Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-20@04:27:26 GMT

یک کارآفرین نمونه باید استوار و ثابت قدم باشد

تاریخ انتشار: ۷ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۷۸۱۹۳۹

یک کارآفرین نمونه باید استوار و ثابت قدم باشد

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، حجت‌الاسلام سیدمحمدعلی آل هاشم در آیین افتتاحیه سیزدهمین جشنواره معرفی کارآفرینان برتر با اشاره به ویژگی‌های کارآفرینی از سیره پیامبر (ص)، اظهار کرد: کارآفرینان باید زمان شناس باشند، زمان شناسی در کار، بسیار مهم است و چه بسا کارهایی که به خاطر انتخاب زمان نامناسب با شکست مواجه شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: یکی از ویژگی‌های کارآفرینان سودرسانی است تا هم خود و هم دیگران از آن خیر ببینند؛ کارآفرینان باید فرصت‌های مناسبی خلق کرده و ضمن استقبال از خطرها و عبور از بحران‌ها در راستای هدف اصلی که سودرسانی به خود و کشور است، تلاش کند.

امام جمعه تبریز با بیان این‌که پشت کار و خلاقیت از جمله ویژگی‌های کارآفرینان است، عنوان کرد: یک کارآفرین خوب فردی است که دارای ایده و فکر بوده و همیشه به فکر نوآوری و ابداع و اختراع کالای جدید باشد.

آل هاشم با استناد به رهنمودهای پیامبر اکرم (ص) با بیان این‌که کارافرین نمونه فردی احتکارگریز و مولد است، خاطرنشان کرد: کارآفرین نوآور، همیشه در حال خلق و ایجاد بوده و به کم قناعت نکرده، زیاد را هم انباشته نمی‌کند.

وی افزود: یک کارآفرین نمونه باید رابطه صحیح و دوستانه و سود رسان با همکاران خود در محیط کار داشته باشد.

 نماینده ولی فقیه با بیان این‌که یک کارآفرین نمونه باید استوار و ثابت قدم باشد، گفت: کارآفرینان با وجود تحریم‌ها و فشارهای اقتصادی سرپا ایستاده و به تولید خود ادامه می‌دهند؛ چراکه صاحبان کارخانه و سرمایه گذاران خط مقدم مبارزه با جنگ اقتصادی دشمن علیه کشورمان هستند، در واقع این افراد در مقابل دشمن جنگ کرده و مجاهدت می‌کنند.

امام جمعه تبریز از مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان آذربایجان شرقی تشکر و قدردانی کرد و گفت: برگزاری چنین مراسماتی برای قدردانی از زحمات تولیدکنندگان و کارآفرینان فرصت بزرگی به شماره رفته و آن‌ها برای ادامه فعالیت ترغیب و تشویق می‌کند.

انتهای پیام/60001

 

منبع: فارس

کلیدواژه: بسیج کارگری وزارت امور اقتصادی و دارایی آذربایجان شرقی نماینده ولی فقیه تحریم ها تبریز نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی خبرگزاری فارس فارس تبریز اجتماعی کارآفرین تحریم یک کارآفرین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۸۱۹۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکلات اقتصادی فراروی اشتغال زنان در افغانستان

برنامه انکشافی سازمان ملل متحد (یوان‌دی‌پی) اعلام کرده است که به‌رغم چالش‌های بزرگ و محدودیت‌ها در برابر کار زنان در افغانستان، اما تجارت‌های زیر مالکیت و اداره آن‌ها در کشور به‌عنوان پایه‌های اساسی ثبات اقتصادی عمل می‌کند.

این تحقیق فعالیت زنان افغان در بخش تجارت را طی سه سال گذشته مورد ارزیابی قرار داده است.

کانی ویگناراجا، مدیر منطقه‌ای برنامه انکشافی سازمان ملل برای آسیا و اقیانوسیه در این مورد گفته است: زنان کارآفرین در سخت‌ترین شرایط، جسارت و تدبیر باورنکردنی از خود نشان داده‌اند.

براساس این گزارش، تبعیض و محدودیت‌های کاری فرا راه زنان کارآفرین افغان و همچنان سیستم مالی به‌شدت ضعیف، ۴۱ درصد از بیش از سه هزار زن مورد بررسی را مجبور به بدهکاری کرده است.

حدود سه چهارم پاسخ‌دهندگان هم گفته‌اند که با محدودیت‌های شدید حرکتی، از جمله عدم امکان سفر حتی به بازارهای محلی بدون محرم روبه‌رو هستند.

بربنیاد تحقیق یوان‌دی‌پی، تنها پنج درصد از زنان کارآفرین در افغانستان از طریق بانک‌ها یا موسسات مالی کوچک وام دریافت کرده‌اند.

طبق یافته‌های این تحقیق، در مجموع ۱۵.۸ میلیون افغان در ناامنی غذایی قرار دارند و نرخ اشتغال زنان نیز به شش درصد رسیده است.

به گفته یوان‌دی‌پی، این نهاد در همکاری با شرکای خود از ۷۵ هزار کسب‌وکار کوچک در افغاستان حمایت و در مجموع برای ۹۰۰ هزار تن فرصت‌های شغلی ایجاد کرده است.

استفان رودریکس، نماینده یوان‌دی‌پی در افغانستان گفته است: زنان مدت‌هاست که نیروی محرک رفاه خانواده‌ها در افغانستان بوده و نقش مهمی در حفظ اقتصاد محلی بازی می‌کنند.

وی تاکید کرده است که این نهاد سرمایه‌گذاری روی زنان را افزایش خواهد داد.

گفتنی است که پس از تسلط دوباره طالبان بر افغانستان، این گروه زنان را از کار در دفاتر دولتی و خصوصی و نیز کار با موسسات بین‌المللی ممنوع کرده است.

این اقدام طالبان زنانی را که نان‌آور خانواده‌های‌شان هستند، با چالش‌ روبه‌رو کرده است.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • کلنگ دو تقاطع غیرهمسطح در شیراز به زمین زده شد
  • کلنگ‌زنی و آغاز عملیات اجرایی ۲ تقاطع غیرهمسطح در شرق شیراز
  • گام‌های استوار ورزش استان برای پیشرفت در بوکس
  • مشکلات اقتصادی فراروی اشتغال زنان در افغانستان
  • برپایی بازارچه توانمندی بانوان کارآفرین در آستارا
  • نامه مجمع کارآفرینان به رئیس‌جمهوری؛ چالش‌های گمرکی را برطرف کنید
  • برپایی جشنواره کارآفرینان کوچک با شعار «مدرسه کارآفرین»
  • ضرورت حمایت از کارآفرینان و تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار
  • برگزاری رژه یگان‌های نمونه نیروهای مسلح در تبریز
  • کارآفرین اردبیلی مهمان برنامه «کار خونه»