Web Analytics Made Easy - Statcounter

برنامه تلویزیونی "مامان‌ها" و "عطسه" به شبکه سه رسیدند، "دست‌فرمون" امشب وارد مرحله سوم می‌شود و برنامه طنز شبکه افق به آنتن برگشت. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، برنامه تلویزیونی "مامان‌ها"، "عطسه" و "حرفشم نزن" از شبکه‌های سه و افق سیما پخش می‌شوند، شروع مرحله سوم "دست فرمون" همراه با آغاز مستندمسابقه "راهی‌شو" شبکه پنج سیما جزو چند خبری است که در ادامه همراه با جزئیات به آن‌ها پرداخته شده و در ادامه از نظرتان می‌گذرد:

«مامان‌ها» به شبکه سه رسید

برنامه تلویزیونی «مامان‌ها» با محوریت دغدغه های تربیتی فرزندان در دنیای مدرن  5 روز در هفته روی آنتن شبکه سه می‌رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این برنامه با موضوع سبک زندگی و تربیت فرزند است و پخش آن از روز گذشته پنجم آبان‌ماه آغاز شده است.  این برنامه به تهیه‌کنندگی مجتبی حسینی و با اجرای منصوره مصطفی‌زاده روی آنتن می‌رود و در هر قسمت به موضوعاتی مرتبط با دغدغه‌های تربیتی فرزندان در یک دهه اخیر می‌پردازد.

موضوعاتی چون تغییر روابط خانواده و نبود همبازی برای کودکان و نحوه استفاده فرزندان از تکنولوژی ها مثل موبایل و تبلت از جمله مباحث برنامه است. همچنین مشکلات شیوع کرونا و تاثیر آن بر تحصیل و آموزش مجازی از دیگر پرونده‌هایی است که در این برنامه باب گفت‌وگو درباره آنها گشوده خواهد شد و به این ترتیب برنامه قرار است به دغدغه های تربیتی مادران در دنیای مدرن بپردازد.

این برنامه به سردبیری میلاد ناظمی و کارگردانی سعید ابراهیمی پنج روز در هفته از ساعت 17:30 روی آنتن شبکه سه می رود.

مرحله سوم رقابت‌های «دست‌فرمون» از امشب

با گذشت 31 قسمت از فصل دوم مسابقه «دست فرمون» و پخش مرحله اول و دوم رقابت‌ها، از امشب 6 آبان همزمان با پخش قسمت 32، مرحله سوم این مسابقه آغاز می‌شود و کامران تفتی مجری این برنامه با حضور در جمع مربیان در استودیو شماره دو که مشرف به پیست است، این مسابقات را مدیریت می‌کند.

در جریان برگزاری رقابت‌های مرحله اول و دوم و حذف تعدادی از شرکت کنندگان، تعداد 100 شرکت کننده در بخش ماشین و تعداد 20 شرکت کننده در بخش آرسی به مرحله سوم این مسابقه راه پیدا کردند. همچنین قرار است در این مرحله با اهدای فرمون طلایی از سوی مربیان و خود برنامه، 10 شرکت‌کننده حذف شده بخش ماشین در مرحله قبل، امکان بازگشت به رقابت‌ها را داشته باشند.

در مرحله سوم نیز همچون مرحله گذشته شرکت‌کنندگان بخش ماشین که طی یک قرعه کشی میان 4 مربی این گرایش یعنی محسن جعفری، نادر جعفری، بهنام صفاریان و شروین یگانه تقسیم شده‌ بودند همچون مرحله قبل توسط مربیان خود برای رقابتی حرفه‌ای آماده می‌شوند.

در مرحله سوم با اعمال برخی تغییرات، شاهد پرداخت ویژه به بخش ماشین‌های آرسی (رادیو کنترلی) خواهیم‌ بود و بخش موتور سواری از قسمت 37 مجدد به کنداکتور برنامه باز خواهدگشت.

