Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدرضا قادر گفت: طی 7ماهه امسال 212 هزار و 129 تن و به ارزش بیش از 439 میلیون دلار بوده که مهمترین کشورهای هدف صادراتی گمرکات استان کرمان، چین، هند، عراق، آلمان، امارات، پاکستان، ترکیه، ایتالیا است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمدرضا قادر در گفتگو با راه آرمان؛ با بیان اینکه صادرات استان در7 ماهه سال نسبت به مدت مشابه سال قبل 27 درصد افزایش داشته است، گفت: میزان صادرات گمرکات  استان کرمان، طی 7ماهه امسال 212 هزار و 129 تن و به ارزش بیش از 439 میلیون دلار بوده که این مقدار از نظر ارزشی نسبت به مدت مشابه سال قبل 27درصد رشد داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل گمرکات استان کرمان ادامه داد: عمده کالاهای صادراتی استان کرمان شامل پسته و مغز پسته به ارزش 395 میلیون و  603 هزار دلار، شکر  به ارزش 9 میلیون و 222هزار دلار، خرما خشک و تازه به ارزش 8میلیون و  176 هزار دلار، مصنوعات مسی به ارزش 4 میلیون و 911 هزار دلار و کاشی و سرامیک به ارزش 4 میلیون و 583 هزار دلار بوده است.

وی بیان کرد: مهمترین کشورهای هدف صادراتی گمرکات استان کرمان، چین، هند، عراق، آلمان، امارات، پاکستان، ترکیه، ایتالیا است که میزان صادرات استان کرمان به کشور چین  73میلیون دلار، هند 11میلیون دلار، عراق8 میلیون دلار، آلمان 6 میلیون دلار، امارات 5 میلیون دلار، پاکستان 4 میلیون دلار، ترکیه 4 میلیون دلار و ایتالیا 4 میلیون دلار بوده است.

قادر در پایان خاطر نشان کرد: باتوجه به آمار استخراج شده از سامانه جامع امور گمرکی صادرات تولیدات استان کرمان که از سراسر گمرکات کشور صادر شده است در7ماهه امسال به وزن 600 هزار و 192 تن و به ارزش 937 میلیون 159 هزار و  990 دلار بوده است که این مقدار نسبت به مدت مشابه سال قبل از نظر ارزشی 67 درصد رشد داشته است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: استان کرمان میلیون دلار دلار بوده هزار دلار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۸۲۹۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هدف گذاری برای تجارت ۱۰میلیارد دلاری ایران و پاکستان

  ازطرف دیگر روابط اقتصادی پاکستان با ایران به شدت برای اسلام‌آباد مهم است، زیرا این کشور در تلاش است تا کالاهای حیاتی، از‌جمله سوخت و برق را برای مصارف غربی‌ترین استانش یعنی بلوچستان، از ایران تأمین کند. از این رو گزارشی درباره روند تجارت دو کشور همسایه تهیه کرده‌ایم که جزئیات آن را در ادامه می‌خوانید. 

ایران برق بسیاری از مناطق پاکستان را تأمین می‌کند. با این حال آنچه‌ پیداست هم‌اکنون مجموع تجارت دو کشور به سه میلیارد دلار نمی‌رسد به همین دلیل سیدابراهیم رئیسی درنشست خبری مشترک محمد شهباز شریف، نخست‌وزیر جمهوری اسلامی پاکستان با اشاره به سطح روابط تجاری ایران و پاکستان اظهار‌ کرد: سطح روابط تجاری و اقتصادی بین دو کشور سطح قابل قبولی نیست اما تصمیم گرفتیم این سطح روابط تجاری را در گام اول به ۱۰میلیارد دلار افزایش دهیم. وی همچنین با اشاره به ظرفیت بازار ایران اضافه کرد: این ظرفیت فرصت خوبی برای فعالان اقتصادی پاکستانی و برای فعالان اقتصادی ایرانی است که می‌تواند در این سفر مورد گفت‌وگو و بحث میان دو دولت قرار گیرد. 
   
