوری) ضعیف‌تر باشد، نهاد‌های دیگر حاکمیت تلاش می‌کنند نقش آن را در مقدرات کشور کمرنگ کنند. مجلس دوازدهم علاوه بر ضعف پیش گفته، به مدد شورای محترم نگهبان از چهره‌های خاصی برخوردار شده که برخی از آن‌ها به تنهایی قادر به نابودی حیثیت کل مجلس هستند.

جای شکرش باقی است که یکی از این افراد با تذکر رهبر معظم انقلاب، دست‌کم تا اطلاع ثانوی از تنش‌زایی و پرخاشجویی فاصله گرفت، اما باید منتظر ماند و با آغاز مجلس جدید، فصل تازه‌ای از هنرنمایی این گروه را به تماشا نشست. دقیقا آنچه را آقای ذوالنور از بابت پایین آمدن شأن مجلس نگرانش است، همان چیزی است که خود او حتی اگر در ایجادش موثر نبوده، در برابر آن سکوت تاییدآمیز داشته است.

با این همه اگر بخواهیم خوشبینانه به آسیب‌شناسی نماینده محترم قم بنگریم و فرض کنیم که او با این نگاه به دنبال اصلاح مجلس است، گریزی نیست جز اینکه امیدوار باشیم همین مجلس ضعیف کم رای، نقایص خود را با عملکرد مثبت جبران کند. حساب‌کشی جدی و دقیق از دولت، نظارت بر عملکرد دستگاه‌های اجرایی و برخورد بدون رودربایستی با وزرای ضعیف و شخص رییس‌جمهور و نیز آتش نزدن قرارداد‌های بین‌المللی (که حتما جناب ذوالنور آن را به یاد دارد!) می‌تواند کفاره‌ای برای جبران اشتباهات گذشته باشد. امید که آقای ذوالنور - که از الان در قامت کاندیدای ریاست مجلس- سخن می‌گوید، حتی اگر به چنین منصبی هم نرسید، در رفع آسیبی که آن را فهم کرده است، برآید.

دیگر خبرها

  • تحقق توسعه پایدار با همدلی و انسجام مجلس و دولت
  • مهاجری خطاب به ذوالنور: از رئیسی حساب‌کشی کنید
  • توجه به قرآن، بسیاری از مشکلات امروز ما را حل می‌کند
  • انصراف میلان: خط قرمز روی نام مربی بزرگ
  • نماینده مجلس: فرونشستِ اصفهان جدی است؛ وزیر میراث فرهنگی در حال انجام چه کاری است؟
  • تولید، اشتغال و تأمین معاش خانواده، ثمره پشتکار بانوی اراکی
  • اینچه درگاهی: کسب سهمیه المپیک حاصل یک کار گروهی بود
  • اینچه درگاهی: سهمیه المپیک حاصل یک کار گروهی بود
  • آخرین سنگر فرو ریخت: پشت کردن کاپیتان به تن‌هاخ
  • نقدعلی، نماینده مجلس: نیروی انتظامی قبل از آنکه لایحه حجاب به سرمنزل مقصود برسد پیش‌دستی کرد؛ قدردان شماییم/ نمایندگان نسبت به معیشت این عزیزان اقدام کنند که هر روز شهدایی را تقدیم می‌کنند