Web Analytics Made Easy - Statcounter

درپی انتقاد رئیس کمیته میراث شورای شهر تهران از راه‌اندازی مجدد واحد شش کارخانه سیمان تهران همزمان با فصل سرما و افزایش غلظت آلاینده ها رییس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان ری گفت: این واحد فعال و از گذشته مجوزهای لازم را برای فعالیت دریافت کرده بود اما به‌دلیل انتشار آلایندگی، فعالیت آن به‌صورت موقت متوقف شده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اکنون خروجی دودکش این کارخانه از استانداردهای مورد تایید محیط زیست برخوردار است.

زهره عبادتی در گفت و گو با ایسنا با اشاره به توقف دو ساله واحد ۶ فعالیت کارخانه سیمان تهران اظهارکرد: اداره حفاظت محیط زیست شهرستان ری با پیگیری‌ها، شکایت‌ها و اخطاریه‌هایی فعالیت واحد ۶ این کارخانه را به‌علت قدیمی بودن و مشکلات در سیستم فیلتراسیون آن به مدت شش ماه متوقف کرد تا این واحد در جهت بهینه‌سازی سیستم فیلتراسیون جدید اقدامات لازم را انجام دهد البته کارخانه سیمان تهران تا دو سال فعالیت واحد شش را متوقف نگه داشت تا سیستم‌های فیلتراسیون جدید را نصب کند.

وی تاکید کرد: زمانی‌که فعالیت‌ها و خروجی دودکش هر واحد صنعتی در چارچوب استانداردهای محیط زیست باشد، فعالیت آن واحد در هر زمان یا فصلی از سال مشکلی ایجاد نمی‌کند البته در صورت تخطی واحدها و کارخانه‌ها از چارچوب‌های استاندارد محیط زیست و در شرایط اضطرار آلودگی هوا براساس تشخیص کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوا مبنی بر لزوم توقف فعالیت واحدهای مختلف از فعالیت تمام واحدهای آلاینده جلوگیری می‌شود.

رییس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان ری درباره برنامه‌های گشت و پایش اداره حفاظت محیط زیست شهرستان ری از واحدها و کارخانه‌های صنعتی گفت: با توجه به وسعت زیاد شهرستان ری و برخورداری آن از بافتی تقریبا صنعتی، کارخانه‌های مختلفی از جمله پالایشگاه‌ها، کارخانه‌های سیمان، شن و ماسه و صنایع نفتی در این شهرستان استقرار دارند. با این حال گشت و پایش و نظارت‌ بر واحدهای صنعتی به‌صورت روزانه انجام می‌شود به‌ویژه در شرایطی که آلودگی هوا و وارونگی دما اتفاق می‌افتد و پایش‌های شبانه‌روزی افزایش پیدا می‌کند. درپی این گشت و پایش‌ها اگر واحدی خارج از چارچوب استاندارد محیط زیست فعالیتی داشته باشد با آن واحد برخوردهای لازم صورت خواهد گرفت.

عبادتی در پایان خاطرنشان کرد: دودکش‌های تعدادی از صنایع بزرگ شهرستان ری به سیستم پایش هوشمند لحظه‌ای مجهز شده‌اند و ما می‌توانیم به صورت شبانه روزی خروجی دودکش این واحدها را از طریق اینترنت نظارت و کنترل کنیم. کارخانه سیمان تهران نیز یکی از واحدهایی است که خروجی دودکش آن به سیستم هوشمند پایش لحظه‌ای مجهز است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: واحد آلاینده گشت و پایش آلودگی هوا اداره حفاظت محیط زیست شهرستان ری کارخانه سیمان تهران خروجی دودکش کارخانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۸۲۳۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خبرهای جدید از کارخانه پرماجرای سیمان خرم‌آباد

بهمن جعفری با اشاره به آخرین خبرها از طرح «سیمان خرم‌آباد»، اظهار داشت: در روزهای پایانی سال گذشته، مالک قبلی از طریق شعبه ۱۹ تجدیدنظر دیوان عالی کشور حکم انحلال را باطل کرد و دوباره طرح به مالک قبلی برگشت.

وی عنوان کرد: پرونده مربوط به این طرح نیز دو سال بود که در شعبه‌های بدوی و تجدیدنظر قوه قضائیه در دست اقدام بود و الان تعیین تکلیف شده است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان، بیان داشت: اخیراً نیز مالک درخواستی به سازمان ما منعکس و مسائل و مشکلات را مطرح کرده است تا ما برای بحث مالیات، زمین و سایر موارد آن ستاد تسهیل را برگزار کنیم.

جعفری در پاسخ به این سوال خبرنگار مهر که آیا سرمایه‌گذار قبلی این اهلیت را دارد که فعالیت را در این طرح ادامه بدهد؟ گفت: به نظر من کسی که تا کنون نتوانسته این پروژه را انجام بدهد و درگیر مسائل قضائی بوده شاید نتواند ادامه فعالیت داشته باشد، تصمیم دراین‌رابطه بر عهده سایر ارکان، بانک عامل یعنی سپه، وزارت صمت، وزارت کشور است و قرار است جلسه‌ای برگزار و پیگیری‌های لازم دراین‌خصوص انجام شود.

وی، افزود: در این دو سال اقدامی نمی‌شد انجام داد؛ چون پرونده طرح در دستگاه قضائی بود و ما نمی‌توانستیم دخالتی کنیم؛ ولی الان می‌توانیم پیگیری کنیم.

 

منبع: مهر

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • استفاده از پهپاد برای پایش‌تالاب‌ها
  • روایت برخورد با مجتمع صنعتی آلاینده در زنجان
  • نظارت بر ٣ هزار و ١٨٦ درخواست انتقال پسماند صنعتی و ویژه در کشور
  • اجرای طرح از رده خارج کردن خودروهای فرسوده در سال جاری
  • پایش کیفیت ۱۴۳ رودخانه در سال ۱۴۰۲
  • نظارت‌های محیط زیست در حوزه مدیریت پسماند هوشمند می‌شود
  •  اجرای طرح از رده خارج کردن خودرو‌های فرسوده در سال جاری
  • (عکس) زنده‌گیری یک راس بره میش وحشی در پردیس تهران
  • زنده‌گیری مار افعی در یک مدرسه
  • خبرهای جدید از کارخانه پرماجرای سیمان خرم‌آباد