Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-25@15:34:45 GMT

محسن رضایی:مانع بزرگ پیشرفت ملت ما آمریکا است

تاریخ انتشار: ۶ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۷۷۶۰۶۶

محسن رضایی:مانع بزرگ پیشرفت ملت ما آمریکا است

به گزارش تابناک به نقل از اداره کل روابط عمومی مجمع تشخیص مصلحت نظام، دکتر محسن رضایی صبح سه شنبه ششم آبان ماه 99 در همایش بین المللی افول آمریکا، روند گذشته و تحولات آینده که در لانه جاسوسی سابق آمریکا برگزار شد، گفت:از پژوهشکده شهید صدر و همه عزیزانی که این همایش را برگزار کردند و از کسانی که به صورت حضوری و افرادی که به صورت مجازی در این همایش شرکت کرده اند، تشکر و قدردانی می کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دکتر محسن رضایی با اشاره به ابعاد گوناگون موضوع افول آمریکا افزود: موضوع افول آمریکا به چند دلیل با ملت و نظام ما مرتبط است. از مهم ترین انها مانع بزرگ پیشرفت ملت ما آمریکا است. رژیمی که از سالها قبل از انقلاب و چهل و دو سال پس از پیروزی انقلاب جلوی پیشرفت ملت ما را گرفته است. انقلاب ما انقلابی است که حرفهای نویی دارد که در تعارض با فرهنگ و تمدن غرب است و لذا افول آمریکا برای ما یک موضوع مهم و اعتقادی است. در 200سال اخیر، آمریکایی ها و اروپایی ها در منطقه از موضع برابر برخورد نکرده اند و در دوره ترامپ از موضع برخورد یک کشور متمدن با عقب مانده ها برخورد کرده است و بسیار از اظهارات توهین آمیز ترامپ در مورد کشور های اسلامی از جمله عربستان سعودی ناخشنودیم.
فرمانده سپاه پاسداران در دوران دفاع مقدس گفت: عامل اصلی عقب نگاه داشتن بسیاری از کشورها، سیاست نانوشته غرب و اروپا و آمریکا در 200سال اخیر بوده است که امروز دامن خود آنها را گرفته است. در دهه اخیر، این تکبر وخود خواهی به حدی رسیده است که علیه مردم خود، پای بر گلوی افراد می گذارند و به جان و مال مردم بی احترامی می کنند. اقتصاد آنها نیز در یک رقابت نفس گیر با اقتصادهای نوظهور در حال عقب نشینی است. بدهی های زیاد و از همه مهمتر نداشتن هزینه نیروهای سرکوبگر خود در خارج آمریکا بحران اقتصادی را بیش از گذشته کرده است. دلارها ی باپشتوانه سیاسی مانند بمب ساعتی علیه آمریکا عمل خواهد کرد.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: قدرت دفاعی آمریکا که ابزار مهمی در سلطه گری آمریکا بوده است به شدت تضعیف شده است. کاهش نیروهای آمریکا، شکست نظامیان آمریکا در افغانستان و عراق وسوریه، قدرت دفاعی و امنیتی آنها را کاهش داده است و آمریکا رهبری خود را در بسیاری از نقاط جهان از دست داده و نبردهای نیابتی هم به جایی نرسیده است. طرح کنار هم آوردن اعراب و اسرائیل در مقابل گفتمان مقاومت هم به نتیجه نخواهد رسید.
دکتر رضایی به چالش های فلسفی غرب اشاره کرد و گفت: بحران سیاسی درون آمریکا و فرانسه، حکایت از نوعی بحران فلسفی و ارزشی در غرب دارد. جنبش های گوناگون و شنیدن صدای جدایی طلبی در آمریکا و طرح متلاشی شدن ایالات متحده نشان از بحرانی بزرگ دارد. فروپاشی فلسفی برای اداره جهان عامل سقوط آمریکا بوده و ارزش آزادی بدون عدالت در غرب با شکست مواجه شده است.
استاد دانشگاه جامع امام حسین(ع) با اشاره به شکست ایدئولوژی شوروی سابق گفت: همانطور که عدالت نیز بدون آزادی در سوسیالیزم بی نتیجه بود، آمریکا نیز با چنین بحرانی در آزادی بدون عدالت مواجه شده است. هر دو این ارزش ها بدون انسانیت دروغی بیش نیست.
وی افزود: تشدید ناکارامدی دولت های لیبرال دموکراسی و بی اعتمادی مردم به آنها نیاز به تشکیل الگوی جدیدی است که بر اساس آزادی و عدالت در سایه حقیقت انسان تفسیر و پیاده سازی شود. امروز بحران فلسفی را در تئوری پردازانی چون فوکویاما ملاحظه می کنیم همان هایی که 20سال پیش از بهشت رویایی لیبرال دموکراسی حرف می زدند امروز از پایان لیبرالیسم سخن می گویند و دهه های آینده سالهای بحران های بزرگ در اروپا و غرب خواهد بود.
استاد دانشگاه جامع امام حسین(ع) با اشاره به مشکلات اقتصادی جامعه ایران گفت: نگاه به وضعیت کنونی اقتصاد ایران نشان می دهد که افکار آمریکایی و تحریم آمریکایی مانند دو لبه قیچی عمل می کند. به دلیل رویکرد غلط برخی دولت مردان، دراداره اقتصاد و تحریم ها معیشت مردم را با مشکل مواجه کرده و باید نگاه جدیدی برای اداره اقتصاد پیدا کنیم و از بت بزرگ غرب الگو برداری نکنیم. وقتی نظام های اقتصادی غربی در حال فروپاشی هستند جای تعجب است که از این نظام ها در کشور ما الگو برداری شود.


