Web Analytics Made Easy - Statcounter

موهبتی استاندار سیستان و بلوچستان بر برنامه‌ریزی و توجه به رونق معیشت فعالان حوزه دام این استان تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری برنا ، احمدعلی موهبتی استاندار سیستان و بلوچستان در دیدار رییس سازمان دامپزشکی کشور با اشاره به ظرفیت‌های بندری و مرزی این استان پیرامون سرمایه‌گذاری در زمینه دام، طیور، واردات دام از مرز‌های این منطقه و صنایع بسته بندی گوشت و تامین گوشت کشور گفتگو کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او  با توجه به زیرساخت‌های موجود سیستان و بلوچستان در حوزه دام و طیور از قبیل کشتارگاه‌های صنعتی، بسته‌بندی گوشت و فرآورده‌های دامی، خواستار اتخاذ تدابیر و توجه به رونق معیشت فعالان این بخش شد.

استاندار سیستان و بلوچستان با توجه به سرمایه‌گذاری‌های انجام شده از سوی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) و بنیاد مستضعفان و سایر نهاد‌های سرمایه‌گذار در حوزه کشاورزی و دامداری، زمینه را برای توسعه صنایع زیر بخش دام و بسته بندی و صادرات گوشت از این استان به داخل کشور مناسب توصیف کرد و خواستار کمک به تولیدکنندگان در این بخش شد.

او  با توجه به سیاست‌های کشور همسایه در مسدود کردن و فنس‌کشی مرز‌ها و محدود کردن تبادلات مرزی جز از طریق بازارچه‌ها و مرز‌های رسمی، از رییس سازمان دامپزشکی خواست تا در جهت تسهیل واردات دام و فعالیت کشتارگاه‌های سیستان و بلوچستان همکاری کند.

رییس دامپزشکی کشور نیز با اشاره به سرمایه‌گذاری‌های انجام شده، وجود کشتارگاه‌های صنعتی، سوله‌ها، سالن و تاسیسات مرتبط با بخش دام و طیور، ظرفیت‌های سیستان وبلوچستان را فرصت مناسبی برای توسعه بخش تولید محصولات حوزه دام و طیور دانست.

علی صفر ماکنعلی با اشاره به زیرساخت‌های موجود گفت: به لحاظ ضرورت رعایت ضوابط و پروتکل‌های بهداشتی و سلامت عمومی جامعه، خروج گوشت به صورت لاشه از سیستان و بلوچستان ممنوع است و اجازه خروج لاشه چه کشتار داخل این استان و چه واردات از خارج باشد را نمی‌دهیم.

او  افزود: فعالان می‌توانند لاشه را از خارج وارد و یا دام داخلی را در کشتارگاه‌های سیستان و بلوچستان کشتار و نسبت به جداسازی استخوان و بسته‌بندی گوشت به داخل کشور صادر کنند.

رییس دامپزشکی کشور تصریح کرد: سیستان و بلوچستان زمینه مطلوبی برای سرمایه‌گذاری و احداث کارخانه تولید چرم دارد.

او با توجه به ارزش افزوده چند برابری تبدیل سالامبور به چرم و سرمایه نه چندان سنگین احداث کارخانه چرم، از سرمایه‌گذاران خواست برای ساخت ۲ کارخانه چرم در استان اقدام کنند.

ماکنعلی همچنین با توجه به بیش از هفت هزار روستا، سیستان و بلوچستان را برای پرورش طیور خانگی بسیار مساعد توصیف کرد و آمادگی دامپزشکی را برای کمک به سرمایه‌گذاران و خانوار‌های روستایی در جهت فعالیت در این طرح پربازده، اعلام کرد.

او  بیان کرد: در این طرح، هر خانوار روستایی می‌تواند بین ۳۰ تا ۵۰ قطعه طیور خانگی پرورش دهد.

رییس دامپزشکی کشور ادامه داد: در این طرح، خدمات تغذیه و بهداشتی طیور و بازاریابی و فروش محصول به صورت شبکه‌ای برنامه‌ریزی و ارائه می‌شود.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: دامپزشکی استاندار سیستان و بلوچستان دامپزشکی کشور سرمایه گذاری بسته بندی حوزه دام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۸۶۲۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویکرد دولت سیزدهم توسعه بخش تعاون است/ تحقق شعار سال با رونق تعاونی‌ها

معاون امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: شعار سال ۱۴۰۳ با عنوان جهش تولید با مشارکت مردم در نظر گرفته شده و این نشان از اهمیت همراهی مردم در رسیدن به اهداف اقتصادی است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، حامد ویس کرمی در نشست ظرفیت‌های بخش تعاون در جهش تولید اظهار کرد: ما از آن دسته کشورهایی هستیم که تعاون را به‌عنوان یکی از ارکان مهم اقتصاد پذیرفته‌ایم و این بحث در قانون اساسی نیز اشاره شده و در نظریه‌های اقتصادی نیز پذیرفته شده است.

