Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-04-23@08:37:09 GMT

۲ اخطار رهبر انقلاب به نمایندگان مجلس

تاریخ انتشار: ۷ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۷۸۲۹۷۲

ساعت 24-یک حقوقدان گفت: مجلس یازدهم تاکنون دو اخطار از مقام معظم رهبری گرفته است ما تا به حال مجلسی به این وضع نداشته‌ایم.

«نعمت احمدی»، حقوقدان، در رابطه با ضعف مجلس یازدهم در قانون گذاری و تمرکز مجلسی ها بر نظارت میدانی گفت: مجلس یازدهم اگر درست به وظایف نظارتی خود عمل کند، مشکلی پیش نمی آید. کار اصلی مجلس این است که بر لایحه بودجه دولت نظارت داشته باشد، مجلس یازدهم تاکنون دو اخطار از مقام معظم رهبری گرفته است ما تا به حال مجلسی به این وضع نداشته‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

او ادامه داد: تا به این جای کار که ۶ ماه از عمر مجلس می گذرد دو اخطار از رهبری گرفته اند، این ها اگر سرباز ولایت هستند باید توجه کنند، وقتی رهبری می‌گویند توهین حرام است؛ یعنی از نظر شرعی حرام است. آقایان، مجلس را جولانگاه شعارهای جناحی کرده اند و هدفشان این است که شرایط را برای انتخابات ریاست جمهوری آماده کنند، انتخاباتی که یقینا مانند انتخابات مجلس، حداقل مشارکت را به همراه دارد. می خواهند مردم را دلسرد کنند و بگویند دولت کاری نتوانسته انجام بدهد تا اقبالی برای اصلاح طلبان نباشد. فکر می کنند با دلسرد کردن مردم، خودشان بیشتر رأی می‌آورند. 

احمدی در رابطه با اظهارات قالیباف در صحن مجلس پس از بیانات رهبری گفت: مجلس از حالا فعالیت سیاسی را شروع کرده است. زمانیکه رهبری می‌گوید فعل حرام است و نباید علیه رییس جمهور چنین بگویید، آقای رییس مجلس می گویند که ما این ها را در سینه مان حفظ می کنیم، این چه ولایت مداری است؟ این برخلاف نظر رهبری است و دوباره همان حرف را با ادبیات دیگری، می گویند که ما قانع نشدیم و دولت فلان است و چون مقام رهبری به ما گفته اند سکوت کنید ما در سینه نگه می داریم. 

او اضافه کرد: مجلس از رهبری تمکین و به دولت و رییس جمهور کمک کند. با عنوان نظارت میدانی راه افتاده اند و فعالیت های انتخاباتی در پیش گرفته اند. رییس مجلس به خوزستان و سیستان و بلوچستان می رود و کارهایی که در اختیار دولت است را، وعده می دهد. مجلس یازدهم هنوز در مدار تقنینی خودش که باید اعمال قوه مقننه را انجام دهد، قرار نگرفته است یا رییس جمهور را تهدید می کنند که باید اعدام شود یا در این شرایط جهانی با ادبیاتی صحبت می کنند که جوسازی کنند و یا از حالا فضای انتخاباتی به وجود آورده اند. متاسفانه مجلس تا به امروز کارنامه ای درستی ندارد. مجلس یک دست، مجلسی است که منتقد ندارد و فراکسیون اقلیتی در آن شکل نمی‌گیرد و عملکرد خوبی نمی توان از او، انتظار داشت.  

او در رابطه با اظهارات ذوالنوری که گفت از حق مردم نمی گذریم، گفت: این ها می‌خواهند بالادست رهبری صحبت کنند. وقتی رهبری می گوید اهانت حرام است اگر ولایت مدار هستید و حب رهبری دارید نباید صحبت اما و اگر و حرف و حدیث، باشد و حالا که این صحبت ها است پیداست که از «کوزه همان برون تراود که در اوست.»

