Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-04-25@23:33:22 GMT

آیین رونمایی از کتاب «همه‌فن حریف»

تاریخ انتشار: ۶ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۷۷۵۱۲۵

آیین رونمایی از کتاب «همه‌فن حریف»

آیین رونمایی از کتاب «همه‌فن حریف» نویسنده این کتاب در ستاد توسعه فناوری نانو برگزار شد.

به گزارش خبرنگار حوزه‌ علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، سعید حسین رفیعی نویسنده  کتاب همه‌فن حریف در آیین رونمایی این کتاب که پیش از ظهر امروز در ستاد توسعه فناوری نانو برگزار شد، بیان کرد: کار رسانه‌ای از جنس هنر بلندگوی مناسبی برای ترویج دستاوردهای ویژه، به خصوص در حوزه کارآفرینی فناورانه، است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کتاب رسانه مادر است و خروجی‌های دیگری مانند فیلم و سریال با الهام از آن ساخته می‌شود.  از این ابزار تا چند سال پیش در کشور استفاده‌ای نمی‌شد و بیوگرافی‌های کارآفرینی فناورانه موجود به کارآفرینان خارجی محدود می‌شد.

وی افزود: با این حال انتشار کتاب‌های بیوگرافی کارآفرینان ایرانی با استقبال بسیاری مواجه شد. این کتاب‌ها به شیوه داستان‌نویسی نوشته می‌شوند چراکه این سبک بازار و مخاطب دارد و باعث می‌شود افراد بیشتری جذب حوزه کارآفرینی و تجربه نگاری فناورانه و علمی شوند.

رفیعی با اشاره به این که صاحب اصلی کتاب همه‌فن حریف علیرضا رخشاست، گفت: ابتدا قرار نبود که کار نگارش کتاب همه‌فن حریف را انجام دهم. وقتی یک کتاب می‌خوانید،‌گویی وارد یک جزیره شده‌اید اما وقتی پیش‌نویس این کتاب را خواندم، متوجه شدم که مجمع‌الجزایر است و پر از فناوری‌های مختلف و در شهرهای متفاوت است.

هر کارآفرینی مدیر نیست

 علیرضا رخشا کارآفرینی که کتاب همه‌فن حریف داستان وی را روایت می‌کند، در پاسخ به این پرسش که چرا خود مدیرعامل شرکت نیست، بیان کرد: چند سالی که مدیریت شرکت را برعهده داشتم، ضرر مالی در پی داشتیم چراکه بیشتر درآمد را روی توسعه و تحقیق سرمایه‌گذاری می‌کردم. باتوجه به خصوصیات‌های مدبرانه همسرم، بهاره کاویانی، و توانایی که در تثبیت پروژه‌ها دارد، تصمیم گرفته شد که مدیریت شرکت به ایشان محول شود. طی مدیریت ایشان سیر مالی شرکت صعودی شد.

وی با اشاره به این که علاقه بسیاری به حوزه توسعه و تحقیق دارد، افزود: سخت‌ترین قسمت کار همراه کردن دیگران در این مسیر و مسئولیتی است که در ازای آنها بر گردن کارآفرین می‌افتد.  باید بتوانیم نیازهای این جوانان را برآورده کنیم، باید تجارت را ثابت نگه داریم تا بتوانیم حقوق کارمندان را پرداخت کنیم.

رمز موفقیت کار گروهی است

بهاره کاویانی، مدیرعامل این شرکت فعال در حوزه نانو گفت: کار ما با توسعه تکنولوژی شروع شد و به پیدا کردن راه‌حل برای چالش‌ها و مشکلات جدی رسید. افرادی در این راه موفق عمل می‌کنند که روحیه جستجوگری داشته باشند و پاسخ دادن به سوالات را دوست داشته باشند. در این حوزه رمز موفقیت کار گروهی است، اعضای یک گروه باید مکمل یکدیگر باشند.

وی افزود: تمامی حوزه‌های مختلفی که شرکت ما به آن ورود کرده است، نیازهای جدی و مشکلات اساسی داشتند. در این راه نباید از  مواجهه با سوالات و چالش‌های جدید ترسید و نباید فعالیت خود را محدود به یک فناوری و مسیر کرد. 

انتهای پیام/4021/

 

 

منبع: آنا

کلیدواژه: فناوری کارآفرینی نوآوری ستاد توسعه فناوری نانو همه فن حریف کتاب همه فن حریف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۷۵۱۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرکت‌های دانش بنیان و واحدهای فناور کرمانشاه توسعه می‌یابند

ایسنا/کرمانشاه در جریان بازدید معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات از مجموعه پارک علم و فناوری و برج فناوری استان کرمانشاه، توسعه شرکت‌های دانش بنیان و واحدهای فناور استان مورد تاکید قرار گرفت.