جزئیات دقیق تجارت ایران با پاکستان 
آمارهای گمرک حاکی از آن است که صادرات تهران به اسلام آباد در سال گذشته به چهار میلیون و ۳۷۹ هزار و ۱۳۶ تن کالا به ارزش ‌دو میلیارد و ۷۸ میلیون و ۲۲۴ هزار دلار رسیده و  این در حالی است که سال۱۴۰۱ چیزی حدود سه میلیون و ۵۳۸ هزار و ۴۶۸ تن کالا به ارزش یک میلیارد و ۴۸۸میلیون و ۷۰۰۰دلار به این کشور صادر شده بود. بنابراین می‌توان گفت صادرات ایران به پاکستان در بازه یک ساله اخیر به لحاظ وزنی با رشد حدودا ۲۵درصدی و به لحاظ ارزشی با رشدی ۴۰‌درصدی روبه‌رو بوده است. از طرف دیگر ایران در سال گذشته ۵۵۴ هزار و ۲۵۰ تن کالا از پاکستان به ارزش ۶۷۳ میلیون و ۹۳۲ هزار دلار وارد کرده، این در حالی است که سال ۱۴۰۱ چیزی حدود ۷۴۶ هزار و ۷۰۰ تن کالا به ارزش ۸۴۱ میلیون و ۸۱۸ هزار دلار وارد کشور شده بود. بنابراین می‌توان گفت واردات ایران از پاکستان در بازه یک ساله اخیر به لحاظ وزنی با کاهش ۲۷‌درصدی و به لحاظ ارزشی با کاهش ۲۰‌درصدی روبه‌رو بوده است. همچنین باید به این نکته نیز اشاره کرد که مجموع تجارت ایران با پاکستان اعم از واردات و صادرات در سال گذشته به چهار میلیون و ۹۳۳ هزار تن کالا به ارزش دو میلیارد و ۷۵۲ میلیون دلار می‌رسد. این در حالی است که ‌سال ۱۴۰۱ چیزی حدود چهار میلیون و ۲۸۵ هزار تن کالا به ارزش دو میلیارد و ۳۳۰ میلیون دلار بین دو کشور رد و بدل شد. بنابراین می‌توان گفت مجموع تجارت دو کشور در بازه یک ساله به لحاظ وزنی با رشدی ۱۵‌درصدی و به لحاظ ارزشی با رشدی ۱۸‌درصدی روبه‌رو بوده؛ همچنین تراز تجاری ایران با پاکستان مثبت یک میلیارد و ۴۰۴ میلیون دلار به سود ایران است. 
 
عمده کالاهای صادراتی و وارداتی از پاکستان

درحال حاضر اما برنج، گوشت قرمز، انبه، موز و کنجد بیشترین کالاهای صادر شده از پاکستان به ایران بودند و مشتقات نفتی، گاز مایع، محصولات پتروشیمی، انواع روغن صنعتی وروغن موتور،میوه وتره‌بار،صیفی و سبزی و دیگر محصولات کشاورزی، مصالح ساختمانی، محصولات فولادی، کاشی و سرامیک، لوازم خانگی، کود، قیر، حلال‌ها و مواد شیمیایی و شوینده‌ها مهم‌ترین کالاهای ایرانی صادر شده به همسایه شرقی ایران بوده است.

افزایش حجم تجارت 
محمد مدثر تیپو، سفیر پاکستان در ایران،همفکری دوهمسایه درموردمسائل منطقه‌ رااجتناب‌ناپذیردانست وبا تاکید بر اولویت افزایش حجم تجارت دوجانبه برای تهران واسلام‌آباد، گفت: سفر رئیسی نقطه اوج پیوند قوی ملت‌های ایران و پاکستان و همسویی دولتمردان ما درابعاد ومسائل مختلف است.وی افزود: بازدید سید ابراهیم رئیسی اولین سفر یک رئیس‌جمهور ایران به پاکستان پس از هشت سال به شمار می‌رود لذا ما به دستاوردهای این سفر ونتایج کلیدی آن بسیار امیدواریم. این مقام مسئول تاکید کرد: مسئولیت مشترک و کار اصلی ما پس از سفر موفق آقای رئیسی خواهد بود که باید به سمت اجرای دقیق و به موقع قراردادهای همکاری و توافقات صورت گرفته میان ایران و پاکستان به‌ویژه افزایش حجم تجارت مشترک حرکت کنیم. 

دیگر خبرها

  • مبادله تجاری ۱۱ میلیون دلاری گمرکات مازندران و پاکستان
  • تجارت ۵ میلیارد دلاری گمرکات کردستان در سال گذشته
  • ضرر ۳۵۵ میلیون دلاری بوئینگ
  • رشد صادرات گمرکات استان ایلام در یک‌ ماه نخست سال‌ جاری
  • رشد ۲۶ درصدی ارزش صادرات از گمرکات سیستان و بلوچستان
  • ارزش دلاری مبادلات تجارت خارجی کردستان به حدود ۵ میلیون دلار رسید
  • ارزش دلاری مبادلات تجارت خارجی کردستان به ۵ میلیون دلار رسید
  • تجارت گمرکات مازندران و پاکستان از مرز ۱۱ میلیون دلار گذشت
  • تجارت گمرکات مازندران و پاکستان از مرز ۱۱ میلیون و ۷۰۰ هزار دلار گذشت
  • هدف گذاری برای تجارت ۱۰میلیارد دلاری ایران و پاکستان