احمدی در پایان تاکید کرد: مجلسی ها در فضای انتخاباتی و حذف رقیب هستند. در دو روز گذشته دو نفر از فعالین سیاسی اظهاراتی را بیان کردند که بسیار اهمیت دارد، اقای جواد امام از اصلاح طلبان گفتند کاسه صبر مردم لبریز شده است و شرایط مردم بحرانی تر از آبان سال ۹۸ است، محمدرضا باهنر هم به درستی اعلام کرد که اگر در آبان ۹۸ مردم کمک می کردند، انقلاب می شد. مردم معترض بودند ولی مردم از انقلاب می ترسند یعنی دیده اند که انقلاب در کشور چه تبعاتی دارد، انقلاب یعنی منقلب کردن و جامعه را از مدار خارج کردن.

برنا

منبع: ساعت24

کلیدواژه: احمدی نژاد مجلس یازدهم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۸۲۹۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقشه جبهه پایداری برای رسیدن به هیئت رئیسه چیست؟

آفتاب‌‌نیوز :

نماینده مردم زنجان در مجلس گفت: هنوز هیچ تصمیمی در جبهه پایداری در مورد هیات رئیسه مجلس گرفته نشده است. صحبت‌هایی صورت گرفته و ما هر هفته جلسه داریم که یکی از موضوعات مورد بحث هم ریاست مجلس و ریاست کمیسیون‌هاست، اما هنوز برای تصمیم گیری زود است.

حجت الاسلام مهدی باقری نماینده مردم زنجان در مجلس شورای اسلامی درخصوص ترکیب مجلس آینده و انتخابات هیات رییسه مجلس آینده که مباحث مختلفی پیرامون آن مطرح می‌شود، گفت: مجلس یازدهم الحمدلله مسیر خوبی را در بحث پیگیری مشکلات مردم آغاز کرد و حضرت آقا هم این مجلس را تایید کردند و تاکید کردند این مجلس مشکلات مردم و مسائل کشور را محور کار‌ها قرار دهد، موضوعات روز را پیگیری کند و مسائل اصلی مردم برای مجلس یازدهم اولویت داشته است.

این مسیر تنها مسیر صحیحی است که چه مجلس یازدهم و چه هر مجلسی باید پیگیری کند لذا هر تغییر و تحولی در راستای تعالی و ارتقاء همین مسیر باشد درست است وگرنه صرفا پیگیری این که مسئول‌ها عوض شوند و افرادی که در صندلی‌ها قرار می‌گیرند تغییر کنند هیچ مشکلی را حل نمی‌کند.

وی خاطرنشان کرد: این حرف به معنای آن نیست که ترکیب فعلی خوب است، خیر؛ اما به گونه‌ای نباید باشد که اگر تحولی مدنظر عزیزان نماینده دوره دوازدهم باشد محدود به تغییر فرد یا افراد شود. بله مجلس یازدهم اشکالات و نقاط ضعفی داشته که باید برطرف شود، منتها نقاط قوتی هم داشته که باید دنبال و تقویت شود.

عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس در پاسخ به این سوال که «شما این نقاط ضعف و اشکالات را متوجه رییس مجلس می‌دانید؟»، عنوان کرد: خیر، ضعف هیات رییسه. اتفاقا به نظر من رییس مجلس قوی بوده، اما اعضای هیات رییسه با قدرت برخورد نکردند که رییس متهم به این شده که مثلا تک روی می‌کرده. به عقیده بنده اگر به آن میزانی که رییس وقت می‌گذاشت، سایر عزیزان هم وقت می‌گذاشتند با جدیت و بدون تعارفات سیاسی برخورد می‌کردند همان جدیتی که رییس مجلس داشت اگر سایر اعضای هیات رییسه هم داشتند، کار‌ها بهتر پیش می‌رفت.

وی افزود: به نظرم پیش از آنکه ایراد را به رییس مجلس بگیریم باید به اعضای هیات رییسه بگیریم؛ نه به معنای اینکه کار نکردند، بلکه با تعارف کار کردند. خیلی از موضوعاتی بود که باید در دستورکار قرار می‌گرفت که هیات رییسه آن‌ها را در برنامه دستور قرار نداد.

باقری در پاسخ به سوالی درخصوص داوطلبان کرسی ریاست، ابراز داشت: آن چیزی که من پیگیری کردم فعلا جدی نشده، یعنی بعضی‌ها مطرح هستند یا دوست دارند مطرح شوند، اما فکر می‌کنم تا پایان اردیبهشت ماه رایزنی‌ها و صحبت‌ها ادامه خواهد داشت و به این زودی نمی‌شود جمع بندی کرد.