فصل دوم مسابقه «دست فرمون» شنبه تا پنجشنبه هر هفته ساعت 21:30 از شبکه نسیم پخش می‌شود.

دریاچه شهدای خلیج فارس میزبان شرکت‌کنندگان «راهی شو»

عوامل مستند مسابقه «راهی شو» به زودی به دریاچه شهدای خلیج فارس شهر تهران می روند و قرار است تمامی امکانات و تفریحات این دریاچه در اختیار شرکت کنندگان این مسابقه قرار بگیرد.

صادق شمسایی تهیه کننده مستند مسابقه «راهی شو» که پخش آن از اوایل آذر در کنداکتور برنامه شبکه پنج قرار خواهد گرفت، گفت: این مسابقه با محوریت هوای پاک در فضای شهری تهران با حضور ورزشکاران و هنرمندان در 14 قسمت 45 دقیقه‌ای تولید می‌شود و در هر قسمت از این مستند مسابقه، شاهد رقابتی جذاب و هیجان انگیز میان گروه های شرکت کننده هنرمندان و ورزشکاران خواهیم بود که سه شرکت کننده در این بخش حضور دارند که بعد از گذشت مراحل متعدد مسابقه، جواز شرکت در مرحله بعد را کسب خواهند کرد.

وی ادامه داد: از ویژگی‌های این مستند مسابقه می توان به طی کردن مسافت هایی با آیتم های طراحی شده با دوچرخه و موتورهای شارژی در فضاهای مختلف شهر تهران اشاره کرد. ارشا اقدسی کارشناس - بازیگر این مسابقه این بار در فضایی متفاوت و با اجرایی مهیج جلوی دوربین "راهی شو" می‌رود.

مستند مسابقه «راهی شو»، کاری از گروه تهران و شهروندی شبکه پنج سیما به تهیه کنندگی صادق شمسایی و کارگردانی سجاد مشحون است که از اول آذر از شبکه پنج سیما پخش می‌شود.

زمان پخش «عطسه» مشخص شد

برنامه تلویزیونی «عطسه» به تهیه‌کنندگی رضا رشیدپور، از شنبه (10 آبان ماه)، روی آنتن شبکه سوم سیما می‌رود. این برنامه با رویکرد اجتماعی و طنز، از شنبه تا چهارشنبه هر هفته ساعت 18 تا 19 پخش خواهد شد.

«عطسه» دو روز در هفته به دختران و بانوان اختصاص دارد و مسائل مربوط به آنان را بررسی می‌کند. همچنین در طول هفته پیشکسوتان عرصه اجرا و رسانه نیز، در این برنامه به عنوان مهمان حضور خواهند داشت.

حمید ترابیان، پرویز نشاط، مژده خنجری و مریم ماهور و غزل ماهروزاده مجری‌های این برنامه عصرگاهی خواهند بود.

اسامی نامزدهای دریافت جایزه «نقش قلم» اعلام شد

منتخبان راه یافته به مرحله نهایی داوری مسابقه «نقش قلم» معرفی شدند. اسامی منتخبان راه یافته به مرحله نهایی مسابقه «نقش قلم» در سه بخش «نمایش کوتاه»، «نمایش تک قسمتی» و «نمایش بلند سریالی» به شرح زیر اعلام شد:

