Web Analytics Made Easy - Statcounter

شمار مبتلایان ویروس کرونا در جهان به بیش از ۴۴ میلیون و ۲۳۶ هزار نفر رسیده و بیش از یک میلیون و ۱۷۱ هزار نفر نیز بر اثر ابتلا به این ویروس جان خود را از دست داده اند.

خبرگزاری میزان - بیماری کرونا، بزرگ‌ترین بحران بهداشتی جهان تا روز چهار شنبه، ۷ آبان، مرگ یک میلیون و ۱۷۱ هزار و ۳۳۷ نفر را در سراسر جهان رقم زده و سبب ابتلای ۴۴ میلیون و ۲۳۶ هزار و ۹۱۱ نفر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شمار بهبودیافتگان از این بیماری نیز به رقم ۳۲ میلیون و ۴۴۴ هزار و ۱۷۲ نفر رسید.

نگاهی به کرونازده‌ترین مناطق جهان:

آمریکا
شمار قربانیان: ۲۳۲ هزار و ۸۴ نفر
تعداد مبتلایان: ۹ میلیون و ۳۸ هزار و ۳۰ نفر

هند
شمار قربانیان: ۱۲۰ هزار ۵۴ نفر
تعداد مبتلایان: ۷ میلیون و ۹۸۸ هزار و ۸۵۳ نفر

برزیل
شمار قربانیان: ۱۵۷ هزار و ۹۸۱ نفر
تعداد مبتلایان: ۵ میلیون و ۴۴۰ هزار و ۹۰۳ نفر

روسیه
شمار قربانیان: ۲۶ هزار و ۵۸۹ نفر
تعداد مبتلایان: یک میلیون و ۵۴۷ هزار و ۷۷۴ نفر

اسپانیا
شمار قربانیان: ۳۵ هزار و ۲۹۸ نفر
تعداد مبتلایان: یک میلیون و ۱۷۴ هزار و ۹۱۶ نفر

آرژانتین
شمار قربانیان: ۲۹ هزار و ۷۳۰ نفر
تعداد مبتلایان: یک میلیون و ۱۱۶ هزار و ۶۰۹ نفر

کلمبیا
شمار قربانیان: ۳۰ هزارو ۵۶۵ نفر
تعداد مبتلایان: یک میلیون و ۳۳ هزار و ۲۱۸ نفر

پرو
شمار قربانیان: ۳۴ هزار و ۲۵۷ نفر
تعداد مبتلایان: ۸۹۲ هزار و ۴۹۷ نفر

مکزیک
شمار قربانیان: ۸۹ هزار و ۱۷۱ نفر
تعداد مبتلایان: ۸۹۵ هزار و ۳۲۶ نفر

فرانسه
شمار قربانیان: ۳۵ هزار و ۵۴۱ نفر
تعداد تلفات: یک میلیون و ۱۹۸ هزار و ۶۹۵ نفر

آفریقای جنوبی
شمار قربانیان: ۱۹ هزار و ۵۳ نفر
تعداد مبتلایان: ۷۱۷ هزار و ۸۵۱ نفر

انگلیس
شمار قربانیان: ۴۵ هزار و ۳۶۵ نفر
تعداد مبتلایان: ۹۱۷ هزار و ۵۷۵ نفر

شیلی
شمار قربانیان: ۱۴ هزار و ۲۶ نفر
تعداد مبتلایان: ۵۰۴ هزار و ۵۲۵ نفر

ایتالیا
شمار قربانیان: ۳۷ هزار و ۷۰۰ نفر
تعداد مبتلایان: ۵۶۴ هزار و ۷۷۸ نفر

آلمان
شمار قربانیان: ۱۰ هزار و ۲۶۳ نفر
تعداد مبتلایان: ۴۶۳ هزار و ۴۱۹ نفر

عربستان
شمار قربانیان: ۵ هزار و ۳۲۹ نفر
تعداد مبتلایان: ۳۴۵ هزار و ۶۳۱ نفر

ترکیه
شمار قربانیان: ۹ هزار و ۹۵۰ نفر
تعداد مبتلایان: ۳۶۶ هزار و ۲۰۸ نفر

رژیم صهیونیستی
شمار قربانیان: ۲ هزار و ۴۸۳ نفر
تعداد مبتلایان: ۳۱۱ هزار و ۷۲۴ نفر

بیشتر بخوانید: آمار جهانی کرونا در ۶ آبان آمار جهانی کرونا در ۵ آبان

قاره اروپا
تعداد مبتلایان: ۸ میلیون و ۸۵۷ هزار و ۳۲۶ نفر
تعداد قربانیان: ۲۵۴ هزار و ۹۸۴ نفر

قاره آفریقا
تعداد مبتلایان: یک میلیون و ۷۴۷ هزار و ۵۲۲ نفر
تعداد قربانیان: ۴۱ هزار و ۸۵۴ نفر

