Web Analytics Made Easy - Statcounter

ویژه برنامه‌هایی با محوریت وحدت میان مذاهب مختلف اسلامی، به مناسبت هفته وحدت از صدا و سیمای مراکز استان‌ها پخش خواهد شد.  به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی معاونت امور استان‌های سازمان صدا و سیما، به مناسبت فرا رسیدن اعیاد ربیع‌الاول و سالروز میلاد حضرت ختمی مرتبط محمد مصطفی (ص) و آغاز هفته وحدت، رادیو و تلویزیون‌های استانی تدارک ویژه‌ای را برای این روز‌ها دیده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


۱۰۲۸ عنوان برنامه تلویزیونی هفته وحدت را جشن می‌گیرند
بر این اساس سیمای مراکز با هزار و ۲۸ عنوان برنامه که مدت زمان مجموع آن‌ها ۱۸ هزار و ۵۹۶ دقیقه است، به استقبال این هفته می‌رود.

«آستان ملکوت»، «عطر وحدت»، «نگین خاتم»، «نگار من»، «برادران»، «رسول مهربانی»، «ستایشگران محمدی»، «ریحانه»، «طلوع ماندگار»، «ثقلین»، «افلاکیان»، «شجره»، «تا آسمان»، «به افق بهشت» و «آینه رحمت» از جمله عناوین این برنامه‌ها هستند.

در این هفته برنامه‌های سیمای مراکز با حضور کارشناسان اهل سنت و تشیع و اساتید حوزه و دانشگاه، به بحث کارشناسی درباره زندگی حضرت پیامبر اعظم (ص) و حضرت امام صادق (ع) و همچنین موضوع و فلسفه وحدت می‌پردازند.

پخش فرمایشات امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری، دعوت و گفتگو با خانواده شهدا و جانبازان و آزادگان اهل سنت، برنامه‌های شاد و جُنگ‌های شبانه و سرود‌ها و نماهنگ از دیگر برنامه‌های سیمای مراکز در این هفته خواهند بود، همچنین فیلم‌های سینمایی مختلفی هم طی این هفته از شبکه‌های استانی پخش می‌شود.
نوای وحدت در رادیو‌های استانی
صدای استان‌ها با ۳۳ رادیوی استانی و هفت رادیوی شهری به همراه شبکه سراسری رادیو زیارت در زمینه پی‌گیری حرکت اصولی وحدت و اتحاد میان همه مسلمانان، برنامه‌های مختلف و متنوعی را در نظر گرفته‌اند که به صورت تولیدی و زنده روی آنتن خواهد رفت.

با توجه به زیست مسالمت آمیز اقوام و مذاهب مختلف در سراسر کشور، این برنامه‌ها در حقیقت طنین وحدت بخش اسلام را به گوش مخاطبان می‌رسانند و از آنجا که قدرت مسلمانان جهان در سایه وحدت محقق می‌شود و یکی از راه‌های مقابله با استکبار جهانی همدلی و همراهی پیروان رسول خدا است، صدای استان‌ها همزمان با ولادت حضرت رسول اکرم (ص) به روایت اهل سنت با ویژه برنامه‌های مختلف به استقبال این هفته می‌رود.

این ویژه برنامه‌ها در ساختار‌های گوناگون همچون ترکیبی ساده، ترکیبی نمایشی، مجله ای، مسابقه، نمایش، مستند و میزگرد تهیه و پخش می‌شود. همچنین ووکس پاپ و مینی فیچر‌های مختلف درباره فضایل پیامبر (ص) و اهمیت وحدت میان مسلمانان هم در لابلای برنامه‌ها روی آنتن خواهد رفت.

صدای استان‌ها در روز ولادت حضرت رسول اکرم (ص) و حضرت امام جعفر صادق (ع) هم با بیش از ۲۰۰ ساعت برنامه با عناوینی همچون «خورشید رحمت»، «محمد ممدوح»، «میلاد نور»، «امت واحده»، «میلاد نبی»، «میلاد دو نور»، «پیامبر رحمت»، «بهار وحدت»، «نام خوش محمد»، «محمد شمع جمع آفرینش»، «فروغ رحمت»، «ندای وحدت» و «رسول مهربانی» میزبان مخاطبان خواهند بود.

