Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: برای شکل‌گیری اقدامات موثر در زمینه پیشگیری و درمان و قطع زنجیره کرونا تمام دستگاه‌های موثرباید در قالب کار قرارگاهی و۲۴ساعته کنار هم جمع کنند.

به گزارش مشرق، مصطفی قانعی گفت: ایران از نظر تعداد تست کرونای انجام شده در دنیا در رتبه ۱۱۴ قرار گرفته است.

وی افزود: ما بیماران را در اولین مراحل بیماری – روز شروع بیماری – تشخیص نمی‌دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا ادامه داد: فرآیند تست‌گیری باید بسیار سریع و آسان و قابل دسترس باشد.

قانعی با اشاره به خرید تست سریع کرونا از کشور کره جنوبی، توضیح داد: در حال حاضر شرکت‌های دانش‌بنیان آمادگی دارند تا کیت‌های تست سریع کرونا را با نصف قیمت به دولت بفروشند.

وی با بیان اینکه برخی از مبتلایان کرونا به راحتی در کوچه و خیابان تردد می‌کنند، عنوان کرد: کره جنوبی با رصد و مکان‌یابی افراد دارای کرونا، جریمه‌های سنگینی را برای شهروندان کشور خودش تعیین می‌کند.

رئیس کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا ادامه داد: حدود ۳۰ درصد از مبتلایان به ویروس کرونا، علامت یا عوارض خاصی را نشان می‌دهند.

وی با بیان اینکه محدودیت‌های مختلف نمی‌توانند به طور مستمر اجرا شوند، عنوان کرد: محدودیت‌های ناشی از شیوع ویروس کرونا باید به طور هوشمند اعمال و اجرا شوند.

مصطفی قانعی افزود: اعمال محدودیت‌های غیر هوشمند تبعات اقتصادی متعددی برای کشورها به همراه دارد.

وی با اشاره به اینکه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات باید در خط مقدم شناسایی هوشمند افراد مبتلا به کرونا قرار بگیرد، عنوان کرد: ستاد اصلی کرونا نباید با مرکزیت وزارت بهداشت تأسیس می‌شد، چرا که این وزارت‌خانه نمی‌تواند مجری تمام بخش‌های مرتبط با کرونا باشد.

رئیس کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا افزود: وزارت بهداشت به دستگاه‌های مختلف سیطره ندارد و بر همین اساس فقط می‌تواند پیشنهادهای خودش را اعلام کند.

وی ادامه داد: برای شکل‌گیری اقدامات مؤثر در زمینه پیشگیری و درمان و قطع زنجیره کرونا تمام دستگاه‌های مؤثر کشور باید در قالب کار قرارگاهی و ۲۴ ساعته کنار یکدیگر جمع شوند.

مصطفی قانعی در بخش دیگری از سخنان خود در برنامه «روزنه» گفت: اگر تعداد کیت‌های تشخیصی کرونا در کشور افزایش پیدا کند، بخشی از مشکلات مرتبط با شیوع هرچه بیشتر برطرف می‌شوند.

وی اضافه کرد: متأسفانه ما روزهای ابتدایی شیوع ویروس کرونا به دلیل وجود تحریم‌ها به کیت تست کرونا و ماسک دسترسی نداشتیم.

منبع: مهر

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا اعتراضات آمریکا قره باغ سلامت ویروس کرونا آمار مبتلایان به کرونا وزارت بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۸۱۰۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید رئیسی بر به کارگیری همه ظرفیت‌ها برای مقابله بی‌امان با قاچاق

به گزارش قدس آنلاین، جلسه ستاد اقتصادی دولت صبح امروز سه‌شنبه به ریاست سید ابراهیم رئیسی و به منظور بررسی آخرین وضعیت پیشگیری و مقابله با قاچاق برگزار شد.

در ابتدای این جلسه دبیر ستاد مبارزه با قاچاق ضمن ارائه گزارشی از وضعیت قاچاق کالا و سوخت از مبادی ورودی رسمی و غیررسمی، به دیگر ابعاد این پدیده از جمله حجم بالای گردش مالی قاچاق، استفاده از بسترهای قانونی برای دور زدن قانون، مسیرهای قاچاق کالا و سوخت از خارج به داخل و از داخل به خارج و همچنین نقش پشتیبانان مسیر و روند قاچاق پرداخت.

رئیس جمهور پس از استماع این گزارش و همچنین نقطه نظرات اعضای ستاد اقتصادی دولت در سخنانی با بیان اینکه مبارزه و مقابله با قاچاق، کمک به تولید و اشتغال در کشور است، بر برنامه‌ریزی هماهنگ همه دستگاه‌های اجرایی نسبت به شناسایی و مسدودسازی بسترهای قاچاق و همچنین هماهنگی کامل با ستاد مقابله با قاچاق برای مقابله بی‌امان با این معضل اقتصادی تاکید کرد.

رئیسی با اشاره به آثار سوء ضد تولیدی قاچاق، تبیین ابعاد خسارت‌های قاچاق به زیرساخت اقتصادی کشور را برای مدیران و همه استانداران ضروری دانست و تصریح کرد: مبارزه با قاچاق امری فرادستگاهی است و همه مدیران دولتی موظفند بدون هرگونه تاخیر با بهره‌گیری از قانون موجود و به کارگیری همه ظرفیت‌ها، مقابله قاطع با قاچاق را جزو اولویت‌های کاری خود قرار دهند.

همچنین رئیس جمهور در این جلسه بر اجرای دقیق و کامل قانون تازه به تصویب رسیده ساماندهی و نظارت بر تجارت مرزی (کولبری، ملوانی و ته‌لنجی) با همکاری همه دستگاه‌های مسئول و اعمال نظارت جدی بر نوع و میزان کالاهای وارداتی و ثبت اطلاعات آن در سامانه‌های گمرکات کشور تاکید کرد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • تأکید رئیسی بر به کارگیری همه ظرفیت‌ها برای مقابله بی‌امان با قاچاق
  • تاکید رئیسی بر به کارگیری همه ظرفیت‌ها برای مقابله بی‌امان با قاچاق
  • برگزاری ششمین نشست ستاد اجرایی بازی‌های پارالمپیک پاریس
  • برگزاری نشست فصلی ترجمان دانش در دانشگاه علوم پزشکی اهواز
  • هوش مصنوعی ناجی مبتلایان به آلزایمر خواهد شد؟
  • ورود داروهای مخدر و آرام‌بخش های بنزودیازپین به عربستان ممنوع است/لزوم تزریق واکسن مننژیت+فیلم
  • ورود داروهای مخدر و آرامبخش های بنزودیازپین به عربستان ممنوع است/لزوم تزریق واکسن مننژیت+فیلم
  • هوش مصنوعی نارسایی قلبی را از حجم پا تشخیص می‌دهد
  • هوش مصنوعی نارسایی قلبی را از طریق حجم پا تشخیص می‌دهد
  • توصیه‌هایی برای پیشگیری از بیماری‌های شایع در فصل بهار/ از آلرژی فصلی تا ابتلا به آنفلوآنزا و کرونا