Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان جنوبی همایش ملی دانش‌آموزی پنجاه و هشتمین سال جایزه بنیاد البرز همزمان با سراسر کشور به صورت ویدئو کنفرانس با تجلیل از سه دانش‌آموز برگزیده علمی در خراسان‌جنوبی برگزار شد.

حجت الاسلام والمسلمین پرویز بخشی‌پور، مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان‌جنوبی، امروز سه شنبه ۶ آبان در این مراسم اظهار کرد: بنیاد فرهنگی البرز در سال ۴۲ با هدف کمک به اشاعه فرهنگ کشور و تجلیل از مقام علمی دانشمندان و پژوهندگان برتر ایرانی و تشویق دانشجویان و دانش آموزان برگزیده و نوباوگان و نوجوانان بااستعدئاد ایرانی از طریق اعطای جایزه بنیاد البرز به همت فردی خیراندیش تأسیس و وقف شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، وی افزود: این بنیاد طی بیش از نیم قرن چندین هزار نفر از نخبگان برتر علمی کشور را مورد حمایت و تشویق قرار داده و این مهم طی سال‌های اخیر در قالب همایش‌های ملی و استانی محقق شده است.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان‌جنوبی با بیان اینکه در بخش دانشجویی امسال از یک برگزیده علمی در خراسان جنوبی تجلیل شد، تصریح کرد: امروز نیز از ۲۱ برتر علمی در کشور تجلیل شد که سه نفر از خراسان‌جنوبی بودند.

بخشی‌پور با بیان اینکه دو نفر از این برگزیدگان از شهرستان بشرویه و یک نفر از شهرستان قاین هستند، اظهار کرد: ملاک انتخاب بحث علمی و موفقیت این افراد در مسابقات علمی است.

وی با اشاره به روند انتخاب این برگزیدگان برای دریافت این جایزه، تصریح کرد: سازمان اوقاف و امور خیریه به وزارت آموزش و پرورش برای معرفی برگزیدگان علمی ابلاغیه‌ای ارسال می‌کند که امسال سه برگزیده معرفی و انتخاب شدند.

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمهدی خاموشی، نماینده ولی فقیه و رئیس اداره اوقاف و امور خیریه کشور نیز در این جلسه اظهار کرد: مقام معظم رهبری به دفعات بسیار تاکید کردند که جریان علم و دانش باید ما را از تحریم بیرون آورد.

وی با بیان اینکه باید به سمتی برویم که دانش بومی‌سازی شود، افزود: علم سرچشمه قدرت بوده و کار عالم جست و جو کردن و یافتن خیرات و برکات و راه تعامل و تفکر است.

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه کشور با بیان اینکه امروز دانشمندان می‌توانند اوضاع جهان را تغییر دهند، خاطرنشان کرد: علم سر چشمه زهد و ایمان است و انسان‌های عالم مؤمن هستند.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی اوقاف و امور خیریه خراسان جنوبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۷۵۵۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای «برنامه توانمندساز» بنیاد ملی نخبگان در مسیر نخبگی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از بنیاد ملی نخبگان، در طرح «شناسایی، رشد و تعالی دانشجویان صاحب استعداد برتر در مسیر نخبگی»، هر یک از برگزیدگان پس از انتخاب استاد راهبر، «برنامۀ توانمندساز» خود در مسیر نخبگی را با همکاری وی تدوین و اجرایی می‌سازند، «برنامۀ توانمندساز» شامل مجموعه فعالیت‌هایی است که در چهار بخش «تحصیلی»، «تخصصی و پژوهشی»، «مهارت‌های فردی و حرفه‌ای» و «فرهنگی و اجتماعی» متناسب با مقطع تحصیلی برگزیده و در چارچوب شیوه‌نامه، با همکاری استاد راهبر و برگزیده برای یک‌سال تحصیلی تدوین و اجرا می‌شود.

همچنین به منظور انجام فعالیت‌های برنامه توانمندساز در مسیر نخبگی از سوی برگزیده، امکان بهره‌مندی از اعتبار و تسهیلاتی را فراهم می‌کند. اعتبار مالی انجام فعالیت‌های برنامۀ توانمندساز در اختیار استاد راهبر قرار می‌گیرد و صرفاً برای انجام فعالیت‌های برنامۀ توانمندساز برگزیده قابل هزینه است.

شایان ذکر است، بنیاد ملی نخبگان با اجرایی‌سازی «شیوه‌نامۀ شناسایی، رشد و تعالی دانشجویان صاحب استعداد برتر در مسیر نخبگی»، از توسعۀ فعالیت‌های نخبگانی دانشجویان صاحب استعداد برتر در مسیر نخبگی با هدف توانمندسازی، مهارت‌افزایی و ایجاد زمینه‌های رشد و شکوفایی حداکثری استعدادهای فردی و گروهی دانشجویان صاحب استعداد برتر، پشتیبانی می‌کند.

بر این اساس، مبتنی بر رویکرد شناسایی فعال، اطلاعات حائزان شرایط از مراکز مرتبط استعلام و بدون نیاز به ثبت درخواست ذی‌نفعان، برای هر یک در سامانۀ اطلاعاتی بنیاد ملی پرونده تشکیل می‌شود؛ سپس از حائزان شرایط برای ورود به مسیر نخبگی در بنیاد ملی دعوت به عمل می‌آید.

برگزیدگان المپیادهای دانش‌آموزی و دانشجویی، رتبه‌های برتر آزمون سراسری ورود به دانشگاه‌ها، دانشجویان نمونۀ کشوری، برگزیدگان رویدادهای معتبر و همچنین توصیه‌شدگان از سوی اساتید/ نهادهای معتبر، از جمله حائزان شرایط ورود به مسیر نخبگی بنیاد ملی هستند.

کد خبر 6085047 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • مراسم تقدیر از دست اندرکاران جشنواره جایزه ملی ثریا برگزار شد
  • روند تخصیص اعتبارات باندهای دوم خراسان‌جنوبی شتاب می‌گیرد
  • نیاز ۲۹۰ همتی برای حل مشکلات خانواده ایثارگران
  • «وعده صادق» یاس و ناامیدی را بیش از پیش بر دل دشمنان افکند
  • ۴۹ درصد تسهیلات تبصره ۱۸ در خراسان جنوبی جذب شد
  • جهادگر اردبیلی عنوان برگزیده آیین جایزه نوبل ایرانی را کسب کرد
  • حفظ ارزش‌های اسلامی را سرلوحه کار خود قرار دهیم
  • سازمان اوقاف از شرکت‌های دانش بنیان و نخبگان جوان حمایت می‌کند
  • تشریح دستاورد‌های وقف در نمایشگاه دستاورد‌های سازمان اوقاف و امور خیریه
  • اجرای «برنامه توانمندساز» بنیاد ملی نخبگان در مسیر نخبگی