Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-25@07:43:26 GMT

آمای لاریجانی: تحریم کالاهای فرانسوی کار خوبی است

تاریخ انتشار: ۶ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۷۷۹۸۷۵

آمای لاریجانی: تحریم کالاهای فرانسوی کار خوبی است

رئیس مجمع تشخیص مصاحت نظام گفت: اینکه عده‌ای از مسلمان‌ها در برخی از کشورها به صورت خودجوش کالاهای فرانسوی را تحریم کردند بسیار کار خوبی بود و امیدواریم که بقیه هم همین مسیر را تعقیب کنند

به گزارش ایسنا، آیت الله آملی لاریجانی پیش از درس خارج فقه خود در سخنان کوتاهی، هتاکی‌های بی منطق ، غیر معقول ، سخیف ، غیر اخلاقی برخی نشریات فرانسوی و همچنین حمایت‌های بی معنا و بی وجه  مکرون را محکوم  و بر همراهی مسلمانان جهان در مقابله با این اسلام ستیزی ها تاکید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت: به مناسبت مطالبی که در چند روز اخیر در برخی از نشریات فرانسوی مطرح شده و حمایت‌هایی که رئیس جمهور فرانسه آقای مکرون نسبت به این مطالب به عمل آورده چند نکته را عرض می کنم. گرچه ساحت نورانی پیامبر اسلام صلی الله علیه و آله و سلّم که نورش همۀ آسمان‌ها و زمین را فرا گرفته آن‌قدر پیراسته و نورانی هست که این مطالب سخیف و هتاکانه گردی به آن عظمت روحی نرساند ولیکن ما مسلمانان باید به وظیفه خاص خود در قبال این هتاکی‌ها عمل کنیم.

وی ادامه داد: این روشن است که کسی که تجلی اعظم حق متعال است ساحتش بسیار فراتر و والاتر از این مطالب است که بخواهد اینها کمترین تأثیری در آن مقام داشته باشد. منتهی ما مسلمان‌ها وظیفۀ دیگری داریم. ما ضمن محکوم کردن این هتاکی‌های بی منطق و غیر معقول و سخیف و غیر اخلاقی نشریات فرنسوی و همچنین حمایت‌های بی معنا و غیرقابل‌توجیه آقای مکرون از این هتاکی‌ها که هیچ منطقی ندارد و هیچ توجیه اخلاقی و عقلانی ندارد ، از همۀ مسلمانان می‌خواهیم که در مسیر مقابلۀ با این اسلام ستیزی با هم همراه شوند.

وی گفت: مسألۀ اسلام ستیزی اختصاصی به امروز و دیروز مغرب زمین ندارد و دهه‌های متمادی است و بلکه قرن‌هاست که دنیای غرب به انحاء مختلف علیه اسلام اقدام می‌کند و این رفتارهای خصمانه اختصاصی به زمان خاص ندارد، منتهی بعد از انقلاب اسلامی وقتی ظرفیت عظیم دین اسلام را ملاحظه کردند و ظرفیت‌های عظیم توده‌های مسلمان را مشاهده کردند، کشورهای غربی گویی زنگ خطر خاصی شنیده‌اند. 

آملی  لاریجانی تصریح کرد: امروز مردم مسلمان در دنیا قریب به دو میلیارد نفر هستند. اگر جمهوری اسلامی که تعداد محدودی از مسلمان‌ها را در خودش جای داده در طول چهل سال انقلاب اسلامی با اقتدار مقابل آمریکا یعنی شیطان بزرگ ایستاده و همینطور در مقابل کشورهای حامی او در اروپا و اذناب منطقه‌ای‌اش ایستاده، وقتی یک کشوری با منابع محدود توانسته این‌مقدار در مقابل آنها ایستادگی کند، اگر دو میلیارد مسلمان با هم همراه شوند چه بلایی بر سر آنها خواهند آورد. حداقل این است که تمام ظرفیت‌های ممکن خودشان را از دسترس آنها خارج خواهند کرد و این مطلب مهمی است. 

وی ادامه داد: پژوهشگران و محققان غربی بسیار این مسأله را رصد می‌کنند. یکی از این پژوهشگران در یکی از موسسات که مربوط به بحث‌های دینی است رصد کرده بود که رشد اسلام هم به لحاظ جمعیتی و هم به لحاظ میزان انتشار به مراتب از جهان مسیحیت فراتر رفته است و با اینکه در سال‌های قبل و حتی الان جمعیت مسلمان‌ها به مراتب کمتر از مسیحیت هست ولی ادعا کرده است که اگر همین رشد جهان اسلام ادامه پیدا کند، در 2070 به مراتب مسلمان‌ها هم جمعیتشان و هم سرعت انتشارشان بیش از جهان مسیحیت خواهد شد.

