Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری‌آنلاین به نقل از ایرنا، دکتر علیرضا فاطمی متخصص عفونی بیمارستان شهدای تجریش با اشاره به فرسایش توان کادر درمان گفت: در موج اخیر کرونا با مبتلا شدن کادر درمان به کمبود نیروی انسانی برخورده‌ایم که این امر قطعا در درازمدت به درمان ناکافی بیماران منجر خواهد شد.

وی افزود: ۹ ماه می‌گذرد و با وجود سپری شدن فصل گرما و تمام هشدارها، باز هم در اولین ماه‌های پاییز با رشد روزافزون بیماری کوویدـ۱۹ مواجه شده‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته فاطمی، در شرایطی قرار داریم که اکثر بیمارستان‌های تهران جای خالی برای بستری ندارند. باید مردم با جدیت بیشتری توصیه‌های بهداشتی پیشگیری از ابتلا به کرونا را دنبال کنند.

این پزشک استفاده از ماسک و رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی را ضروری دانست و هشدار داد: صرفا به استفاده از الکل اکتفا نکنید و در اولین فرصت شست‌وشوی دست‌ها را با دقت انجام دهید.

به گفته عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، افراد باید بلافاصله بعد از علامت‌دار شدن سریعا اقدام به قرنطینه کنند با این کار و به حداقل رساندن ارتباطات، زنجیره انتقال ویروس به حداقل ممکن خواهد رسید.

نحوه استفاده از ماسک در زمستان

وی یکی از مهم‌ترین اقداماتی را که در پیشگیری از کوویدـ۱۹ تاثیر آن به اثبات رسیده استفاده از ماسک مناسب دانست و توضیح داد: بهترین ماسک برای استفاده عموم مردم ماسک‌های استاندارد سه‌لایه است که حتما باید از داروخانه‌ها و مراکز معتبر تهیه شود.

فاطمی گفت: حداکثر استفاده از ماسک سه تا چهار ساعت است و فورا بعد از مرطوب شدن لایه داخلی باید ماسک دور انداخته شود.

متخصص عفونی بیمارستان شهدای تجریش با اشاره به این‌که در روزهای بارانی امکان مرطوب شدن ماسک بیشتر از روزهای گرم و خشک سال است ادامه داد: اگر به دلیل بارش باران متوجه شدید ماسک نمناک است باید هرچه سریع‌تر آن را تعویض کنید.

پروتکل‌های دارویی

وی درباره استفاده از پروتکل‌های دارویی نیز گفت: طی ماه‌هایی که گذشت برخی داروها به لیست درمان بیماران کرونا اضافه و برخی داروها نیز اثبات شد که کارایی لازم را ندارد و از دستورالعمل‌ها خارج شد.

فاطمی افزود: همچنان تاثیر قطعی بیشتر داروها برای درمان کرونا به قطعیت نرسیده است و در مراکز دانشگاهی به صورت انتخابی برای بیمارانی که در درمان از استفاده از دارویی نفع بیشتری می‌برند، تجویز و استفاده می‌شود.

این پزشک توضیح داد: داروهای موثر در درمان کووید در قالب کارآزمایی‌های بالینی باید مورد تایید کمیته‌های مربوط به درمان کووید ۱۹ در بیمارستان‌ها برسد.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بزرگ‌ترین معضل مراکز درمانی را افزایش بیماران کرونایی و بدحالی دانست که با حال عمومی وخیم به مراکز درمانی مراجعه می‌کنند و نیاز به بستری در بخش‌های مراقبت ویژه دارند ولی با توجه به محدود بودن تخت‌ها بیمارستان‌ها با چالش جدی روبه‌رو هستند.

وی ضمن ابراز نگرانی از شیوع روزافزون مبتلایان به کرونا گفت: متاسفانه در پیک‌های جدید این بیماری بسیاری از افراد حتی بدون هیچ بیماری زمینه‌ای به فرم‌های شدید مبتلا شده‌اند بنابراین باید توصیه‌های بهداشتی برای پیشگیری از ابتلا بیش از پیش مورد توجه باشد.
 

کد خبر 560654 برچسب‌ها كرونا در ايران دارو فاصله‌گذاری اجتماعی ماسک - سلامت

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كرونا در ايران دارو فاصله گذاری اجتماعی ماسک سلامت استفاده از ماسک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۸۰۸۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود بیش از ۱۰۰ هزار پرستار در کشور/ سهم ۸ هزار نفری پرستاران در استخدام‌های جدید

به گزارش خبرآنلاین، رئیس‌کل سازمان نظام پرستاری با بیان اینکه با کمبود بیش از ۱۰۰هزار نفری پرستار مواجه هستیم، اظهار کرد: ضرورت توجه به ضریب استاندارد نیروی انسانی کادر پرستاری نسبت به تخت بیمارستانی بسیار حائز اهمیت است.