به گزارش ایسنا، میثم عابدی معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات، عصر امروز(ششم اردیبهشت) در حاشیه بازدید از این مجموعه، با بیان اینکه زیرساخت های خوبی در حوزه فناوری در پارک علم و فناوری استان کرمانشاه ایجاد شده، اظهار کرد: انتظار وجود چنین زیرساخت های مطلوبی را در کرمانشاه نداشتم.

وی افزود: خوشبختانه با همت مسئولین پارک علم و فناوری استان از نظر زیرساختی اتفاقات بسیار خوبی در حوزه علم و فناوری در این استان افتاده است.

معاون وزیر ارتباطات تصریح کرد: از نظر محتوایی نیز شرکت های توانمندی با تولید محصولات خوب و آمار صادرات بالا در پارک علم و فناوری استان کرمانشاه مستقر شده اند که جای تقدیر دارد.

وی در ادامه با تاکید براینکه وزارت ارتباطات از فعالیت واحدهای پارک علم فناوری استان کرمانشاه حمایت خواهد کرد، افزود: طیف حمایت های ما در حوزه های مختلف همچون تجهیزات، تسهیلات و توسعه محصولات که در اولویت وزارت ارتباطات قرار دارد، خواهد بود.

در ادامه این بازدید سیامک آزادی رئیس پارک علم و فناوری  استان کرمانشاه نیز با بیان اینکه در حال حاضر ۳۳۰ شرکت دانش بنیان و واحد فناور تحت حمایت پارک علم و فناوری استان قرار دارند، گفت: عمده شرکت های دانش بنیان و واحدهای فناور استان در ۶ حوزه شامل نرم افزار، ماشین آلات کشاورزی و صنعتی، پزشکی، برق و الکترونیک، صنایع شیمیایی و  و نهاده های کشاورزی مشغول به فعالیت هستند.

به گفته این مسئول ۲۷۱۶ نفر در شرکت های دانش بنیان تحت حمایت پارک علم و فناوری کرمانشاه مشغول به فعالیت هستند.

وی ادامه داد: شرکت های دانش بنیان و فناور استان سال ۱۴۰۱  حدود ۱۷ میلیون دلار صادرات داشته اند که پیش بینی می شود این رقم در آمارهای سال ۱۴۰۲ رشد داشته باشد.

آزادی در بخش دیگری از سخنانش عنوان کرد: حدود ۱۰۰ شرکت فناور و دانش بنیان ما برای توسعه فعالیت های خود و خرید تجهیزات به تسهیلات نیاز دارند که وزارت ارتباطات در این زمینه قول حمایت داده است.

وی در ادامه از حمایت وزارت ارتباطات در این بازدید در حوزه تکمیل فضاهای اشتراکی و تکمیل تجهیزات مرکز گیم و انیمیشن کرمانشاه برای حدود ۵۰ تیم خبر داد و افزود: همچنین در پارک علم و فناوری کرمانشاه حدود ۲۴ شرکت فناور داریم که می توانند در طرح تحول دیجیتال کشور نقش آفرین باشند که امیدواریم مورد توجه ویژه قرار گیرند.

رئیس پارک علم و فناوری استان کرمانشاه حمایت از شرکت های فناور کرمانشاه برای شرکت در نمایشگاه های خارجی جهت نشان دادن قابلیت های خود و معرفی محصولاتشان، حمایت جهت برگزاری حداقل پنج کمپین مشاوره تخصصی با حضور مشاورین و منتورهای ملی و تکمیل فضای مرکز نوآوری اقتصاد دیجیتال را از دیگر نیازهای واحدهای پارک علم و فناوری کرمانشاه دانست و گفت: مقرر شده وزارت ارتباطات حمایت هایی را در این حوزه ها نیز داشته باشد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • شرکت‌های دانش بنیان و واحدهای فناور کرمانشاه توسعه می‌یابند
  • استفاده از توانمندی‌ دانش‌بنیان‌ها برای رشد و توسعه مدیریت شهری اصفهان
  • طرح مرکز رشد و نوآوری توسعه اکوسیستم کارآفرینی کردستان (تاک) افتتاح شد
  • ترویج فرهنگ کارآفرینی در دانشگاه آزاد با ایجاد محیط‌های حمایتی
  • توسعه ICT سبب نجات کردستان از عقب‌ماندگی می‌شود
  • توسعه حوزه ICT راه نجات عقب‌ماندگی‌های اقتصادی کردستان
  • نشست کارگروه راهبری به‌کارگیری هوش مصنوعی در صنعت نفت برگزار شد
  • نخستین نشست کارگروه راهبری به‌کارگیری هوش مصنوعی در صنعت نفت برگزار شد
  • برگزاری رویدادی نوآورانه در صنایع خلاق/رونمایی از منشور مسئولت اجتماعی شرکت‌های خلاق
  • اثرگذاری توسعه دانش‌بنیان‌ها در به‌روزرسانی موقوفات