بخش نمایش کوتاه

1- نمایش «استیصال» نوشته حمیده صمدی

2- نمایش «اسماعیل» نوشته منصوره عسگری دشت بیاض

3- نمایش «از روی دلتنگی» نوشته مریم عابدینی

4- نمایش «انقراض» نوشته آیدین آقازاده

5- نمایش «بی حسی» نوشته عادل دولتشاهی

6- نمایش «پیک ژولیت در قرنطینه» نوشته مهدیه محمد خانی

7- نمایش «شکارچی آرزوها» نوشته راضیه جوینده

8- نمایش «قرنطینه» نوشته نوشین سهراب نیا

9- نمایش «قاعده بازی» نوشته پرستو منتظری

10- نمایش «لعنت به کرونا» نوشته زهرا شیخان 

بخش نمایش تک قسمتی

1- نمایش «آبرودار» نوشته امید یارندی

2- نمایش «استخدام به شرط کارمندی» نوشته مهدیه محمدخانی

3- نمایش «به برکت نام تو» نوشته پرستو عرفانی

4- نمایش «جووان» نوشته تارا استاد آقا

5- نمایش «خواستن یا نخواستن» نوشته علی عباسی

6- نمایش «کارت قرمز» نوشته محمد امین رهبر

7- نمایش «کافه برونو» نوشته منصوره عسگری دشت بیاض

8- نمایش «گرگ ها» نوشته روح الله نوری

9- نمایش «یادگاری» نوشته مانا پاک سرشت

10- نمایش «یوسف زنده است» نوشته افشین رشیدی

بخش نمایش بلند سریالی

1- نمایش «برزخ» نوشته مجید وثوقی

2- نمایش «چند شب تا سپیده» نوشته اتابک انوری

3- نمایش «تندروی هفت و چهل دقیقه» نوشته عسل عصری

4- نمایش «زیستن در بحران» نوشته الهه بیگدلی محمدی

5- نمایش «دور از چشم صاحبخانه» نوشته مهسا پولادین

6- نمایش «شروعی دوباره» نوشته محمد شکری

7- نمایش «عشق روزهای قرنطینه» نوشته لیلا محسنی

8-نمایش «گمشده در سایه» نوشته مهدی قویدل

9- نمایش «مهمانان فرنگ» نوشته بهنوش کوثری

اسامی برندگان در ویژه برنامه «جشن مهربانی» روز سه‌شنبه 13 آبان، ساعت 18:30 اعلام می‌شود.

نگاه طنز شبکه افق به رویدادهای روز در «حرفشم نزن»

«حرفشم نزن» عنوان ویژه برنامه طنز شبکه افق سیماست که تاکنون 2 سری از آن تولید و پخش شده است. اینک سری سوم این برنامه با همان رویکرد اما در قالب و ساختاری جدید تولید و روانه آنتن می‌شود.

این برنامه در 65 قسمت 25 دقیقه‌ای و با تهیه‌کنندگی محمدرضا شهبازی تولید می‌شود و به مرور نقادانه اخبار و اتفاقات فرهنگی، سیاسی، اجتماعی، ورزشی و اقتصادی در ایران و جهان، با رویکرد طنز می‌پردازد.

«حرفشم نزن» دارای بخش‌های مختلف همچون خبر، گزارش خبری، گفتگوی حضوری و تلفنی، میزگرد، اخبار هواشناسی و ورزشی و هنری و خبرهای کوتاه و همچنین بخشی با عنوان خبر انگلیسی است.

امیر بیشه، مهدی رضایی، مسعود غزل‌شاهی و امین شفیعی اجرای این برنامه را بر عهده دارند که از این هفته سه‌شنبه‌ها و چهارشنبه‌ها ساعت 21 روی آنتن شبکه افق می‌رود.

تکرار «حرفشم نزن» روز بعد ساعت 8 صبح پخش خواهد شد.

بیانیه نمایندگان مجلس در حمایت از مدرسه تلویزیونی ایرانبرنامه ترکیبی خارجی تلویزیون برای هفته وحدت/ شروع کُرکری‌ها سیدجواد رضویان و سیامک انصاری از امشبدوبلورها، زندگی بنیانگذار فاکس‌نیوز را به تلویزیون آوردند + تیزر

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شبکه افق رادیو شبکه نسیم شبکه پنج سیما شبکه سه سریال رسانه ملی تلویزیون شبکه افق رادیو شبکه نسیم شبکه پنج سیما شبکه سه سریال رسانه ملی تلویزیون برنامه تلویزیونی روی آنتن شبکه شرکت کنندگان مستند مسابقه تهیه کنندگی شرکت کننده بخش ماشین حرفشم نزن دست فرمون مرحله سوم شبکه افق رقابت ها شبکه پنج مامان ها شبکه سه راهی شو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۷۹۴۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولیدات صداوسیما را از شبکه‌های اجتماعی می‌بینند نه تلویزیون/ یک‌ونیم میلیارد بازدید نشان از عدم موفقیت تلویزوین است، نه موفقیت!

