Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ علی اف در مصاحبه با شبکه تلویزیونی " Rai-۱ " ایتالیا که روز سه شنبه در رسانه‌های جمهوری آذربایجان بازتاب داشت، گفته که ما آینده قره باغ را به شکل یک منطقه آباد و امن که پس از بازگشت آذربایجانی‌ها به این منطقه در کنار ارامنه ساکن آن به صورت مسالمت آمیز بسر خواهند برد، می‌بینیم.

رییس جمهوری آذربایجان با اشاره به این که دید ما در باره آینده قره باغ به این شکل است، افزود: به نظرم طرفین اگر چه حسن نیت داشته باشند می‌توان به تحقق این مهم نایل شد، چرا که در حال حاضر در باکو و دیگر شهر‌های جمهوری آذربایجان هزاران ارمنی بسر می‌برند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



علی اف افزود: همچنین در روسیه و گرجستان آذربایجانی‌ها و ارامنه فعالیت اقتصادی مشترک دارند و در این کشور‌ها ازدواج‌های میان ارامنه و آذربایجانی‌ها وجود دارد و بنا بر این به نظرم آشتی امکان پذیر است.

وی در ادامه سخنان خود گفت: برای تحقق این مهم مسئولان ارمنستان باید به سیاست‌های اشغالگری علیه جمهوری آذربایجان پایان دهند و در این صورت ما با سرمایه گذاری خودمان و نیز با تجربیاتی که در راستای بازسازی کشورمان داریم، می‌توانیم قره باغ را به یک منطقه آباد تبدیل کنیم.

علی اف تصریح کرد: برای پیشبرد این اهداف باید پی آمد‌های جنگ و اشغال برطرف شود و آذربایجانی‌ها فرصت بازگشت به آن سرزمین‌ها که در طول قرن‌ها در آنجا بسر بردند، فراهم شود و با ارامنه در شرایط آشتی و حسن همجواری زندگی کنند.
بیشتر بخوانید: جنگ در قره‌باغ ، خسارت در خداآفرین/ روایت ساکنان محلی از خسارات جنگ آذربایجان و ارمنستانرییس جمهوری آذربایجان همچنین با اشاره به این که تحقق این امر چندان هم آسان نخواهد بود و نیاز به زمان خواهد داشت افزود: کشور‌های اروپایی که در جنگ جهانی دوم با یکدیگر می‌جنگیدند و بسیاری از انسان‌ها نیز به قتل رسیدند، پس از این جنگ به آشتی و صلح دست یافتند و ما در خصوص همه این مسایل مطلع هستیم.

علی اف با تاکید بر این که خصومت و دشمنی نباید برای همیشه در خاطرات حفظ شود و تنفر به یکدیگر ترویج شود، گفت: متاسفانه مبلغان ارمنی در حال حاضر مشغول نفرت افکنی هستند.

وی افزود: باید حسن نیت از خود نشان داد و در این صورت آن اهدافی که اشاره کردم می‌تواند تحقق یابد و در غیر این صورت ما در هر صورت این سرزمین‌ها را پس خواهیم گرفت و شرایط فعلی میدان نبرد در قره باغ نیز ان را نشان می‌دهد.

علی اف در پایان گفت: ما سرزمین‌های خود را به هر شکلی چه به صورت مسالمت آمیز و چه به صورت جنگ پس خواهیم گرفت و بنا بر این مسوولان ارمنستان باید در این مورد جدی فکر کنند و گام‌های سنجیده بردارند.

مناقشه ارمنستان و جمهوری آذربایجان که ریشه در یکی از دردناک‌ترین حوادث تاریخ ایران و قرارداد‌های گلستان و ترکمنچای دارد، با فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی در آغاز دهه ۹۰ میلادی قرن گذشته، به یک معضل منطقه‌ای تبدیل شد و نیرو‌های ارمنستان با اشغال قره باغ و بخش‌هایی از خاک جمهوری آذربایجان، وارد یک جنگ پر تلفات تا سال ۹۴ میلادی به مدت ۴ سال شدند. در این سال با ابتکار گروه میانجی مینسک که کشور‌های روسیه، آمریکا و فرانسه آن را رهبری می‌کنند، دو کشور وارد یک دوره طولانی آتش بس شدند که البته این آتش بس در طول ۳۰ سال گذشته برای چند نوبت شکسته شد.

از ۶ مهرماه امسال، درگیری‌های قره باغ باردیگر شروع شده است و برغم دو بار توافق آتش بس که یکبار در مسکو و باردیگر در واشنگتن، برسر آن توافق کرده اند، اما هر بار دو کشور یکدیگر را به نقض آن متهم کرده اند.

برخی جریان‌ها و بازیگران منطقه‌ای و بین المللی در این بحران نقش ایفا می‌کنند و تمایلی به پایان این بحران ندارند. منبع: ایرنا لینک کوتاه: کپی در کلیپ بورد کپی لینک خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 قره باغ آذربایجان ارمنستان جمهوری آذربایجان آذربایجانی ها قره باغ علی اف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۷۷۹۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کنعانی: به توافقات بین آذربایجان و ارمنستان احترام می‌گذاریم

به گزارش گروه سیاسی ایسکانیوز، ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امورخارجه در پاسخ به پرسش خبرنگاران در خصوص توافق اخیر جمهوری آذربایجان و ارمنستان در مورد برخی مسائل مورد اختلاف مرزی اظهار داشت: ما به توافقات انجام شده بین جمهوری آذربایجان و جمهوری ارمنستان در نشست کمیسیون تحدید حدود بین دو کشور احترام می گذاریم.

بیشتر بخوانید: اسلامی:‌ تعداد نیروگاه‌های اتمی افزایش خواهد یافت

کنعانی افزود: استمرار تلاش های دو کشور برای حل و فصل مسائل مرزی با توسل به روش‌های مسالمت آمیز در چارچوب احترام متقابل دو کشور به حاکمیت و تمامیت ارضی یکدیگر لازمه استقرار صلح و ثبات پایدار در قفقاز جنوبی است.

دولت ارمنستان برای اجتناب از جنگی دوباره با جمهوری آذربایجان، چهار روستای مورد مناقشه با این کشور را به باکو واگذار کرد.

نیکول پاشینیان، نخست‌وزیر ارمنستان روز شنبه اعلام کرد نیروهای مرزبان روسیه‌ای مستقر در منطقه مرزی «تاووش» مابین جمهوری آذربایجان و ارمنستان در پی روند جاری تعیین مرز و تحدید حدود بین دو کشور از این منطقه خارج می‌شوند.

انتهای پیام/

کد خبر: 1228127 برچسب‌ها ارمنستان

دیگر خبرها

  • (ویدئو) اعتراض ارامنه به توافق مرزی با جمهوری آذربایجان
  • الهام علی‌اف: متن توافق صلح بین باکو و ایروان وارد جزییات شده است
  • باکو: ارمنستان تعیین مرز با آذربایجان را آغاز کرد
  • ارمنستان : عملیات تعیین مرز با آذربایجان را آغاز کردیم
  • ارمنستان: عملیات تعیین مرز با آذربایجان را آغاز کردیم
  • استقبال ایران از توافق مرزی آذربایجان و ارمنستان
  • کنعانی: به توافقات انجام شده میان آذربایجان و ارمنستان احترام می‌گذاریم
  • ایران به توافقات انجام شده بین آذربایجان و جمهوری ارمنستان احترام می‌گذارد
  • به توافقات انجام شده میان آذربایجان و ارمنستان احترام می‌گذاریم
  • کنعانی: به توافقات بین آذربایجان و ارمنستان احترام می‌گذاریم