Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-04-19@23:36:28 GMT

پرمتقاضی‌ترین نمادهای بورسی در 6 آبان 99

تاریخ انتشار: ۶ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۷۷۵۰۴۹

پرمتقاضی‌ترین نمادهای بورسی در 6 آبان 99

به گزارش افکارنیوز،

،بازار در معاملات امروز(سه شنبه؛ ۶ آبان) در بخش عمده ای از نمادها منفی و با افزایش عرضه همراه است.

عرضه و تقاضا در بورس

عرضه و تقاضا در فرابورس

در جریان معاملات منفی گروه خودرویی شاهد نوسانات مثبت و افزایش تقاضا در نماد خودرو در قیمت ۳۱۹ تومان هستیم. خساپا در قیمت ۲۲۴ تومان قرار دارد و کاهش ۳ درصدی قیمت را تجربه می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در میان معاملات متعادل گروه بانکی نماد وبصادر در قیمت ۳۵۳ تومان قرار دارد. #وبملت در محدوده صفر تابلو ۴۸۱ تومان دنبال می‌شود. وپارس و ونوین با نوسانات مثبت همراه هستند.

نماد وغدیر در قیمت ۱۱۲۱ تومان افت ۳ درصد را تجربه می‌کند.

نماد دارایکم در مرز ۲۰ هزار تومان رشد بیش از ۴ درصد دارد.

معاملات گروه فلزات اساسی متعادل و در اکثریت نماد‌ها از جمله کاوه، ارفع، فخوز، فجر، فنور و هرمز مثبت و پرتقاضا دنبال می‌شوند. فملی در قیمت ۲۱۷۰ تومان قرار دارد و فولاد با افت ۱ درصد مواجه است.

در گروه محصولات شیمیایی نماد آریا با راهی کردن گزارش مطلوب عملکرد ماهانه خود در مدار مثبت و در قیمت ۱۵۵۲۰ تومان در حال داد و ستد است.

پترول در قیمت ۱۲۷۸ تومان قرار دارد.تاپیکو در کف قیمت روزانه صف فروش دارد.شگویا نیز با افزایش عرضه در کف قیمت روزانه قرار دارد.

افت ۷هزار واحدی نماگر بورس در ۱۰ دقیقه آغازین معاملات امروز

شاخص کل بورس تهران در ساعت ۹:۱۰ در ارتفاع یک میلیون و ۳۲۹هزار واحد قرار گرفته است.

خودرو، کاوه و فخوز بیش‌ترین تأثیر مثبت و نماد‌های شپنا، شتران و اخابر بیشترین اثر منفی را بر روند حرکت شاخص گذاشته‌اند.

خودرویی‌ها امروز معاملاتی نسبتا پر عرضه را تجربه می‌کنند. خودرو٬ ختور٬ خاهن٬ خرینگ و خزر معاملات خود را پر تقاضا آغاز کردند. خساپا نیز متعادل داد و ستد می‌شود. خگستر٬ خپارس٬ خبهمن٬ خمحرکه٬ ختوقا و خمهر از جمله نماد‌های پر عرضه‌ی گروه اند.

فلزات اساسی با نوسان قیمت همراه اند. فاسمین٬ کویر٬ فباهنر٬ فولاژ٬ فلوله٬ فسرب٬ کیمیا و فنوال با فشار عرضه داد و ستد می‌شوند. کاوه٬ فجر٬ فنورد و فپنتا نماد‌های مورد توجه گروه اند. فولاد٬ فملی٬ ارفع و وتوکا نیز متعادل و با گرایشی منفی معامله می‌شوند.

بانکی‌ها هم در اکثر نماد‌های خود معاملاتی متعادل و منفی را تجربه می‌کنند. وبملت٬ وبصادر٬ وپارس٬ وکار٬ وسینا و سمایه نماد‌های پر عرضه‌ی گروه اند. وپاسار٬ وپست و وگردش با معاملاتی متعادل با افت قیمت همراه اند.

بانک صادرات با گذر از حجم بیش از ۲۵۸ میلیون سهم در کف قیمت روزانه با صف فروش ۵۵ میلیون سهم مواجه شد.

در ساعت ۹ و ۳۰ دقیقه شاخص کل بورس پس از افت ۱۴هزار و ۷۸۳واحدی (۱.۱ درصد) در ارتفاع یک میلیون و ۳۲۱ هزار واحد قرار گرفت و همچنین شاخص کل هم‌وزن با کاهش۰.۳ درصدی مواجه شد.

آخرین قیمت ۴۲نماد حداقل سه درصد نسبت به قیمت روز قبل آن‌ها افزایش یافته و ۳۹۹نماد با کاهش بیش از سه درصدی قیمت همراه بوده‌اند.

