Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس جهاددانشگاهی خراسان جنوبی بیان کرد: گفت: سهم خراسان جنوبی در طرح توسعه مشاغل خانگی ایجاد بستر اشتغال برای 400 نفر است.

به گزارش خبرگزاری برنا خراسان جنوبی، جلال الدین صادقی اظهار کرد: براساس الگوی طرح توسعه مشاغل خانگی با انجام مطالعات، ساماندهی، بررسی، استعدادسنجی و توانمندسازی قرار است برای ۵۴ هزار و ۳۰۰ نفر از متقاضیان مشاغل خانگی در ۳۱ استان کشور بستر ایجاد اشتغال فراهم شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: هدف از اجرای این الگو تعامل با دستگاه های اجرایی و بخش خصوصی دخیل در اجرای طرح و ارائه خدمات آموزش و مشاوره حضوری و غیرحضوری به متقاضیان مشاغل خانگی برای اتصال به بازار و ایجاد زیرساخت های بازاریابی و فروش محصولات مشاغل خانگی است.

به گفته صادقی، مخاطبان این طرح در قالب دو گروه متقاضی و پشتیبان بوده که پشتیبانان اشخاص حقیقی یا حقوقی هستند که مسئولیت حمایت از شاغلین خانگی را در کل فرآیند تولید و ارائه خدمات بر عهده خواهند داشت.

وی با اشاره به شرایط متقاضیان این طرح، گفت: داشتن حداقل سن ۱۸ سال، بومی استان محل ثبت نام، عدم اشتغال تمام وقت، نداشتن بیمه کارفرمایی (افرادی که بیمه خویش فرما دارند منعی در ثبت نام ندارند) از جمله شرایط ورود به این طرح است.

رئیس جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی تاکید کرد: پس از ثبت نام، متقاضیان غربالگری و راستی آزمایی می شود، سپس به متقاضیان آموزش ها و مشاوره های عمومی و تخصصی و اتصال به بازار ارائه خواهد شد.

صادقی با بیان اینکه وابستگی شدید طرح‌های اشتغال‌زا به تسهیلات از جمله ایرادات مخربی است که در این طرح سعی در جلوگیری از آن شده است، تصریح کرد: در این طرح از میزان وابستگی به دریافت تسهیلات کاهش یافته و به طور قطع تسهیلات در جای مناسب خود اعطا خواهد شد، چراکه نخستین کمک برای راه اندازی این مشاغل، ارائه تسهیلات نیست.

وی با تاکید بر اینکه تمرکز این طرح بر توانمندسازی متقاضیان است، گفت: بخش سوم و مهمترین این الگو، فاز اتصال به بازار است و لذا بعد از بررسی کمی و کیفی محصول، بسترسازی مناسب محصول برای عرضه موفق به بازار در قالب حضوری و الکترونیکی دنبال خواهد شد.

به گفته صادقی، متقاضیان طرح توسعه مشاغل خانگی در دو گروه متقاضیان و پشتیبان ها باید در زمان مقرر در سامانه  inhb.ir اقدام به ثبت نام کنند.

وی ابراز امیدواری کرد؛ با پیاده‌سازی موفق این طرح در استان که نیازمند همراهی، همکاری و هم‌اندیشی بخش‌های مختلف دولتی و خصوصی است، شاهد نهادینه شدن سهم مشاغل خانگی در اقتصاد کشور به‌ویژه در سال «جهش تولید» باشیم.

رئیس جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی تصریح کرد: با توجه به نقش و اهمیت کسب و کارهای خانگی در رشد تولید و کمک به چرخه اقتصادی کشور، مشاغل خانگی باید جایگاه واقعی خود را در اقتصاد خانوارها پیدا کرده و نهادهای متولی نیز به توسعه آن کمک کنند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: خانگی مشاغل بیرجند توسعه مشاغل خانگی خراسان جنوبی ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۸۷۲۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۰ اردیبهشت، آخرین مهلت تبدیل پروانه کسب فیزیکی به الکترونیکی

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان‌رضوی گفت: آخرین مهلت تبدیل پروانه کسب فیزیکی به الکترونیکی بیستم اردیبهشت سال‌جاری است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان‌رضوی و به نقل از روابط عمومی اداره کل امور اقتصادی و دارایی استان، حامد حسینی، اظهار کرد: با توجه به مکاتبه اخیر وزیر محترم کشور با استانداران و تاکید بر نظارت مستمر فرمانداران شهرستان‌ها بر انجام کار، انتظار می‌رود فرایند تبدیل پروانه کسب و اخذ شناسه یکتا سرعت بیشتری بگیرد.

وی افزود: بر اساس حکم تبصره ۷ ماده ۱ قانون تسهیل صدور مجوزها، همه مجوزهای قدیمی و کاغذی باید، تبدیل به مجوز الکترونیکی (شناسه یکتا) شوند و کسب‌وکارهایی که شناسه یکتا نداشته باشند، به لحاظ قانونی فاقد مجوز محسوب می‌شوند.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان‌رضوی در ادامه گفت: همچنین با هوشمند شدن خدمات دولت در آینده نزدیک، صاحبان کسب‌وکارهایی که مجوز الکترونیکی نداشته باشند و نامشان در بانک اطلاعات کسب و کار کشور qr.mojavez.ir نباشد، برای دریافت خدمت در ادارات دولتی و بانک‌ها دچار مشکل خواهد شد.

وی افزود: آخرین مهلت تبدیل پروانه کسب فیزیکی به الکترونیکی بیستم اردیبهشت سال‌جاری است.

لازم به ذکر است که متقاضیان می‌توانند ️با گوشی همراه خود و ورود فقط سه کد (شماره سریال کارت ملی، شناسه/کد صنفی و کد پستی محل کسب) در درگاه ملی مجوزها (mojavez.ir)، به سرعت، رایگان و غیرحضوری مجوز الکترونیکی (شناسه یکتا) دریافت کنند.

کد خبر 746943

دیگر خبرها

  • گشایش نمایشگاه هفته مشاغل در بجنورد
  • آتش سوزی مغازه لوازم خانگی در فریمان
  • بیمه فراگیر خانواده ایرانی برای تحقق توسعه پوشش‌های بیمه‌ای در خوزستان
  • گفتگوی اختصاصی با همسر شهید طهرانی مقدم
  • پرداخت بیش از یک هزار میلیارد ریال تسهیلات به فعالان مشاغل خانگی در همدان
  • ابلاغ سند توسعه دانش‌بنیان به دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی
  • اعلام عناوین شغل‌های سخت و زیان‌آور در خراسان جنوبی
  • ۲۰ اردیبهشت، آخرین مهلت تبدیل پروانه کسب فیزیکی به الکترونیکی
  • مبالغ وام شهریه دانشجویان پیام نور اعلام شد/ آخرین مهلت ثبت نام متقاضیان
  • اصفهک، روستایی کویری که در مسیر جهانی شدن است