Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-04-23@10:25:41 GMT

کپی فکری از روی دست استراماچونی

تاریخ انتشار: ۷ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۷۸۳۹۲۳

کپی فکری از روی دست استراماچونی

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، سیستم 3.5.2 در ایران خیلی سیستم محبوبی نیست و بیشتر تیم ها در ایران با شیوه 4.2.3.1 بازی می کنند و البته برخی از تیم ها هم 4.4.2 را برای بازی بر می گزینند. خطی یا لوزی. برانکو در ایران و با پرسپولیس 4.4.2 بازی می کرد. محمود فکری اما در استقلال راه استراماچونی را در پیش گرفته است و به سبب ارایه بازی تهاجمی دوست دارد با شیوه 3.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

5.2 بازی کند. با این شیوه دو بازیکن کناری به هنگام حمله جلو بازی خواهند کرد و تیم استقلال در حمله 7 بازیکن خواهد داشت که این می تواند ضریب موفقیت استقلال در استفاده از حملات را بالا ببرد. البته به هنگام دفاع دو بازیکن کناری خیلی زود باید عقب بکشند و  در عرض سه مدافع قرار بگیرند تا سیستم تیم در دفاع به 5.3.2 تبدیل شود. 

استراماچونی در استقلال برای جا انداختن این سیستم تلاش زیادی به خرج داد و حتی در هفته های ابتدایی به نتیجه مطلوب دست پیدا نمی کرد؛ این البته طبیعی است به این خاطر که نسل امروز فوتبالیست ها چه در مدارس فوتبال و چه در فوتبال پایه با این شیوه بازی نکردند و زمانی هم که عضو تیم های باشگاهی در رده سنی بزرگسالان شدند متوجه شدند تیم ها با سیستیمی غیر از این شیوه بازی می کنند. از تساوی دیروز استقلال در برابر شهرداری آستارا اینطور بر آمد محمود فکری هم همانند استراماچونی برای جا انداختن این سیستم کار سختی را پیش رو دارد. اگر چه آبی ها پیش تر با این شیوه بازی کرده اند اما باید به این نکته هم توجه داشت نفرات جدیدی به ترکیب تیم اضافه شده اند و این نفرات برای فراگیری این سیستم نیاز به آموزش دارند و شاید محمود فکری بار دیگر باید از نو برای جا انداختن این شیوه از بازی در استقلال تلاش کند. 

بدون شک در این سبک از بازی نقش دو بازیکن کناری بسیار مهم است. آنها هم باید در حمله باشند و هم در دفاع. جالب اینکه محمود فکری فصل گذشته در دو هفته پایانی لیگ برتر به همراه نساجی با این شیوه بازی کرد که موفقیت آمیز بود.

256 251

کد خبر 1448470

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: باشگاه استقلال محمود فکری شیوه بازی محمود فکری تیم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۸۳۹۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت ملی محتوا و بنای موزه تاریخ کانون در سازمان میراث فرهنگی

موزه تاریخ کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان از مراکز قدیمی این مجموعه است که بخش‌های تونل زمان، سرداب، رمپ، اتاق کُره، راهرو، سالن نمایش و... را شامل می‌شود.

برهمین اساس این مجموعه به دلیل روش منحصر به فرد در ارائه آموزش تاریخ و محتوای فرهنگی و هنری در اقدامی مستمر، از نظر محتوایی موفق به ثبت ملی در سازمان میراث فرهنگی شده است.

همچنین این موزه به عنوان اولین بنا از مجموعه ساختمان‌های کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در استان تهران به دلیل سازه و معماری خاصی که دارد از سوی سازمان میراث فرهنگی و گردشگری ثبت ملی بنا نیز دریافت کرده است.

بنای ارزشمند موزه تاریخ نزدیک به ۶ دهه قدمت دارد، اما به عنوان اولین موزه کودکان و نوجوانان، فعالیت خود را از سال ۱۳۶۰ آغاز کرده است.

موزه تاریخ کانون بر اساس شیوه مخاطب و آموزش محور با ارائه محتوای تاریخ ایرانی اسلامی به کودکان و نوجوانان، نقش موثری در آموزش و یادگیری ماندگار مخاطبان خود دارد. این موزه میزبان دانش‌آموزان، کودکان و نوجوانان، خانواده‌ها، پژوهشگران، مربیان و مخاطبان فعال حوزه کودک و نوجوان و علاقه‌مندان برای بازدید و شرکت در برنامه‌های آموزشی است.

موزه تاریخ کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در میدان شهدا، خیابان پیروزی، خیابان شهید اسپندی (افروز)، نبش کوچه نگران‌پور، پلاک ۷ واقع شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری میراث و گردشگری

دیگر خبرها

  • چرا لپ تاپ‌های گیمینگ از سیستم‌های گیمینگ جذاب‌تر هستند
  • عمارت تاریخی فکری در بندر لنگه
  • وسواس فکری چیست و چطور درمان می‌شود؟
  • یعنی چی که می‌خواهند استراماچونی را جانشین نکونام بکنند | پرسپولیس در کمین استقلال نشسته اما آقایان به دنبال حاشیه‌اند
  • بنای موزه تاریخ کانون پرورش فکری در سازمان میراث فرهنگی ثبت شد
  • ثبت ملی محتوا و بنای موزه تاریخ کانون در سازمان میراث فرهنگی
  • موزه تاریخ کانون پرورش فکری کودکان ثبت ملی شد
  • بازگشت استراماچونی به دنیای مربیگری؛ یک تیم از سری‌آ دنبال سرمربی سابق استقلال!
  • برنامه «سخن روح افزا» برای کودکان و نوجوانان استان بوشهر اجرا شد
  • سرمربی ولزی در یک قدمی توافق با تراکتور