قاره آسیا
تعداد مبتلایان: ۱۳ میلیون و ۳۱۳ هزار و ۹۸۲ نفر
تعداد قربانیان: ۲۳۷ هزار و ۲۴۶ نفر

آمریکای شمالی
تعداد مبتلایان: ۱۰ میلیون و ۸۱۵ هزار و ۱۷۸ نفر
تعداد قربانیان: ۳۴۵ هزار و ۹۷۱ نفر

آمریکای جنوبی
تعداد مبتلایان: ۹ میلیون و ۴۶۵ هزار و ۵۹۹ نفر
تعداد قربانیان: ۲۹۰ هزار و ۳۰۰ نفر


انتهای پیام/

 

 

برچسب ها: حوادث بین الملل کرونا

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کرونا حوادث بین الملل کرونا نفرتعداد قربانیان نفرتعداد مبتلایان یک میلیون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۸۳۵۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور ایران در میدان رقابت قدرت های جهان در شبه‌ قاره | مزیت ویژه‌ای که سریلانکا برای ایران دارد

همشهری آنلاین – گروه سیاسی: سفر یک روزه سیدابراهیم رئیسی در شرایطی انجام شد که افتتاح ابرپروژه چندمنظوره سد و نیروگاه «اومااویا» یکی از مهم‌ترین برنامه‌های این سفر بود؛ ابرپروژه‌ای که بیش‌از هر چیز نشان‌دهنده گام‌های موفق در پیشبرد راهبردهای مدنظر در عرصه دیپلماسی اقتصادی با بهره‌گیری از توانمندی‌های حوزه فنی – مهندسی کشور است.

رئیس‌جمهور ایران در جریان سفر به سریلانکا، علاوه‌بر بهره‌برداری از ابرپروژه «اومااویا»، رایزنی‌های دوجانبه‌ای هم با رانیل ویکرمسینگه، همتای سریلانکایی خود داشت. برگزاری نشست هیات‌های عالی‌رتبه مشترک دو کشور، امضای اسناد همکاری و برگزاری نشست‌مطبوعاتی روسای‌جمهور دو کشور، از دیگر برنامه‌های رئیسی در کلمبو بود.

مناسبات اقتصادی ایران و سریلانکا

قطار دیپلماسی همسایگی دولت سیزدهم درحالی به ایستگاه سریلانکا رسید که این کشور از نظر جایگاه ژئوپلتیک، از موقعیت ویژه‌ای در شبه قاره هند برخوردار است و همواره مورد توجه دولت‌های منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای قرار داشته‌است. این درحالی است که مناسبات تهران – کلمبو طی سال‌های گذشته همواره در مسیر پیشرفت بوده‌است و سریلانکا از مشتریان انرژی و خدمات فنی – مهندسی ایران به‌حساب می‌آید.

اگرچه طی دهه‌های گذشته ایران و سریلانکا در حوزه مبادله نفت و چای تعاملات قابل‌توجهی داشته‌اند، اما وجود توانمندی‌ها و ظرفیت‌های متنوع در دوطرف، شرایط مناسبی را برای گسترش روزافزون همکاری‌های سیاسی – اقتصادی فراهم کرده‌است.

اهمیت «کلمبو» در تجارت دریایی

یک کارشناس مسائل شبه قاره هند در گفت‌وگو با همشهری آنلاین، با اشاره به اهمیت سفر رئیس‌جمهور به سریلانکا اظهارکرد: سریلانکا ازجمله کشورهای مهم در حوزه جنوب‌ آسیا محسوب می‌شود که گسترش همکاری‌ها با این کشور از جنبه‌های مختلف می‌تواند مزیت‌های قابل‌توجهی برای ایران به همراه داشته باشد.

امین رضایی‌نژاد افزود: شهر بندری «کلمبو» به‌عنوان پایتخت سریلانکا از اهمیت ویژه‌ای در حوزه تجارت دریایی برخوردار است و توجه بسیاری از کشورهای را به خود جلب کرده‌است. کلمبو در واقع نقطه عطفی در مراودات جاری در اقیانوس هند و عبور و مرور کشتی‌ها به‌شمار می‌رود.

وی با اشاره به اینکه بیشتر کشتی‌های عبوری از این منطقه معمولا توقفی هم در بندر کلمبو دارند، گفت: این بندر از نظر راهبردی دارای اهمیت ویژه‌ای است و می‌توان آن را جزو بنادر مهم جهان به‌شمار آورد که برای کشورهای منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای اهمیت ویژه‌ای دارد.

مزیت‌های راهبردی سریلانکا

این کارشناس مسائل شبه قاره هند با اشاره به اهمیت توسعه مناسبات ایران و سریلانکا عنوان کرد: طی سال‌های اخیر شاهد یک جنگ کمتر رسانه‌ای شده میان ابرقدرت‌های جهان برای حضور پررنگ‌تر در سریلانکا بوده‌ایم و آنها کوشیده‌اند با افزایش مناسبات با این کشور از مزیت‌های راهبردی این موضوع استفاده کنند.

