Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-24@12:28:21 GMT

امنیت سایبری خوبی در کرمانشاه داریم

تاریخ انتشار: ۷ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۷۸۳۲۷۰

امنیت سایبری خوبی در کرمانشاه داریم

ایسنا/کرمانشاه مدیر مرکز آپا(آگاهی رسانی، پشتیبانی و امداد در حوزه امنیت و فناوری اطلاعات) دانشگاه رازی کرمانشاه وضعیت امنیت سایبری استان را خوب اعلام کرد.

 حامد منکرسی در گفت و گو با ایسنا، بااشاره به فعالیت‌های چندسال اخیر مرکز آپا دانشگاه رازی در حوزه امنیت سایبری، اظهار کرد: طبق سند امنیت سایبری کشور، سه نهاد وظیفه برقراری امنیت سایبری را برعهده دارند که یکی از آنها مرکز افتا ریاست جمهوری در حوزه زیرساختهای حیاتی و حساس کشور، دیگری مرکز ماهر در حوزه دستگاه های اجرایی و در نهایت پلیس فتا است که در حوزه پیگیری های انتظامی فعالیت می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی مرکز آپا دانشگاه رازی را به عنوان یکی از همکاران اصلی مرکز ماهر در استان معرفی کرد و گفت: در این راستا براساس وظیفه ای که بر عهده داریم، با برگزاری دوره های تخصصی در حوزه امنیت سایبری برای کارشناسان و مدیران فناوری اطلاعات دستگاه‌های اجرایی درصدد ارتقا سطح امنیت سازمان ها و ادارات استان هستیم.

مدیر مرکز آپا دانشگاه رازی کرمانشاه اضافه کرد: از سوی دیگر در بحث پشتیبانی و امن سازی سامانه ها، شبکه‌ها و پرتال دستگاه های اجرایی هم آماده همکاری هستیم.

وی تصریح کرد: در کنار این موارد، چند ابزار رصدکننده و مدیریتی در حوزه امنیت سایبری توسعه داده ایم که می‌توانند مورد استفاده سازمانها قرار گیرند. یکی از این ابزارها سامانه احراز هویت متمرکز پارسو است که در قالب یک شرکت دانش بنیان به ثبت رسیده است.

منکرسی در ادامه به وضعیت امنیت سایبری دستگاه های اجرایی استان هم اشاره کرد و گفت: طی چند سال اخیر با همکاری مستمری که با کارگروه دفاع سایبری پدافند غیرعامل استان داشته ایم و با همکاری اعضای کارگروه به نتایج قابل قبولی دست یافته‌ایم. همچنین در مدت زمان راه اندازی مرکز 171 مورد ارزیابی وب و شبکه و 45 مورد رصد را در استان انجام دادیم که خوشبختانه نتایج ارزیابی ها نشان داد که وضعیت خوبی در حوزه امنیت سایبری داریم.

 مدیر مرکز آپا دانشگاه رازی عنوان کرد: در طول این مدت 16 هزار و 757 نفرساعت دوره آموزشی را در قالب 24 دوره و کارگاه برای کارشناسان و مدیران استان برگزار کرده ایم.

 وی در ادامه وضعیت زیرساخت امنیت سایبری کرمانشاه را مناسب توصیف کرد و گفت: البته خلاهایی در بخش تخصیص نیروی انسانی متخصص، آموزش کارکنان و تخصیص بودجه به حوزه امنیت سایبری داریم که باید به آن توجه شود.

منکرسی در ادامه بااشاره به شکل گیری شرکتی دانش بنیان در دل مرکز آپا دانشگاه رازی، گفت: این شرکت در حوزه های مختلف امنیت سایبری استان فعالیت دارد و تعدادی از محصولاتی که در این شرکت تولید می شود تاکنون تجاری سازی شده‌اند.

وی در پایان مرکز آپای دانشگاه رازی را یکی از مراکز پیشرو در حوزه امنیت سایبری در غرب کشور دانست و رتبه تیم فتح پرچم مرکز آپا کرمانشاه را طبق رتبه بندی جهانی ctftime در کشور سوم و در جهان 337 اعلام کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: امنیت سایبری كرمانشاه استانی علمی و آموزشی دانشگاه رازي حوزه امنیت سایبری دستگاه های اجرایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۸۳۲۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سایت زلزله نگاری مرکزی تا ۲ ماه آتی در دانشگاه اراک افتتاح می‌شود

حامد صفی خانی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه سال گذشته در حوزه پژوهش‌های بنیادین دانشگاه اراک اقدامات مناسبی انجام شده است، گفت: سیاست‌های تشویقی برنامه وزارت علوم و تحقیقات بر این است که رقم تخصیصی که سالانه به اعضای هیئت علمی پرداخت می‌شود، به طور قابل توجهی رشد پیدا کند که بر اساس آمار موثق با پیاده سازی این سیاست، تغییرات مثبتی در این حوزه انجام شده است.

معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه اراک گفت: صنایع و اعضای هیأت علمی این مرکز علمی در حوزه ارتباط دانشگاه و صنعت نیز کارنامه موفقی دارند و در این راستا مکاتبات زیادی با حدود ۱۰۰۰ شرکت انجام و همایش‌های مختلفی برگزار شده است و خروجی این اقدامات سبب شده دانشگاه اراک، بر اساس اعلام گزارش وزارت علوم در برخی شاخص‌ها رتبه سوم را در سطح کشور کسب کند.

