Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش افکارنیوز،

محمدرضا اینانلو با اشاره به اینکه قراردادهای باشگاههای تکواندو خیلی ناچیز است، اظهار داشت: در مسابقات لیگ تکواندو، قراردادهای ورزشکاران خیلی کم است. بازیکنان سطح اول تکواندو کشورمان که در بازی‌های آسیایی هم مدال گرفتند، قراردادهای‌ سال گذشته‌شان تقریباً بین 40 تا 50 میلیون تومان بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این پول‌ها حتی نمی‌شود مکمل‌های‌مان را بخریم. خدای نکرده اگر تکواندوکاری در مسابقات آسیب ببیند اصلا ارزش ندارد با این مبالغ وارد لیگ شود. من که قید تکواندو را زدم.

وی افزود: با این پرداختی‌ها لیگ تعطیل شود، خیلی بهتر است. برای انتخابی تیم ملی هم مسابقات قهرمانی کشور برگزار کنند و این گونه به نفع همه خواهد بود. 

تکواندو‌کار کشورمان در خصوص آسیب‌دیدگی‌ سال قبل خود نیز یادآور شد: هفته اول لیگ تکواندو سال 98 باشگاههای کشور که اواسط آبان ماه برگزار شد، با آسیب‌دیدگی رباط ACL زانو مواجه شدم. قراردادم در لیگ کمتر از هزینه عمل جراحی بود و نتوانستم زانوی مصدومم را جراحی کنم. برای بازی در یک هفته لیگ، مبلغ شش میلیون تومان از تیم لوازم خانگی کن دریافت کردم. ولی کل هزینه درمانم 9 میلیون تومان شد و سه میلیون تومان از خودم هزینه کردم.

وی ادامه داد: به بخش خصوصی گله‌ای نیست ولی  وزارت ورزش و جوانان  که بخش دولتی است سکه‌های مدال آوران در رقابتهای بین المللی را دو میلیون تومان حساب می‌کند. پس نباید از مدیران خصوصی در ورزش انتظاری داشته باشیم.

اینانلو با اشاره به اینکه اگر می‌خواهند مبالغ قراردادها زیاد شود باید همفکری و تعاملی بین مسئولان فدراسیون تکواندو، سازمان لیگ ، بخش خصوصی و نماینده بازیکنان انجام شود، اضافه کرد: بازیکنان یک قسمتی از مسابقات لیگ هستند و بخش عمده برگزاری لیگ، فدراسیون، سازمان لیگ و باشگاههای خصوصی هستند. سازمان لیگ باید کاری بکند تا سازمان‌های خصوصی جذب لیگ تکواندو شوند. 

وی در خصوص اینکه لیگ تکواندو جذابیتی برای باشگاههای متمول کشور ندارد، خاطرنشان کرد: باشگاه پالایش نفت آبادن در دیگر تیم‌های رشته‌های ورزشی خودش، بازیکن دو یا سه میلیاردی می‌آورد. باشگاه مس کرمان در لیگ تکواندو هم تیمداری می‌کنند، این باشگاه در هندبال بازیکن 800 میلیون تومانی از قطر جذب می‌کند. چرا این باشگاه‌ها این مقدار پول را در تکواندو خرج نمی‌کنند؟ قرارداد تکواندوکاران این باشگاهها در لیگ تکواندو 15 تا 20 میلیون تومان است. پول در این باشگاهها هست ولی رشته ورزشی تکواندو برای بخش خصوصی جاذبه‌ای ندارد. 

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: تکواندو لیگ تکواندو وزارت ورزش و جوانان سازمان لیگ تکواندو سازمان لیگ وزارت ورزش و جوانان میلیون تومان لیگ تکواندو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۸۴۳۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

والیبال ایران و یک درد قدیمی؛ پشت کردن به تیم ملی برای قراردادهای میلیاردی!

انصراف برخی بازیکنان از حضور در تیم ملی والیبال نشان داد که آنها به مسائل دیگری به جز پیراهن این تیم فکر می‌کنند!

