Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقتصادآنلاین مهدی بیک؛ نماینده مردم همدان در خصوص اینکه آیا دانشگاه فرهنگیان ظرفیت لازم برای تربیت همه معلمان مورد نیاز کشور را دارد؟ گفت: در حال حاضر یک چنین ظرفیتی در دانشگاه فرهنگیان وجود ندارد اما برای جبران این کمبود، برخی تصمیمات بسیار مهم در کمیسیون اخذ شده که جزئیات آنها به زودی رسانه‌ای می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس این تصمیمات تازه، قرار است از ظرفیت‌های خالی سایر دانشگاه‌های کشور برای تربیت معلم و دبیر استفاده شود تا به نیاز آموزش و پرورش برای استخدام 190هزار نیروی جدید،پاسخ داده شود.

احمدحسین فلاحی در پاسخ به این پرسش خبرنگار اقتصادآنلاین که آیا معنای صحبت های شما این است که وظایف دانشگاه فرهنگیان برای تربیت معلم، قرار است به سایر دانشگاه ها محول شود، گفت: به هیچ وجه قرار نیست، تکالیف دانشگاه فرهنگیان به سایر دانشگاه ها منتقل شود، چرا که رسالت این دانشگاه، تربیت معلم برای سیستم آموزشی کشور است.از طرف دیگر باید قبول کرد، دانشگاه فرهنگیان با مشکلاتی چون، کمبود فضای آموزشی، نداشتن کادر علمی مناسب، فقدان پرسنل متخصص، کمبود بودجه و ...روبه رو است. بنابراین به نظر می‌رسد تا زمان بالا بردن توان لجستیکی، بودجه‌ای و سخت‌افزاری دانشگاه فرهنگیان باید از ظرفیت‌های سایر دانشگاه‌ها برای تدریس و در نهایت استخدام نیروهای جدید استفاده شود.

او در بیان اینکه چرا قبل از تصویب قانون، اقدام به تامین نیازهای سخت افزاری و نرم افزاری دانشگاه فرهنگیان نشد، گفت: متاسفانه با وجود اهمیت بالای این دانشگاه، طی سالهای اخیر با دید منفی به آن نگاه شده است. امکانات دانشگاهی که قرار است وظیفه تربیت معلمان به عنوان مهمترین ارکان رشد و توسعه کشور را به عهده بگیرد در برخی مناطق در حد صفر است. در بسیاری از استان‌ها حتی ساختمانی برای پردیس‌های دانشگاه وجود ندارد. طبیعی است که با یک چنین وضعیتی نمی‌توان توقع داشت که دانشگاه فرهنگیان به همه مطالبات کشور در حوزه تربیت معلم پاسخ دهد.

سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس خاطرنشان کرد: آموزش و پرورش در واکنش به این کمبودها از  ماده 28، بازنشسته ها، معاونان، دفترداران و...برای تدریس به دانش آموزان استفاده می‌کند. در حال حاضر کمبود حداقل 190هزار معلم در کشور وجود دارد. کمبود 190هزار معلم، عدد کمی نیست و سطح کیفی آموزش کشور را با دچار نزول می‌سازد. چنانچه برای حل این مشکل یک برنامه‌ریزی عاجل صورت نگیرد، اثرات مخربی در آموزش و پرورش کشور ایجاد خواهد کرد.

سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس در پاسخ به پرسش دیگری که به غیر از دانشگاه فرهنگیان کدام دانشگاه های کشور قرار است برای تربیت معلم و دبیر به کار گرفته شوند، گفت: اگر در شرایط فعلی به اسامی این دانشگاه‌ها اشاره کنم، حاشیه ایجاد می‌شود. بعد هم لابی‌های متعددی در مجلس برای تغییر لیست و احیانا جابه جایی دانشگاه‌ها انجام می شود. اما برخی دانشگاه‌ها مثل پیام نور که کرسی‌های خالی فراوانی دارند یا اینکه پردیس‌های پر هزینه و بلا استفاده‌ای دارند و...از جمله بخش هایی هستند که می توان از ظرفیت های خالی آنها به نفع دانشگاه فرهنگیان بهره برد.

