Web Analytics Made Easy - Statcounter

 اواخر مهر امسال نماینده حقوقی یکی از بیمارستان‌های تهران به دادسرا رفت و از یکی از پرسنل بیمارستان شکایت کرد.

او گفت: حسن، یکی از کارمندان بخش طبی بیمارستان و مسئول تنظیم فشار دستگاه اکسیژن است. به نظر می‌رسد او با خاموش کردن عمدی یکی از دستگاه‌های اکسیژن، باعث کم شدن اکسیژن در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان شده و این کار او مرگ سه بیمار کرونایی بستری را رقم زده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تا جایی که ما تحقیق و بررسی کرده‌ایم او با یکی از همکارانش درگیر شده و سپس اقدام به این کار کرده است.

با شکایت نماینده حقوقی بیمارستان، تحقیقات به دستور بازپرس شعبه سوم دادسرای امور جنایی تهران آغاز شد. در بررسی‌های اولیه کارآگاهان دریافتند حسن رفتار خوبی با همکارانش در بیمارستان نداشته و بار‌ها پرسنل بیمارستان این موضوع را گزارش کرده بودند. از سویی مرد ۳۱ ساله با یکی از همکارانش اختلاف شدیدی دارد. اختلافی که حتی چند روز قبل از این ماجرا باعث درگیری بین حسن و امیر شده بود. در این درگیری دو انگشت حسن شکست و به وسایل اتاق محل درگیری نیز خسارت‌هایی وارد آمده بود که با وساطت همکاران درگیری خاتمه یافت.
علت درگیری آنطور که همکاران این مرد گفتند حسن به خاطر اینکه از دو سال قبل که مشغول به کار شده ارتقا و مزایایی نگرفته، اما امیر با وجود اینکه به تازگی استخدام شده بود موقعیت کاری بهتری نسبت به او داشته همین موضوع باعث کینه و اختلاف بین آن‌ها شده بود. بررسی‌های اولیه و اظهارات کارمندان و کادر درمانی بیمارستان این احتمال را مطرح می‌کرد که حسن به عمد و برای درست کردن پاپوش برای همکارش اقدام به خاموش کردن دستگاه اکسیژن کرده باشد. حسن حتی شب حادثه از دستگاه اکسیژن تصویربرداری می‌کند تا مدرکی داشته باشد که نشان دهد دستگاه درشیفت کاری او مشکلی نداشته است. همین تصویربرداری نیز یکی از مواردی بود که باعث شد تیم تحقیق به وی مشکوک شوند.
کمبود اکسیژن در شب حادثه طبق اظهارات کادر درمان، حال بیماران بستری در بخش بد شده و آن‌ها مجبور شدند از دستگاه‌های اکسیژن یدکی که داخل اتاق بود برای بیماران استفاده کنند، اما اکسیژن کافی نبوده و بیماران جان باختند.

با اطلاعاتی که به‌دست آمد به دستور بازپرس ساسان غلامی، این مرد روز ۵ آبان بازداشت شد. او در تحقیقات گفت: کاردان الکترونیک هستم و ازدواج کرده ام. درگیری و دعوا و اختلاف با امیر را قبول دارم، اما اینکه تعمدی دستگاه اکسیژن را خاموش کرده باشم صحت ندارد. ما در بیمارستان دو دستگاه اکسیژن داریم که یکی از آن‌ها یدکی است و در موارد خاص و ضروری از آن استفاده می‌کنیم. چون آن شب شرایط خاصی نبود، دستگاه دوم را خاموش کردم و تعمدی در کار نبود. من آن شب کارم را به درستی انجام دادم.

او ادامه داد: کار من تنظیم فشار دستگاه‌های اکسیژن بیماران بخش مراقبت‌های ویژه است. عدد نرمال این دستگاه‌ها ۴ است و اگرعدد بالاتر یا پایین‌تر رود باید بلافاصله این عدد را به عدد نرمال برسانیم. در ۲۴ ساعتی که در بیمارستان بودم مرتب دستگاه را چک می‌کردم و آن شب چند باری افت فشار داشتیم، اما دستگاه را تنظیم کردم و مشکل خاصی نبود. آن شب از بخش ویژه بیمارستان که کرونایی‌ها بستری هستند گفتند که دستگاه آلارم می‌دهد. همه چیز را چک کردم و حتی به بخش رفتم، ولی هیچ مشکلی نبود.   تشکیل تیم کارشناسی بازپرس جنایی پس از اظهارات این فرد دستور تحقیقات و تشکیل تیم کارشناسی برای بررسی این موضوع که علت مرگ ۳ بیمار کرونایی به خاطر افت فشار و اختلال در دستگاه اکسیژن بوده یا به علت بیماری جان باخته‌اند را صادر کرد. این درحالی است که خانواده سه بیمار فوت شده شکایت خود را اعلام کرده و خواستار شناسایی مقصر یا مقصران این حادثه هستند.       منبع:ایران

منبع: پارسینه

کلیدواژه: بیمارستان پارسی خبر مرگ دستگاه اکسیژن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۸۶۶۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کوچک‌ترین ایمپلنتی که با تحریک مغز اختلالات عصبی را درمان می‌کند

به گزارش خبرنگار علم و فناوری ایسکانیوز؛ این ایمپلنت به اندازه یک نخود است و می‌تواند به صورت بی‌سیم از طریق یک فرستنده خارجی تغذیه شود و غشای محافظ متصل به پایین جمجمه را برای درمان برخی اختلالات عصبی تحریک کند. محققان معتقدند که این ایمپلنت در درمان افسردگی‌های مقاوم به دارو و سایر اختلالات روان‌پزشکی یا عصبی کاربرد خواهد داشت و از آنجا که نسبت به سایر رابط‌های مغز و کامپیوتر کمتر تهاجمی است، تحولی را در درمان بیماران ایجاد خواهد کرد.