رضایی‌نژاد با اشاره به حضور پررنگ چینی‌ها در سریلانکا طی سال‌های اخیر اظهارکرد: چینی‌ها طی سال‌های اخیر اقدام‌های گسترده‌ای به‌منظور توسعه بندر «هامبانتوتا» در قسمت جنوبی سریلانکا و در نزدیکی مسیر کشتیرانی بین‌المللی انجام داده‌اند؛ اقدامی که نقش ویژه‌ای در کنترل تجارت دریایی ازسوی چینی‌ها دارد.

وی با اشاره به راهبرد ایران برای نقش‌آفرینی موثرتر در معادلات نظام بین‌الملل، عنوان کرد: گسترش فعالیت‌ها و ظرفیت‌ها در عرصه تجارت و حمل‌ونقل دریایی، یکی از مهم‌ترین ابزارها در مسیر نیل به راهبرد محوری افزایش تاثیرگذاری بر مناسبات بین‌المللی است؛ راهبردی که بیش از پیش اهمیت گسترش روابط با سریلانکا را نمایان می‌کند.

رضایی‌نژاد همچنین تاکید کرد: ازسوی دیگر اگر می‌خواهیم نقش‌آفرینی موثرتری در حوزه شبه‌قاره هند داشته باشیم، ناگزیر به توسعه مناسبات با سریلانکا هستیم.

فرصتی برای ارتقای جایگاه دیپلماسی عمومی ایران

این کارشناس مسائل شبه قاره هند با اشاره به برخورداری سریلانکا از جمعیت مسلمان (حدود ۱۰ درصد)، عنوان کرد: با توجه به اینکه جمعیت مسلمانان سریلانکا طی سال‌های اخیر ازسوی جریان‌های بودایی افراطی مورد ستم بوده‌اند، توسعه مناسبات تهران – کلمبو سبب ارتقای جایگاه دیپلماسی عمومی ایران در جهان اسلام خواهد شد.

رضایی‌نژاد با اشاره به نقش محوری جمهوری‌اسلامی در تحولات جهان اسلام ادامه داد: نکته اینجاست که رقبای ایران در حوزه جهان اسلام، مانند مصر، ترکیه، قطر، عربستان و پاکستان توجه ویژه‌ای به مسلمانان سریلانکا ندارند و جایگاهی برای این کشور در پازل سیاسی خود قائل نیستند.

وی افزود: با توجه به چنین رویکردی، گسترش روزافزون مناسبات ایران و سریلانکا از اهمیت قابل توجهی برخوردار است و باید با جدیت ویژه‌ای ازسوی دستگاه سیاست‌خارجی کشور پیگیری شود.

اهمیت توسعه همکاری‌های اقتصادی

این کارشناس مسائل شبه قاره هند درباره اهمیت توسعه همکاری‌های اقتصادی ایران و سریلانکا تصریح کرد: با توجه به شرایط تحریمی ایران، بهره‌گیری از ظرفیت‌های اقتصادی به‌منظور گسترش مناسبات دراین حوزه، می‌تواند گام مهمی در مسیر خنثی‌سازی تحریم‌ها به‌حساب آید.

رضایی‌نژاد با اشاره به ضرورت توسعه صادرات محصولات ایرانی به سریلانکا، اضافه کرد: اگرچه سریلانکا جزیره‌ای کوچک به‌حساب می‌آید، اما می‌تواند به‌عنوان یک مقصد صادراتی مهم برای ایران باشد. رقابت قدرت‌های جهانی به‌منظور ایفای نقش بیشتر در سریلانکا نشان‌دهنده ظرفیت‌های اقتصادی و اهمیت موقعیت ژئوپلتیک این کشور است.

کد خبر 847066 برچسب‌ها ایران و سریلانکا سیاست‌ خارجی سید ابراهیم رئیسی

دیگر خبرها

  • جنگ غزه / شمار قربانیان به ۳۴ هزار و ۳۰۵ نفر رسید
  • بحران‌زده ترین قاره جهان از نظر بلایای طبیعی کجاست؟ | اینفوگرافیک
  • حضور ایران در میدان رقابت قدرت های جهان در شبه‌ قاره | مزیت ویژه‌ای که سریلانکا برای ایران دارد
  • آمار جدید شهدا و مجروحان ناشی از حملات رژیم صهیونیستی به غزه
  • آمار جدید شهدا و مجروحان ناشی از حمله های رژیم صهیونیستی به غزه
  • آمار نهایی فوتی‌ها و مصدومان تصادفات در نوروز ۱۴۰۳ اعلام شد
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • کاهش شمار قربانیان حوادث رانندگی در نوروز امسال
  • شایع‌ترین اختلالات روانی در مبتلایان به کرونا را بشناسید
  • آمار واقعی قربانیان تصادفات در نوروز اعلام شد | بیشترین فوتی‌ها در این ۲ روز اتفاق افتاد