وی افزود: از اوایل انقلاب تا به امروز نیز موضوع تعاون مورد توجه دولت‌ها قرار گرفته است و در دولت سیزدهم نیز بحث تعاون به عنوان یکی از مباحث مهم اقتصاد مورد توجه قرار دارد.

معاون امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: شعار سال ۱۴۰۳ با عنوان جهش تولید با مشارکت مردم در نظر گرفته شده و این نشان از اهمیت همراهی مردم در رسیدن به اهداف اقتصادی است. وقتی به موضوع تعاونی‌ها توجه کنیم می‌بینیم که مشارکت مردم در اقتصاد موضوع اصلی بحث تعاون است که در همه جای دنیا به آن توجه می‌شود.

ویس کرمی بیان کرد: در کشور ما نیز مسئله تعاون علاوه بر حوزه اقتصاد در سایر حوزه‌ها شامل حوزه فرهنگی، اجتماعی و سیاسی نیز موردتوجه قرار دارد؛ در واقع هرچه بیشتر به تعاونی‌ها توجه شود زمینه مشارکت مردم نیز بیشتر خواهد شد.

وی گفت: معتقدم که استقبال مردم از بخش تعاون خیلی بیشتر از مدیران و مسئولان دولتی است و اگر درست این مسیر را هدایت کنیم این زمینه بهتر و بیشتر برای مردم فراهم خواهد شد، اما باید توجه داشت که مشارکت مردم یک سری الزاماتی دارد و اگر مشارکت مردم در اقتصاد را بررسی کنیم می‌بینیم که یک مدل همه این الزامات شامل مالکیت، مدیریت، عاملیت و نظارت مردم را در خود جای می‌دهد و این مدل همان مدل تعاونی است.

معاون امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: به اعتقاد بنده در شرایط کنونی امکان استفاده از تعاونی را در کشور داریم، اما اینکه چقدر و چگونه بخواهیم از ظرفیت تعاونی‌ها در کشور استفاده کنیم به هنرمندی بازیگران تعاونی و سیاست‌گذاران تعاونی در کشور بستگی دارد. برای اینکه بتوانیم از ظرفیت تعاونی‌ها استفاده کنیم نیازمندیم تغییراتی در سیاست‌های تعاونی‌ها هستیم.

ویس کرمی خاطرنشان کرد: توسعه تعاون در کشور ما تا به امروز یک توسعه خطی بوده و ما به توسعه کمی تعاونی‌ها بیش از هر چیزی توجه کرده‌ایم. ما تا به امروز در کشور بالغ بر ۱۰۳ هزار تعاونی داریم که در عرصه‌های مختلف در حال فعالیت هستند. این سیاست توسعه‌ای را باید به یک سیاست سه وجهی تغییر دهیم که توسعه کمی نیز یکی از این سه وجه از سیاست‌های توسعه‌ای است و در کنار آن گسترش اجتماعی و عمق اقتصادی تعاونی‌ها یک مسئله جدی و اساسی خواهد بود که باید در نظر گرفته شود.

وی برای بهبود عملکرد تعاونی‌ها به ارائه پیشنهاداتی از جمله، افزایش بهره‌وری در تعاونی‌ها، کاهش ریسک‌پذیری در کسب‌وکار تعاونی‌ها و تقویت نگاه کارآفرینانه در بخش تعاون پرداخت و گفت: این پیشنهادات به الزاماتی احتیاج دارد.

معاون امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: این الزامات شامل نگاه اکوسیستمی به بخش تعاون، ایجاد فناوری هوشمند در حکمرانی داده در بخش تعاون، شفافیت و اصلاح فرآیندها، افزایش صادرات و توجه به رویکرد صادرات در تعاونی‌ها، حرکت به سمت مدل‌های کسب‌وکار جدید و نوین در بخش تعاون و تدوین مدل‌های نوین تأمین مالی تعاونی‌ها است.

منبع: ایرنا

کد خبر 745428

دیگر خبرها

  • دستور مخبر برای امدادرسانی همه‌جانبه در مناطق سیل‌زده
  • پیگیری آخرین وضعیت وقوع سیل در سیستان و بلوچستان از سوی رئیس‌جمهور
  • رئیسی، پیگیر آخرین وضعیت سیل در سیستان و بلوچستان شد
  • تمامی امکانات برای رفع مشکلات مردم سیل‌زده بسیج شده است
  • تمامی امکانات برای رفع مشکلات مردم سیل زده بسیج شده است
  • بازدید هوایی استاندار سیستان و بلوچستان از مناطق سیل‌زده
  • امنیت در سرمایه گذاری باعث رونق تولید می‌شود
  • رویکرد دولت سیزدهم توسعه بخش تعاون است/ تحقق شعار سال با رونق تعاونی‌ها
  • اجتناب از سفر به استان‌های جنوب شرقی با توجه به هشدار هواشناسی
  • همدان امسال متعهد ایجاد اشتغال ۱۷۶۷۰ نفر است