 
لاریجانی گفت: آنها حسابگر هستند و با خودشان فکر می‌کنند که اگر این ظرفیت عظیمی که در جهان اسلام وجود دارد و خصوصاً در دین اسلام در مبارزۀ با طواغیت و در مبارزۀ با ظلم و در جهاد فی سبیل الله به فعلیت برسد، چه تأثیر شگرفی بر دیگر حکومت‌ها خواهد داشت؟! مسلماً خائف می‌شوند و بحثشان هم فقط این نیست که یک کاریکاتور موهن علیه پیامبر اسلام در نشریه درج کنند. اینها با تمام وجودشان و تمام سلاح‌هایی که در زرادخانه شان دارند بر علیه اسلام اقدام می‌کنند. این تحقیقات به ظاهر فلسفی در باب فلسفۀ سیاسی که سکولاریزم را ترویج می‌کند، فکر می‌کنید که اینها همه بحث‌های علمی هستند؟! اینها برای زدن مبادی و مبانی فکر دینی است. کسانی که در کشورهای اسلامی با پول غربی‌ها کرسی‌های دموکراسی در دانشگاه راه انداخته اند، گمان می‌کنید که اینها برای ترویج علم است! 

وی افزود: واضح است که اینها برای نشر فکری است که ریشه‌های فکر دین اسلام را بزند. دفاعشان از سکولاریزم و ترویج آنها و بزرگ کردن روشن فکران سکولار در جهان اسلام و امثال اینها نوعی از این کارهاست. 

لاریجانی خاطرنشان کرد: تأثیری که در سلاطین و حکام کشورهای عربی می‌گذارند و این فاصله ای که بین مسلمانان ایجاد می‌کنند و این خلأئی که موجب شدند در جهان اسلام پیدا شود به لحاظ تفکیک مرزها و بنابراین قدرت‌ها را در مقابل هم قرار دادند، اینها همه کارهای شیطنت آمیزی است که انجام می‌دهند. بنابراین این مطالب هتک آمیز در یک نشریه درواقع در چارچوب مجموعه ای از اقداماتی است که انجام می‌دهند. ولی ما مطمئنیم که حق متعال نور خودش و نور تجلی اعظم خودش را همینطور بیش از پیش انتشار خواهد داد و نور حق، مخفی نمی ماند.

وی تصریح کرد: این از سفاهت و حماقت آنهاست که گمان می‌کنند با این کارهای خلاف اخلاق و هتاکی‌ها می‌توانند حرمت نور بزرگ خداوند را مخدوش کنند و از آن سخیف‌تر حمایت سردمداران و حکام آنهاست. امثال آقای مکرون باید بفهمند که با این کارهای حماقت آمیز و غیر منطقی و رفتارهای غیر اخلاقی نمی توانند جلوی پیشرفت اسلام را بگیرند. با کدام منطق توجیه می‌شود که به پیامبر مورد عنایت و عشق میلیاردها مسلمان اینگونه عواطف شان را تحریک کند و به او توهین کنند، پیامبری که حتی مورد توجه و احترام غیر مسلمان‌هاست. لذا این مطلب برای همه روشن است. 
وی افزود: جا دارد همۀ مسلمان‌ها در محکوم کردن این اعمال سخیف و هتاکانه متحد شوند و در مقام عمل اقداماتی بکنند که هتاکان را سر جای خودشان بنشانند. آقای مکرون و اذنابش که دست به چنین اقدامات زشتی می‌زنند، مسلّم بدانند که عکس العمل جهان اسلام ساده نیست.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: اینکه عده‌ای از مسلمان‌ها در برخی از کشورها به صورت خودجوش کالاهای فرانسوی را تحریم کردند بسیار کار خوبی بود و امیدواریم که بقیه هم همین مسیر را تعقیب کنند و البته این تازه ضربۀ کوچکی است در مقابل آن چیزی که آنها باید دریافت کنند از رفتارهای ناصحیح و غیر عقلائیشان. ما مطمئن هستیم که آنها نهایتاً از این کارهای نابخردانه شان پشیمان خواهند شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: آملي لاريجاني اهانت به پیامبر اسلام فرانسه آقای مکرون جهان اسلام مسلمان ها هتاکی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۷۹۸۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ملت‌های مسلمان، یهودی، مسیحی و بودایی حقوق فلسطینیان را از کشورهای حامی رژیم صهیونیستی مطالبه می‌کنند

به گزارش حوزه سیاست و اقتصاد خبرگزاری تقریب، حجت الاسلام والمسلمین سید ابراهیم رئیسی عصر امروز چهارشنبه به وقت محلی، در ادامه برنامه‌های سفر یکروزه خود به سریلانکا، با حضور در مسجد جامع «کالپیتی» شهر کلمبو، ضمن دیدار و گفتگو با نمازگزاران، نماز مغرب را نیز در این مسجد اقامه کرد.

