Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارگاه تولید ماسک جراحی یا سه لایه در سرآبتاوه از توابع شهرستان بویراحمد افتتاح شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح زاگرس، صبح امروز با حضور فرمانده سپاه فتح استان، مدیرکل "صمت"  استان و رئیس ستاد اقشار بسیج در سپاه فتح کارگاه تولید ماسک سه لایه و جراحی  در سرآبتاوه از توابع شهرستان بویراحمد افتتاح شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 فرمانده سپاه فتح در حاشیه افتتاح این کارگاه تولید ماسک گفت: سرمایه گذاری در این بخش توسط بخش خصوصی انجام شده است که با توجه به شرایط موجود در کشور و استان راه اندازی اینگونه کارگاه ها می تواند بخشی از مشکلات را بر طرف کند.

حمید خرمدل عنوان کرد: ظرفیت تولید ماسک توسط این کارگاه 200 هزار عدد در شبانه روز است که به صورت سه شیفت کاری با 39 نفر نیرو فعالیت می کنند، با توجه به اینکه این کارگاه در صورت ارتقا این قابلیت را دارد که در شبانه روز 400 هزار ماسک را در شبانه روز تولید و برای 100 نفر به صورت مستقیم اشتغال ایجاد کند.

جمشید ارسلان جو رئیس ستاد اقشار بسیج در سپاه فتح نیز  در حاضیه افتتاح این کارگاه گفت: تولیدات این کارگاه تولید ماسک کاملا استاندارد است کد مصوب و سه لایه دارد، البته باید گفت سه لایه واقعی چرا که گاهی ماسک هایی تحت عنوان ماسک سه لایه در بازار عرضه می شود در حالی که واقعیت ندارد.

وی گفت: این کارگاه تولیدی قیمتی که ماسک را در اختیار داروخانه ها می گذارد هزار و 50 تومان است به شرطی که داروخانه نیز ماسک را به قیمت هزار و 200 تومان به مردم عرضه کند،  این کارگاه با حمایت سازمان غذا دارو، "صمت" استان و سپاه فتح رونق گرفته است که اولویت فروش نیز بازار استان است.

رئیس ستاد اقشار بسیج در سپاه فتح افزود: این کارگاه آماده است که در صورت اجازه برای برپایی یک غرفه در سطح شهر، ماسک را با قیمت هزار و 200 تومان به مصرف کننده ها عرضه کنند، چرا که برخی از داروخانه ها ماسک ها را هزار و 700 تومان عرضه می کنند و می گویند فاکتور خرید ما هزار و 500 است و ما هزار و 800 می فروشیم.

 

 

تصاویر تکمیلی در زیر آمده است:

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: کارگاه تولید ماسک سپاه فتح سه لایه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۷۹۸۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سپاه پناه مردم و مستضعفان است

 نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی در نشست شورای فرهنگ عمومی آذربایجان شرقی با اشاره به سالروز تاسیس سپاه پاسداران در دوم اردیبهشت ۱۳۵۸ گفت: این نهاد انقلابی در طول حیات خود دژ مستحکم و پناه مردم و مستضعفان است.

حجت الاسلام و المسلمین  آل هاشم  افزود: سپاه پاسداران به منظور حراست از انقلاب اسلامی و دستاورد‌های آن به دستور امام خمینی (ره) تاسیس شد و در ۲۶ شهریور ۱۳۶۴ با دستور امام به سه نیروی زمینی، هوایی و دریایی گسترش یافت.

وی با بیان اینکه در سال ۱۳۶۹ با فرمان رهبر معظم انقلاب ۲ نیروی قدس و سازمان بسیج به این نهاد انقلابی اضافه شد اظهار کرد: سپاه از مردم و برای مردم است و همه این نهاد انقلابی را دژ و پناه خود می‌دانند.

رئیس شورای فرهنگ عمومی آذربایجان شرقی با تبریک روز تاسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به پیشکسوتان، رزمندگان، فرماندهان و کارکنان این نهاد انقلابی و بسیجیان گفت: سپاه پاسداران امروز فهرست بلندی از افتخارات، تجارب و نوآوری‌های نظامی و فنی در اختیار دارد.

حجت الاسلام و المسلمین آل هاشم بر تقویت و حمایت از این نهاد انقلابی و نیرو‌های مسلح به عنوان عناصر اقتدار کشور تاکید کرد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی نیز در این جلسه با اشاره به نامگذاری سال ۱۴۰۳ با عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم» از سوی رهبر معظم انقلاب گفت: اشاعه فرهنگ مشارکت مردمی در اقتصاد از اولویت‌های برنامه ریزی شورای فرهنگ عمومی استان است.

 بلاغی افزود: ابعاد فرهنگی منشور سال و نقش اصلی فرهنگ در جهش تولید شامل اصلاح فرهنگ اقتصادی، توسعه اقتصاد فرهنگ بنیان، تحقق مشارکت اجتماعی و پیوست فرهنگی اجتماعی جهش تولید است.

وی با بیان اینکه مقوله اصلاح فرهنگ اقتصادی رکن اول این منشور است اظهار کرد: فرهنگ اقتصادی به بینش‌ها، نگرش‌ها، ارزش‌ها، ترجیحات و الگوی رفتار اقتصادی افراد جامعه اشاره می‌کند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی رکن دوم این منشور را توسعه اقتصاد فرهنگ بنیان اعلام کرد و گفت: صنایع فرهنگی و خلاق در دنیای کنونی یکی از پیشران‌های اصلی اقتصاد و تولید محسوب می‌شود و در این راستا برنامه اختصاصی مفصلی در قرارگاه صنایع فرهنگی دبیرخانه شورای فرهنگ عمومی کشور تدوین شده است.

بلاغی با اشاره به الزامات تحقق مشارکت اجتماعی به عنوان رکن سوم این منشور ادامه داد: امید اجتماعی، انسجام اجتماعی ، وحدت ملی، سرمایه اجتماعی و اعتماد عمومی از ملزومات این مقوله از دیدگاه رهبر معظم انقلاب است.

وی با بیان اینکه پیوست فرهنگی اجتماعی جهش تولید رکن چهارم این منشور است یادآور شد: این رکن شامل عدالت فرهنگی، امنیت فرهنگی، زیست بوم گرایی و هویت فرهنگی است.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • سفری تصویری به «سرزمین مقدس»
  • بی‌بی‌سی: عبور موشک‌های ایران از پدافند هواییِ چند لایه اسرائیل
  • بی‌بی‌سی: موشک‌های ایران از پدافند هواییِ چند لایه اسرائیل عبور کردند
  • حضور نخبگان در لایه‌های حکمرانی
  • افتتاح نخستین طرح پیشران اقتصادی کشور با سرمایه‌گذاری «ومعادن»
  • وقتی زلزله می‌شود در اعماق زمین چه خبر است؟
  • سپاه پناه مردم و مستضعفان است
  • آب رسانی به ۷ روستا در بم
  • تصاویری تماشایی از کارگاه ساخت سیم شارژ!
  • معرفی و دانلود بهترین طرح‌های بکگراند دفاع مقدس