بازرس شورای مرکزی جبهه پایداری درخصوص تصمیم این تشکل سیاسی پیرامون انتخابات هیات رییسه مجلس تاکید کرد: هنوز هیچ تصمیمی در جبهه پایداری در این مورد گرفته نشده است. صحبت‌هایی صورت گرفته و ما هر هفته جلسه داریم که یکی از موضوعات مورد بحث هم ریاست مجلس و ریاست کمیسیون‌هاست، اما هنوز برای تصمیم گیری زود است.

نماینده مردم زنجان ابراز داشت: کار جبهه در شورایی به صورت گروهی است لذا من صحبتی در این مورد نمی‌توانم داشته باشم، منتها نظر شخصی من این است که مهم‌ترین عاملی که در مجلس می‌تواند باعث کارآمدی مجلس باشد ترکیب هیات رییسه است نه لزوماً رییس.

وی ادامه داد: حتما باید تلاش کنیم که با همفکری تمامی نمایندگان مجلس دوازدهم کار پیش برود. ببینید کار مجلس کار گروهی و شورایی است؛ به هیچ عنوان رفتار فردی یا حزبی جواب نمی‌دهد بلکه باید تعامل، همکاری و محبت بین تمام نمایندگان باشد که همه نمایندگان احساس کنند توانسته اند نقش آفرین باشند و اینکه هیات رییسه کارآمدی پای کار باشد.

باقری خاطرنشان کرد: نگاه شخصی من زمانی که با دوستان صحبت می‌کنم این است که همکفری و همکاری و محبت بین تمام نمایندگان باید باشد، از نمایندگان اقلیت تا اصلاح طلبان، معتدلین، مستقلین و دوستان جبهه انقلاب همه باید با هم همدل باشند. ببینید یک موضوع کلانی در کشور است. حکمرانی در کشور درست پیش نخواهد رفت جز اینکه تمام مسئولان و کارگزاران نظام باهم وحدت و همکاری داشته باشند، این در سطح مجلس اتفاقا در یک بسته کوچک‌تر نسبت به کل نظام خیلی بیشتر نمود دارد.

وی اضافه کرد: هرکسی بخواهد غیر این فکر کند مجلس وحدت خود را از دست می‌دهد ما در مجلس یازدهم هرجا همدلی عمومی داشتیم کار را بهتر پیش بردیم و هرجا این اتفاق نیفتاده باعث دودستگی و چنددستگی شده است.

بازرس شورای مرکزی جبهه پایداری گفت: تلقی شخصی من با توجه به برآیندی که از جلسات شورا و فعالیت‌های جبهه پایداری در این ۴ سال داشتم این است که حتما تلاش ما به این سمت است که همدلی و وحدت در عموم مجلس ایجاد شود، جبهه پایداری به هیچ عنوان به این سمت نمی‌رود که بخواهد رفتار‌های انفرادی و تکروی از خود نشان دهد و تمام تلاش دوستان پایداری این است که وحدت و همدلی در کل مجلس باشد.

منبع: خبرگزاری ایلنا

دیگر خبرها

  • مجلس باید «نماینده‌محور» باشد نه رییس‎‌محور
  • نقشه جبهه پایداری برای رسیدن به هیئت رئیسه چیست؟
  • آقایانی که حرف رهبری درباره مسمومیت دختربچه ها را قبول نداشتند، همه کاره انتخابات بودند /بی‌تعارف، جنگ قدرت است و نابرابری و نامردی!
  • پنج اخطار برای یک مجلس
  • محمودوند، نماینده خرم‌آباد: آقایانی که حرف رهبر انقلاب در خصوص دختربچه‌های مظلوم و معصوم را قبول نداشتند، همه‌کاره انتخابات بودند! درد از این بزرگ‌تر؟
  • ماجرای ۵ اخطار رهبری به مجلس انقلابی | نماینده‌ای داشتیم که به «مهسا امینی» فقط فحش نمی‌داد!
  • نماینده‌ای داشتیم که به مهسا امینی فقط فحش نمی‌داد
  • پنج اخطار رهبری به مجلس انقلابی در مورد چه بود؟
  • ۵ اخطار رهبری به مجلس انقلابی در مورد چه بود؟
  • ۵ اخطار رهبری به مجلس انقلابی در چه موضوعاتی بود؟