Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون شرکت سپرده‌گذاری مرکزی گفت: ۴۰ شرکت در برنامه توزیع سود شرکت سپرده‌گذاری مرکزی قرار دارند که اعطای سود آن‌ها بر اساس جدول زمان‌بندی پرداخت سود تقسیمی که در کدال به ثبت رسانده‌اند، انجام می‌شود.

به گزارش گره اقتصادی خبرگزاری دانشجو، شرکت‌های سهامی عام طی یک سال مالی با سرمایه سهامداران شرکت به فعالیت مشغول می‌شوند و سود حاصل از آن فعالیت‌ها به سهامداران تعلق می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
بخشی از سود بنا به تصمیم مجمع عمومی عادی سالانه شرکت‌ها بین سهامداران تقسیم می‌شود که سبک و سیاق پرداخت این سود در بیشتر مواقع سنتی بوده و سهامداران ناچارند برای دریافت مبلغ اندکی به شعب بانک‌ها مراجعه و پس از معطلی بسیار سود خود را دریافت کنند. البته شرکت سپرده‌گذاری مرکزی با راه‌اندازی سامانه سجام بستر مناسبی را برای حل این معضل به وجود آورده، هر چند که هنوز استقبال چشم‌گیری از جانب شرکت‌ها دیده نشده است، اما سهامداران بسیاری از منافع آن منتفع شده‌اند.

علیرضا ماهیار؛ معاون شرکت سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه گفت: سامانه مکانیزه توزیع سود در اختیار تمامی ناشران قرار دارد و می‌توانند از طریق درگاه دانا درخواست خود را برای توزیع سود ثبت کنند و به این ترتیب سود تقسیمی را به‌طور مکانیزه به سهامداران پرداخت کنند؛ بنابراین زیرساخت‌های لازم فراهم است.

ماهیار اضافه کرد: تعداد زیادی از ناشران متناسب با برنامه توزیعی خود درخواست اعطای سود از طریق سجام دادند که عملیات توزیع سود برای بخشی از آن‌ها انجام شده و تعداد دیگری در شرف پرداخت هستند.

معاون شرکت سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه افزود: در حال حاضر بیش از بیست و یک میلیون نفر سهامدار سجامی داریم که می‌توانند سود خود را از این طریق دریافت کنند.

وی تشریح کرد: در مجموع تا پایان مهر ماه ۶۵ ناشر از طریق سپرده‌گذاری مرکزی توزیع سود داشتند. رقم سود‌هایی که تاکنون از این بستر پرداخت شده است به بیش از ۲ هزار و صد میلیارد می‌رسد و بیش از ۱۳ میلیون و ۲۰۰ هزار سهامدار دریافت کننده مبلغ مذکور بودند.

ماهیار اضافه کرد: به میزان سهامداران دریافت کننده سود سجامی از تردد و سفر‌های شهری و بین شهری کاسته شده که این موضوع با توجه به شرایط بحرانی کرونا اقدامی ستودنی بوده؛ همچنین به این واسطه در زمان و هزینه‌های ایاب ذهاب سهامداران نیزصرفه‌جویی شده است. در واقع بدون مراجعه فیزیکی سود سهامداران به حساب بانکی آن‌ها افزوده شود. با راه‌اندازی این فرآیند تبلور واقعی دولت الکترونیک مشهود است.

وی هرچند که اختلاف تعداد ناشران حاضر در سامانه سجام نسبت به شرکت‌های فعال بورسی قابل توجه بوده، اما سهامدارانی در این میان هستند که با استفاده سجام از ۷ نماد خود سود دریافت کرده اند. البته تمام سهامداران باید در مجامع از شرکت‌های بورسی درخواست کنند که سود آن‌ها با این ابزار پرداخت شود.

ماهیار خبرداد: حدود ۴۰ شرکت در برنامه توزیع سود شرکت سپرده گذاری مرکزی قرار دارند که اعطای سود آن‌ها بر اساس جدول زمان بندی پرداخت سود تقسیمی که در کدال به ثبت رسانده‌اند، انجام می‌شود.

