Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، سیدجواد ساداتی نژاد در حاشیه دیدار آیت الله عباسعلی سلیمانی نماینده ولی فقیه و امام جمعه کاشان با سورنا ستاری معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری اظهار داشت: با وجود اینکه منطقه کاشان بزرگترین تولیدکننده فرش ماشینی در ایران و دومین قطب تولید فرش ماشینی در جهان است ولی در زمینه تولید دستگاه بافت فرش ماشینی اقدام خاصی انجام نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه لازم است که شرکت‌های دانش بنیان در زمینه طراحی، تولید و ساخت دستگاه‌های بافت فرش ماشینی ورود پیدا کنند، ابراز داشت: در حال حاضر یک شرکت دانش بنیان از دانشگاه آزاد اسلامی کاشان در حال طراحی و ساخت دستگاه بافت فرش ماشینی برای فرش‌های ۵۰۰ شانه است که امیدواریم با حمایت‌های لازم و توسعه این فعالیت‌ها به زودی شاهد تولید این دستگاه و مدل‌های بالاتر باشیم.

نماینده مردم کاشان و آران و بیدگل با اشاره به اینکه این شرکت‌ها به حمایت نیاز دارند، تصریح کرد: این یک کار بزرگ است و چون این شرکت‌ها کوچک هستند باید از آنها حمایت شود.

در زمینه واردات مواد اولیه ۲۵۰ میلیون دلار از کشور خارج می‌شود

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر فقط در زمینه واردات مواد اولیه ۲۵۰ میلیون دلار از کشور خارج می‌شود، خاطرنشان کرد: در هر سال هم ۵۰ تا ۱۰۰ دستگاه بافت فرش ماشینی به کشور وارد می‌شود که قیمت هر دستگاه بیش از ۷۰۰ میلیارد ریال است که این موضوع باعث خروج مقدار زیادی ارز از کشور می‌شود.

ساداتی نژاد از ارزبری ۵۰ میلیون دلار در سال برای واردات قطعات ماشین‌های بافت فرش ماشینی خبر داد و بیان داشت: با طراحی و تولید و ساخت این دستگاه‌ها در داخل کشور مانع خروج مقدار زیادی ارز از کشور می‌شود.

اهمیت صنعت اسانس و ادکلن در دنیا

وی همچنین با اشاره به اهمیت صنعت اسانس و ادکلن در دنیا افزود: کاشان به عنوان یکی از مناطق و قطب‌های اسانس در کشور و حتی جهان می‌تواند با حمایت‌های لازم در زمینه تولید ادکلن ورود پیدا کند.

نماینده مردم کاشان و آران و بیدگل همچنین با اشاره به اینکه پارک علنی و فناوری کاشان زیر نظر اصفهان است، گفت: با توجه به حجم مسافت بین کاشان و اصفهان و برای حل مشکل بوروکراسی اداری موجود و به منظور حمایت از شرکت‌های دانش بنیان منطقه خواستار استقلال پارک علم و فناوری غیاث‌الدین جمشید کاشان از اصفهان هستیم.

کد خبر 5057644

منبع: مهر

کلیدواژه: سید جواد ساداتی نژاد امام جمعه کاشان فرش ماشینی ویروس کرونا شیوع کرونا شیراز آمار کرونا بوشهر شهرکرد نیروی انتظامی گرگان کرمانشاه شهادت امام رضا ع هفته ناجا مواد مخدر سانحه تصادف ستاد ملی مقابله با کرونا دانش بنیان شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۷۶۵۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید ۲۰ محصول دانش‌بنیان در شرکت‌های زیرمجموعه اوقاف

معاون بهره‌وری اقتصادی سازمان اوقاف و امور خیریه کشور از تولید ۲۰ محصول دانش‌بنیان توسط شرکت‌های زیرمجموعه اوقاف خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، سهیل بیگدلی شامگاه چهارشنبه _پنجم اردیبهشت_ در جلسه مدیران و کمیسیون سرمایه‌گذاری اوقاف و امور خیریه استان اظهار کرد: اقداماتی که در استان قزوین انجام می‌شود به نوعی تولید ثروت محسوب می‌شود؛ کل رقبه‌های استان ۱۱۰ هزار مورد است و گاهی با تغییر کاربری به ۱۲۰۰۰۰ رقبه هم می‌رسد که می‌تواند ظرفیتی برای مولدسازی باشد.

وی از تعیین ۷ محور سرمایه‌گذاری در حوزه وقف خبر داد و افزود: این ۷ محور در حوزه‌های انرژی خورشیدی، صنعت، معدن، کشاورزی، آبزی‌پروری و پرورش دام سبک و سنگین مشخص شدند که تمامی ظرفیت‌های یادشده در این استان موجود است.

معاون سازمان اوقاف با اشاره به راه‌اندازی شبکه تولید دام سازمان متبوعش در سرتاسر کشور اضافه کرد: در این شبکه ۲۰۰۰۰ رأس دام سبک داریم و تولید ۱۰۰ تن شیر در روز هم توسط شبکه دامداری و دامپروری موقوفات رقم می‌خورد.

بیگدلی به مرز آبی ۴۰۰۰ کیلومتری در خلیج فارس اشاره کرد و گفت: با همه مشکلات آبی که وجود دارد، محصولی که در آب داریم ۱۵۰۰ تن ماهی و در مقیاس ۷۰۰ تا ۸۰۰ کیلوگرم است و در حال حاضر در تولیدات این سازمان، حدوداً ۲۵۰۰ تن ماهی در داخل آب وجود دارد.

وی ادامه داد: در حوزه انرژی خورشیدی هدف گذاری‌ها ۱۱۰ مگاوات است که در حال حاضر تولید ما ۱۰ مگاوات است و با هدف‌گذاری مورد نظر فاصله زیادی داریم؛ در موضوع معدن هم ظرفیت فوق‌العاده‌ای در سازمان اوقاف وجود دارد و جهت نوع بهره‌وری از این ظرفیت برنامه‌ریزی صورت گرفته است.

معاون بهره‌وری اقتصادی سازمان اوقاف و امور خیریه همچنین از تولید ۲۰ محصول دانش‌بنیان توسط شرکت‌های زیرمجموعه اوقاف خبر داد و گفت: حدود ۲۰ شرکت دانش‌بنیان ایجاد کردیم و ۱۹ شرکت دیگر هم پیشنهاد شده که نمونه‌ای از آن‌ها در زمینه تولید تجهیزات پزشکی فعالیت می‌کنند و در حال حاضر سازمان اوقاف ۲۰ محصول با گردش مالی بالا از طریق همین شرکت‌ها تولید می‌کند.

کد خبر 747669

دیگر خبرها

  • نمایشگاه بین‌المللی صنایع وابسته فرش ماشینی برگزار می‌شود
  • تولید نان کامل در خراسان رضوی امنیت غذایی را تامین می‌کند
  • نیاز کشور به گندم برای تولید نان ۱۲ میلیون تن است
  • لزوم افزایش صندوق اعتباری فناوری مازندران
  • افزایش بهره‌وری با استفاده کشاورزان از فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان
  • خراسان رضوی می‌تواند پایلوت تولید نان کامل شود
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها برای تحقق رشد تولید
  • تولید ۲۰ محصول دانش‌بنیان در شرکت‌های زیرمجموعه اوقاف
  • دانش ایرانی در خدمت امنیت حفاری
  • بومی سازی صفحه ضدگلوله برای دستگاه مه ساز امنیتی در اصفهان