محققان می‌گویند: در مطالعات‌مان نشان دادیم که دستگاه ما می‌تواند قشر حرکتی را فعال کند که در نتیجه بیمار دست خود را حرکت می‌دهد. در آینده، می‌توانیم ایمپلنت را در بالای سایر قسمت‌های مغز، مانند قشر پیشانی مغز قرار دهیم، جایی که انتظار داریم عملکرد اجرایی را در افراد مبتلا به افسردگی یا سایر اختلالات بهبود بخشد.

فناوری‌های قابل کاشت موجود برای تحریک مغز توسط باتری‌های نسبتاً بزرگی تغذیه می‌شوند که باید زیر پوست در جای دیگری از بدن قرار گیرند و از طریق سیم‌های بلند به دستگاه تحریک کننده متصل شوند. چنین محدودیت‌هایی در طراحی نیاز به جراحی بیشتری دارد و فرد را در معرض بار بیشتری از کاشت سخت‌افزار، خطرات شکستگی یا خرابی سیم و نیاز به جراحی‌های جایگزین باتری در آینده قرار می‌دهد. اما محققان می‌گویند: با تغذیه بی‌سیم دستگاه با استفاده از یک فرستنده خارجی، نیاز به باتری را از بین بردیم.

این فناوری بر ماده‌ای متکی است که میدان‌های مغناطیسی را به پالس‌های الکتریکی تبدیل می‌کند. این فرآیند تبدیل در مقیاس‌های کوچک بسیار کارآمد است؛ به این معنی که برای فعال‌سازی و کنترل نیازی به مانور پیچیده یا دقیق ندارد. در واقع، ایمپلنت تمام انرژی خود را از طریق این اثر مغناطیسی دریافت می‌کند.این دستگاه دارای عرض ۹ میلی‌متر است و می‌تواند برای تجریک مغز ۱۴/۵ ولت برق تولید کند.

به گفته محققان،‌ تحریک عصبی کلیدی برای توانمندسازی درمان‌ها در فضای سلامت روان است؛ جایی که عوارض جانبی دارو و فقدان اثربخشی، بسیاری از افراد را بدون گزینه‌های درمانی کافی رها می‌کند.

تست‌های بالینی و دستورالعمل‌های آینده

محققان این دستگاه را به طور موقت روی یک بیمار انسانی آزمایش کردند و از آن برای تحریک قشر حرکتی ⎯ بخشی از مغز که مسئول حرکت است ⎯ و ایجاد پاسخ حرکت دست استفاده کردند. آنها سپس نشان دادند که دستگاه به مدت ۳۰ روز در خوک‌ها به طور پایدار با مغز ارتباط برقرار می‌کند. این کار قبلاً انجام نشده بود زیرا کیفیت و قدرت سیگنال مورد نیاز برای تحریک مغز از طریق سخت شامه قبلاً با انتقال انرژی بی‌سیم برای ایمپلنت‌های کوچک غیرممکن بود.

محققان معتقدند که این فناوری به راحتی در خانه استفاده می‌شود. یک پزشک درمان را تجویز می‌کند و دستورالعمل‌هایی را برای استفاده از دستگاه ارائه می‌کند، اما بیماران کنترل کاملی بر نحوه انجام درمان خواهند داشت.

در بازگشت به خانه، بیمار کلاه یا لباس پوشیدنی خود را به سر می‌گذارد و با ایمپلنت ارتباط برقرار می‌کند، آیفون یا ساعت هوشمند خود را فشار می‌دهد و سپس تحریک الکتریکی آن ایمپلنت شبکه عصبی را در مغز فعال می‌کند.

بیشتر بخوانید: اولین ایمپلنت مغز کامپیوتر توسط یک محقق ایرانی کاشته شد

کاشت به یک روش حداقل تهاجمی ۳۰ دقیقه‌ای نیاز دارد که دستگاه را در استخوان روی مغز قرار می‌دهد. هم ایمپلنت و هم برش عملاً نامرئی خواهند بود و بیمار همان روز به خانه می‌رود.

رای برخی از شرایط، به عنوان مثال، صرع، ممکن است دستگاه به طور دائم یا بیشتر اوقات روشن باشد، اما برای اختلالاتی مانند افسردگی و OCD، فقط چند دقیقه تحریک در روز می‌تواند برای ایجاد تغییرات مورد نظر کافی باشد.

انتهای پیام/

نسترن صائبی صفت کد خبر: 1228149 برچسب‌ها مغز آمریکا

دیگر خبرها

  • انتظار یک روزه بیماران سکته کرده در انگلیس برای رسیدن آمبولانس
  • کاشت الکترود در مغز یک زن برای درمان سندروم لی + فیلم
  • خانم مبتلا به «سندرم لی» برای نخستین بار در کشور جراحی شد
  • توزیع مدل خاصی از قلیان تحت نظارت وزارت بهداشت | دسترسی به قلیان اکسیژن در این ۱۰ استان
  • اعضای بیمار مرگ مغزی در مشهد جان ۴ را نفر را نجات داد
  • زندگی دوباره ۴ بیمار با اهدای عضو در مشهد
  • قلیان اکسیژن طرح مطالعاتی وزارت بهداشت است/ توزیع در ۸ استان
  • لبخند سه بیمار نیازمند به پیوند در شیراز
  • کاشت الکترود عمقی مغز برای درمان «سندروم لی» یک زن ۲۳ ساله
  • کوچک‌ترین ایمپلنتی که با تحریک مغز اختلالات عصبی را درمان می‌کند