Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از مهر، سردار حسین رحیمی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چرا پلیس خودروهایی که حامل خانواده هستند و از ماسک استفاده نمی‌کنند را جریمه می‌کند، اظهار کرد: اینکه بخواهیم ده‌ها و صدها خودرو را متوقف کنیم و از آنها سوال کنیم که آیا خانواده یا مسافر هستند، کار سختی است و حجم نیروی بسیاری می‌خواهد و زمان‌بر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  وی ادامه داد: هنگامی که افراد به بیرون از خانه می‌روند، باید از ماسک استفاده کنند که این امری طبیعی به شمار می‌رود بنابراین انتظار می‌رود که در خودرو هم از ماسک استفاده کنند.   رئیس پلیس پایتخت افزود: ما فقط خودرویی که تک‌سرنشین باشد و راننده‌اش از ماسک استفاده نکرده باشد را جریمه نمی‌کنیم ولی خودروهایی که دو یا بیشتر سرنشین داشته باشند و ماسک نداشته باشند را حتماً جریمه خواهیم کرد چرا که نمی‌توان جلوی هر خودرو را گرفت و این سوال را پرسید که «خانواده هستید یا خیر؟».   صدور ۶ هزار و ۲۲ جریمه تا به امروز   رحیمی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه تاکنون چه تعداد برگ جریمه برای افرادی که از ماسک استفاده نکرده‌اند، صادر شده است؟ گفت: تاکنون ۶۰۲۲ برگ جریمه برای افرادی که در خودرو از ماسک استفاده نکرده‌اند، از سوی پلیس صادر شده است.   وی با اشاره به مبلغ جریمه عدم استفاده از ماسک گفت: همانطور که پیشتر اعلام شده، مبلغ جریمه برای راننده‌ای که از ماسک استفاده نکرده باشد، ۱۰۰ هزار تومان و به ازای هر نفر که در داخل خودرو از ماسک استفاده نکرده باشد، ۲۰ هزار تومان جریمه می‌شود.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: سردار حسین رحیمی رئیس پلیس پایتخت جریمه های کرونایی خودروهای بدون ماسک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۸۴۴۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات افزایش مبلغ جریمه‌های رانندگی؛ روش اعتراض اینترنتی به جریمه‌ها

رئیس پلیس راهور فراجا گفت: بیشترین میزان جرائم مربوط به رانندگی در حالت مستی و مصرف مواد روان‌گردان است. توقیف خودرو، شش ماه ضبط گواهینامه و نمره منفی و معرفی به مراجع قضایی از جرائم این مورد تخلف در نظر گرفته شده است.

رئیس پلیس راهور فراجا از پیگیری برای اجرایی شدن اعتراض اینترنتی به جرائم رانندگی در سال‌جاری خبر داد.

ایسنا در خبری نوشت: سردار سید تیمور حسینی درباره میزان افزایش جرائم رانندگی در سال جدید گفت: نرخ جدید جریمه‌ها هنوز به ما ابلاغ نشده است و ما منتظریم نرخ جریمه‌ها از طرف هیات دولت به پلیس راهور اعلام شود. اما در کل می‌توانم بگویم که جریمه‌های مربوط به تخلفات حادثه‌ساز تا پنج برابر افزایش پیدا می‌کند و البته این افزایش پنج برابری مربوط به تمام تخلفات نیست و همانطور که گفتم در مورد تخلفات حادثه‌ساز تا پنج برابر افزایش مبلغ را خواهیم داشت.

حسینی ادامه داد: بیشترین میزان جرائم مربوط به رانندگی در حالت مستی و مصرف مواد روان‌گردان است. توقیف خودرو، شش ماه ضبط گواهینامه و نمره منفی و معرفی به مراجع قضایی از جرائم این مورد تخلف در نظر گرفته شده است.

رئیس پلیس راهور فراجا با بیان اینکه قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی در سال ۱۳۸۹ به تصویب رسیده و از ابتدای سال ۱۳۹۰ به اجرا گذاشته شد است، گفت: در همین قانون پیش‌بینی شده که پلیس می‌تواند هر سه سال یک بار پیشنهاد افزایش جریمه‌ها را با توجه به نرخ تورم داشته باشد و این پیشنهاد باید در هیات دولت مطرح شود. البته قانون‌گذار فقط راجع به نرخ جریمه مجوز را صادر کرده و نمره منفی و مدت زمان توقیف و سایر مجازات های مکمل و جایگزین به شکل ثابت باقی می‌ماند.

وی درباره پیامک ارسالی از تخلفات برای رانندگان نیز گفت:‌ ما تاکید داریم که حتما و به محض ارتکاب تخلف پیامکی برای متخلف ارسال شد. در متن پیامک اولیه ذکر شده تخلف انجام شده اما در حال بررسی است و پیامک دوم بعد از تایید ارسال می‌شود که شناسه پرداخت در آن وجود دارد معمولا در پیامک دوم خطایی نداریم. از این رو اگر شهروندان پیامکی دریافت کردند که حاوی شناسه پرداخت نبود، نگران نباشند.

حسینی افزود: درصد خطای پیامک دوم بسیار پایین است. عمده خطاها در مورد پیامک‌های اولیه است، اما در هر صورت اگر فردی با بررسی سوابق تخلفات خود متوجه شد که برخی از خطاهای ذکر شده را مرتکب نشده باید اعتراض خود را در واحدهای رسیدگی دنبال کند.

رئیس پلیس راهور فراجا گفت: در همه استان‌ها و شهرستان‌های کشور امکان اعتراض به جریمه وجود دارد. ما در سال ۱۴۰۳ موضوع رسیدگی غیر حضوری اینترنتی را خواهیم داشت که مردم می‌توانند اعتراض خود را در سامانه ثبت کنند و بعد از مطابقت اگر به نتیجه برسیم که ادعای فرد درست است جریمه حذف و پاک خواهد شد.

دیگر خبرها

  • چرایی شکست قانون حمایت از فرزندآوری؛ آما و ارقام چه می‌گوید؟
  • مردم آزاری با خودرو؛ قیمت لامپ زنون و منبع اگزوز!
  • تغییر سقف تراکنش‌های بانکی
  • جزئیات افزایش مبلغ جریمه‌های رانندگی؛ روش اعتراض اینترنتی به جریمه‌ها
  • افزایش ۵ برابری مبلغ جریمه‌های رانندگی برای کدام تخلفات است؟
  • بیش از ۱۰ درصد کارمندان تسلا اخراج می‌شوند
  • پلیس راهور : افزایش مبلغ جریمه ها هنوز ابلاغ نشده است
  • افزایش مبلغ جریمه‌ها هنوز ابلاغ نشده است
  • درصد خطای پیامک‌های تخلفات رانندگی چقدر است؟
  • درصد خطای پیامک‌های تخلفات رانندگی قدر است؟