حقیقی‌ها تا ساعت مورد اشاره رقمی در حدود ۴۲۰میلیارد تومان نقدینگی از بازار خارج کردند. نماد‌های خودرو، فولاد، فملی، سیتا و خساپا در گروه پرتراکنش‌های بورس قرار گرفتند.

ارزش کل معاملات خرد بورس و فرابورس نیز در مجموع به هزار و ۵۶۰میلیارد تومان رسید.

معاملات بی رمقی را از گروه فرآورده‌های نفتی نظاره گریم. قرار گرفتن نماد‌ها در کف قیمت روزانه و شکل گیری صفوف فروش بروی آن‌ها و نبود خریدار در این سطوح قیمتی همچنان در این گروه مشاهده می‌شود.

در ساعت ۹ و ۳۰دقیقه جمع صف‌های خرید حدود ۵۲۵میلیارد تومان و ارزش کل صف‌های فروش پنج هزار و ۵۴۰میلیارد تومان بوده است، بدین ترتیب خالص سفارشات فروشی که در سیستم معاملات ثبت شده به پنچ هزار میلیارد تومان می‌رسد.

تا این ساعت بیشترین عرضه در صفوف فروش شپنا، وآیند و وملی به چشم می‌خورد به طوری که فقط برای سهام پالایش نفت اصفهان، ۲۸۵میلیارد تومان سفارش فروش وجود دارد. بیشترین تقاضا نیز در صفوف خرید ولپارس، گدنا و رافزا در نوبت انتظار است.

ارزش ۱۰صف خرید برتر بورس و فرابورس در مجموع ۳۷۰میلیارد تومان (۷۰درصد کل) و ۱۰صف فروش برتر دو هزار میلیارد تومان (۳۶درصد کل) می‌شود، همچنین حجم صف‌های خرید در ۱۶نماد و حجم صف‌های فروش در ۹۶نماد بیش از ۱۰میلیارد تومان بوده است؛ گفتنی است حجم صف کارخانجات مخابراتی ایران (لکما) به ۳.۵درصد کل تعداد سهام آن می‌رسد.

«فرآورده‌های نفتی» کم اقبال‌ترین صنعت امروز با خالص سفارش فروش ۶۵۰میلیارد تومان است و پس از آن گروه «بانک‌ها و موسسات اعتبار» قرار دارد که برآیند سفارشات فروش آن ۵۹۰میلیارد تومان می‌شود، از سویی دیگر گروه «رایانه و فعالیت‌های وابسته به آن» با تقاضای خرید پنج میلیارد تومانی همراه است.

حدود ۳۳درصد از ۶هزار میلیارد تومانی که در صف خرید یا فروش قرار گرفته‌اند. در مجموع هزار و ۶۰۰میلیارد تومان سهام خرید و فروش شده که نسبت صف‌ها به آن ۳۸۸درصد است و با فرض معامله کامل صف‌ها ارزش معاملات به هفت هزار و ۶۰۰میلیارد تومان خواهد رسید.

نماد ذوب با افت حداکثری قیمت و با صف فروش به معاملات بازگشت.

نماد ودی با افت ۵ درصدی و با صف فروش بازگشایی شد.

حتاید و حتوکا در گروه حمل و نقلی‌ها مثبت و متعادل داد و ستد می‌شوند.

در گروه رایانه ای‌ها رانفور از صف فروش به صف خرید رسیده است.

صف فروش وبملت در حال جمع آوری؛ بیش از ۳۰۰ میلیون سهم معامله شد که حقوقی خریدار ۶۰ درصد آن بوده است.

صف فروش وسپهر جمع شد.

صف‌های فروش فولاد، وبملت، فملی، وبصادر هم در حال جمع آوری است.

خودرو سبزپوش شد.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: شاخص کل بورس بورس فرابورس بورس تهران بورس بازار سرمایه بازار بورس فرابورس شاخص کل بورس تومان قرار میلیارد تومان داد و ستد نماد ها صف فروش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۷۵۰۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عرضه شفاف فرآورده‌های نفتی پالایشگاه ستاره خلیج فارس در بورس انرژی

مدیر بازاریابی و فروش شرکت نفت ستاره خلیج فارس گفت: محصولات ویژه این مجموعه عظیم پالایشی کشور فقط از طریق بورس انرژی ایران به صورت شفاف عرضه، معامله و صادر می‌شود.

به گزارش شانا به نقل از شرکت نفت ستاره خلیج فارس، حسین ریاحی اظهار کرد: پالایشگاه ستاره خلیج فارس،بزرگ‌ترین پالایشگاه میعانات گازی جهان، افزون بر تولید فرآورده‌های اصلی سبد سوخت کشور، محصولات ویژه دیگر از جمله انواع نفتا، نفت سفید، حلال ۴۰۲، ته‌مانده برج تقطیر، گاز بوتان و گاز مایع را تولید می‌کند.