مصائب خانواده ها در استفاده از سامانه شاد

احمد حسین فلاحی در بخش دیگری از گفتگو با اشاره به مشکلات خانواده ها و دانش آموزان در استفاده از شاد گفت: بسیاری از اشکالاتی که در خصوص شبکه شاد از سوی معلمان، دانش آموزان و خانواده ها مطرح می شود، ایرادات درستی است. بر اساس همین مطالبات هم کمیسیون آموزش بارها از وزیر آموزش و پرورش دعوت کرد تا درباره راهکارهای ارتقای سطح آموزش آنلاین کشور بحث و تبادل نظر کند. این انتقاد وارد است که در طول تعطیلات تابستانی باید این باگ‌ها شناسایی و برنامه‌ریزی برای حل آنها در دستور کار قرار می‌گرفت که البته چنین نشد.

نماینده مردم همدان افزود: بخشی از مشکلات به نوپا بودن سامانه و بخش دیگر به دلیل جمعیت بالای دانش آموزان عضو این سامانه است. در حال حاضر بیش از 11میلیون دانش آموز از شاد استفاده می‌کنند، درحالی که بر اساس اعلام مسئولان، این سامانه حداکثر ظرفیت سرویس‌دهی به 9میلیون نفر را دارد. بنابراین در حال حاضر سامانه به 2میلیون نفر بیش از ظرفیت حداکثری خود سرویس میدهد. طبیعی است که این حجم بالا در نهایت اثر خود را بر کیفیت نهایی سامانه می گذارد.

سخنگوی کمیسیون آموزش همچنین گفت: بخش دیگری از اشکالات شبکه شاد، مرتبط با سرعت پایین سامانه است. البته این مشکلات در مناطقی از کشور که زیرساخت های ارتباطی  مطلوب‌تری دارند، کمتر مشاهده می شود اما در مناطق دیگری که سرمایه گذاری خوبی نشده، گزارش‌های بیشتری از مشکلات ارتباطی شاد گزارش می شود. به گونه ای که اساسا آموزش آنلاین را با اخلال مواجه کرده است. به زودی با دعوت از وزیر آموزش و پرورش به کمیسیون آموزش، تلاش خواهد شد این مشکلات پیگیری و منتقل شود.

پربیننده ترین یارانه ۱‌میلیون و ۷۰۰هزار تومانی با حذف ارز کالاهای اساسی مجلس، جلوی خرابکاری جدید آقای نوبخت را بگیرد برگزاری جلسه فوق العاده شورای عالی بورس برای بررسی افت شاخص‌ها‌ / زمینه عرضه شرکت‌های پالایشی و پتروشیمی در بورس فراهم است تعیین تکلیف نیروهای حق التدریس و نهضتی آموزش و پرورش/ استخدام ۵هزار نیروی متقاضی در صورت رای مثبت کمیسیون آموزش و تحقیقات ۲۰میلیون نفر مستحق از دریافت سهام عدالت جاماندند