رئیس جمهور با ابراز خرسندی از حضور در جمع نمازگزاران مسجد جامع شهر کلمبو، اظهار امیدواری کرد مذاکرات صورت گرفته میان دو کشور به گسترش بیش از پیش روابط و همکاری‌های فیمابین منجر شود.

حجت الاسلام رئیسی طراحی و اجرای مجموعه سد، نیروگاه و تونل انتقال آب «اومااویا» از سوی شرکت‌های متخصص ایرانی را نماد همکاری‌های موفق دو کشور دانست و گفت: امیدواریم بهره‌برداری از این طرح‌ها افزایش رفاه مردم سریلانکا را در پی داشته باشد.

رئیس جمهور در ادامه وحدت و انسجام را نیاز ضروری و مهم امروز جهان اسلام دانست و گفت: دشمنان و در راس آنان آمریکا، با ایجاد گروهک‌های تروریستی مانند داعش به دنبال ایجاد ناامنی، کشتار و تفرقه در جهان اسلام هستند، بنابراین بسیار ضرورت دارد از هر اقدام و گفتاری که میان مسلمانان تفرقه ایجاد می‌کند، پرهیز شود.

 رئیسی در ادامه ظالم و ستم بی‌سابقه رژیم صهیونیستی و کشتار و نسل‌کشی در غزه را نتیجه وجود اختلافات در امت اسلامی دانست و افزود: امام خمینی (ره) از 45 سال پیش رژیم صهیونیستی را غده‌ای سرطانی برای امنیت منطقه دانسته و بر آزادی فلسطین به عنوان مسئله اول جهان اسلام تاکید کرده بود و امروز حقانیت این سخن امام راحل، بر همگان روشن شده است.

رئیس جمهور تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران دفاع از حقوق فلسطینیان را وظیفه همه مسلمانان و انسان‌های آزاده جهان می‌داند و معتقد است امروز حمایت از کسانی که از خانه، وطن، دین، ناموس و جان و عزت خود دفاع می‌کنند، شاخصی برای کشورهاست که آیا مدافع شرافت هستند، یا همراه شرارت؟

 رئیسی خاطرنشان کرد: آمریکا مردم ایران را بابت دفاع از حق و عدالت مورد تحریم‌های ظالمانه قرار داد، اما جوانان ما تهدیدها را به فرصت تبدیل کردند و امروز ایران در همه حوزه‌ها در حال پیشرفت است. دشمن تلاش کرد پیشرفت ایران را متوقف کند، اما ملت ایران اراده کرد پیشرفت کند و در این جنگ اراده‌ها ملت ایران پیروز شد.

رئیس جمهور همچنین با اشاره به اینکه رهبر معظم انقلاب اسلامی به همه ما آموختند که رمز موفقیت توکل بر خدا و اعتماد به نفس و داشته‌های درونی است، گفت:‌ دشمنان برای متوقف کردن ملت ایران علاوه بر تحمیل 8 سال جنگ به ما، تلاش کردند با ترور، انفجار، توطئه و فتنه‌های متعدد این مردم را از ادامه مسیرش منصرف کنند، اما موفق نشدند. امروز مقاومت و ایستادگی در مقابل نظام سلطه نه فقط مورد توجه نظام اسلامی ایران بلکه مورد توجه و اقبال همه جوان‌های منطقه است که معتقدند نباید تن به زیاده‌خواهی‌ها و مظالم نظام سلطه داد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۱۵ کشور قدرتمند جهان اسلام بر اساس مولفه های نظامی و اقتصادی
  • ملت‌های مسلمان، یهودی، مسیحی و بودایی حقوق فلسطینیان را از کشورهای حامی رژیم صهیونیستی مطالبه می‌کنند
  • انتقاد نماینده بلژیکی از رویکرد اتحادیه اروپا در قبل نسل کشی غزه
  • یادگیری زبان فرانسوی
  • رئیس دیوان عالی کشور : حجاب در ایران قانون است و همه باید از آن پیروی کنند، حتی کسانی که مسلمان هم نیستند
  • رونمایی از بزرگ‌ترین مسئله ایران و جهان که از فقر هم وحشتناک تر است
  • شرکت بیمه طرفدار صهیونیست‌ها هدف معترضان خشمگین فرانسوی
  • خشم مسلمانان و اپوزیسیون هند از اظهارات اسلام‌ستیزانه مودی
  • تحریم‌های جدید اروپا تأثیری بر تجارت خارجی ایران نخواهد داشت/ افزایش قیمت کالاهای اساسی گران‌فروشی است
  • انگلیس، روسیه را به دور زدن تحریم‌های غرب متهم کرد