Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-04-25@14:02:05 GMT

پهپاد هوشمند برای جنگل کاری ساخته شد

تاریخ انتشار: ۶ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۷۷۸۹۶۴

پهپاد هوشمند برای جنگل کاری ساخته شد

یک شرکت تجاری برای مقابله با نابودی جنگل‌ها، پهپادی تولید کرده که می‌تواند با کاشت بذر در نقاط مختلف به رویش دوباره درختان کمک کند.

بر اساس بررسی‌های سازمان ملل حدود ۴۲۰ میلیون هکتار از جنگل‌های جهان از سال ۱۹۹۰ به بعد به علت تبدیل به زمین‌های کشاورزی از بین رفته‌اند و بین سال‌های ۲۰۱۵ تا ۲۰۲۰ حدود ۱۰ میلیون هکتار جنگل نیز به طور سالانه نابود شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از سوی دیگر گرمایش زمین، آتش سوزی و دیگر بلایای طبیعی نیز به تداوم این روند کمک کرده است. پیش بینی می‌شود این روند به تولید ۷۳۰ میلیارد تن دی اکسیدکربن اضافی تا پایان دهه جاری میلادی منجر شود.

برای غلبه بر این مشکل شرکت دندرا سیستمز پهپادهای خودران جدیدی را تولید کرده که مجهز به هوش مصنوعی هستند و با استفاده از الگوریتم‌های خود زمین و محیط اطراف را بررسی کرده و برای بذر پاشی و کاشت پوشش گیاهی جدید تصمیم می‌گیرند.

از این پهپادها می‌توان برای حمل درختچه‌های کوچک و مواد تغذیه‌ای مورد نیاز آنها و انتقال این محموله‌ها به منطقه درنظر گرفته شده برای جنگل کاری نیز استفاده کرد. شرکت سازنده می‌گوید این روش یک روش سریع، کم هزینه، بهینه و با دقت بالا برای احیای جنگل‌ها در مناطق مختلف دنیاست.

اولین مرحله برای اجرای طرح یادشده عکس برداری هوایی از نقاط اطراف است. سپس با بررسی عکس‌ها از طریق هوش مصنوعی پهپاد برای کاشت درخت وبذرافشانی تصمیم گیری می‌شود. هر یک از پهپادهای این شرکت قادر به حمل ۲۲ کیلوگرم بار نیز هست و حسگرهای این پهپادها می‌توانند تصاویری با دقت ۲ تا ۳ سانتیمتر در هر پیکسل تهیه کنند./مهر

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۷۸۹۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توصیه ربیعی به مسئولان با یک خاطره عجیب: مدتی تصمیم نگیریم!

علی ربیعی در روزنامه شرق نوشت: یکی از یکشنبه‌های اواخر سال ۹۲ بود. صندوق بازنشستگان فولاد را تازه تحویل گرفته بودیم. از صبح زود درگیر حقوق بازنشستگان این صندوق بودم. از طلوع آفتاب در خیابان، به دنبال دریافت حقوق عقب‌مانده‌شان تجمع کرده بودند. عصر آن‌روز به دولت رفتم و با کلی حرص و جوش برای تأمین حقوق این افراد، تقلا کردم. حدود ساعت ۱۰ شب، خسته و کوفته به خانه رسیدم. در یخچال هیچ غذایی نبود.

ناچارا یک سیب‌زمینی آب‌پز کردم و بساط نان و نیمرو هم آماده کردم تا با یک چای شیرین، غذایی به سبک دوران کودکی بخورم. کتری که روی گاز به جوش آمد، چای را در قوری یادگار مادرم دم کردم. تا آمدم قدری زنجبیل از طبقه بالای کابینت برداشته و به داخل قوری بریزم، شیشه زنجبیل از دستم رها شد. رها‌شدن شیشه همان و شکستن قوری و ریختن آب جوش بر روی بدنم همان.... غرغرکنان خم شدم تا تکه‌های شکسته‌شده قوری و شیشه زنجبیل را از زمین جمع کنم، زمانی که قد راست کردم، کله‌ام محکم به در باز کابینت خورد.

بی‌اختیار با بغضی در گلو سرم را در دست گرفتم و بر زمین نشستم. نشستن همان و فرو‌رفتن تکه‌های شکسته باقی مانده بر زمین در بدنم همان.... در آن حالت، تصمیم گرفتم دیگر هیچ حرکتی نکنم، چون هرکاری می‌کردم اوضاع خراب‌تر می‌شد.... و، اما امروز در وانفسای بی‌اعتمادی جامعه و تعارض‌های ارزشی این روزها، به‌طور مرتب با مصوبات و اقدامات جدید روبه‌رو می‌شویم که به مثابه «هردم از این باغ بری می‌رسد» به بدتر‌کردن اوضاع نابسامان جامعه دامن می‌زنند.

 

از این دسته از تصمیم‌گیران و تصمیم‌سازان، خواهش می‌کنم مدتی تصمیم نگیرید! گاهی بهتر است فقط بر سر جای خود بنشینید و کاری نکنید که اوضاع خراب‌تر نشود. شاید به‌این‌ترتیب جامعه به آرامش برسد! آنانی که دست‌تان می‌رسد! کاری نکنید، امروز بسیاری از دلسوزان، همگی از عمق جان، پر از دلشوره و نگرانی هستند.

نگاهی حتی سطحی به جامعه، تنش و ناامنی روانی، به‌خصوص در جامعه شهری را به‌خوبی نشان می‌دهد. معیشت به کنار، ذهن‌ها، سخت ناآرام است. این‌قدر با مداخلات مداوم، روال زندگی مردم را دستکاری نکنید. اصلا فکر می‌کنم لازم نیست زیادحرف بزنید و کاری بکنید. لطفا کاری نکنید؛ کلاهمان را به احترام‌تان برخواهیم داشت. جامعه را رها کنید.

دیگر خبرها

  • نصب سه هزار و ۲۰۰ دستگاه کنتور هوشمند روی چاه‌های آب
  • سقوط شدید فروش گوشی‌های اپل در چین
  • توسعه مزارع تولید چوب در کرمانشاه
  • توصیه ربیعی به مسئولان با یک خاطره عجیب: مدتی تصمیم نگیریم!
  • فاو J6-460 در بورس کالا به فروش می‌رسد
  • نخستین کارخانه تولید سیمان کربن صفر ساخته شد
  • نماینده مجلس: فرونشستِ اصفهان جدی است؛ وزیر میراث فرهنگی در حال انجام چه کاری است؟
  • تولید سامانه هوشمند تجهیزات ساختمانی
  • تولید برق از عرق بدن در حین ورزش!
  • چالش داده‌ها در عصر ابزارهای پوشیدنی/ هوش مصنوعی زمین بازی را تغییر می‌دهد