وی ادامه داد: فرآورده‌های اصلی این شرکت از طریق شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران و محصولات ویژه از طریق بورس انرژی ایران به‌طور شفاف عرضه، معامله و صادر می‌شود و افزون بر اینکه هیچ واسطه‌ای در این میان دخل و تصرف ندارد، فروش محصولات نیز خارج از بورس انرژی انجام نمی‌شود.

مدیر بازاریابی و فروش شرکت نفت ستاره خلیج فارس افزود: با توجه به توصیه‌های رهبر معظم انقلاب اسلامی، به‌منظور جلوگیری از خام‌فروشی و برای توسعه زنجیره ارزش و تأمین خوراک پتروشیمی‌های بزرگ داخلی با دستورات حاکمیتی از سوی شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران، ۱۳۷ هزار تن از انواع نفتای تولیدی این پالایشگاه در سالی که گذشت به شرکت‌های پتروشیمی شازند، تبریز و بوعلی سینا به فروخته شده است.

ریاحی تصریح کرد: در سال ۱۴۰۲، ۲ میلیون و ۷۰۰ تن انواع فرآورده‌ این پالایشگاه در قالب ۱۲۸ عرضه در رینگ بین‌الملل بورس انرژی عرضه شده و ۹۵۰ میلیون دلار فروخته شده که این فرآیند صادراتی به‌طور شفاف انجام شده و ارز حاصل از صادرات آن حسب مقررات جاری بانک مرکزی فروخته شده است.

وی یادآور شد: با این حجم از صادرات همه وجوه حاصله در سامانه‌های اعلام شده از سوی بانک مرکزی فروخته شده است و از اینکه توانسته‌ایم در ارزآوری در چرخه اقتصادی کشور سهیم باشیم، بسیار خرسندیم.

مدیر بازاریابی و فروش شرکت نفت ستاره خلیج فارس اظهار کرد: در سال ۱۴۰۲، ۲۵ شرکت تازه بین‌المللی به‌عنوان خریداران محصولات این شرکت اضافه شده و به عرضه رقابتی و شفافیت در فروش کمک شایانی کرده و منجر به افزایش فروش، صادرات و قیمت‌گذاری صحیح محصولات نسبت به سال‌های پیش شده است.

ریاحی گفت: خریداران بر اساس نوع فرآورده، محصولات را به صورت زمینی یا دریایی دریافت کرده‌اند و همسو با تنوع‌بخشی به فروش گاز مایع، فروش دریایی این فرآورده در حداکثر ظرفیت انتقالی موجود انجام شده است.

وی ادامه داد: با توجه به دستورهای حاکمیتی مقدار خوراک دریافتی پالایشگاه ستاره خلیج فارس طبق برنامه‌ریزی‌های شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران بوده و بیشترین مقدار فرآورده نفتای تولیدی این پالایشگاه به بنزین تبدیل شده است.

شایان ذکر است با رفع تعهد ارزی از محل منابع حاصل از صادرات این شرکت، بخش بیشتر منابع حاصل از این دستاوردها صرف پرداخت دیون تسهیلات دوران ساخت پالایشگاه شده و منابع ریالی نیز صرف بازپرداخت تسهیلات ریالی، پرداخت سود سهام و مخارج جاری شرکت شده است، همچنین هم‌اکنون همه منابع مالی این شرکت در بانک‌های استان هرمزگان است و رسیدگی‌ها به پرونده‌های مالیاتی شرکت نیز در خود استان انجام می‌شود و این شرکت با ثبت رکورد در فروش فرآورده‌ها نسبت به دیگر پالایشگاه‌ها طی سال‌های اخیر، تاکنون منابع قابل‌توجهی را به وصولی‌های مالیاتی استان افزوده و در عمل به‌طور غیرمستقیم منابع بسیاری را در اختیار توسعه و آبادانی هرمزگان سرافراز قرار داده است.

دیگر خبرها

  • رکورد تاریخی قیمت جهانی طلا
  • عرضه شفاف فرآورده‌های نفتی پالایشگاه ستاره خلیج فارس در بورس انرژی
  • نفت از افزایش قیمت بازماند
  • تداوم کاهش قیمت سکه در بازار
  • وضعیت شاخص تولید و فروش شرکت‌های صنعتی بورسی
  • قیمت خودروی تولید داخل به یک میلیارد تومان رسید!
  • ثبات قیمت دلار و سکه در معاملات امروز بازار
  • شاخص کل بورس تهران در معاملات امروز 6 هزار واحد رشد کرد
  • بورس فروردین را با سبزپوشی به پایان رساند
  • رشد ۶۲۳۵ واحدی بورس در انتهای معاملات امروز