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: مهدی بیک دانشگاه فرهنگیان آموزش و پرورش احمدحسین فلاحی تربیت معلم دانشگاه فرهنگیان معلمان آموزش و پرورش آموزش و تحقیقات مجلس استفاده از ظرفیت معلم وزارت آموزش و پرورش فرهنگیان معلمان اخبار فرهنگیان دانشگاه فرهنگیان کمیسیون آموزش مجلس اخبار استخدامی آموزش و پرورش آخرین اخبار استخدامی آموزش و پرورش اخبار معلمان خبرگزاری فرهنگیان اخبار آموزش و پرورش آخرین اخبار آموزش و پرورش آخرین اخبار فرهنگیان اخبار استخدام آموزش و پرورش اخبار حقوق معلمان اخبار حقوق فرهنگیان اخبار بیمه فرهنگیان نرم افزار شاد سامانه شاد مهدی بیک احمدحسین فلاحی قیمت طلا قیمت لوازم خانگی سهام عدالت دانشگاه فرهنگیان سایر دانشگاه ها کمیسیون آموزش آموزش و پرورش دانش آموزان حال حاضر تربیت معلم برای تربیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۸۷۱۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم تقویت دانشگاه فرهنگیان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، آیت الله «محمدباقر محمدی لائینی» نماینده ولی فقیه در مازندران در گردهمایی اساتید، کارکنان و دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه فرهنگیان استان، ضمن گرامیداشت هفته و روز معلم، اظهار داشت: همانطوری که نمی‌توان حق پدر و مادر را ادا و با آنان تسویه حساب کرد، حق معلم هم همینطور است، حق شهدا هم همین است.

آیت الله محمدی لائینی خاطرنشان کرد: نظرم این است که در دانشگاه‌ها همچون آموزش و پرورش انجمن اولیا مربیان باید باشد، نورچشمی‌های آینده ایران فرزندان خانواد‌ه‌های ایثارگر هستند.

نماینده ولی فقیه در مازندران، اعلام کرد: یادگاران شهدا همچون شهیدان باید مملکت را روشن کنند، شهدا باید جایگزین فیزیکی (نیروی انسانی) داشته باشند، باید نسل اضافه کنیم، ما مشکل پیری جمعیت از آسیب‌های مهم آینده ایران است، باید فرهنگ‌سازی شود ازدواج در سن و سال مناسب، فرزندآوری در سن مناسب انجام شود.

عضو خبرگان رهبری در ادامه بیان کرد: دومین جایگزین شهدا جایگزین ارزشی است، آزادی، عزت، شرافت، عشق به خدا، اهل بیت (ع)، ایثار، فداکاری، صداقت، سلامت و ... باید در جامعه موج بزند که اینها از یادگار شهداست.

این مسئول عنوان کرد: امیدواریم جسم و روح خانواده‌های شهدا با عبادت گره بخورد، این سنگرنشینان در سنگر عبادت بودند، نماز شب و نماز اول وقت را فراموش نمی‌کردند، دانشجویان ما هم باید در همین سنگر حضور پیدا کنند.

وی اعلام کرد: مدارس دولتی ضعیف، هزینه‌های تعلیم و تربیت روی دوش خانواده‌ها، آنوقت به بعد تربیتی و ارزشی، نماز، دغدغه‌های شهدا چقدر توجه می‌شود؟ دانشگاه فرهنگیان خودش باید تقویت شود، همان چند سالی که تربیت معلم تعطیل شد در واقع خیانت بود، برون‌سپاری تعلیم و تربیت به مدارس غیرانتفاعی که مثل قارچ بی‌در و دروازه روئیده شده خودش یک خطا و اشتباه بود، 

دیگر خبرها

  • ۱۰۹ کلاس درس جدید نیاز مهرماه شهرستان بیرجند
  • لزوم تقویت دانشگاه فرهنگیان
  • دانشگاه فرهنگیان کرمان با کمبود شدید فضا روبه‌رو است
  • ۸۸ مدرسه شهرستان بیرجند دو نوبته است/نیاز به ۱۰۹ کلاس درس
  • ۵۰ حوزه امتحان نهایی در استان سمنان تجهیز شده است
  • شورای آموزش و پرورش بازوی اصلی دستگاه تعلیم و تربیت است
  • تشکیل قرارگاه هفته معلم در لرستان
  • آخرین تغییرات کنکور؛ «نه» مردان به شغل معلمی
  • ساختمان‌های دانشگاه فرهنگیان بجنورد تکمیل شود
  • این دانش‌آموزان و طلاب از امسال بدون کنکور معلم می‌شوند