محمدتقی جهان‌پور در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه با کمبود نیروی انسانی در حوزه پرستاری مواجه هستیم، اظهار کرد: برآوردهای سازمان نظام پرستاری در ارتباط با نیاز نیروی انسانی در بخش پرستاری بیانگر این است که با کمبود بیش از ۱۰۰هزار نفری مواجه هستیم. سازمان نظام پرستاری از «سازمان اداری و استخدامی» و «سازمان برنامه و بودجه» تقاضا دارد موضوع کمبود نیروی انسانی پرستاری را در کانون توجه قرار دهند.

وی با اشاره به پیگیری‌های انجام شده برای جذب نیروی پرستاری گفت: بنا بر اعلام معاونت درمان وزارت بهداشت، ۱۶هزار تخت به ظرفیت بیمارستانی کشور اضافه شده، در حالی که فقط ۸هزار پرستار به منظور ارائه خدمات در نظام سلامت جذب شده‌اند. جذب ۸۰۰۰ پرستار کافی نیست؛ چرا که این تعداد فقط پاسخگوی بخش کوچکی از نیازهای گذشته است.

رئیس‌کل سازمان نظام پرستاری ادامه داد: سازمان نظام پرستاری کشور بر این باور است که ضریب استاندارد نیروی انسانی کادر پرستاری نسبت به تخت بیمارستانی همزمان با افزایش ظرفیت تخت‌های بیمارستانی مورد توجه قرار گیرد. ضرورت توجه به ضریب استاندارد نیروی انسانی کادر پرستاری نسبت به تخت بسیار حائز اهمیت است؛ چرا که از آسیب دیدن مردم ناشی از کمبود نیرو جلوگیری می‌شود و با توجه به سختی کار پرستاری، نیروی انسانی نیز دچار آسیب نمی‌شود.

جهان‌پور با بیان اینکه نظرات کارشناسی در ارتباط با جذب نیروی انسانی پرستاری حائز اهمیت است، افزود: «وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی»، «سازمان اداری و استخدامی» و «سازمان نظام پرستاری» با همکاری یکدیگر و بررسی نظرات کارشناسان می‌توانند در جهت جذب نیروی انسانی پرستاری گام بردارند. به طور قطع، سازمان نظام پرستاری به دلیل ارتباط با جامعه پرستاری می‌تواند در امر استخدام به سازمان‌های مرتبط با جذب نیروی انسانی کمک کند.

رئیس سازمان نظام پرستاری با بیان اینکه تامین نیروی پرستاری بسیار مهم است، افزود: تامین نیروی انسانی پرستاری مورد نیاز نظام سلامت کشور نه تنها سبب ارتقاء کیفیت خدمات پرستاری می‌شود، بلکه به تحقق حقوق مردم در امر سلامت نیز کمک می‌کند.

وی درباره اعلام نتایج آزمون استخدامی پرستاری سال ۱۴۰۲ گفت: حدود ۲۵۰۰۰ نفر در آزمون استخدامی سال ۱۴۰۲ شرکت کردند. مرحله گزینش افرادی که در این آزمون پذیرفته شده بودند تا حدودی انجام شده است. سهم پرستاران از آزمون استخدامی سال ۱۴۰۲، حدود ۸هزار نفر است. سازمان نظام پرستاری نسبت به سهم نیروی انسانی از آزمون استخدامی گلایه دارد؛ چرا که تعداد نیروهایی که توسط آزمون استخدامی جذب شدند کافی نیست و فقط پاسخگوی بخش کوچکی از نیاز های گذشته است.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898622

دیگر خبرها

  • ظرفیت بالای مرکزی در زمینه پزشکی و تجهیزات درمانی
  • همه چیز درباره انگ اجتماعی
  • کمبود ۱۰۰۰ نیروی انسانی در حوزه بهداشت و درمان قم
  • هوش مصنوعی به زودی امکان درمان در خانه را فراهم خواهد کرد
  • کمبود بیش از ۱۰۰ هزار پرستار در کشور/ سهم ۸ هزار نفری پرستاران در استخدام‌های جدید
  • برای خود و دیگران خودسرانه دارو تجویز نکنیم!
  • کمبود بیش از ۱۰۰ هزار پرستار در کشور
  • اوتیسم؛ بیماری ناشناخته و بدون درمان!
  • این چای برای افراد مبتلا به فشار خون توصیه شده
  • کمبود تخت و نیروی انسانی در بیمارستان‌های جنوب کرمان