Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اداره پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان گفت: مخاطبان و کاربران کودک و نوجوان به دلیل سطح پایین‌تر ادراک شناختی، بیشتر در معرض مخاطرات و تهدیدات فضای مجازی بوده و با اولویت ویژه مشمول آموزش خود مراقبتی در فضای مجازی هستند.

به گزارش ایمنا، به نقل از روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان، مریم ژاله در خصوص مخاطرات فضای مجازی برای کودکان و نوجوانان، اظهار کرد: در شرایط فعلی ناشی از اپیدمی و شیوع بیماری کرونا و عدم امکان برگزاری آموزش‌های حضوری در مدارس، شاهد سیل عظیم حضور حداکثری دانش آموزان در فضای مجازی هستیم که این امر خود باعث رشد و افزایش مخاطرات و تهدیدهای فضای مجازی به خصوص رده سنی کودک و نوجوان می‌باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: از مهمترین اقدامات پیشگیرانه وزارت آموزش و پرورش، راه‌اندازی پایگاه تخصصی امور مشاوره و مراقبت در برابر آسیب‌های اجتماعی در شبکه شاد (https://shad.ir. parvareshi۳) است که روزانه محتوای آموزشی متعدد و متنوع در حیطه ارتقای سلامت روان و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی ویژه سه گروه هدف، والدین، دانش‌آموزان و همکاران فرهنگی بارگزاری می‌شود.

رئیس اداره پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی اداره آموزش و پرورش استان اصفهان، تصریح کرد: مخاطبان و کاربران کودک و نوجوان به دلیل سطح پایین‌تر ادراک شناختی بیشتر در معرض مخاطرات و تهدیدات فضای مجازی بوده و با اولویت ویژه مشمول آموزش خود مراقبتی در فضای مجازی می‌باشند. ما نیازمند حضور جدی و همراهی والدین در بحث خود مراقبتی می‌باشیم و انتظار داریم والدین عزیز در کنار نظارت و همکاری در مباحث آموزش علمی فرزندان اهتمام جدی در بحث سلامت بخصوص سلامت روان دانش آموزان داشته باشند.

وی در خصوص مهمترین راهکارهای پیشگیرانه والدین در راستای کاهش مخاطرات فضای مجازی گفت: مهمترین راهکارهای پیشگیرانه والدین در راستای کاهش مخاطرات فضای مجازی عبارتند از:

الف) مراقبت و نظارت جدی والدین:

- نظارت بر نحوه فعالیت فرزند در شبکه اجتماعی، آشنایی با شبکه‌های اجتماعی و روش صحیح استفاده از آن، آشنایی با فرصت‌ها و تهدیدات فضای مجازی برای والدین و فرزندان لازم است.

ب) سبک فرزند پروری مناسب:

- مهمترین و مناسب‌ترین سبک فرزند پروری (سبک مقتدرانه) همراه با رابطه همدلانه و صمیمی با فرزند به طوری است که حس امنیت و اعتماد فرزند اغنا شود و در صورت بروز و رویارویی فرزند با چالش‌های مخرب و خطرناک بتواند با اطمینان کامل با والدین خود طرح موضوع نماید.

ج) مدیریت هیجانات:

- عدم انتقال استرس و اضطراب به فرزندان و صحبت با فرزند در راستای کاهش نگرانی

د) آموزش:

- مهارت آموزی، آموزش مراقبت از داده‌های خصوصی و عدم افشای اطلاعات در شبکه‌های اجتماعی، آموزش خود مراقبتی در فضای مجازی

کد خبر 452191

منبع: ایمنا

کلیدواژه: آسیب های اجتماعی والدين آموزش آنلاین فضای مجازی دانش آموزان آموزش غیرحضوری مدارس وزارت آموزش و پرورش تهدیدات فضای مجازی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق آسیب های اجتماعی آموزش و پرورش فضای مجازی خود مراقبتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۸۶۷۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی مدرسه مجازی در راستای کاهش تنوع مدارس بزرگسالان

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ احمد محمودزاده در همایش دو روزه آموزشی - توجیهی روسای ادارات مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش و پرورش افزود:طرح این کار به شورای عالی آموزش و پرورش ارجاع داده شده است و به زودی نهایی خواهد شد.

وي گزارشی از فعالیت‌های این سازمان ارائه کرد و گفت: در سازمان مدارس غیردولتی ما برنامه‌هایی در سه حوزه قانونگذاری، مدیریتی-سیاست‌گذاری و برنامه‌های مشترک با سایر معاونت‌ها را دنبال کردیم.

