Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست-یک فیزیوتراپ درباره عوارض هولناک استفاده خودسرانه از آمپول‌های شل کننده برای رفع گرفتگی عضلات هشدار داد.

 پرهام پارسانژاد فیزیوتراپیست در خصوص عوارض و مشکلاتی که استفاده مکرر از آمپول های عضله شل‌کن برای افراد به همراه دارد، اظهار کرد: وقتی هوا به صورت ناگهانی سرد می شود و افراد بدون توجه به سردی هوا با همان لباس های تابستانی به استقبال پاییز می روند، دچار اسپاسم عضلانی و گرفتگی عضلات ناحیه ستون فقرات گردنی و کمری شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او گفت: در چنین شرایطی این افراد با انجام یک حرکت ساده در ناحیه ستون فقرات کمری، دچار اسپاسم و گرفتگی عضلات می شوند و این اسپاسم و گرفتگی هنگام حرکت و فعالیت با درد همراه است.

اوادامه داد: معمولا افراد زمانی که در چنین شرایطی قرارمی‌گیرند، اولین و راحت‌ترین کاری که انجام می‌دهد تزریق آمپول‌های شل کننده عضلات و ضد التهاب خواهد بود. هرچند استفاده از این آمپول‌ها ممکن است که در وهله اول مانند آبی بر روی آتش باشد و درد ناشی از گرفتگی عضلات را کاهش دهد، اما تزریق این آمپول ها سبب خواهد شد تا عضلات فرد ضعیف تر شود و فرد بیشتر دچار گرفتگی عضلات شود.

پارسانژاد گفت: توصیه ما این است زمانی که افراد دچار اسپاسم و گرفتگی عضلات می‌شوند در ابتدای ۷۲ ساعت به استراحت مطلق بپردازند همچنین استفاده از کمربندهای طبی و قراردادن کیسه یخ هر چهار تا پنج ساعت ۱۰ دقیقه در ناحیه درد می‌تواند به تسکین آن کمک کند. درنهایت در صورتی که انجام این فعالیت‌ها برای تسکین درد نتیجه بخش نباشد از دارو‌های شل کننده عضلات و ضدالتهاب به عنوان آخرین گزینه می توان استفاده کرد.

اوگفت: مراجعه به کلینک‌های فیزیوتراپی و انجام تکنیک‌های دستی توسط فیزیوترپیست‌ها برای برطرف کردن اسپاسم ایجاد شده، یکی از بهترین و موثرترین روش ها خواهد بود.

او ادامه داد: همچنین به افرادی که با اسپاسم عضلانی رو به رو می شوند انجام ورزش‌هایی از قبیل پیاده روی‌ به مدت ۴۵ دقیقه، دویدن آرام و انجام یک سری تمرین‌ها و نرمش‌های سبکی در زمان فیزوتراپی توصیه می شود.

او گفت: در واقع برطرف کردن این عارضه با دارو خصوصا استفاده خودسرانه از آمپول‌های شل کننده و ضد التهاب سبب خواهد شد که اسپاسم عضلانی به طور مکرر رخ دهد و در نهایت می تواند سبب بیرون زدگی دیسک، فشار بر روی ریشه‌های عصبی و گاهی هم اختلال در حرکت اندام‌های تحتانی شود و در چنین شرایطی راهی جز جراحی پیش روی فرد نخواهد بود.

باشگاه خبرنگاران جوان

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: گرفتگی عضلات آمپول ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۸۶۷۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسن گارداسیل

آفتاب‌‌نیوز :

دکتر حسین فرشیدی در پاسخ به سوال ایسنا درباره تبلیغات گسترده در فضای مجازی درباره فروش و تزریق واکسن «گارداسیل»، در زمینه وضعیت شیوع بیماری HPV در کشور و اهمیت واکسیناسیون علیه آن، اظهار کرد: عملکرد ما باید بر اساس اسناد و مدارک باشد؛ به طور مثال یک کشور در اروپا ادعا می‌کند که سالیانه در جمعیت کشورش افرادی دچار سرطان مشخصی هستند؛ بنابراین برای این کشور، واکسیناسیون برای پیشگیری از این نوع سرطان، صرفه اقتصادی دارد. بنابراین در فعالیت‌ها باید تحلیل هزینه داشته باشیم؛ به این ترتیب برای واکسیناسیون با واکسن گارداسیل نیز باید اسناد و مدارک داشته باشیم. 

وی ادامه داد: به‌طور مثال ما اگر واکسن‌های پنوموکوک و روتاویروس را وارد برنامه واکسیناسیون کشوری می‌کنیم، مشخص است که واکسن پنوموکوک سالانه از ۱۵۰۰ مرگ کودکان جلوگیری می‌کند و واکسیناسیون روتاویروس حداقل از سالانه ۱۰ هزار بیماری اسهال شدید و نیاز به بستری در کودکان جلوگیری خواهد کرد و این بسیار رقم زیادی است.

فرشیدی افزود: معاونت پژوهشی و پژوهشگاه‌های وزارت بهداشت در رابطه با واکسن گارداسیل نیز از سال گذشته در حال انجام تحقیقات مورد لزوم هستند و اگر نتایج تحقیقات، لزوم ورود آن به برنامه واکسیناسیون ملی را مشخص کند، وارد برنامه واکسیناسیون کشوری خواهیم کرد.

معاون بهداشت وزارت بهداشت با بیان اینکه در حال حاضر تولید و تزریق این واکسن از طریق وزارت بهداشت انجام نمی‌شود، گفت: در خارج از وزارت بهداشت شرکت‌هایی هستند که واکسن گارداسیل را تامین می‌کنند و بسیاری از افراد نیز که تمایل به تزریق آن دارند، خریداری می‌کنند؛ اما این کار از طریق وزارت بهداشت انجام نمی‌شود.

وی در پاسخ به سوال ایسنا درباره ضرورت استفاده از این واکسن نیز اظهار کرد: افراد دارای رفتار پرخطر و جوامع غربی و اروپایی به دلیل روابط خارج از عرف و شرع و خطر بالای انتقال این بیماری، این واکسن را تزریق می‌کنند. اما در کشور ما با توجه به شرایط موجود لزومی ندارد که تمامی افراد جامعه را ملزم به تزریق این واکسن کنیم و اگر ما ذره‌ای به این اطمینان برسیم که برای سلامت مردم تزریق واکسن گارداسیل نیاز است حتما این کار انجام خواهد شد.

فرشیدی در پایان گفت: پژوهشگاه مربوطه این وعده را داده است که در بازه زمانی شش ماهه اطلاعات لازم را ارائه دهند و اگر نتیجه پژوهش‌ها این باشد که باید تزریق این واکسن انجام شود و به نفع مردم است، حتما انجام خواهد شد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • آغاز واکسیناسیون بیش از ۹ هزار عمره گزار خراسان رضوی
  • آنچه بهتر است درباره سرخک و واکسیناسیون آن بدانید
  • واکسن گارداسیل برای همه ضروری است؟
  • برای خود و دیگران خودسرانه دارو تجویز نکنیم!
  • واکسیناسیون همگانی گارداسیل انجام می‌شود؟ | مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسیناسیون واکسن اچ‌پی‌وی
  • مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسن گارداسیل
  • وزارت بهداشت ضرورتی برای تزریق واکسن گارداسیل نمی بیند
  • مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسن گارداسیل/ فعلا الزامی به تزریق همگانی نیست
  • کلاهبرداری مرگ‌آلود با داروی درمان آلزایمر
  • کلاهبرداری با داروی مرگ