وی تصریح کرد: اگر ما بخواهیم در برابر این افول آمریکا جهش پیدا کنیم باید در همه زمینه ها قوی بشویم.نباید تنها از فروپاشی آمریکا خوشحال بشویم ولی به قوی شدن خودمان نیاندیشیم. این برای ما کافی نیست. قدرت علمی و فناورانه خود را باید در منطقه جایگزین کنیم و رویکردها و نظریاتی را جایگزین اداره اقتصاد کنیم که از دل انقلاب و اسلام برخیزد. اگر صرفا نظاره گر افول آمریکا باشیم و کشورها و تمدن های دیگر جای افول آمریکا را پر کنند، ما تنها تماشاچی این تحولات خواهیم بود. ما باید از این فرصت استفاده کنیم و بدون بهره بردن از تحول علمی و فناوری های جدید امکان پذیر نیست.

 

دکتر گوهری مقدم دبیر همایش، گزارشی از روند علمی و اجرایی همایش بین المللی افول آمریکا ارائه کرد و گفت این برنامه حاصل تلاش های یکساله اندیشکده شهید صدر و همکاری دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام و دانشگاه جامع امام حسین(ع) بویژه همراهی های دکتر محسن رضایی و دکتر حسنی آهنگر است و آثار جانبی این همایش بیشتر از برنامه های امروز به چشم خواهد آمد و امروز در پنج پنل عمدتا مجازی موضوع افول آمریکا به بحث گذاشته می شود.
همچنین دکتر محمدرضا حسنی آهنگر، فرمانده دانشگاه جامع امام حسین(ع) در سخنانی با خوش آمدگویی به اساتید و پژوهشگران، حضور دکتر رضایی را در همایش افول آمریکا را خیرمقدم گفت و اضافه کرد: دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام و دانشگاه جامع امام حسین(ع) با تشکیل پژوهشکده صدر، تحقق گام دوم انقلاب اسلامی و طرح ریزی تمدن نوین اسلامی را دنبال می کند. طلوع تمدن نوین اسلامی با افول تمدن غرب رقم خواهد خورد

منبع: تابناک

کلیدواژه: علائم کرونا طرح وان مذاکرات سودان و اسرائیل انتخابات ریاست جمهوری آمریکا 2020 جو بایدن دونالد ترامپ محسن رضایی افول آمریکا لانه جاسوسی پیشرفت ایران علائم کرونا طرح وان مذاکرات سودان و اسرائیل انتخابات ریاست جمهوری آمریکا 2020 جو بایدن دونالد ترامپ دانشگاه جامع امام حسین ع مجمع تشخیص مصلحت نظام افول آمریکا محسن رضایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۷۶۰۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فناوری واقعیت‌افزوده، انقلابی بزرگ در جراحی

ایتنا - دنیای جراحی با ظهور فناوری واقعیت افزوده (AR) شاهد یک تغییر کیفی است که به جراحان اجازه می‌دهد تا با دیدن جزئیات داخلی بدن در حین انجام عمل که با دقت و کیفیتی بالا ارائه می‌شود عملیات دقیق‌تر و کارآمدتری انجام دهند.
امروزه از طریق به کارگیری واقعیت‌افزوده (AR) در جراحی‌های شکم، یک پیشرفت قابل توجه در فناوری جراحی رقم خورده است. این نقطه عطف، که در ۱۱ در سانتیاگو شیلی رخ داد، استفاده از سیستم MARS Levita را با هدست Meta Quest 3 ترکیب کرد و عملکرد جراحی را بهبود بخشید و با هموارکردن راه برای دیجیتالی تقویت‌شده با هوش مصنوعی، پیشرفتی اساسی در زمینه جراحی پزشکی و جراحی از راه دور جهانی را نشان داد. 

اولین جراحی شکم با استفاده از فناوری واقعیت‌افزوده در شیلی
دکتر آلبرتو رودریگز، جراح و رئیس شرکت Levita Magnetics در سیلیکون ولی، با انجام اولین جراحی شکم با استفاده از فناوری واقعیت‌افزوده در سانتیاگو شیلی، به یک شاهکار تاریخی دست یافت.