مهسا بهادری: تا به حال شده شبکه‌های اجتماعی فیلتر شده را باز کنید و یک خبر یا اظهار نظر و تکذیبیه از جانب یکی از مدیران یا نمایندگان مجلس را در آن ببینید؟ قطعا این اتفاق رخ داده است. روزانه صدها یا شاید هزاران خبر در فضای ایکس، تلگرام و اینستاگرام دست به دست می‌شود که قطعا ده‌تا از آن اخبار مرتبط با مدیران عالی‌رتبه است. همان فضایی که برای دسترسی به آن باید با انواع پروکسی و فیلترشکن دست و پنجه نرم کرد تا بتوان برای چندین دقیقه از آن استفاده کرد، همان فضایی که از نظر مدیران مرجعیت ندارد اما برای اعلام و نشان دادن عملکرد خود از اطلاعات همین فضا استفاده می‌کنند. به طور مثال پیمان جبلی، رئیس سازمان صداوسیما در رابطه با بازدید برنامه‌های پخش شده در نوروز و ماه رمضان در فضای مجازی می‌گوید: «رصد معاونت فضای مجازی ما درخصوص برنامه‌های ماه مبارک رمضان و نوروز نشان داد که ۱ میلیارد و ۵۰۰ میلیون بازدید فقط در مورد برنامه‌ها یا تقطیع برنامه‌های تولید شده در صداوسیما در همین یک ماه اخیر وجود داشته است.»

حال این سوال پیش می‌آید که آیا این باید جزو آمار به حساب بیاید یا خیر؟ و ما باید این نوع مصرف جدید را در موضوع مخاطبان صداوسیما محسوب بکنیم یا خیر؟ البته این مسئله باید علمی مطرح شود و باید بگوییم که موارد بیشتر وایرال شده خوب است یا خیر؟ برای پاسخ به این چند سوال بسیار ساده با کامبیز نوروزی، حقوقدان به گفت‌وگو پرداختیم که در ادامه می‌خوانید.

در گام اول این پرسش پیش می‌آید که چه اتفاقی می‌افتد که یک رسانه مرجعیت خود را تا حدی از دست می‌دهد که ناچار است به رسانه‌هایی که خودش فیلتر کرده است اتکا کند؟

یکی اینکه وایرال شدن در شبکه‌های اجتماعی به معنای ارزیابی مثبت‌بینندگان نیست و بسیاری از اوقات کاربران شبکه‌های اجتماعی از این طریق اشکالات و انتقادات را بیان می‌کنند. مثلا یک سریال از تلویزیون در حال پخش است که از نگاه متخصصان بسیار مبتذل است؛ اما سکانس‌هایی از این سریال وایرال شده است. بعضی از سخنرانی‌های مذهبی که چندان با باورهای دینی مردم سازگار نیست، اما مردم این موارد را وایرال می‌کنند؛ بنابراین بازتاب برنامه‌های تلویزین در شبکه‌های اجتماعی الزاما به این معنی نیست که مخاطب ایرانی آن برنامه را پسندیده است، گاهی با آن شوخی می‌کنند، گاهی از آن انتقاد می‌کنند. اگر کسی بخواهد رسانه تلویزیون را از زاویه شبکه‌های اجتماعی بررسی کند به این معنی است که آشنایی درستی با رسانه تلویزیون و شبکه‌های اجتماعی ندارد. تلویزیون قدرتمندترین رسانه است، باوجود آنکه استفاده از انواع شبکه‌های اجتماعی در پلتفرم‌های مختلف درر تمام دنیا رواج پیدا کرده، اما همچنان تلویزیون مهم‌ترین و موثرترین رسانه است. اگر یک شبکه تلویزیونی برای مخاطبان جاذبه داشته باشد، مخاطبانش از خود تلویزیون برنامه‌ها را تماشا می‌کنند نه اینکه آن را در شبکه مجازی دنبال کنند. لذا اینمه یک میلیارد و نیم دفعه بخشی از برنامه‌های تلویزیون در شبکه‌های اجتماعی دیده شده؛ از نظر من نه تنها نشان دهنده موفقیت تلویزیون نیست بلکه نشان دهنده عدم موفقیت تلویزیون ایران است.

