Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان جنوبی رییس جهاددانشگاهی خراسان جنوبی با بیان اینکه ثبت‌نام متقاضیان راه‌اندازی کسب و کارهای خانگی در استان تا ۱۵ ابان ماه ادامه خواهد داشت، اظهار کرد: سهم خراسان جنوبی در طرح توسعه مشاغل خانگی ایجاد بستر اشتغال برای ۴۰۰ نفر است.

جلال الدین صادقی امروز چهارشنبه هفتم آبان به رسانه‌های گروهی گفت: براساس الگوی طرح توسعه مشاغل خانگی با انجام مطالعات، ساماندهی، بررسی، استعدادسنجی و توانمندسازی قرار است برای ۵۴ هزار و ۳۰۰ نفر از متقاضیان مشاغل خانگی در ۳۱ استان کشور بستر ایجاد اشتغال فراهم شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، وی افزود: هدف از اجرای این الگو تعامل با دستگاه‌های اجرایی و بخش خصوصی دخیل در اجرای طرح و ارائه خدمات آموزش و مشاوره حضوری و غیرحضوری به متقاضیان مشاغل خانگی برای اتصال به بازار و ایجاد زیرساخت‌های بازاریابی و فروش محصولات مشاغل خانگی است.

صادقی ادامه داد: مخاطبان این طرح در قالب دو گروه متقاضی و پشتیبان بوده که پشتیبانان اشخاص حقیقی یا حقوقی هستند که مسئولیت حمایت از شاغلین خانگی را در کل فرآیند تولید و ارائه خدمات بر عهده خواهند داشت.

وی با اشاره به شرایط متقاضیان این طرح، بیان کرد: داشتن حداقل سن ۱۸ سال، بومی استان محل ثبت نام، عدم اشتغال تمام وقت، نداشتن بیمه کارفرمایی (افرادی که بیمه خویش فرما دارند منعی در ثبت‌نام ندارند)، از جمله شرایط ورود به این طرح است.

رئیس جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی تصریح کرد: پس از ثبت‌نام، متقاضیان غربالگری و راستی آزمایی می‌شوند، سپس به متقاضیان آموزش‌ها و مشاوره‌های عمومی و تخصصی و اتصال به بازار ارائه خواهد شد.

صادقی با بیان اینکه وابستگی شدید طرح‌های اشتغال‌زا به تسهیلات از جمله ایرادات مخربی است که در این طرح سعی در جلوگیری از آن شده است، خاطرنشان کرد: در این طرح از میزان وابستگی به دریافت تسهیلات کاهش یافته و به طور قطع تسهیلات در جای مناسب خود اعطا خواهد شد، چراکه نخستین کمک برای راه‌اندازی این مشاغل، ارائه تسهیلات نیست.

انتهای پیام

وی با تاکید بر اینکه تمرکز این طرح بر توانمندسازی متقاضیان است، گفت: بخش سوم و مهمترین این الگو، فاز اتصال به بازار است و لذا بعد از بررسی کمی و کیفی محصول، بسترسازی مناسب محصول برای عرضه موفق به بازار در قالب حضوری و الکترونیکی دنبال خواهد شد.

به گفته صادقی، متقاضیان طرح توسعه مشاغل خانگی در دو گروه متقاضیان و پشتیبان ها باید در زمان مقرر در سامانه  inhb.ir اقدام به ثبت نام کنند.

وی ابراز امیدواری کرد؛ با پیاده‌سازی موفق این طرح در استان که نیازمند همراهی، همکاری و هم‌اندیشی بخش‌های مختلف دولتی و خصوصی است، شاهد نهادینه شدن سهم مشاغل خانگی در اقتصاد کشور به‌ویژه در سال «جهش تولید» باشیم.

رئیس جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی خاطرنشان کرد: با توجه به نقش و اهمیت کسب و کارهای خانگی در رشد تولید و کمک به چرخه اقتصادی کشور، مشاغل خانگی باید جایگاه واقعی خود را در اقتصاد خانوارها پیدا کرده و نهادهای متولی نیز به توسعه آن کمک کنند.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی جهاد دانشگاهی توسعه مشاغل خانگی خراسان جنوبی ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۸۷۱۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درج نام مادر روی کارت ملی منتفی است/ نام پدر هم از روی کارت‌ها حذف می‌شود

انسیه خزعلی معاون امور زنان و خانواده نهاد ریاست جمهوری در پایان جلسه هیئت دولت با حضور در جمع خبرنگاران درباره حمایت این معاوت از زنان شاغل در حوزه صنایع دستی گفت: صنایع دستی متولی خود را دارد برای اشتغال بانوان هم بحث تعاونی ها و هم مشاغل خانگی را داریم که تا جایی که بتوانیم هم در بحث تسهیلات هم در بحث مجوزها و بازارچه های فروش حمایتشان می کنیم اما متولیان خاص آن ها باید اقدامات اساسی تر را انجام دهند در استان ها و اعتباراتی که برای آن ها تصویب می کنیم یکی از مباحث بازارچه‌ها است که اقدامات ما در خصوص آن ها برای سرپرستان خانوار و مشاغل خانگی است.

وی در پاسخ به پرسشی درباره درج نام مادران در کارت ملی گفت: در این خصوص مراحلی را پیش رفتیم ولی گفتند این کارت ها دارد منسوخ می شود و اصلا هیچ نامی نمی آید و فقط کد ملی روی کارت ها قرار است درج شود. گفتند اصلا در کارت‌های جدید نه نام پدر و نه نام مادر درج نمی‌شود و این مساله دیگر موضوعیت ندارد.

منبع: خبرگزاری ایلنا

دیگر خبرها

  • ایجاد ۱۳ هزار فرصت شغلی مشاغل خانگی در خراسان‌شمالی
  • کاهش ۲ درصد نرخ بیکاری بانوان/ تسهیلات اثر گذار بودند
  • بررسی درخواست تعداد ۲۴۱۳ متقاضیان مشاغل سخت و زیان آور
  • ۹۸ درصد از اعتبارات مشاغل خانگی خمین جذب شد
  • درج نام مادر روی کارت ملی منتفی شد
  • درج نام مادر روی کارت ملی منتفی است/ نام پدر هم از روی کارت‌ها حذف می‌شود
  • پرداخت حدود ۵۳ میلیارد ریال وام تسهیلات مشاغل خانگی حوزه فرهنگ و هنر نیشابور
  • متقاضیان احداث باغ در اراضی شیب‌دار گلستان از نهال رایگان بهره‌مند می‌شوند
  • متقاضیان احداث باغ در اراضی شیبدار گلستان از نهال رایگان بهره‌مند می‌شوند
  • افزایش ۱۰ برابری تولید و اشتغال با توسعه کشت گلخانه‌ای