در ویژه برنامه‌های هفته وحدت محور‌ها و اولویت‌های گوناگونی مد نظر هستند که از آن جمله می‌توان به تولید بسته‌های کوتاه از حکایت‌ها و داستان‌هایی از سیره اخلاقی و بزرگواری پیامبر اکرم (ص)، تولید وکس پاپ‌های مؤثر با موضوع «محمد (ص) یعنی ...؟» و «محمد (ص) را دوست دارم چون.»، معرفی صاحبان آثار شنیداری و تصویری مرتبط با پیامبر اکرم (ص)، ترویج پویش «سهم من از صلوات»، تولید و پخش برنامه زنده «قاب صدا» به صورت مشترک با سیمای مرکز با موضوع فضایل اخلاقی پیامبر اکرم (ص)، معرفی دانشجویان و اساتید نخبه در ایام منتهی به سالروز میلاد امام صادق (ع) به عنوان موسس اولین دانشگاه اسلامی و پرورش دهنده بزرگترین دانشمندان جهان اسلام، علل و اهداف تعیین یک هفته به نام هفته وحدت، تبیین علل تلاش غرب برای ایجاد تفرقه میان مسلمانان، نقش وحدت و یکپارچگی مسلمانان در تقویت قدرت مقاومت، بررسی دستاورد‌های انقلاب اسلامی در چهارچوب مفاد بیانیه گام دوم انقلاب درباره ایجاد وحدت میان گروه‌های مختلف اسلامی و بیان آداب و رسوم خانوادگی اهل تسنن و شیعه در ایام وحدت و میلاد پیامبر در قالب مستند گزارشی اشاره کرد.

بررسی نقش امام صادق (ع) در احیای مکتب تشیع، معنای وحدت در آیات و روایات، گفتگو با مهمانان اهل سنت از کشور‌های هم‌زبان همچون تاجیکستان و افغانستان و ارتباط با شعرای اهل تسنن، از دیگر محور‌های برنامه‌سازی رادیویی در هفته وحدت سال جاری به شمار می‌روند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران هفته وحدت شبکه های استانی ویژه برنامه ویژه برنامه ها سیمای مراکز هفته وحدت استان ها اهل سنت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۸۶۴۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فارس به استقبال یادروز سعدی می‌رود

نخستین روز اردیبهشت ماه از سوی نهاد‌های فرهنگی داخلی و خارجی به عنوان روز سعدی نامگذاری شده و هر ساله در در استان فارس ویژه برنامه‌های هنری، فرهنگی و علمی به مدت یک هفته اجرایی می‌شود.

امسال برخلاف سال‌های گذشته بخش بین‌الملل هفته نکوداشت سعدی با همکاری رایزنان فرهنگی و سفارتخانه‌ها فعال شده است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس هم در راستای برگزاری نکوداشت یادروز سعدی، با خبرنگاران به گفتگو نشست.

حکمت‌های سعدی همچنان مایه مباهات و افتخار است 

حمیدرضا قانعی که معتقد است هفته فرهنگی و هنری سعدی شیرازی یکی از مهمترین رویداد‌های هنری فارس محسوب می‌شود، گفت: همچنان که زمان می‌گذرد از جنبه‌های مختلف اندیشه‌ها، پند‌ها و حکمت‌های سعدی مایه مباهات و افتخار نسل‌های گذشته است.

او با تصریح بر این نکته که تلاش شده امسال در برگزاری این مراسم گستره فعالیت‌ها را از فارس خارج و به سمت بخش بین‌الملل از جمله رایزنان و سفارتخانه‌ها ببریم، عنوان کرد: میهمانی از کشور ترکیه داریم و بخش علمی امسال هم با حضور سعدی پژوهان برجسته بسیار پربار‌تر از سال‌های پیشین خواهد بود.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس ادامه داد: تلاش شده تا عمده برنامه‌ها را با همکاری موسسات هنری و موسیقی پیش ببریم.

قانعی به برگزاری شورای پاسداست زبان و ادبیات فارسی به ریاست استاندار فارس طی دو ماه گذشته در شیراز هم اشاره و عنوان کرد: قصدمان بهره‌مندی بیشتر مردم از زبان فارسی بیش از پیش است.

او با تاکید بر این موضوع که جایگاه زبان در حوزه تمدنی ما مقوله‌ای بسیار مهم است، ابراز امیدواری کرد که استان فارس سر دمدار و پیشقراول احیای زبان فارسی در کشور باشد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس با اعلام این نکته که رویداد نکوداشت یادروز سعدی امسال به صورت عمومی برگزار نمی‌شود، گفت: سه سفارت چین، هندوستان و عراق نیز در بخش بین‌الملل یادروز سعدی به اجرای برنامه می‌پردازند.

قانعی از انتشار مجله سعدی شناسی همچون سال گذشته هم خبر داد.