وی گفت: در شاخص تخصیص اعتبار طرح‌ها این دانشگاه رتبه سوم و در شاخص پایان نامه‌های تقاضا محور رتبه نهم را کسب کرده است و باید اذعان کرد که سال گذشته از مجموع ۱۳ کتاب برتر استان، ۱۱ کتاب متعلق به انتشارات دانشگاه اراک بوده است.

معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه اراک تصریح کرد: همچنین در حوزه کرسی‌های نظریه پردازی، سیاستی از ۲ سال گذشته مبنی بر خلأ گفتمانی ویژه رشته‌های علوم انسانی در دست پیگیری است و مباحث گفتمانی و مناظره به عنوان اولویت نخست مدنظر قرار دارد که در این خصوص سال گذشته ماهانه یک کرسی نظریه پردازی با کیفیت بالا در زوایای مختلف در این دانشگاه برگزار شد.

تابستان، مرکز رشد دانشگاه اراک با حضور وزیر علوم افتتاح می‌شود

صفی خانی با اشاره به حوزه فعالیت مرکز رشد و شرکت دانش بنیان در این دانشگاه گفت: تجهیز مرکز رشد جدید دانشگاه اراک در اولویت اقدامات است و منابع جذب شده این مرکز حدود ۹۰ درصد رشد داشته و تا اوایل تابستان در دانشگاه اراک با حضور وزیر افتتاح خواهد شد.

وی ادامه داد: از سال گذشته عملیات اجرایی تنها سایت زلزله نگاری استان مرکزی نیز در این دانشگاه کلید خورد که اعتبار مورد نظر این طرح از مؤسسه ژئوفیزیک تهران جذب شده و مقرر است این مهم تا ۲ ماه آتی افتتاح شود.

افتتاح رصدخانه دانشگاه تا ۴ ماه آتی

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه اراک گفت: همچنین عملیات اجرایی رصد خانه دانشگاه از ۲ سال گذشته آغاز شده و به طور حتم تا ۴ ماه آینده به بهره برداری خواهد رسید.

وی با اشاره به فعالیت شرکت‌های دانش بنیان و چالش‌های مراکز رشد افزود: مباحث گفتمان‌های دانش بنیان حدود ۱۰ سال است که با نظر مقام معظم رهبری در کشور مورد توجه ویژه قرار گرفته است.

وی با اشاره به راه اندازی شورای بهبود رنکینگ دانشگاه‌ها در کشور گفت: این شورا حدود ۳۵ عضو دارد و این اعضا تلاش می‌کنند که جایگاه دانشگاه‌ها را طی ۳ سال آینده بیش از گذشته تقویت و ارتقا دهند، همچنین در حوزه ارتباط صنعت با دانشگاه، تلاش بر استمرار فرایند فعلی است و مکاتبات با سایر صنایع نیز با جدیت دنبال شود.

تزریق ۱۰۰ میلیون یورو اعتبار از صندوق توسعه ملی برای تجهیز دانشگاه‌های کشور

صفی خانی اضافه کرد: ثبات فرآیندها و تصمیمات در تمامی حوزه در سال جاری هدفگذاری شده و مقرر است که هر ماه در دانشگاه اراک یک کرسی نظریه پردازی با کیفیت برگزار شود.

وی با اشاره به اینکه در حوزه تجهیزات آزمایشگاهی در دانشگاه اراک همچنین در سطح کشور اتفاق بزرگی رقم خورده است، گفت: با موافقت رهبر معظم انقلاب، اجازه برداشت ۱۰۰ میلیون یورو از صندوق توسعه ملی برای تزریق به دانشگاه‌های کشور برای حل مشکلات تجهیزات دانشگاه‌های کشور داده شد.

صفی خانی گفت: این میزان اعتبار تزریق شده به دانشگاه اراک در چند حوزه از جمله تعمیرات تجهیزات نیازمند صرف شد و حدود ۴ میلیارد تومان از این مبلغ هزینه تعمیر ۷۵ تجهیز شاخص در دانشگاه اراک شد.

کد خبر 6084928

دیگر خبرها

  • برگزاری آزمون سراسری دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور از صبح فردا ( ۶ اردیبهشت )
  • لزوم پیشگیری از تخلفات انتخاباتی در آستانه دور دوم انتخابات
  • دانشگاه آزاد با ارائه راهکارهای تحول‌آفرین به حل مسائل استان کمک کند
  • ۲ دانشکده جدید در استان کرمانشاه ایجاد می‌شود
  • مرز خسروی فعال‌تر می شود
  • مرز خسروی فعال‌تر می‌شود
  • افتتاح سایت زلزله نگاری مرکزی تا ۲ ماه آتی در دانشگاه اراک
  • برگزاری نوبت اول کنکور سراسری با حضور ۳۹ هزار داوطلب کرمانشاهی
  • سایت زلزله نگاری مرکزی تا ۲ ماه آتی در دانشگاه اراک افتتاح می‌شود
  • رقابت بیش از ۳۹ هزار داوطلب از استان کرمانشاه در نوبت اول کنکور سراسری