احمد محمودزاده افزود: در این قالب‌ها، کار مهم در حوزه قانون‌گذاری، بازنگری قانون تأسیس مدارس و مراکز غیردولتی بود. این کار را پس از ۱۸ ماه به نتیجه رساندیم، ۱۶ ماده آن تغییر پیدا کرد و ابلاغ شده است. حمایت از معلمان، حمایت از موسسان را تثبیت و موضوع نظارت را در این قانون، جدی‌تر مطرح کردیم. در کنار این موضوع، بحث استقرار را نیز پیگیری کردیم و به نتیجه رساندیم. موضوع مدارس استیجاری و احداثی سروسامان پیدا کرد تا دیگر مشکلی پیش نیاید.

وی با بیان اینکه بررسی و بازنگری آیین‌نامه‌های مربوط به شوراهای عالی آموزش و پرورش استان‌ها برای احیای برخی از ظرفیت‌ها یکی از کارهای مهمی است که امسال دنبال خواهد شد، گفت: چندین برنامه را هم با قرارگاه اجرایی‌سازی سند تحول بنیادین در دست اجرا داریم که در اختیار استان‌ها قرار خواهد گرفت و امیدواریم به خوبی اجرا شود.

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی افزود: مصوبه این موضوع را سال گذشته دریافت کردیم و به دنبال این هستیم تا تنوع مدارس را کاهش داده و در داخل مدرسه مجازی تجمیع کنیم. طرح این کار به شورای عالی آموزش و پرورش ارجاع داده شده است و به زودی نهایی خواهد شد.

محمودزاده با بیان اینکه مبنای صدور مجوز در سازمان مدارس غیردولتی، قانون است، گفت:  فعالیت  مراکز آزمون ها در کشور باید در چارچوب مجوز و مقررات باشد، فعالیت  مراکز فاقد مجوز ممنوع بوده و در صورت مشاهده کردید، آن را تعطیل کنید.

معاون وزیر آموزش و پرورش از استان‌ها خواست تا هوش مصنوعی را در مدارس غیردولتی با مفموم درست، شروع کنند.

وی همچنین بر اجرای نظام دوری در مدارس غیردولتی، جذب مربی بهداشت، اجرای جدی برنامه‌های پرورشی، استمرار کیفی و جدی طرح‌هایی از قبیل آوای آسمانی، چفیه‌های بهشتی و طرح ولایت تاکید کرد و گفت: شما باید تمهیدات لازم برای ایجاد نمازخانه در مدارس فراهم کنید.

احمد محمودزاده با بيان اينكه بیشترین، بهترین و مهمترین تولید در همه نظامات، تربیت نیروی انسانی است، افزود: مهمترین سرمایه کشور که در همه اسناد بالادستی به آن اشاره شده، سرمایه نیروی انسانی است. تولید این سرمایه در داخل آموزش و پرورش صورت می‌گیرد. حفظ و گسترش دستاوردها توسط این افراد صورت می‌گیرد.

محمودزاده تصریح کرد: آموزش و پرورش از سال‌های گذشته جهت‌گیری‌هایی را شروع کرده که امسال باید به نتیجه برسد. همه برنامه‌ریزی‌ها برای تحقق و اجرای سند تحول بنیادین، برای مرجعیت معلم و مرجعیت کتاب درسی است.

دیگر خبرها

  • فرزندی که حساب پدرش را خالی کرد
  • حق حضانت فرزند، اهرم فشار والدین
  • آموزش: توصیه‌هایی برای مقابله یا جلوگیری از استرس در فضای مجازی
  • نقش سلبریتی‌ها و فضای مجازی در موج گرایش به جراحی‌ها و خدمات زیبایی
  • راه‌اندازی مدرسه مجازی در راستای کاهش تنوع مدارس بزرگسالان
  • تدوین طرح مدرسه مجازی در راستای کاهش تنوع مدارس
  • توصیه‌هایی برای مقابله یا جلوگیری از استرس در فضای مجازی
  • از آموزش و اقتصاد تا فرهنگ و سبک زندگی با پدیده‌ بلاگری
  • هنرستان های فنی و حرفه ای کنار صنایع تشکیل شود
  • هوای اصفهان سردتر می‌شود/ پیش‌بینی بارش‌های رگباری و تگرگ در مناطق مستعد استان