غلامرضا خوش اقبال، معاون اداره کل ارشاد و فرهنگ اسلامی فارس نیز در ادامه این نشست با بیان اینکه ما امروز به زبان سعدی با یکدیگر گفتگو می‌کنیم، به تشریح ویژه برنامه‌های امسال یادروز سعدی در استان و بخش بین‌الملل پرداخت.

او افزود: با هماهنگی رایزنان فرهنگی کشور در حال تلاش برای معرفی نگاه و اندیشه سعدی به دیگر کشور‌ها هستیم.

به گفته خوش‌اقبال، با همکاری بنیاد سعدی شناسی آیین یادروز سعدی شامگاه جمعه ۳۱ فروردین‌ماه ساعت ۱۹ با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و یک سعدی پژوه از ترکیه برگزار خواهد شد.

او اضافه کرد: یکم اردیبهشت ماه به صورت رسمی هفته نکوداشت سعدی با گلباران آرامگاه این شاعر والامقام و نشست علمی آغاز می‌شود.

بررسی اندیشه‌های سعدی در برخی سفارتخانه‌های مستقر در تهران 

معاون اداره کل ارشاد و فرهنگ اسلامی فارس، برپایی محفل انس خوشنویسی را از دیگر برنامه‌های این هفته ذکر و خاطرنشان کرد: سوم اردیبهشت‌ماه به میزبانی دانشگاه علامه طباطبایی ویژه برنامه سعدی در اقلیم چین با سخنرانی امیرجلالی، چهارم اردیبشهت‌ماه نیز ویژه برنامه سعدی و نسخه‌های سعدی در هندوستان و پنجم اردیبهشت‌ماه هم ویژه برنامه سعدی و نظامیه بغداد به میزبانی سفارت عراق در تهران برگزار می‌شود.

خوش‌اقبال اعلام کرد: ششم اردیبهشت‌ماه، آیین اختتامیه هفته سعدی به میزبانی انجمن مفاخر ایران با ویژه برنامه تجلیل از سعدی پژوهان ایرانی برگزار خواهد شد.

او اضافه کرد: کانون پرورش فکری کودک و نوجوان فارس نیز امسال چند پویش با موضوع سعدی در دستور کار قرار داده است. یک گروه نمایش عروسکی هم به مدت سه روز در آرامگاه سعدی ویژه کودکان و نوجوانان به اجرای نمایش می‌پردازد.

معاون اداره کل ارشاد و فرهنگ اسلامی فارس همچنین آذین خیابان سعدی توسط شهرداری شیراز، تجلیل و تقدیر از سعدی پژوهان و حمایت از پایان‌های مرتبط با سعدی را از دیگر برنامه‌های امسال هفته یادروز سعدی اعلام کرد.

اجرای سالار عقیلی در آیین یادروز سعدی

خوش‌اقبال همچنین از اجرای سالار عقیلی در آیین رسمی نکوداشت هفته سعدی سخن گفت.

او در خاتمه سخنانش به اعلام سه فراخون تهیه کالا‌های فرهنگی با موضوع سعدی، جشنواره عروسکی در خصوص داستان‌های گلستان و بوستان سعدی و جشنواره نقاشی کودک و نوجوان با موضوع سعدی و آثار سعدی برای سال آینده خبر داد.

رونمایی از بیست و هفتمین پوستر یادروز سعدی خاتمه بخش نشست خبری هفته یادروز سعدی بود.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • برنامه‌های ویژه‌ای برای نشاط اجتماعی بانوان قزوین داریم
  • انجام بزرگترین تونل نوری در بلوار پیامبر اعظم(ص)/جانمایی بیش از ۲۰۰ المان شهری در قم
  • رشد ۱۶ درصدی مخاطبان صدا و سیما نسبت به سال قبل/ یک قدم کوتاه نمی‌آییم
  • توصیه پیامبر (ص) به حضرت علی (ع) در مورد زیارت قبور اهل بیت (ع) چه بود؟
  • چرا قبور مطهر بقیع تخریب شدند؟
  • برگزاری ویژه برنامه گرامی‌داشت سالگرد شهادت سید محمد حجازی درسردشت 
  • محمد محمدی و برنامه ویژه صعود برای سایپا
  • خاطرات فرزند شهید سپهبد صیاد شیرازی: پدرم پل وحدت بین ارتش و سپاه بود/ او نسبت به حفظ فاصله نظامیان از سیاست حساسیت ویژه‌ای داشتند/ هرگز نظرات سیاسی خود را به صورت عمومی مطرح نمی‌کرد
  • فارس به استقبال یادروز سعدی می‌رود
  • اجرای ویژه برنامه استانی "سپاس سردار" در مدارس استان یزد