Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-16@04:54:09 GMT

امکان صادرات سالانه ۴ میلیون تن قیر در کشور را داریم

تاریخ انتشار: ۶ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۷۸۰۰۰۶

امکان صادرات سالانه ۴ میلیون تن قیر در کشور را داریم

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت راه و شهرسازی، مجید کیانپور در دوازدهمین همایش ملی و نمایشگاه قیر، آسفالت و ماشین‌آلات با بیان اینکه سالانه ۱۴۰ میلیون تن قیر در دنیا تولید می‌شود، گفت: از این میزان، ۱۰۰ میلیون تن در خود کشورها تولید می‌شود و ۴۰ ملیون تن نیز میزان قیری است که کشورهای مختلف وارد می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه ایران هفتمین تولیدکننده و چهارمین صادرکننده قیر دنیا است، افزود: ما می‌توانیم علاوه بر نیاز داخلی تا سه برابر ظرفیت داخل را به‌عنوان ظرفیت صادراتی تولید کنیم. هم‌اکنون ۶ میلیون تن قیر در کشور تولید می‌شود که می‌توانیم این میزان را تا ۹ میلیون تن افزایش دهیم و بر این اساس ظرفیت چهار میلیون تن قیر صادراتی را خواهیم داشت.

کیانپور با اشاره به اینکه قیرهای تولیدی در حوزه خلیج‌فارس تا مدت‌ها بر اساس درجه نفوذ رده‌بندی می‌شد، یکی از اساسی‌ترین اتفاقاتی که در حوزه قیر انجام شد را تغییر و روی کار آمدن رده‌بندی جدیدی به نام Performance Griding بود که نسبت‌به سیستم‌های پیش از خود، دقیق‌تر عمل می‌کرد. این کار از سال ۹۰ در کشور مورد توجه قرار گرفت و اکنون ضروری است که یک روش مورد توجه قرار گیرد.

مدیرعامل شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک با بیان اینکه سیستم رده‌بندی PG را باید در کشور گسترش دهیم بر بازنگری و جایگزینی این سیستم با روش‌های قبلی در نشریه‌های ۲۳۴ و ۱۰۱ تاکید و عنوان کرد: با روی کار آمدن سیستم رده‌بندی PG می‌توانیم، مباحث چسبندگی، سن، دما و … را لحاظ و قیری متناسب با شرایط پروژه تولید و استفاده کنیم و به سمت جایگزینی پلاستیک‌ها با الاستومرها برویم.

وی همچنین مدنظر قرار دادن مشخصات فنی و شیمیایی قیر را از دیگر ضروریات این حوزه برشمرد و عنوان کرد: باید با لحاظ روش‌های نوین، یک آسفالت پلیمری را توسعه دهیم و تلاش کنیم که این محصول نهایی، افزون بر صرفه اقتصادی از بهترین مشخصات فنی پیروی کند و کار را به یک سرانجام مناسب برساند.

کیانپور گفت در ادامه به تجربه دیگر کشورها اشاره کرد و گفت: دنیا در اجرای آسفالت‌های روکش و حفاظتی به‌سمت SMI رفته است و ما نیز باید از آسفالت HMR به سمت SMI حرکت کنیم.

مدیرعامل شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک، قیمت کنونی یک تن قیر در بازارهای جهانی را افزون بر ۳۳۰ دلار ذکر کرد و افزود: قیر حداقل ۱۶۰ نوع مصرف در دنیا دارد و در صنایع رنگ‌سازی، نفت، پتروشیمی و … مصرف ویژه‌ای دارد و با توجه به اینکه ما چهارمین صادرکننده قیر فرآوری‌شده خالص در دنیا به شمار می‌رویم باید از دانش سایر بازیگران این حوزه استفاده کنیم و به سمتی برویم که طول عمر مفید روکش آسفالت راه‌های کشور افزایش به بیش از ۵ سال افزایش یابد.