به گزارش مشرق، با حضور پائز در ایران، تمرینات تیم ملی والیبال جدی‌تر از گذشته دنبال می‌شود و حالا باید امیدوار بود این تیم بتواند به هدفی تقریبا محال یعنی رسیدن به سهمیه المپیک پاریس، برسد. هرچند روی کاغذ، والیبال ایران شانس کسب سهمیه دارد اما واقعیت‌ها چیز دیگری می‌گوید و تیم ملی باید به ۱۰ پیروزی دست پیدا کند تا بتواند مسافر پاریس شود که این تعداد پیروزی حتی برای تیم‌های بزرگ همچون برزیل و لهستان هم کاری بسیار سخت محسوب می‌شود.

با این حال توقع جامعه والیبال از ملی‌پوشان این تیم، تلاش حداکثری برای دفاع از حیثیت والیبال ایران است. بازیکنانی که در لیست نهایی تیم ملی قرار گرفته‌اند باید این نکته را در نظر داشته باشند که پوشیدن پیراهن این تیم، بزرگترین افتخار ممکن برای آنهاست. امروز لیست تیم ملی والیبال اعلام شد و مطابق پیش‌بینی‌ها برخی بازیکنان که هر چه دارند از بازی در تیم ملی بوده است، در این لیست ۳۰ نفره حضور ندارند.

این بازیکنان مصدومیت را بهانه کرده‌اند تا به تیم ملی نیایند؛ اما عجیب اینکه آنها تا آخرین بازی تیم‌شان در لیگ برتر و همچنین لیگ‌های بی‌کیفیت خارجی به میدان رفتند و هیچ خبری هم از مصدومیت آنها نبود!

به نظر می‌رسد واقعیت این است که آنها به دلیل ترس از مصدومیت در تیم ملی و اینکه نتوانند برای فصل بعد قراردادهای میلیاردی امضا کنند، به تیم ملی کشورشان پشت کردند. قطعا اگر تیم ملی شانس بیشتری برای صعود به المپیک داشت این بازیکنان چنین تصمیمی نمی‌گرفتند؛ چرا که حضور در المپیک می‌توانست پیشنهادهای باشگاهی بهتری برای آنها فراهم کند.

یادمان نرفته در دوره‌ای بازیکن مطرح تیم ملی والیبال به دلیل اینکه به آنها پاداش لیگ ملت‌ها داده نشد، خودش را به بیماری زد اما زمانی که پول به او رسید شفا پیدا کرد و برای تیم ملی به میدان رفت!

حالا دیگر نمی‌توان به سرمربی اسبق تیم ملی خرده گرفت. زمانی که بازیکنان باتجربه تمایلی به بازی برای این تیم نداشتند برخی عنوان کردند که دلیل این مسئله حضور بهروز عطایی روی نیمکت تیم ملی است. عجیب آنکه کسانی که حالا منتقد بازیکنانی شده‌اند که از حضور در تیم ملی امتناع کرده‌اند در آن زمان یا سکوت کردند یا به حمایت از بازیکنان انصرافی پرداختند.

مشکل جای دیگریست؛ همانجایی که به صورت سیستماتیک از بازیکن‌سالاری حمایت می‌شد. باید امیدوار بود این بار و در دوره ریاست میلاد تقوی دیگر خبری از بازیکن‌سالاری نباشد. بازیکنی که در دوره مربیگری عطایی به یکباره از همراهی تیم ملی امتناع کرد، نباید بار دیگر به این تیم دعوت می‌شد؛ اما هنوز هم فرصت کافی برای مقابله با این معضل هست؛ در غیر این صورت در روی همان پاشنه قبلی خواهد چرخید.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • آغاز طرح نظارت بر باشگاه‌های خصوصی و دولتی آذربایجان غربی
  • والیبال ایران و یک درد قدیمی؛ پشت کردن به تیم ملی برای قراردادهای میلیاردی!
  • دعوت از پولادگر برای حضور در مجمع تکواندوی آسیا
  • جلسه فنی تیم‌های ملی تکواندو برگزار شد
  • دعوت از پولادگر برای حضور در مجمع عمومی اتحادیه تکواندو آسیا
  • سکانس‌هایی از فیلم معجزه عشق
  • قضاوت ۲ داور ایرانی در مسابقات تکواندو قهرمانی آسیا
  • سقف قرارداد فوتبال زنان در ایران یک میلیارد تومان است
  • خداقوت کارگر
  • چترنور: سقف قرارداد فوتبال بانوان یک میلیارد تومان است