Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-25@17:06:39 GMT

ساخت ربات چرخ‌داری که از پله‌ها بالا می‌رود

تاریخ انتشار: ۷ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۷۸۴۴۳۴

ساخت ربات چرخ‌داری که از پله‌ها بالا می‌رود

به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از رباتیک اینویشن، برای جابجایی ربات‌ها، وجود چرخ برای بعضی از آنها خوب است، در حالی که وجود پا برای بعضی دیگر بهتر است. دانشمندان اکنون در حال کار بر روی یک ربات با ترکیبی از آنها هستند، یعنی چرخ هایی که به پایه تبدیل می شوند.

یک ربات متحرک که می‌تواند چرخ های خود را به پا تغییر دهد تا طیف وسیعی از مناطق و محیط‌های نظامی شهری را پوشش دهد، توسط تیمی در دانشگاه A&M تگزاس در حال توسعه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آژانس پروژه‌های پژوهشی پیشرفته دفاعی ایالات متحده (DARPA) برای پیشبرد ربات قابل تغییر به چرخ و پا با این دانشگاه همکاری کرده است که می‌تواند با مداخله انسان مناسب بودن چرخ یا پاها را تعیین کند.

این ربات که با نام«α-WaLTR» (ربات مبدل چرخ و پایه) شناخته می‌شود، توسط تیمی در دانشگاه A&M تگزاس و به عنوان بخشی از برنامه رباتیک وزارت دفاع آمریکا موسوم به «OFFSET Sprint-5» در حال ساخت است.

ربات مذکور  قادر به عبور از سطوح مختلف از جمله بالا رفتن از پله‌ها است. اگرچه این فناوری برای مصارف نظامی توسعه یافته است، اما تیم توسعه دهنده آن اظهار داشت که هدف از ساخت این فناوری این است که  در حوزه‌هایی مانند فضا، خدمات داخلی، نظارت و کشاورزی کاربرد داشته باشد.

محققان می‌گویند ممکن است نمونه اولیه عملکردی این ربات تا فوریه سال آینده برای نمایش آماده باشد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: توسعه ربات دانشگاه فناوری پله رباتیک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۸۴۴۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عرضه فناوری جدید ساخت تراشه شرکت TSMC تا سال ۲۰۲۶

به گزارش وبگاه خبری Reuters، شرکت تراشه‌ساز «TSMC» تایوان، اعلام کرد که فناوری جدید تولید تراشه این شرکت به نام «A 16» در نیمه دوم سال ۲۰۲۶ وارد چرخه تولید خواهد شد. بر اساس برآورد‌های صورت گرفته، این امر، رقابت دیرینه شرکت مذکور با اینتل، رقیب دیرینه‌اش را بر سر ساخت سریع‌ترین تراشه‌های جهان به شدت افزایش خواهد داد.

شرکت «TSMC»، بزرگ‌ترین سازنده تراشه‌های محاسباتی پیشرفته در جهان و تأمین‌کننده کلیدی انویدیا و اپل، این خبر را در حاشیه کنفرانسی در کالیفرنیا اعلام کرد. بر اساس دیدگاه بسیاری از تحلیل‌گران، فناوری «A 16» می‌تواند، ادعا‌های اینتل در ماه فوریه مبنی‌بر پیشی گرفتن از «TSMC» در ساخت سریع‌ترین تراشه‌های محاسباتی جهان، با استفاده از فناوری «A14» را زیر سؤال ببرد.

کوین ژانگ، معاون ارشد بخش توسعه کسب‌وکار «TSMC» طی اظهار نظری در جمع خبرنگاران گفت که این شرکت به دلیل تقاضای شرکت‌های حوزه تراشه‌های هوش مصنوعی، فرآیند جدید ساخت تراشه «A 16» خود را سریع‌تر از حد انتظار توسعه داده است.

وی همچنین گفت: «شرکت‌های فعال در این حوزه واقعاً می‌خواهند طراحی‌های خود را برای دستیابی به هر میزان دستاوردی که داریم بهینه کنند.»

او افزود، «TSMC» معتقد است که برای ساخت تراشه‌های «A 16» نیازی به استفاده از ابزار لیتوگرافی جدید شرکت «ASML» ندارد. شرکت اینتل هفته گذشته اعلام کرد که قصد دارد، به منظور توسعه تراشه‌های «A14»، از تجهیزات «High NA EUV» استفاده کند. این در حالی است که قیمت هر دستگاه از تجهیزات مذکور ۳۷۳ میلیون دلار برآورد شده است.

منبع: زاویه

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • ویدیویی از طرز کار ربات‌های چینی که گیج کننده است
  • عرضه فناوری جدید ساخت تراشه شرکت TSMC تا سال ۲۰۲۶
  • تصویب طرح تفصیلی اردبیل/ شهر اردبیل آماده‌ی ساماندهی حوزه ساخت و ساز شد
  • موفقیت ساخت بلوک بتنی جدید به همت دانشجوی تفتی
  • ساخت مسکن برای بیش از ۱۴ هزار خانواده دارای ۲ معلول به بالا در کشور
  • ساخت بلوک بتنی سبک ﺑﺎ ﺍﺳﺘﻔﺎده ﺍﺯ ﻣﺤﺼﻮل ﺟﺎﻧبی ﺗﻮﻟﯿﺪ ﻣﻼﻣﯿﻦ
  • (ویدئو) ربات سگ با قابلیت شعله‌افکنی وارد بازار شد
  • عملکرد وحشتناک ربات شعله افکن
  • تفاوت پلی کربنات با پلکسی چیست؟‌ کدام‌یک ارزش خرید بیشتری دارد؟
  • عباس‌زاده: تعمیق و توسعه روابط ایران و پاکستان ضریب امنیت را بالا می‌برد/ سوءتفاهمات بین دو کشور باید برطرف شوند+ فیلم