Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست-ارگردان فیلم کودک و نوجوان «پیله و پروانه» معتقد است: تماشای فیلم در سالن سینما و ارتباط و تعامل با مردم اتفاق خوب و لذت‌بخش‌تری است تا اینکه فیلم‌ها از طریق سامانه‌های اینترنتی پخش شوند و شاهد بازخورد حضوری مردم نباشیم.

محمد صالحی‌نژاد کارگردان فیلم «پیله و پروانه» که پروانه زرین و دیپلم افتخار بهترین فیلم بلند داستانی را در بخش سینمای ایران از سی‌وسومین جشنواره فیلم‌های کودک و نوجوان کسب کرد، گفت: همه ما از شرایطی که به واسطه اپیدمی کرونا ایجاد شده است، ناراضی هستیم اما این گناهی را متوجه جشنواره فیلم‌های کودک و نوجوان نمی‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: دست‌اندرکاران این جشنواره بسیار تلاش کردند تا این رویداد به شکل مجازی و با رعایت پروتکل‌های بهداشتی پابرجا باشد. به هرحال تماشای فیلم در سالن سینما و ارتباط و تعامل با مردم اتفاق خوب و لذت‌بخشی است تا اینکه فیلم‌ها از طریق سامانه‌ها پخش شوند و ما شاهد بازخورد حضوری مردم نباشیم.

کارگردان فیلم «پیله و پروانه» ادامه داد: سی‌سومین دوره از جشنواره فیلم‌های کودک و نوجوان زمین نخورد و پابرجا ماند. ما فیلم ساختیم که دیده شود و جشنواره بستری برای این رقم‌خوردن اتفاق فراهم کرد که از این موضوع هم بسیار خوشحال هستم.

صالحی‌نژاد تاکید کرد: این اولین حضورم و اولین جایزه‌ای است که در جشنواره می‌گیرم و از این موضوع راضی و خرسندم. همین اتفاق باعث شد تا برای کارهای بعدی هم سراغ سینمای کودک بروم. در واقع انگیزه‌ای شد تا اگر می‌خواهم کارگردانی را ادامه دهم، در حوزه کودک و نوجوان باشد.

فارس

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: کودک و نوجوان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۷۶۴۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بزرگداشت استاد جواد محقق در همدان برگزار می‌شود

دبیر پانزدهمین دوره جشنواره شعر کودک و نوجوان رضوی از بزرگداشت استاد جواد محقق در همدان همزمان با نقد و بررسی کتاب "این لحظه‌ها را دوست دارم" سیزدهم اردیبهشت ماه خبر داد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، سیداحمد میرزاده با بیان اینکه جشنواره شعر کودکان و نوجوان رضوی امسال پانزدهمین دوره خود را می‌گذراند، اظهارکرد: این دوره تفاوت‌های عمده‌ای با دوره‌های قبل دارد که از جمله‌ی آن اجرای برنامه‌های استانی در خلال جشنواره است.


وی ادامه داد: در این راستا امسال فرصتی برای شهر‌ها و استان‌های دیگر فراهم شد تا اهالی ادبیات کودک و نوجوان در سایر نقاط کشور نیز فرصت عرض ارادت به حضرت رضا (ع) را داشته باشند.


به گفته میرزاده در شهر‌هایی که به نوعی مرکزیتی در حوزه ادبیات کودک در کشور داشتند، نشست‌ها و برنامه‌هایی از جمله محافل شعرخوانی اجرا می‌شود که قم، همدان، کرمان، شیراز و تهران از این جمله اند.


وی با بیان اینکه همچنین در هر یک از این شهر‌ها یک کتاب شعر کودک رضوی نیز نقد و بررسی می‌شود، گفت: علاوه بر این، در اغلب این شهر‌ها از یک چهره‌ی پیشکسوت شعر کودک و نوجوان رضوی هم تجلیل می‌شود.


به گفته دبیر پانزدهمین دوره جشنواره شعر کودک و نوجوان رضوی؛ نخستین برنامه در این زمینه در بیست و نهم فروردین ماه جاری در شهر مقدس قم که به نوعی مرکز ادبیات دینی کودک و نوجوان کشور محسوب می‌شود برگزار شد.

وی ادامه داد: در این برنامه حدود بیست نفر از شاعران کودک و نوجوان قم این فرصت را داشتند که شعر‌هایی که در حوزه رضوی و با مضامین زیارت و ارادت به ساحت حضرت رضا ع سروده بودند را بخوانند.


میرزاده عنوان کرد: دو کتاب شعر با عنوان " آمدی در شهر ما گل کاشتی" سروده آقای علی باباخانی درباره حضرت معصومه (ع) و کتاب "امام رضای مهربان" سروده آقای سید محمد مهاجرانی در این جلسه نقد و بررسی شد.


وی با بیان اینکه از آقای محمد کاظم مزینانی استاد پیشکسوت شعر و نوجوان نیز در قم تجلیل شد، خاطرنشان کرد: آقای مزینانی در دهه هفتاد، مجموعه‌های متعددی در حوزه شعر آیینی کودک و نوجوان داشتند و همچنین یکی از نخستین کتب مستقل شعر کودک رضوی به نام هشت روز با امام هشتم نیز سروده ایشان است.
میرزاده ابراز کرد: مشابه این برنامه را نیز در روز ششم اردیبهشت در شهر کرمان خواهیم داشت که کتاب "کبوتر‌ها و آهو‌ها "سروده‌ی اینجانب در آن نقد و بررسی خواهد شد.


وی با بیان اینکه روز سیزدهم ماه نیز در شهر همدان نقد و بررسی کتاب "این لحظه‌ها را دوست دارم" از خانم مریم زر نشان را با بزرگداشت استاد جواد محقق خواهیم داشت، افزود: مراسمی با همین سبک نیز در شیراز در نوزدهم و در تهران در بیست و سوم این ماه خواهیم داشت.


میرزاده در پایان سخنانش گفت: روز ۲۹ اردیبهشت ماه جاری نیز اختتامیه جشنواره شعر کودک و نوجوان رضوی در مشهد برگزار خواهد شد.

دیگر خبرها

  • «نقاشی قشنگ» با حدیثی از امام رضا(ع) برای بچه‌ها
  • چهل‌ودومین جایزه کتاب سال فراخوان داد
  • بازیگر سینما و تلویزیون: دولت به اقتصاد خانواده‌ها توجه بیشتری کند
  • همایش ملی روانپزشکی کودک و نوجوان در مشهد آغاز به کار کرد
  • پیش بینی استقبال ۱۰ برابری از جشنواره امسال تئاتر کودک و نوجوان رضوی
  • «اقیانوس پشت پنجره» برگزیده جشنواره هندی شد
  • فوت یک کودک در پی موتورسواری نوجوان ۱۳ ساله
  • بزرگداشت جواد محقق در همدان برگزار می‌شود
  • بزرگداشت استاد جواد محقق در همدان برگزار می‌شود
  • دبیر پانزدهمین دوره جشنواره شعر کودک و نوجوان رضوی:بزرگداشت استاد جواد محقق در همدان برگزار می‌شود