کد خبر 5057839

منبع: مهر

کلیدواژه: قیر رایگان قیر بانک مرکزی ایران قیمت دلار ویروس کرونا وزارت صنعت معدن و تجارت شاخص کل بورس بازار سرمایه بازار سهام قیمت نفت وزارت جهاد کشاورزی تولید نفت اقتصاد چین فولاد قیمت یورو صادرات غیرنفتی میلیون تن قیر تن قیر رده بندی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۸۰۰۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۹ درصدی تولید سالانه در منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس



هرمزگان-جام جم انلاین-مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس از رشد ۹ درصدی تولید این منطقه عظیم اقتصادی در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ خبر داد.


مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس از رشد ۹ درصدی تولید این منطقه عظیم اقتصادی در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ خبر داد.


به گزارش  روابط عمومی منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس، محمدرضا پیرحسینلو ضمن اعلام این مطلب، بیان کرد: سال جدید از سوی رهبر معظم انقلاب، سال «جهش تولید با مشارکت مردم» نام‌گذاری شد و ایشان بار دیگر با انتخابی دقیق، اهمیت اقتصاد به‌ ویژه در حوزه‌ تولید را مورد تاکید قرار دادند و مشارکت مردمی را محور این هدف متعالی عنوان کردند.

از این رو ما نیز امیدواریم بتوانیم در جهت تحقق این هدف ارزشمند گام برداریم.


وی منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس را یکی از قطب‌های مهم تولید در کشور خواند و افزود: در سال ۱۴۰۲، بیش از ۹ میلیون و ۶۹۶ هزار تن تولید انواع مواد معدنی در منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس تولید شد؛ در حالی که این میزان در مقایسه با سال ۱۴۰۱ (هشت میلیون و ۹۱۰ هزار تن محصول تولید شده)، رشد ۹ درصدی را نشان می‌دهد.


مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس تصریح کرد: تنوع تولید محصولات در سال گذشته چشمگیر بود. با این حال اسلب، آهن اسفنجی، بریکت، بیلت و گندله از مهم‌ترین تولیدات ما در این برهه زمانی بوده است.


پیرحسینلو اعتماد به نظرات مردم در ظهور و تجلی ظرفیت‌های اقتصادی، تقویت انگیزه‌های عمومی برای ایجاد جهش در تولید، فراهم کردن زمینه مشارکت مردم در اقتصاد و تنوع‌بخشی به شیوه‌های تامین مالی را محرک‌های افزایش تولید در این منطقه عظیم اقتصادی عنوان کرد و گفت: در حال حاضر ۱۵ پروژه فعال زیرساختی در منطقه به ارزش سه هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان در دست اقدام است. همچنین ۲۲ شرکت با سرمایه‌گذاری چهار میلیارد و ۷۰۵ میلیون‌ دلاری در منطقه فعالیت دارند.


وی در پایان خاطرنشان کرد: این حجم از سرمایه‌گذاری، موید و پشتوانه‌ای برای تحقق ادعای افزایش تولید در منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس است و امیدواریم به مدد ظرفیت‌های موجود در راستای دستیابی به تولید بیشتر حرکت کنیم و رضایت عمومی را از عملکرد خود افزایش دهیم.

دیگر خبرها

  • رشد ۳۲ درصدی جوجه‌ریزی در مرغداری‌های کرمانشاه
  • تکمیل پازل امنیت غذایی در دانشگاه/ تولید سالانه ۱۰۰ میلیون بذرهیبریدی در دانشگاه آزاد اصفهان
  • صادرات مواد معدنی از بندر خمیر سالانه دو میلیون تن افزایش می‌یابد
  • لرستانی‌ها سالانه چه میزان انجیر سیاه تولید می‌کنند؟
  • رشد۳۲ درصدی جوجه‌ریزی در مرغداری‌های کرمانشاه/ در پی تسهیل صادرات مرغ به عراق هستیم
  • امکان تأمین انواع بذر ذرت بیش از نیاز کشور فراهم شد
  • افزایش ۹ درصدی تولید سالانه در منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس
  • تولید سیب زمینی به بیش از ۵ میلیون و ۳۰۰ هزار تن رسید
  • پرداخت تسهیلات سیل به کشاورزان یزدی به کجا رسید؟
  • ایران پنجمین کشور دنیا از نظر هزینه‌های دفاعی + نمودار