Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوى شوراى شهر تهران گفت: خیابان ولیعصر یک باغ-خیابان است که به لحاظ تاریخی نیز روایتگر تاریخ معاصر است و تاریخ، فرهنگ و ارزشهاى طبیعى در سرتاسر خیابان ولیعصر متبلور شده است. به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، «علی اعطا» در پى برگزارى جلسه اى با حضور گلپایگانی معاون شهرسازی شهردارى، صالحى مدیرکل معمارى و ساختمان، ضرغامی مدیرعامل سازمان زیباسازی شهرداری تهران و فدایى نژاد معاون فنى و طرح هاى شهرى این سازمان با انتقاد از تاخیر یک ساله در تهیه و تصویب طرح ساماندهى و حفاظتى خیابان ولیعصر گفت: دریغ است سایه سوداگران سیرى ناپذیر، همچنان بالاى سر میراث ارجمند پایتخت باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی گفت: پیگیر تهیه و تصویب طرح ساماندهی خیابان ولیعصر و اصلاح طرح تفصیلى آن با رویکرد حفاظتى در دو حوزه میراث فرهنگى-تاریخى و میراث طبیعى هستیم، اما علیرغم پیگیرى‌ها این کار هنوز به نتیجه نرسیده و متاسفانه در شهردارى تبدیل به کلاف سردرگمى شده است.

وی با بیان اینکه در حال حاضر، متولی طرح ساماندهى و اصلاح طرح تفصیلى محور ولیعصر، به غلط سازمان زیباسازی شهرداری تهران است، گفت: قاعدتا مى بایست متولی معاونت شهرسازی باشد، اما متولى پروژه، سازمان زیباسازى است و متاسفانه باید گفت این سازمان اکنون بضاعت مدیریتى کافى براى هدایت مشاور طرح را ندارد.

وی در ادامه انتقاد خود از تاخیر در ارائه طرح ساماندهی خیابان ولیعصر گفت: به جاى اینکه سازمان زیباسازى به قائم مقامى شهردارى مشاور مربوطه را براى تهیه طرح ولیعصر هدایت کند، آن مشاور است که شهردارى را اداره و هدایت مى کند و این تاسف برانگیز است.

وی افزود: طرح تفصیلی ولیعصر باید به سرعت اصلاح شود تا میراث ارزشمند فرهنگى و طبیعى ولیعصر از گزند سوداگرى و تخریب در امان بماند.

اعطا با تاکید بر اینکه ساماندهى محور ولیعصر از جمله اهداف و برنامه هاى شهردار تهران بوده است اظهارداشت: شهردار محترم تهران در ده برنامه ارایه شده به شورا، موضوع ساماندهى محور ولیعصر و ثبت جهانى آن را مورد تاکید قرار داده اند.

وی اظهارداشت: تاکید ما در شورا اصلاح طرح تفصیلی با نگاه حفاظتی نسبت به میراث فرهنگى-تاریخى و میراث طبیعى ولیعصر و تسریع در تهیه و تصویب آن است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: باغ خیابان خیابان ولیعصر زیباسازی شهر خیابان ولیعصر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۸۳۱۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بنای موزه تاریخ کانون پرورش فکری در سازمان میراث فرهنگی ثبت شد

به گزارش خبرگزاری مهر، موزه تاریخ کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان از نظر محتوا و معماری ساختمان، در سازمان میراث فرهنگی ثبت ملی شد.

موزه تاریخ کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان از مراکز قدیمی این مجموعه است که بخش‌های تونل زمان، سرداب، رمپ، اتاق کُره، راهرو، سالن نمایش و… را شامل می‌شود.

این مجموعه به دلیل روش منحصر به فرد در ارایه آموزش تاریخ و محتوای فرهنگی و هنری در اقدامی مستمر، از نظر محتوایی موفق به ثبت ملی در سازمان میراث فرهنگی شده است. همچنین این موزه به عنوان اولین بنا از مجموعه ساختمان‌های کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در استان تهران به دلیل سازه و معماری خاصی که دارد از سوی سازمان میراث فرهنگی و گردشگری ثبت ملی بنا نیز دریافت کرده است.

بنای موزه تاریخ نزدیک به ۶ دهه قدمت دارد اما به عنوان اولین موزه کودکان و نوجوانان، فعالیت خود را از سال ۱۳۶۰ آغاز کرده است.

موزه تاریخ کانون بر اساس شیوه مخاطب و آموزش محور با ارایه محتوای تاریخ ایرانی اسلامی به کودکان و نوجوانان، نقش مؤثری در آموزش و یادگیری ماندگار مخاطبان خود دارد. این موزه میزبان دانش‌آموزان، کودکان و نوجوانان، خانواده‌ها، پژوهشگران، مربیان و مخاطبان فعال حوزه کودک و نوجوان و علاقه‌مندان برای بازدید و شرکت در برنامه‌های آموزشی است.

موزه تاریخ کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در میدان شهدا، خیابان پیروزی، خیابان شهید اسپندی (افروز)، نبش کوچه نگران‌پور، پلاک ۷ قرار دارد.

کد خبر 6084545 زینب رازدشت تازکند

دیگر خبرها

  • فرآیند دیدنی تهیه قهوه ترک روی شن در خیابان‌های استانبول (فیلم)
  • ببینید | اقدام عجیب یک شهروند تهرانی؛ مسدود کردن ورودی متروی ولیعصر با موتور!
  • پارک بانوان ولیعصر(عج) پس از سال‌ها بهسازی و بازگشایی شد
  • پیام عملیات «وعده صادق» از نگاه روزنامه مصری: «پا روی خطوط قرمز ایران نگذارید»
  • خانه‌های دین و زندگی نقطه وحدت است
  • طرز تهیه و سرو کباب کوبیده و جگر در خیابان‌های ترکیه (فیلم)
  • بنای موزه تاریخ کانون پرورش فکری در سازمان میراث فرهنگی ثبت شد
  • زالو درمانی؛ خوب یا بد؟
  • همه چیز درباره ساخت افعی تهران ۲
  • جزییات درباره ساخت افعی تهران ۲