یک طرف دیگر ماجرا را هم بررسی کنیم، شبکه‌های اجتماعی به واسطه اینکه فیلتر شده‌اند مرجعیت ندارند. چه اتفاقی رخ می‌دهد که مدیران برای بررسی ابعاد موفقیت خود از شبکه‌های اجتماعی استفاده می‌کنند؟

این یک تناقض آشکار و پایان‌ناپذیر در نظام رسانه‌ای ایران است. مهم‌ترین رسانه‌ها متث واتساپ، ایکس، تلگرام و اینستاگرام در ایران فیلتر هستند. رسانه‌هایی که بسیار هم پرطرفدار هستند. مدیران این فضاها را فیلتر کرده‌ند اما در عین حال می‌بینیم که هم مردم عادی هم مقامات رسمی از این پپلتفرم‌ها استفاده می‌کنند و مدام حوزه نفوذ این پلتفرم‌ها افزایش پیدا می‌کند. بسیاری از مقام‌های رسمی کشور، اعم از وزرا و نمایندگان کشور، بسیاری از حرف‌ها و پیام‌هایشان را از طریق همین پلتفرم‌ها مثل توییتر(ایکس فعلی) و اینستاگرام منتقل می‌کنند. این یک تناقض آشکار و لاینحل است و نظام رسانه‌ای رسمی کشور هم مایل نیست این رسانه‌ها را به رسمیت بشناسد، اما به جهات مختلف نمی‌تواند و گاهی هم نمی‌خواهد که این پلتفرم‌ها را نادیده بگیرد این تناقض وجود دارد و کلی که با مسئله اینترنت و شبکه‌های اجتماعی برخورد می‌شود این تناقض و مشکل حل نخواهد شد و این روند ادامه دارد.

۲۴۵۲۴۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898314

دیگر خبرها

  • ۶۹/۲ درصد ایرانیان، تلویزیون می‌بینند | شبکه 3، آی فیلم و شبکه یک؛ به ترتیب پربازدیدترین شبکه‌های تلویزیونی
  • پربیننده‌ترین شبکه تلویزیون مشخص شد
  • شوخی گلزار با مردم
  • شوخی محمدرضا گلزار با خانواده‌ها در برنامه تلویزیونی
  • شوخی گلزار با خانواده‌ها در برنامه تلویزیونی
  • می‌خواهند همان بلایی که سر تلویزیون آورند را، سر پلتفرم‌ها هم بیاورند/ آیینه شبکه نمایش خانگی را نشکنید
  • تولیدات صداوسیما را از شبکه‌های اجتماعی می‌بینند نه تلویزیون/ یک‌ونیم میلیارد بازدید نشان از عدم موفقیت تلویزوین است، نه موفقیت!
  • اینتر نمی‌تواند اسکودتو را در خانه میلان جشن بگیرد
  • محمدرضا گلزار و «پانتومیم» نمره قبولی می‌گیرند؟
  • بازگشت برنامه «چهارگاه» به شبکه چهار با حضور حسام‌الدین سراج، محمداسماعیل آذر و ...