معاون شرکت سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه گفت: امیدوارم با حمایت تمامی ناشران از این سامانه و فرهنگ سازی رسانه‌ها مابقی شرکت‌های بورسی نیز سودتقسیمی خود را به‌طور مکانیزه و با استفاده از این بستر اعطا کنند.

شرکت‌های بورسی سجامی را بشناسید
با پیگیری ها از شرکت سپرده گذاری مرکزی مشخص شد که در سال جاری ۴۰ شرکت بورسی شامل شرکت‌های شستا، فارس، تامین سرمایه امید، سپه، پرداخت الکترونیک سامان کیش، قند نیشابور، ارتباطات سیار ایران، پتروشیمی خراسان، تندگویان، آهن و فولاد ارفع، بورس انرژی ایران، خدمات انفورماتیک، سیمان ارومیه، مجتمع تولید گوشت مرغ ماهان، تامین سرمایه بانک ملت، پتروشیمی مبین، پلیمر آریا ساسول، عطرین نخ قم، پتروشیمی نوری، فرابورس، معدنی و صنعتی گل گهر، بیمه کوثر، پتروشیمی قائد بصیر، شیشه رازی، پتروشیمی فناوران، نفت ایرانول، بیمه آسیا، غلتک سازان سپاهان، گروه مالی مهر آیندگان، فجر انرژی خلیج فارس، نوش مازندران، پتروشیمی پارس، امیر کبیر، صنایع بهشهر، بانک خاورمیانه، بیمه نوین، ملی صنایع مس ایران و سیمان بجنورد از طریق سجام سود مجامع خود را پرداخت کرده‌اند. منبع: رادار اقتصاد

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: سامانه سجام بورس معاون شرکت سپرده گذاری مرکزی دریافت کنند توزیع سود ۴۰ شرکت شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۷۸۲۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت مالیات بر ارث، الكترونیكی شد

به گزارش تابناک اقتصادی؛ سازمان امور مالیاتی کشور اعلام کرد: "در راستای تسهیل و تسریع بهره‌ مندی مؤدیان مالیات بر ارث از سپرده ‌های متوفیان نزد بانک‌ها و مؤسسات اعتباری، از تاریخ ۱۴۰۳.۱.۱ وراث متوفیان ۱۳۹۵.۱.۱ و بعد از آن می‌توانند بدون مراجعه به ادارات امور مالیاتی ذیربط و صرفاً با مراجعه مستقیم به شعبه بانک ذیربط نسبت به پرداخت مالیات سپرده‌ های متوفی و دریافت مابقی سپرده، اقدام کنند.

بر این اساس پس از درخواست وراث با ارائه اسناد و مدارک مربوطه از جمله اسناد هویتی و گواهی حصر وراثت، بانک‌ ذیربط مالیات مربوط به سپرده متوفی و سود متعلق به آن (تا تاریخ پرداخت سپرده به وراث) را محاسبه و از مبلغ سپرده و سود آن کسر کرده و مابقی را به وراث پرداخت می‌کند."

 

 

دیگر خبرها

  • سهامداران عدالت بخوانند؛ تغییرات در واریز سود سهام؟
  • سهامداران عدالت بخوانند/ تغییرات در واریز سود سهام؟
  • مدیریت تمام نوسانات ارزی در اختیار بانک مرکزی نیست
  • انتشار اوراق سپرده خاص به کنترل انتظارات تورمی منجر شد
  • واریز ۹۴۱میلیارد تومان سود به حساب سهامداران
  • واریز ۹۴۱ میلیارد تومان سود به حساب سهامداران
  • خداحافظی با نخستین سامانه تحت وب سمات پس از ۱۶ سال
  • پرداخت مالیات بر ارث الکترونیکی شد
  • پرداخت مالیات بر ارث، الكترونیكی شد
  • آگهی دعوت به مجمع عمومی عادی بطور فوق العاده شرکت به پرداخت ملت (سهامی عام)