این جراحی‌های تاریخی یکپارچه توسط دکتر آلبرتو رودریگز ناوارو، جراح باتجربه و موسس و مدیر عامل شرکت Levita Magnetics انجام شد. دکتر رودریگز ناوارو از فناوری‌های MARS و AR برای انجام کوله سیستکتومی، که معمولاً به عنوان جراحی برداشتن کیسه صفرا که به عنوان شایع‌ترین جراحی شکم در مقیاس جهانی شناخته می‌شود، استفاده کرد. 

این فناوری در طول کوله سیستکتومی دید وسیع‌تری به تیم جراحی ارائه می‌دهد که نشان‌دهنده گامی بزرگ به سمت نوعی از جراحی است که با دردی کمتر و پروسه بهبودی سریعتر شکل می‌گیرد.

این جراحی همچنین یکی از اولین بارهایی است که جراح اصلی در حالی که یک هدست AR به سر داشت، عمل جراحی را انجام داد. 

دکتر رودریگز در اینباره گفت: «من خودم به عنوان یک جراح کم تهاجمی، از نزدیک همه محدودیت‌ها را برای انجام جراحی‌های بهینه تجربه کردم. از آنجایی که نتوانستم بستر جراحی رویاهایم را پیدا کنم، تصمیم گرفتم یک تیم جمع‌آوری کنم و آن را بسازم، که بازی را تغییر می‌دهد.» 

به طور سنتی، جراحی شکم به دلیل ماهیت پویای محیط و عدم وجود مراجع ثابت، به عنوان یک منطقه چالش‌برانگیز از بدن شناخته می‌شود. سیستم MARS این چالش‌ها را کاهش می‌دهد و اجرای فناوری AR نشان‌دهنده تعهد مداوم شرکت به پیشروی نوآوری و رشد جراحی است. 

دکتر رودریگز ناوارو به اهمیت این پیشرفت اشاره کرد: «لویتا همچنان مرزهای نوآوری فناوری را در اتاق عمل جابجا می‌کند، در ابتدا سیستم MARS را به کار گرفتیم و اکنون با اولین عمل جراحی شکم واقعیت‌افزوده با استفاده از سیستم MARS با فناوری‌های دیگر مانند AR، ما می‌توانیم جراحان را برای انجام روش‌های کارآمدتر و در عین حال بهبود تجسم و عملکرد ارگونومیک توانمند کنیم.»

استفاده از AR در جراحی شکم پتانسیل زیادی را ارائه می‌کند، زیرا دید پیشرفته‌تری از زمینه جراحی و توانایی ارائه داده‌های بلادرنگ به جراح ارائه می‌دهد. این جنبه‌ها تأثیر عمیقی بر آینده روش‌های مراقبت‌های بهداشتی و جراحی، از جمله جراحی از راه دور و سایر راه‌حل‌های مبتنی بر هوش مصنوعی و رباتیک دارند. از زمان راه‌اندازی، این شرکت به گسترش قابلیت‌ها و کاربردهای خود در شیلی و ایالات متحده با سابقه پیشرفت‌های قابل توجه ادامه داده است.

استفاده از Apple VISON PRO در برزیل
امکانات فناوری واقعیت‌افزوده به شیلی محدود نمی‌شود و در برزیل نیز مورد استفاده قرار گرفته است.

جراح برونو گوباتو برای اولین‌بار در حین جراحی شانه، از هدست اپل ویژن پرو استفاده کرد که با موفقیت همراه بود.

این دستگاه به او این امکان را می‌داد که تصویری به اندازه صفحه نمایش فیلم با وضوح بالا ببیند، همچنین می‌توانست معاینه‌های بیمار و مدل‌های سه‌بعدی را در زمان واقعی مشاهده کند، درک او از آناتومی را افزایش داد و او را قادر ساخت که این عمل را با دقت بیشتری انجام دهد.

انتظار می‌رود فناوری واقعیت‌افزوده به یک جزء ضروری مراقبت‌های بهداشتی تبدیل شود که به بهبود نتایج بیمار و کاهش قابل توجه زمان بهبودی کمک می‌کند.

دیگر خبرها

  • محسن رضایی:باید از ظرفیت فرماندهان ارشد جنگ برای تربیت راویان جوان بهره برد
  • نامه سرگشاده محسن رضایی خطاب به محمد خاتمی/ بیانیه فلاحیان در مورد ارتکاب به قتل فرزندش
  • پیشرفت جامعه اسلامی در گرو سلامت و نشاط خانواده‌ها
  • (عکس) محسن رضایی در جمع اعضای شریان
  • عکسی عجیب از محسن رضایی در جمع اعضای شریان /راه او از قالیباف و حدادعادل جدا شد؟
  • پلوسی: نتانیاهو مانع صلح است، باید استعفا کند
  • مخبر: اقتدار کشور ناشی از اعتماد و اتکاء نظام به مردم است
  • نانسی پلوسی: نتانیاهو مانع صلح است و باید استعفا کند
  • نیوزویک: آمریکا رو به افول است
  • فناوری واقعیت‌افزوده، انقلابی بزرگ در جراحی